اصلاحیه/برنامه روز سوم همایش ملی معنویت های نوظهور(اختتامیه)🖕🖕🖕🖕
فرهیخته گرامی، سلام علیکم
جهت شرکت در همایش "معنویت های نوظهور" از طریق لینک ذیل اقدام نمائید.
http://dte.bz/spiconf
مجدد وارد شوید واز لینک های جدید استفاده شود
هدایت شده از همایشمعنویتهاینوظهور
برای ورود به پنل نقد شخصیتها و جریانها مطرح در معنویتهای نوظهور از آدرس dte.bz/spinew3 استفاده نمایید
هدایت شده از همایشمعنویتهاینوظهور
برای ورود به پنل گونه شناسی، شاخصههای کلی و ارتباط با معنویت اسلامی از آدرس dte.bz/spinew استفاده نمایید
💠 عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم فرهنگ اسلامی، معاون تهذیب حوزه شد
🔹با حکم آیتالله علیرضا اعرافی، حجت الاسلام المسلمین محمد عالمزاده نوری به عنوان معاون جدید تهذیب حوزه معرفی شد.
🔹پیش از این حجت الاسلام والمسلمین ملکی عهدهدار این مسئولیت بود که در دور جدید مدیریتی آیت الله اعرافی به عنوان قائم مقام مدیر در امور استانها معرفی شده بود.
سیاست و معنویت استاد نجف لک زایی.mp3
4.8M
سیاست و معنویت
استادنجف لک زایی
پنچ شنبه ۲۰ شهریور
اختتامیه اولین همایش ملی معنویت های نوظهور، شاخصه ها و نقدها
هدایت شده از فلسفه سیاسی اسلامی
پیام رهبر_انقلاب در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم
حضرت آیتاللهخامنهای در پیامی، اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم را محکوم کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسمهتعالی
گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّهی فرانسوی در اهانت به چهرهی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینهی شرارتبار دستگاههای سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعهی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است. سیاستهای عمیقاً ضدّ اسلامی صهیونیستها و دولتهای استکباری عامل اینگونه حرکتهای دشمنانه است که هر چند یکبار بُروز مییابد. این حرکت در این برههی زمانی میتواند، نیز به انگیزهی منصرف کردن ذهن ملّتها و دولتهای غرب آسیا از نقشههای شومی باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این منطقه در سر دارند. ملّتهای مسلمان بویژه کشورهای غرب آسیا، ضمن حفظ هوشیاری در مسائل این منطقهی حسّاس، باید هرگز دشمنیهای سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نکنند.
والله غالب علی امره
سیّدعلی خامنهای
۹۹/۶/۱۸
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
💠 تأکید دفتر تبلیغات اسلامی بر هشیاری مسلمانان نسبت به انگیزه واقعی اهانت به پیامبر(ص)
🔹دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای، انتشار کاریکاتورهای موهن به ساحت پیامبر(ص) توسط نشریه فرانسوی را محکوم و بر هشیاری ملتهای مسلمان در خصوص انگیزه واقعی اینگونه اقدامات تاکید کرد.
👈 مشروح این خبر در:
dte.bz/Zve51
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🆔 @tablighnews
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
💠 سیاست عرصه هدایت است نه عرصه ربوبیت و اربابی
🔹معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: سیاست متدانی، معنویت کاذب را ارائه می دهد و ناگزیر است که یک معنویت جعلی و بدلی را در اشکال مختلف ارائه کند.
👈 مشروح این خبر در:
dte.bz/Kmze5
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🆔 @tablighnews
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
💠 مسئولیتهای اجتماعی انسان از منظر امام علی (ع)با تأکید بر نهجالبلاغه و نقش تعلیم و تربیت در تحقق آنها
👈 #فصلنامه_علمی_پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی در مقاله ای با عنوان "مسئولیتهای اجتماعی انسان از منظر امام علی(ع)با تأکید بر نهجالبلاغه و نقش تعلیم و تربیت در تحقق آنها"آورده است: بررسی اجتماعی بودن انسان، ضرورتِ وجود مسئولیت برای او، آگاهی از مسئولیتهای اجتماعی و عمل به آن از مسائلی است که عدم توجه به آن زمینۀ بسیاری از انحطاطهای اخلاقی در سطح جامعه خواهد بود؛ بنابراین مسئلهی مقالۀ حاضر، بررسی مفهوم اجتماعی بودن انسان و نیز بررسی اهمّ مسئولیتهای اجتماعی افراد در جوامع اسلامی بر بنیاد سخنان امام علی(ع)در نهجالبلاغه و نقش تعلیم و تربیت در تحقق این مسئولیتهای اجتماعی انسان مبتنی بر دیدگاه امام علی(ع)است که هدف پژوهش حاضر، یافتن پاسخ این مسئله است.
