#نشست_علمی
نشست «تبیین و تحلیل دو سنت اصلی علم تربیتی مدرن» برگزار میگردد.
گروه علوم تربیتی شورای بررسی متون و کتب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در ادامه سلسله نشستهای نقد درون گفتمانی علوم تربیتی، نشست "تبیین و تحلیل دو سنت اصلی علم تربیتی مدرن" را با همکاری گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار میکند.
سخنران: حجتالاسلام علی لطیفی، عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه.
مدیر نشست: حجتالاسلام علیرضا صادقزاده رئیس گروه علوم تربیتی شورای بررسی متون و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس.
زمان برگزاری: پنجشنبه، 20 شهریور 1399، ساعت 19 تا 19:45.
شیوه برگزاری: مجازی، با مراجعه به لینک: webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-96p-prj
🆔 @libisca
#دسترسی_به_منابع_علمی
آیا میدانید؟
با عضویت رایگان در سامانه گنج ایرانداک، به متن کامل بیش از 438 هزار پایاننامه کارشناسی ارشد و دکتری دسترسی پیدا میکنید؟
چند وقتی است که پایگاه ایرانداک این امکان را برای کاربران فراهم نموده که با عضویت در سامانه گنج این پایگاه بتوانند هفتهای 5 پایاننامه تمام متن را به طور رایگان دانلود نمایند.
در این شیوه، بعد از جستجوی کلیدواژه مورد نظر (از طریق جستجوی ساده و یا پیشرفته) امکان فیلتر کردن نتایج بر اساس مقطع تحصیلی، سال تحصیلی، کلیدواژههای نویسنده، دانشگاه مربوطه، نویسنده و استاد راهنمای پایاننامه، موضوع و نیز رشته مورد نظر فراهم میگردد.
همچنین امکان اخذ خروجی نتایج بازیابی در قالب فایل اکسل و قالبهای دیگر فراهم گردیده است.
لینک دسترسی: ganj.irandoc.ac.ir
🆔 @libisca
انتشار شماره سوم (پاییز 1399) فصلنامه پژوهش های فقهی/ انتشارات دانشگاه تهران/ دسترسی به مقالات: https://jorr.ut.ac.ir/issue_9845_10053.html
🆔 @libisca
فهرست مقالات شماره سوم (پاییز 1399) فصلنامه پژوهش های فقهی/ انتشارات دانشگاه تهران/ دسترسی به مقالات: https://jorr.ut.ac.ir/issue_9845_10053.html
1. بررسی احکام و آثار مالکیت بر فضا و قرار زمین: مطالعۀ تطبیقی در فقه اسلامی و کامنلا
علی محمد یثربی قمی؛ پوریا شیرخانی
2. واکاوی مستندات دیۀ جنایت بر مجموع پلکها و کمتر از آن (نقد و کاوشی فقهی در مبانی مادۀ 590 و 591 قانون مجازات اسلامی)
امین سلیمان کلوانق؛ احمد باقری؛ احمد مرتاضی
3. نظریۀ اصالت جنگ یا صلح از دیدگاه اباضیه
ابراهیم قاسمی
4. بررسی تحلیلی ماهیت اسقاط حق و آثار مترتب بر آن
زهرا الانی؛ محمد علی راغبی
5. نقد و بررسی دیدگاه آیتالله خویی (ره) در حجیت خبر واحد در تفسیر قرآن
مهدی محمدزاده بنی طرفی
6. بررسی امکان وصیت کودکان
مرتضی رحیمی؛ زهرا آتشی
7. تأملی در جریان قاعدۀ درأ در صورت تردید در صِغَر و یا جنون جانی (با رویکردی بر نظر امام خمینی(ره))
سیف اله احدی؛ سید سجاد محمدی؛ شفیع عباسی اصل
🆔 @libisca
40.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شرح_حدیثی_از_امام_سجاد(ع)
شرح یکی از احادیث امام سجاد (ع) توسط مقام معظم رهبری در درس خارج فقه
🆔 @libisca
#فراخوان_مقاله_همایش
فراخوان مقالات همایش بینالمللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» اعلام شد.
این همایش در تاریخ 11 و 12 اسفند ۱۳۹۹ از سوی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار خواهد شد.
- مقالات پذیرفتهشده در مجموعه مقالات همایش منتشر خواهند شد.
ـ مقالات برتر در نشریات برگزیده علمی ـ پژوهشی چاپ خواهند شد.
ـ به نویسندگان مقالات گواهی پذیرش در همایش داده خواهد شد.
مهلت ارسال چکیده مقالات: 1399/7/30
مهلت ارسال اصل مقالات: 1399/9/30
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن 09126038893 تماس گرفته و یا به وبسایت همایش مراجعه نمایند: http://rta.irip.ac.ir
🆔 @libisca
#رتبه_بندی_مجلات_علمی
آیا میدانید؟
بر اساس آییننامهای که در اردیبهشت ۱۳۹۸ از طرف وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری صادر شد، دستهبندی پیشین مجلات دارای گواهی اعتبار علمی که با عناوینی چون «علمی-پژوهشی»، «علمی-ترویجی» مشخص میشد، حذف و تمامی مجلات در ارزیابی سالانه اعتبار علمی خواهند داشت؟
بر پایه این آییننامه، مجلات علمی بر اساس معیارهایی مانند انتشار به موقع، داشتن وبگاه استاندارد، ساختار و کیفیت مقالات، فرایند داوری و پذیرش، نمایههای استنادی و رعایت اخلاق علمی، بین صفر تا ۱۰۰۰ امتیاز دریافت میکنند و بر اساس این امتیاز در ۵ رتبه قرار میگیرند که بالاترین رتبه «بینالمللی» و پس از آن «رتبه الف»، «رتبه ب»، «رتبه ج» و «رتبه د» خواهد بود.
