✍🏻 کلاس اولی ترس و اضطراب داره
👨🏻🏫 رفتار والدین با کودکان بر وابستگی آنان اثر مستقیم دارد. گاهی تهدیدات و دعوای والدین بر سر کودکان مانند «دیگه دوست ندارم، میذارمت میرم یا آقا دزده بیاید ببرتت» باعث میشود که اضطراب و ترس در فرزندان ریشه بگیرد.
جهت مشاهده کامل سؤال و جواب به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/261725
و جهت ورود به وبسایت انجمن پاسخگویی اینجا کلیک کنید.
✅ آیدی دریافت سؤالات👇
@pasokhgo313
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
📎 #اضطراب
📎 #سبک_زندگی
https://eitaa.com/libshqom
🤳🏻 پسرم درس نمی خونه
👨🏻🏫 ممکن است دروس پیش زمینه را در سالهای گذشته به خوبی فرا نگرفته باشد. رفتار مسئولین، دبیران و همکلاسیها نیز میتواند بر انگیزه و علاقه فرزندتان برای تحصیل مناسب اثر منفی گذاشته باشد.
جهت مشاهده کامل سؤال و جواب به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
🌐 http://btid.org/node/261904
و جهت ورود به وبسایت انجمن پاسخگویی اینجا کلیک کنید.
✅ آیدی دریافت سؤالات👇
@pasokhgo313
📎 #مشاوره
📎 #نوجوان
📎 #تحصیل
📎 #سبک_زندگی
https://eitaa.com/libshqom
کوله بندینک دار، ترکیب کتان و چرم 🎒🎒🎒🎒
مناسب دختر خانومای دبیرستانی و دانشجو🎒🎒🎒🎒👜👜👜
#آموزش
#کارآفرینی
#کسب_کارخانگی
https://eitaa.com/koleh_bahar
https://eitaa.com/libshqom
تازه های کتاب رسید:
تعداد60 عنوان کتاب جدید اهدائی نهاد کتابخانه های عمومی کشور و اعضای محترم ثبت به مجموعه کتابخانه اضافه گردید و در بخش تازه های کتاب به نمایش گذاشته شده است.
کتابخوانان عزیز می توانند از این بخش دیدن فرمایند و کتاب دلخواه خود را امانت ببرند
https://eitaa.com/libshqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مسابقه کتابخوانی کودکی نامداران
🎁همراه با ۲۰میلیون تومان جوایزنقدی
🌙 جلد اول (العبد)
در این کتاب به سراغ زندگی آیت الله بهجت رفتهاند. عالمی که بسیار زود توانست در ساحت علم و عرفان پیشرفت نماید. او از همان کودکی به آموختن علوم دینی و طی نمودن مدارج معنوی تلاش کرد و در سالهای بعد به پناهگاهی برای شیعیان تبدیل گشت که مردم از علم و معرفت او سیراب میگشتند.
🌙 جلد دوم (مرد روزهای سخت)
این اثر داستانی از کودکی شهید مصطفی چمران است. دانشمندی که توانست به بالاترین مدارج علمی برسد اما روح پرهیاهوی او آرام نگشت و تلاش کرد با مبارزه و تلاش در راه آزادی و استقلال کشورهای مسلمان پاسخی معنادار برای زندگی خود بیابد. این اثر نشان میدهد چطور یک انسان موفق از دل سختیها و مشکلات ساخته میشود.
🌙 جلد سوم (بانوی شعر فارسی)
یکی از نامآورترین شاعران معاصر را میتوان به طور قطع پروین اعتصامی دانست. او در کودکی در محفل ادبا و شعرا شرکت مینمود و از همان دوران ذوق ادبی و طبع پاک خود را با سرودن شعر به نمایش گذاشت. این کتاب نشان میدهد پروین چگونه با مطالعه و بهرهگیری از طبیعت به یک شاعر صاحب سبک بدل گردد.