🔸 بر این اساس روش پژوهش، تحلیل محتوای کیفی و قیاس نظری بوده و بر این اساس سعی شده است، با بررسی متنِ نهجالبلاغه و دیگر سخنان امیرالمؤمنین(ع)اهم مسئولیتهای اجتماعی افراد شناسایی و پسازآن نقش تعلیم و تربیت در تحقق چنین مسئولیتهای اجتماعی تبیین گردد.
🔸 نتایج پژوهش نشان میدهد که ازنظر امام علی(ع)انسان بالفطره موجودی اجتماعی است و برای زیستن در اجتماع بهناچار باید با جامعه در ارتباط باشد و برای تحقق این امر لازم است به مسئولیتهایی همچون احساس مسئولیت نسبت به جامعه، رعایت حقوق، انصاف و عدالتخواهی نسبت به انسانها، تعاون و همکاری در امور اجتماعی و معاشرت و برقراری روابط مهرآمیز با دیگران توجه داشته باشد.
📎بیشتر: http://jiss.isca.ac.ir/article_69206.html
💥 #فصلنامه_علمی_پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی به مدیر مسوولی حجت الاسلام والمسلمین دکتر #نجف_لکزایی و به صاحب امتیازی معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر می شود.
💡 تبلیغ نیوز |پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🆔 @tablighnews
💠 علل و عوامل اقدامات موهن دشمنان اسلام/ اهانت به مقدسات اسلام واکنشی انفعالی در برابر گرایش به اسلام است
🔹رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن ابراز تأسف از عملکرد برخی از کشورهای اسلامی در برابر استکبار، به تبیین علل و عوامل اقدامات توهین آمیز دشمنان اسلام پرداخت.
👈 مشروح این خبر در:
dte.bz/AeLe1
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🆔 @tablighnews
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
🔰به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن:
✳️کتاب«رفتارشناسی تعامل با پیامبران از نگاه قرآن کریم» به قلم حجت الاسلام والمسلمین علیمحمد یزدی منتشر شد
🔗 متن خبر در لینک زیر↙️
🌐 quran.isca.ac.ir/fa/News/Detail/377
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
🆔 @MaarefQuran
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_فلسفه_وکلام
✅الگوی ارتباطی معلم با دانش آموز
🔹یکی از آثار پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی با عنوان « الگوی ارتباطی معلم با دانش آموز» که از چاپ خارج شده است.
عنوان: الگوی ارتباطی معلم با دانش آموز
نویسنده: سید عباس حسینی
پژوهشکده: فلسفه و کلام اسلامی
✍️در چند دهه گذشته تلاشهای وافر و شایسته تقديری از طرف مسئولان و دستاندركاران نظام تعليم و تربيت برای بهبود و اصلاح نظام آموزشی كشور به عمل آمده كه خوشبختانه نتايج مثبت و مفيدی نيز بر جای گذاشته است؛ اما هنوز آموزش و پرورش با چالشهای جدی روبرو است و برونداد آن در طراز جمهوری اسلامی ايران و پاسخگوی تحولات محيطی و نيازهای جامعه نمیباشد. در این پژوهش فارغ از ساختار حاکم بر نظام تعلیم و تربیت که خود بررسی مستقلی را میطلبد، به رابطه دو رکن اساسی این نظام، معلم و دانشآموز، پرداخته میشود تا با تكيه بر فلسفه تعليم و تربيت اسلامی، چراغ راهی برای پیمودن مسیر هدایت الهی در نظام آموزشی کشور باشد.
کتاب الگوی ارتباطی معلم با دانش آموز، در حدود۳۰۴ صفحه و با قطع رقعی و با قیمت ۵۵۰۰۰ تومان به همت مرکز چاپ و نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی روانه بازار نشر گردید.
📒برای تهیه اثر به فروشگاه نشز پژوهشگاه مراجعه نمایید.
🌐https://eitaa.com/isca24/7898
به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
شماره چهارم فصلنامه علمی ـ تخصصی «مطالعات علوم قرآن» منتشر شد
✅چهارمین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات علوم قرآن به همت اداره نشریات و پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
✍️به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی چهارمین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات علوم قرآن مربوط به تابستان ۱۳۹۹ منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرسhttp:jqss.isca.ac.ir نمایه گردید.
