فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ مداومت در سلام بر حسین علیه السلام
▪️یه عده ای هستن که هر روز عمرشون اهل زیارت عاشورا هستن، هر روز حداقل یک سلام به امام حسین علیه السلام داشته باشید...
◽️سخنران:حجت الاسلام عالی
🆔
@libimamreza
📚نام کتاب: " فروغ شهادت"
🖋نویسنده: شیخ علی سعادت پرور
📑انتشارات: آفتاب فطرت
📓تعداد صفحات: ۵۰۱
📖توضیحات:
مطالب این کتاب با استناد به احادیث وارده به تحلیل قیام تاریخی بی نظیر آن حضرت بیانگر آن است که حرکت سید الشهداء (ع) از آغاز تا انجام و ادامه آن با پیام رسانی اهل بیت (ع) و در درجه اول یک حرکت معنوی- توحیدی است. بنابراین، احیای آن با گریه، عزادارای، زیارت و... باید متناسب با هدف والای بنیانگذار این نهضت باشد. از این رو، کتاب «فروغ شهادت» به تبیین نکات ناب توحیدی سخنان امام حسین (ع) در طول این نهضت نورانی از «مدینه» تا «مکه» و از «مکه» تا «کربلا» پرداخته است.
از این گذشته، اشاره به نکات اخلاقی - عرفانی کلمات اهل بیت (ع) و اصحاب آن حضرت در طول مسیر حرکت و به ویژه بعد از شهادت سیدالشهداء (ع) از «کربلا» تا «کوفه» و از «کوفه» تا «شام» و نیز تبیین نکات برخی از روایات پرمحتوا و توحیدی مربوط به احیای نهضت حسینی؛ و بالاخره تبیین فرازهای کلیدی برخی از زیارات آن حضرت، مطالبی است که طی فصول متعدد این کتاب بدان پرداخته شده و همه و همه در راستای اثبات این نکته است که به قیام امام حسین (ع) باید به عنوان یک حرکت توحیدی نگریست و محوریترین درسی که از این نهضت باید بیاموزیم، درس توحید و مراقبه حضرت حق در همه عرصه های زندگی است.
#محرم
📗📘📙
@libimamreza
📍لازمه غلبه بر کرونا، افزایش آگاهی، افزایش سواد رسانهای و سواد سلامت، کمک به تابآوری، تقویت روحیه و همدلی ملی است.
🎨طرح: دکتر #مریم_سلیمی
@libimamreza
#محرم_کتاب_بخوانیم
ماه محرم اگر توفیق بزرگی برای اقامه عزای حسینی است، فرصت بسیار بزرگتری برای تأمل و اندیشه در اهداف قیام حسینی نیز با خود دارد؛ از اینرو بهتر است با اغتنام فرصت، به مطالعه دلایل رویداد قیام امام حسین(ع) بپردازیم و از عاشورا و سیره سیدالشهدا(ع) برای امروز خود درس بگیریم.
اکثر این کتابها، نسخه الکترونیکیش در اپلیکیشن #فیدیبو و #طاقچه موجود هست، کتابهای خواندنی هم هستن.
شما چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟
@libimamreza
امام سجاد علیه السلام
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی را دارم و تو چون خود نداری
شهادت امام سجاد علیه السلام تسلیت باد 🏴🏴🏴
@libimamreza
👌4 اشتباه رایج در روایت وقایع عاشورا:
▫️استاد مرتضی مطهری
👈اشتباه اول:
اوج عزاداری امام حسین(ع) ده روز اول ماه محرم الحرام است. بین سخنرانان و مداحان، مشهور است که هر شب را به یکی از شهدای کربلا اختصاص دهند؛ مثلاً شب سوم برای حضرت رقیه و شب هفتم را برای حضرت علی اصغر(ع) سوگواری می کنند و تاسوعا را نیز به حضرت عباس(ع) اختصاص می دهند. همین قرار داد بین مداحان و منبری ها باعث شده است که عده ای گمان کنند، حضرت رقیه روز سوم محرم به شهادت رسیده است و از همه بدتر اینکه گمان می کنندحضرت ابالفضل(ع) در روز تاسوعا به شهادت رسیده است.
اما حقیقت این است که تمام شهدای کربلا در روز عاشورا به شهادت رسیده اند و حضرات اباالفضل، علی اکبر و علی اصغر همه قبل از امام حسین(ع) و در روز عاشورا در پیکار با سپاه عمر سعد کشته شده اند. حضرت رقیه(س) نیز پس از شهادت پدرش در شام از دنیا رفته است.