📥تهیه کتاب:
1️⃣ارسال عدد ۶ به ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۰۰۰
2️⃣از طریق لینک http://B2n.ir/w6097
___________________________
✨https://eitaa.com/libshqom
یک بار با محسن سوار ماشین بودیم. گرم حرف بودیم که یک توپ بادی افتاد جلویمان. نتوانستم بکشم کنار. رفت زیر ماشین و ترکید. محسن گفت: بزن کنار! پیاده شد رفت سمت بچه ای که سر کوچه دمغ شده بود. دست کشید روی سرش و گفت: ناراحت نشو! برو با دوستات یه بازی دیگه بکن تا من برات توپ بخرم. جلوی یک مغازه ترمز کردم. دو تا توپ بادی خرید؛ مثل همان توپی که ترکیده بود. خوشحال بود که در این دوره و زمانه هنوز بچه هایی پیدا می شوند که دست از موبایل و بازی کامپیوتری بکشند و بیایند در کوچه خودشان را سرگرم کنند.
#شهید_محسن_حججی
╭┅─────────┅╮
https://eitaa.com/libshqom
╰┅─────────┅╯
نویسنده:محمدهادی عالمی
موسی مبرقع فرزند امام جواد(ع)
حضرت امام جواد(ع) هشت فرزند داشت که چهار تن از آنها پسر و چهار تن دیگر دختر بودهاند؛ دومین فرزند ایشان بعد از حضرت امام علی النقی(ع)، ابو احمد «موسی» نام دارد.
ابو احمد از مادر پاکی که ام ولده بوده در سال 214 هجری قمری متولد شد، نام این بانوی گرامی سمانه مغربیه بود که مادر امام دهم نیز میباشد. ایشان در زمان شهادت پدر بزرگوارش حدود پنج سال داشت.
تا زمانی که در مدینه بود سرپرستی اولاد حضرت جواد(ع) را بر عهده داشت و اموال آن بزرگوار را سرپرستی مینمود و موقوفات و صدقات پدرش را به اهلش میرسانید.
در سال 244 هجری، متوکل عباسی خلیفه وقت، به علّت وحشت از موقعیت ایشان او را از مدینه به بغداد احضار کرد و او را در سامراء قرار داد تا مثل برادر بزرگوارش تحت نظر باشد؛ ایشان تا مرگ متوکل سال 247 تحت نظارت بود و ظاهرا از سال 247 تا ورودش به قم در سال 256 هجری، در کوفه میزیسته است. موسی مبرقع جد سادات رضویه است و سلسه اولاد وی تاکنون باقی است و بسیاری از سادات، به وی منتهی میشوند. او اول نفر از سادات رضوی است که از کوفه به قم وارد شد.سال ورود ایشان به قم را 256 هجری ذکر نمودهاند. در ابتداء ایشان دائماً روی صورت خود بُرْقِع (روپوش) میانداختند تا چهره ایشان شناخته نشود و به همین جهت بزرگان عرب قم در ابتدا ایشان را نشناختند و به او نامه نوشتند که باید از قم برود.برخی نیز نوشتهاند که چون موسی شمایل بسیار زیبایی داشت، برای اینکه مردم در کوچه به وی نگاه نکنند، برقعی روی صورت میانداخت، از اینرو به موسی مبرقع معروف شد. ادامه👇🏾👇🏾
او به کاشان رفت و مورد تکریم بزرگان آن شهر واقع شدو برای او مقررّی سالانه یک هزار مثقال طلا معین کردند، لیکن پس از آن رؤسای عرب اهل قم پشیمان شدند. نزد او رفته از او عذر خواهی کردند و او را مجدداً با احترام به قم آوردند. روزگار او در قم بسیار خوب شد، مزارعی خرید و کشاورزی کرد. خواهران وی نیز به نزد او آمدند و همگی در قم وفات یافتند.
وفات یا شهادت
در اینکه آیا موسی مبرقع به مرگ طبیعی از دار دنیا رفته یا به شهادت رسیده است، اختلاف است. بعضی از تواریخ اشارهای به شهادت وی نکردهاند بلکه تاریخ وفات وی را بصورت دقیق ثبت کردهاند.