«عوامل مؤثر بر رشد اخلاقی با نگاهی قرآنی» نوشته محمدمهدی فیروزمهر؛
«نقش فقه القرآن بر تربيت جسمانی» اثر عباس کوثری؛
«نقد شبهه خیانت برخی پیامبران به خلق» به قلم علیمحمد یزدی(ره) و سیدعلی هاشمی؛
«آموزههای قرآنیِ پشتوانههای دکترین مقاومت امام خمینی (ره) با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری» نوشته محمّد صادقی، ناهید موحدی و مهدی صادقی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «تبیین قرآنی نقش مقاومت در حکومت جهانی مهدوی نوشته حسین الهینژاد؛
«بررسی الگوی مقاومت بنیاسرائیل در فرایند نهادینهسازی گفتمان صبر در جامعه اسلامی» به قلم محمدتقی احمدیپرتو؛
«راهبردهای مقاومت در دوره انتظار از منظر قرآن کریم» اثر محمد سحرخوان از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه مطالعات علوم قرآن در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی SID؛ پرتال جامع علوم انسانی و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
💠https://eitaa.com/isca24/7900
✅به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شماره ۲۹ فصلنامه علمی ـ پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» منتشر شد
🔹بیست و نهمین شماره فصلنامه علمی – پژوهش «اسلام و مطالعات اجتماعی» به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
💠به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بیستونهمین شماره فصلنامه علمی – پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» مربوط به تابستان ۱۳۹۹ منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرسhttp: jiss.isca.ac.ir نمایه گردید.
۱.«مسئولیتهای اجتماعی انسان از منظر امام علی(ع) با تأکید بر نهج البلاغه و نقش تعلیم و تربیت در تحقق آنها» نوشته سلمان رضوانخواه؛ اکبر صالحی و سیدمرتضی سجادی؛
۲.«ثمرات فردی- اجتماعی هویت دینی با تأکید بر معارف قرآنکریم و روایات» به قلم نرگس شکربیگی؛
۳.«بنیانهای فرهنگشناختی سبکزندگی از منظر قرآن کریم» اثر حسن یوسفزاده؛
۴..«اهمیت و کارکردهای اجتماعی تولّی و تبرّی در سبک زندگی اسلامی» نوشته روحالله محمدی و فرزانه اکبرپناه از جمله مقالات این شماره است.
۵.همچنین «تحلیل و واکاوی گونههای روابط علم و دین» نوشته ملکه رفیعی؛ امیر ملکی؛ محمدجواد زاهدی و فرهنگ ارشاد؛
۶.«نسبت میان دین و فرهنگ در تلقیهای جامعهشناختی» اثر سیدحسین شرفالدین؛
۷.«طراحی مدل مطالعه انسانشناختی اسلامی در مطالعات اجتماعی (با تأکید بر دانش رفتار سازمانی) به قلم محسن منطقی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی؛ سامانه نشریه: jiss.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
💠https://eitaa.com/isca24/7902
✅به همت گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی؛سمینار پایانی پروژه دکتر جعفر طاهری با عنوان صنف بنایان و معماران دوران اسلامی؛ آداب، اندیشه ها و حیات حرفه ای برگزار گردید.
📒بنایان و معماران دورۀ اسلامی چه تأثیراتی از محیط فکری و اعتقادی خود گرفته بودند و روش اندیشه (نظری) و سلوک (عملی) ایشان بر چه مبانی و پایه هایی شکل گرفته و از چه خاستگاه هایی سرچشمه می گرفت. بررسی ابعاد مختلف زندگی صنفی اصحاب معماری و بازخوانی اندیشه های پشتیبان این صنف از فتیان علاوه بر فهم عمیق تر راه معماری پیشینیان، چراغی متناسب با امروز پیش روی برنامه ریزان، تصمیم سازان و اصحاب صنعت ساختمان به ویژه معماران معاصر بگشاید.
💠به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، سمینار پایانی پروژه دکتر جعفر طاهری با عنوان صنف بنایان و معماران دوران اسلامی؛ آداب، اندیشه ها و حیات حرفه ای(سیر تکوین و تکامل صنف بنایان شرق جهان اسلام، ساختار تشکیلاتی، مبانی نظری و مناسبات با اصناف دیگر در سده¬های چهارم تا دوازدهم هجری) به همت گروه هنر و تمدن اسلامی پژوهشکده اسلام تمدنی روز سه شنبه 18 شهریور 1399 برگزار گردید.