👈اشتباه دوم:
باور عمومی این است که حضرت حسین بن علی(ع) و اهل بیت و اصحابش سه شبانه روز آب ننوشیدند و سپس تشنه کام به مقابله با دشمن رفته اند؛ اما حقیقت این است که عمر سعد سه روز قبل از عاشورا عمروبن حجاج را با پانصد سوار فرستاد تا کنار شریعه فرود آیند و میان یاران حسین و آب فاصله اندازند. اما این به این معنی نیست که هیچ ذخیره آبی در خیمه ها نبوده است.
در کتاب ارشاد نوشته شیخ مفید(ره) آمده است: « در شب عاشورا زینب...دست بر گریبان برده...و بیهوش بر زمین افتاد. حسین(ع) برخاسته آب بر روی خواهر پاشید و...» این نقل معتبر نشان می دهد که تا شب عاشورا هنوز آب در خیمه ها بوده واصل تشنه کامی به روز عاشورا، گرمی هوا و شدت مبارزه مربوط است.
شیخ عباس قمی(ره) در منتهی الامال می گوید: «شب عاشورا امام حسین(ع)، حضرت علی اکبر(ع)را با سی سوار و بیست پیاده فرستاد که چند مشک آب آورند و اهل بیت و اصحاب خود را فرمود که از این آب بیاشامید، آخر توشه شماست و وضو بسازید و غسل کنید.»
👈اشتباه سوم:
یکی از معروف ترین تحریف ها ماجرای حضرت لیلی مادر حضرت علی اکبر(ع) است وچه روضه ها که در این زمینه خوانده نمی شود؛ در روضه ها ذکر می شود که حضرت علی اکبر قبل از رفتن به میدان با مادرش چه نجواهایی می کرد، یا اینکه حضرت لیلی در خیمه ها رفته و در آنجا دعا کرده که خداوند حضرت علی اکبر را سالم برگرداند که متأسفانه این موضوع محور بعضی تعزیه ها نیز شده است.
اما حقیقت این است که اصلاً لیلایی در کربلا نبوده است؛ البته لیلی مادر حضرت علی اکبر(ع) هست؛ اما حتی یک مورخ هم به حضور آن حضرت در کربلا و روز عاشورا گواهی نمی دهد. (به نقل از حماسه حسینی،جلد۱،مرتضی مطهری)
👈اشتباه چهارم:
مطلب بعدی مربوط به حضرت علی اکبر(ع) این است که آن حضرت قبل از رفتن به معرکه جنگ از پدر رخصت خواست و آن حضرت اذن میدان نداده اند و مثلاً فرموده اند که تو هنوز جوانی و حیف است که از دست بروی و چه اشعار و تعزیه ها که پیرامون آن نساخته ایم؛ اما حقیقت این است که تمام مورخین نوشته اند، هر کس از امام حسین(ع) اذن میدان می خواست، اگر می شد حضرت برایشان عذری می آورد ولی در مورد جناب علی اکبر گفته اند: «فاستأذن اباه،فأذن له» یعنی تا اجازه خواست گفت برو.
@libimamreza
🍲غذای محلی
مرغ اکراینی
🥣مواد لازم:
پیازچه خرد شده: ۱ ق. غ
جعفری ساطوری: ۱ ق. غ
سیر له شده: ۱ حبه
کره یخچالی: ۱۵۰ گرم
تخممرغ زده شده: ۱ عدد
آب: ۱ ق. غ
آرد سفید: یک چهارم فنجان
نان سفید خشک کفمال: یک دوم فنجان
سینه مرغ: ۴ عدد نیمه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره: ۱ ق. غ
روغن مایع: ۱ ق. غ
📖طرزتهیه:
پیازچه، جعفری و سیر را مخلوط کنید. کره را به صورت مستطیلهایی به ابعاد یک در پنج سانتیمتر درآورید. آب و تخممرغ را با هم بزنید. آرد را در بشقابی دیگر بریزید. خرده نان را هم در بشقابی دیگر بریزید. هر قطعه سینه را بین دو ورقه نایلون بگذارید و با گوشتکوبی که کفش صاف باشد روی مرغ بکوبید تا قطر قطعات ۵ میلیمتر شود. پلاستیک را بردارید، کمی نمک و فلفل بپاشید. مخلوط پیازچه را روی سطح مرغها بپاشید، تکههای بریده شده کره را وسط هر قطعه از مرغ بگذارید و مرغ را مثل رولت بپیچید (کره کاملا پوشیده شود) رولها را در آرد بغلتانید به مخلوط تخممرغ آعشته کنید ودر نرمه نان بغلتانید. دوباره در تخممرغ بزنید و در نرمه نان بغلتانید و در سینی فر بچینید. روی ظرف را بپوشانید و ۱ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. رول ها را ۵ دقیقه در کره و روغن داغ سرخ کنید به طوری که همه اطرافش طلایی شود. مرغها را به سینی فر برگردانید و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید و سپس سرو کنید.
نکته: میتوانید به جای کره از پنیر چدار یا پنیر زیره و به جای جعفری از آویشن استفاده کنید.