بعضی شب چهارشنبه روز آخرماه اردیبهشت مصادف با 28 ماه ربیع الآخر، سال 296 را ذکر نمودهاند. البته در سال و ماه وفات ایشان اختلافی نیست همان سال ذکر کردهاند. لیکن در بعضی تواریخ نقل شده که ایشان در قم مزارعی ایجاد کرد و در کنار خواهرانش در قم میزیست، تا اینکه بهدست عامل عباسیان در منزل خودش کشته شد. طبق این خبر، موسی شهید شده است و به مرگ طبیعی از دنیا نرفته است، لیکن از آنجا که هر دو تاریخ معتبر است و هیچ مؤیدی بر هیچکدام یافت نشده است، این قضیه همچنان مجهول باقی میماند. ضمن اینکه ناقلین شهادت، نامی از عاملین قتل وی یا کیفیت آن ذکر نکرده اند. در هر حال ایشان به هنگام وفات 82 سال از عمرشان میگذشت.
پس از فوت وی، امیر قم عباس بن عمرو غنوی بر وی نماز خواند و در خانهای که به خانۀ محمد بن الحسن بن ابی خالد الأشعری معروف بود دفن گردید. محل دفن ایشان هم اکنون در قم است مشخص است و محل عبادت مؤمنین است.
https://eitaa.com/libshqom
📢آیین عبادی-سیاسی نماز جمعه پردیسان قم به امامت حجت الاسلام و المسلمین حامدی
🔰 با سخنرانی و ارائه گزارش مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم
🔶 پردیسان، بلوار امام علی (ع)، مسجد جامع امیرالمومنین (ع)
🗓 ۱۹ آبان ۱۴۰۲؛ ساعت ۱۱:۳۰
🔊 @qomplir
💠امام زاده شناسی؛
حضرت موسی المبرقع علیه السلام :
🌷نام ؛ ابواحمد،موسی ابن محمد التقی الجواد علیهما السلام .
🌷لقب ؛ مبرقع؛ آن حضرت را به جهت پوشاندن چهرهاش با نقاب، مُبَرقَع مینامیدهاند. وگفته شده آن بزرگواربه خاطرزیبایی خاصی که داشته و برای این که از چشم زخم مردم دور باشد، به توصیه امام جواد علیه السلام از نقاب استفاده می کرده است.
🌷 کنیه ؛ ابواحمد و ابوجعفر.
🌷پدر ؛ حضرت امام محمد تقی الجواد علیه السلام .
💐 ابویحیای صنعانی می گوید:" دَخَلتُ عَلى أبي الحسن الرِّضا عليه السلام وَهُوَ بِمَكَّةَ وَهُوَ يَقشِرُ مَوزا وَيُطعِمُهُ أبا جَعفَرٍ عليه السلام فَقُلتُ لَهُ : جُعِلتُ فِداكَ هذا المَولودُ المُبارَكُ ؟ قالَ : نَعَم يا يَحيى هذا المَولودُ الَّذي لَم يولَد في الإسلامِ مِثلُهُ مَولودٌ أعظَمُ بَرَكَةً عَلى شيعَتِنا مِنهُ ". « در مكّه به حضور امام رضا عليه السلام رسيدم ، ديدم حضرت ، موزى پوست مى كَند و در دهان ابو جعفر (امام جواد) عليه السلام مى گذارد . عرض كردم : فدايت شوم ! فرزند گرامى شما همين است ؟ فرمود : آرى يحيى ! اين فرزندى است كه هيچ فرزندى در اسلام بابركت تر از او براى شيعيان ما زاده نشده است ».