✅این پروژه پیرامون مبحث ذیل است:
گسترش سرزمين هاي اسلامي با چيرگي بر تمدن هاي کهن، زمينۀ جذب و هضم ميراث معنوی و مادی فرهنگ هاي ديگر را در درون فرهنگ اسلامی فراهم نمود. اين گفتمان بين فرهنگي در سايۀ دست يابي به منابع دانش های بشری و در اختیار گرفتن تجارب معماران و صنعتگران تمدن های پیشین در قرون نخستین اسلامي، بخش مهمی از زمینه های تأسیس تمدن اسلامی را پس از تعالیم اصیل دین جدید فراهم آورد. مقارن با تحولات عظیم فرهنگی- سیاسی این دورۀ، نياز به ساختارهاي زيربنايي تمدن چون عمران و شهرنشيني، مراکز عمده حکومت های اسلامي را پذيراي اهل حِرَف و صناعات، هم چون ارباب علم و معرفت از اکناف جهان نمود. اين سيل مهاجرت در سايۀ توجه حکمرانان به صناعات و علوم، زمينه را براي تحوّلي بنيادين در این حوزه ها، از جمله هنر و معماري مهيا نمود که دانشوران از آن با اوصافی چون اسلامي، دورۀ اسلامي، جهان اسلام و يا سنّتي یاد کرده اند. مطالعاتی که این دانشوران برای شناخت میراث تاریخی این معماری انجام داده اند، مجموعه یی درهم تنیده از سه حوزۀ زیر است که تحقیق حاضر به سومین حوزه خواهد پرداخت:
1️⃣) میراث مادی: آثار معماری [و صناعات وابسته]
2️⃣) محیط و زمینه های (جغرافیایی، فکری و فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی) خلق آثار معماری
3️⃣)خالقان آثار معماری (صنف بنایان و معماران )
🌐https://eitaa.com/isca24/7904
✅ششمین برنامه از برنامه های سخنرانی های علمی با موضوع بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- دکتر محمد مسعود سعیدی برگزار گردید.
✍️به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اسلام تمدنی، ششمین برنامه از برنامه های سخنرانی های علمی با موضوع بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها(پارت 16، 17، 18، 19، 20، 21)، با حضور دکتر محمد مسعود سعیدی، عضو هیأت علمی گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی در محل پژوهشکده اسلام تمدنی برگزار شد.
📒کتاب عرفان در گرو حلقه ها، حاصل پژوهشی میدانی است. نویسنده کوشیده تحقیقی بی طرفانه و علمی انجام دهد. مبنای این پژوهش مشارکت در کلاس های عرفانی حلقه و محاصبه و مباحثه با مربیان و اعضای این گروه بوده است. محقق در فصل اول، در یک بند، عرفان حلقه را با توجه به اصول اساسنامه این عرفان و به کمک آنچه در میدان تحقیق مشاهده کرده است، معرفی می نماید. در ادامه فصل اول، اصول اساسنامه عرفان حلقه نقد می شود. در فصل دوم بر طبق یافته های میدان تحقیق علل ورود افراد به این گروه و رخدادها و پیامدهایی که بعد از ورودشان اتفاق می افتد، تشریح می گردد و در فصل سوم، برخی از مباحثات محقق با مربی و اعضای گروه عرضه می شود. محقق برخی ایرادها به شیوه پژوهش را پاسخ می دهد.
💠در این مصاحبه ها نویسنده به توضیح کاملی در مورد این گروه ها می پردازد.
🔶بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- دکتر محمد مسعود سعیدی- عضو هیأت علمی گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی – (پارت 16، 17، 18، 19، 20، 21)-کانال آپارات پژوهشکده اسلام تمدنی
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه شانزدهم
🌐https://www.aparat.com/v/6nUHV
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه هفدهم
🌐https://www.aparat.com/v/BJQnL
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه هیجدهم
🌐https://www.aparat.com/v/jelcB
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه نوزدهم
🌐https://www.aparat.com/v/Ork2V
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه بیستم
🌐https://www.aparat.com/v/uor8v
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه بیست و یکم
🌐https://www.aparat.com/v/2JBwi
✍️فایل تصویری سخنرانی علمی دکتر محمد مسعود سعیدی در صفحه اینستاگرام پژوهشکده اسلام تمدنی
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه شانزدهم
🌐https://www.instagram.com/p/CE0ei4XJzrD/
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه هفدهم
🌐https://www.instagram.com/p/CE0lZWUp-VS/
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه هیجدهم
🌐https://www.instagram.com/p/CE0rZ-8pzn-/
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه نوزدهم
🌐https://www.instagram.com/p/CE03T1qp-8_/
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه بیستم
🌐https://www.instagram.com/p/CE06v6NpMeZ/
💠بررسی عرفان حلقه بر مبنای کتاب عرفان در گرو حلقه ها- جلسه بیست و یکم
🌐https://www.instagram.com/p/CE0_ZY9JeLu/
🌐https://eitaa.com/isca24/7906