🆔 @libisca
#بازدید_از_کتابخانه
بازدید آقای دکتر رحیمی شَعرباف، معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم و دبیر کل شورای عالی علوم ، تحقیقات و فناوری، از کتابخانه مرکزی پژوهشگاه علوم فرهنگ اسلامی پنجشنبه 1399/6/27
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
مبانی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از منظر امام خامنهای/ تالیف سید محمدجواد قربی/ انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی (تهران)/ چاپ اول: 1399/ 355 صفحه.
این اثر با هدف بررسی دیدگاههای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تدابیر ایشان از جمله تبیین و تشریح مختصات الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، ارتباط وثیق مردم و دولت در فرایند پیشرفت، ارتقای توانمندی علمی در جامعه، ولایتمداری در فرایند پیشرفتِ جامعه اسلامی _ ایرانی و … به شناخت و آگاهی راهکارها و مبانی الگوی پیشرفت اسلامی پرداخته است.
این کتاب در ۵ فصل تنظیم شده است؛ فصل اول تحت عنوان "کلیات" به تعریف، شناخت و مفاهیم اصطلاحات مربوطه اعم از توسعه و پیشرفت پرداخته است. فصل دوم و سوم به تفصیلِ مفهوم و مبانی «الگوی اسلامی _ ایرانی پیشرفت» اختصاص یافته و آنها را به صورت جزئی برای خواننده تشریح میکند. فصل چهارم، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را در عرصه فکر، علم، و زندگی بررسی میکند و سرانجام، بیان راهکارهای تحقق الگوی اسلامی _ ایرانی پیشرفت مبحث فصل پایانی این اثر میباشد.
#دیدگاه_مقام_معظم_رهبری_درباره_پیشرفت
#الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
تاریخ تصوف و عرفان اسلامی : از آغاز عصر صفوی تا اواخر دوره قاجاریه/ تالیف رضا اسفندیار؛ زیر نظر شهرام پازوکی/ انتشارات سمت (تهران)/ چاپ اول: زمستان 1398/ 236 صفحه.
موضوع این کتاب بررسی تاریخی تصوف در یکی از مقاطع مهم تاریخ و فرهنگ ایران یعنی از آغاز عصر صفوی تا اواخر دوره قاجاریه است. از دلایل اهمیت این دوره آن است که تأثیرات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن را میتوان همچنان در ایران معاصر مشاهده کرد. تشکیل حکومت صفوی به عنوان نخستین حکومت ملی ایران و رسمیت یافتن تشیع به عنوان عاملی اساسی در شکلگیری هویت ملی؛ در حقیقت، نقطه عطفی در تاریخ ایران به شمار میرود که تأثیرات چشمگیری بر ابعاد گوناگون حیات دینی و فرهنگی ایرانیان از جمله تصوف و عرفان اسلامی بر جای گذاشت. بنابراین در این کتاب تلاش شده است مباحثی از قبیل زمینههای ظهور صفویان، وضعیت تصوف و عرفان اسلامی در این دوره، نسبت عالمان بزرگ این عصر با تصوف و عرفان و همچنین طریقههای تصوف و مهمترین آنها طرح و معرفی شود.
#تصوف_در_ایران
#عرفان_در_ایران
#صفویه
#قاجاریه
#فرقه_های_تصوف
#عارفان
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
نظام نااجتماعی: مناسبات قدرت و سیاستگذاری اجتماعی در ایران پساانقلاب/ تالیف یاسر باقری/ نشر نی/ چاپ اول: 1399/ 258 صفحه.
از انقلاب سال 1357 ایران بیش از چهار دهه میگذرد. در این دوران تغییرات بسیاری در ساختار و بازیگران سیاسی کشور رخ داده و حوزه رفاه و سیاستگذاری اجتماعی نیز از این تغییرات بر کنار نبوده است؛ در این سالها رویکرد سیاستگذاری از چپگرایی تا راستگرایی در نوسان بوده است. با این میزان تنوع و تکثر یا تشتت و پریشانی، آیا همچنان میتوان از منطق حاکم بر میدان سیاستگذاری اجتماعی و شکلگیری این سیاستها سخن گفت؟
نویسنده کتاب بر این باور است که چنین منطقی وجود دارد و میکوشد با مطالعهای تاریخی، برساختی از هندسهی میدان سیاستگذاری اجتماعی ایران پساانقلاب ارائه دهد و منطق صورتبندی سیاستهای اجتماعی این دوران را تحلیل کند.
در کتاب حاضر به پرسشهای متعددی در تشریح معماری میدان پاسخ داده شده است: بازیگران فعال در مناسبات قدرت چه کسانیاند؟ چه تشکلهایی در حمایت از منافع خود موفقتر عمل کردهاند؟ و چه نیروهایی در صورتبندی سیاستها یا ممانعت از آنها تأثیر داشتهاند؟
#سیاست_اجتماعی
#سیاست_گذاری_در_ایران
#سیاست_و_حکومت_در_ایران
#آینده_سیاست_گذاری_اجتماعی
🆔 @libisca