🌷 مادر ؛ سمانه مغربیه سلام الله علیها؛
💐حضرت سَمانه علیها السّلام از اهالی مغرب (حدود بین آفریقا و اندلس) بود که دست تقدیر او را به مدینه آورد و همسر امام جواد علیه السّلام گردید. این بانوی با کمال، به قدری در راه کمالات و فضایل معنوی، ممتاز بود که او را سیّده و اُمُّ الفضل (مادر ارزشها) مینامیدند. در زهد و تقوا در عصر خود بینظیر بود و بیشتر روزهای سال، روزه مستحبی میگرفت.هنگامی که سمانه با کاروان مغرب، به مدینه آمد و توسّط محمّد بن فرج به خانه امام جواد علیه السّلام راه یافت و همسر آن حضرت گردید، امام جواد علیه السّلام در شأن او چنین فرمود:
"اِنَّ اِسْمَها سَمانَةٌ، وَ اِنَّها اَمَةٌ عارِفَةٌ بِحقِّی، وَ هِیَ مِنْ نِساءِ الْجَنَّةِ، لا یُقَرِبُّها شَیْطانٌ مارِدٌ، وَ لا یَنالُها کَیْدُ جَبّارٍ عَنِید، وَ هِی کانَتْ بِعَیْنِ اللهِ الَّتِی لا تَنامُ، وَ لا تَخَلَّفَ عَنْ اُمِّهاتِ الصِّدِّیقین وَ الصّالِحِینَ".«نام او سَمانه است. او بانویی است که به حقّ مرا میشناسد. او از بانوان بهشت است. شیطان سرکش به او نزدیک نشود و نیرنگ طاغوت عنود به او راه نیابد. او همواره مورد نظر لطف خداوندی است که هرگز خواب ندارد و همطراز مادران افراد صدّیق و صالح است.»
💐عالم بزرگ، سید مرتضی در کتاب عیون المعجزات، در شأن حضرت سَمانه مینویسد: "وَ کانَتْ مِنَ القانِتاتِ".«او از بانوانی بود که در مقام عبادت خدا نهایت خشوع و خضوع را داشت و پیوندیش با خدا، بسیار گرم و تنگاتنگ بود». (ریاحین الشّریعه، ج ٣، ص ٢٣ - منتخب التّواریخ، ص ٧٨٩، به نقل از اثبات الوصیّه مسعودی).
🌷ولادت ؛ حضرت ابواحمد موسی المبرقع (ع) فرزند امام نهم حضرت جوادالائمه(ع) و برادر تنی حضرت امام هادی(ع) ، در سال ۲۱۴هجری قمری ،دوسال بعد از ولادت امام هادی علیه السلام ، درروستایی به نام صریا ، چند کیلومتری مدینةالنبی ، دربیت منور حضرت امام محمد تقی ،(جواد الاِئمه(ع)) وبانویی پاکیزه سمانه مغربیه(س) پابه عرصه وجود نهاد ونامش را به اعتبار جد بزرگوارش حضرت موسی بن جعفر (ع) موسی نهادند. این مولود بابرکت را با کنیه ابواحمد می خواندند . 🌷محل زندگی ؛ مدینه،بغداد،کوفه ،کاشان وقم.
🌷همسر ؛ حضرت موسی مبرقع (ع)در کوفه با بانویی به نام« بریهه» ازدواج کرد.
🌷فرزندان ؛ غالب رجال نگاران و نسب شناسان تصریح کرده اند: ایشان صرفاً دو پسر به نام های احمد و محمد داشته است که فرزندش محمد ،بلاعقب از دنیا رفت و نسل موسی مبرقع از طریق فرزند دیگرش احمد ادامه پیدا کرد. واولادوی هم از پسرش محمد اعرج است.
🌷 مدت عمر ؛ 82 سال.
🌷وفات ؛ 22ربیع الثانی سال 296 قمری.
🌷مزار شریف ؛ ایران، قم ، خیابان طالقانی (اذر)،محله چهل اختران که مضجع شریف آن امام زاده واجب التعظیم،محل زیارت و تکریم شیعیان است.