📚برگرفته از کتاب "آرزوهای بانوی آشپزخانه" ترجمه آرزو ابراهیمی. صفحه ۲۲۲
#غذای_محلی
@libimamreza
🔰 #روایت_تاریخی | نقش امام سجاد علیهالسلام در تعلیم و تغییر اخلاق در جامعهاسلامی
▪️رهبر انقلاب: امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟ چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند... ۱۳۷۲/۰۴/۲۳
🏴 به مناسبت ۱۲ محرم، شهادت امام زینالعابدین علیهالسلام
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ ۳۰۲
@libimamreza
امام حسين عليه السلام:
اَعْجَزُ النّاسِ مَنْ عَجَزَ عَنِ الدُّعاءِ، وَاَبْخَلُ النّاسِ مَنْ بَخِلَ بالسَّلامِ
ناتوان ترين مردم كسى است كه از دعا عاجز باشد و بخيل ترين مردم كسى است كه درسلام بُخل ورزد
بحارالانوار جلد93 صفحه294
🆔 @libimamreza
✅ میزان «سواد رسانه ای» خود را ارزیابی کنید!
💠 بحران کرونا موضوع سواد رسانه ای را همگانی تر کرد و با سردرگمی مردم در میان موجِ افسار گسیخته اخبار و اطلاعات توجه به این بحث مهم دوچندان شد.
🔸"دکتر مریم سلیمی"-مدرس سواد رسانه ای - موارد ذیل را برای سنجش سواد رسانه ای افراد در نظر گرفته است.
❓ عدم نشر و بازنشر اخبار جعلی، اطلاعات نادرست و وحشت آفرین
❓ دریافت اخبار از منابع رسمی، موثق و معتبر
❓ تعیین زمانهایی مشخص برای دریافت اخبار و اطلاعات کرونایی
❓ کنترل منبع،تاریخ، نام خالق اثر و اسناد مربوط به هر خبر و تصویر
❓ کنترل و راستی آزمایی اخبار و فایل های صوتی و تصویری دریافتی
❓مدیریت بر نحوه و چگونگی انتقال اخبار کرونایی به ویژه به کودکان
❓داشتن نگاه واقع بینانه به اخبار کرونایی و نیز توجه بخشی به اخبار مثبت آن
❓پرهیز از انگ زنی، نفرت پراکنی، اشاعه خشونت و...
❓ تلاش برای غرق نشدن خود و دیگران در اخبار کرونایی به ویژه از نوع منفی و جعلی
❓ توجه به اخبار غیرکرونایی مهم درکنار اخبار کرونایی
❓ تلاش برای گرفتار نشدن درحربه های رسانه ای تکرار پیام و...
❓ تلاش برای ارتقای سوادهای خود(خبری،دیجیتالی،سلامت و رسانه ای ..)
❓ داشتن نگاه انتقادی به رسانه ها و محتواهای آنها
❓ کمک به ارتقای سواد رسانه ای اطرافیان به ویژه فرزندان
❓گزینش هوشمندانه اخبار و اطلاعات دریافتی به اشکال مختلف
❓ویرایش و پیرایش اخبار و اطلاعات دریافتی و سپس نشر آنها
@libimamreza
خواص درمانی چای بابونه (دم کرده گل بابونه) عبارتند از:👇
* برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و عفونت های ناشی از سرماخوردگی را از بین می برد.
* برای رفع گرفتگی های عضلانی و نیز گرفتگی های قاعدگی در زنان مفید است.
* درد شکم را تسکین می دهد و برای درمان کمردرد مفید است.
* به عملکرد بهتر کبد کمک می کند.
* برای درمان روماتیسم به کار می رود.
* چای بابونه مسکنی فوق العاده برای سردرد، میگرن، دندان درد و دردهای عصبی است.
* اختلالات یائسگی را برطرف می کند.
@libimamreza
📚معرفی کتاب
📕امروز مهم است
📄پدیدآور: جان سی. مکسول
مترجم: مهدی قراچه داغی
ناشر: پیکان
سال: ۱۳۸۶
📖جان سی مکسول در این اثر با ارائهی ۱۲ راهکار روزانه به مخاطبان کمک میکند تا علاوه بر رسیدن به خواستههای خود، به عزیزانشان نیز توجه بیشتری نشان دهند و همچنین در شغلشان نیز به موفقیتهای چشمگیر برسند. با مطالعهی این کتاب خوانندگان میآموزند تا اولویتهای زندگی خود را مشخص نموده، بر خلاقیتهای خود بیفزایند و مدیریت خوبی بر هزینهها و پول خود داشته باشند.
✅موجود در کتابخانه
#موفقیت_جنبه_های_روانشناسی #کتاب_بزرگسال #پیشنهاد_کتابدار
@libimamreza