#سطح_یک_امامزاده #بقاع_متبرکه
#مضجع_شریف_و_نورانی_موسی_مبرقع
22 ربیع الثانی/16 آبان ماه 1402➣┅─
کانال حرم مطهر حضرت موسی مبرقع «ع»
💠➣┅───────────
🕌 @Hazratemoosa
https://eitaa.com/libshqom
📗معرفی کتاب
🌺زیبای رانده شده🌺
📗 معرفی✂️ کوتاه کتاب
این اثر درباره زندگی برادر امام هادی(علیه السلام)، موسی مبرقع است که برای زیارت مزار عمهاش، حضرت معصومه (سلام الله علیها) به شهر قم میآید. موسی بن محمد الجواد (علیه السلام) (۲۱۴-۲۹۶ هـ. ق)، فرزند امام جواد(علیه السلام) و برادر کوچکتر امام هادی(علیه السلام) است. او در چهل سالگی از مدینه به قم مهاجرت کرد و تا پایان عمر ساکن این شهر بود. وی در دوران حیات در قم مورد تکریم بزرگان و مردم شهر بود و پس از درگذشتش عباس بن عمرو غنوی، حاکم قم بر پیکر وی نماز خواند. مدفن این بزرگوار در قم است و به دلیل این که چهرهاش را میپوشانید، مبرقع نام گرفته است.
📖 قطعهی ✂️کوتاه کتاب
خداوند فرمود: کلمه لاالهالاالله قلعۀ محکم من است. هرکس آن را برزبان آورد، وارد این قلعه شده و هرکس وارد این قلعه شود، من او را عذاب نمیکنم. تمام مردم این حدیث را شنیدند و هزاران نفر آن را نوشتند.
وقتی ما اهلبیت هدیهای به کسی بدهیم، آن را پس نمیگیریم.
با دیدن چهرۀ زیبای او میپرسیدند: تو چرا اینقدر زیبایی؟...
#امامزاده_موسی_مبرقع_علیه_السلام
https://eitaa.com/libshqom
💠#معرفی_شاعران_معروف_ایران
🌟فیضی دکنی🌟
🌟📚🌟📚🌟📚🌟📚🌟
📚شیخ ابوالفیض بن مبارک (زاده ۲۴ سپتامبر ۱۵۴۷ م/۹۵۴ ق در اگرا - درگذشت ۵ اکتبر ۱۵۹۵/ ۱۰۰۴ ق در لاهور)، معروف به فیضی دکنی یا فیضی فیاضی متخلص به «فیضی» شاعر پارسیگوی هند بود. شیخ فیضی در ۱۵۸۸ به دربار جلال الدین اکبرشاه امپراتور بزرگ گورکانی هند راه یافت و به مرتبهٔ امیری و ملکالشعرایی رسید و بعد از غزالی مشهدی ملک الشعرای دربار او شد. او پس از امیر خسرو و حسن سجزی در صف اول شاعران هند است.برخی او را موجب تجدیدنظرهایی که اکبرشاه در طریقهٔ شریعت قایل شد و ایجاد دین الهی، دانستند و وی را به الحاد و زندقه نسبت کردند
🌟موقعیت ادبی - هنری🌟
🌟فیضی از سرآمدان سخن فارسی در هندوستان و در قصیده و غزل و مثنوی صاحب مقامی شامخ است و به شعر خود میبالید. او به تقلید از نظامی مثنویهایی بنام «سلیمان و بلقیس» و «نل و دمن» و «هفت کشور» و «مرکز ادوار» و نیز داستان «گیتا» را به نظم کشیدهاست. شیخ فیضی همچنین در علوم ادبی و دینی مطلع و صاحب تفسیری بنام «سواطع الالهام» بود.
📚وی هم در قصیده و هم در غزل به مقام بزرگی رسید و سبک قدما را در مواردی به بهترین نحو تقلید کرد. او نه تنها در هند موجب گسترش زبان فارسی بود و از شعرای ایران که به هند میرفتند حمایت میکرد بلکه از آنجایی که در عثمانی نیز آثار او مورد اقبال بود، نفوذ او موجب انتشار ادبیات ایران در آن منطقه گردید.
🌟برخی منابع او را ازجمله خوشنویسان خط نستعلیق نام بردهاند
https://eitaa.com/libshqom