پیشنهاد میشه که:
افکار نگران کننده را از خود دور کنید، همه چیز را به خدا بسپارید، او شما را به جایی میبرد که متعلق به آن هستید.🌱
@libshqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام🌹
🌹به روز شنبه دهمین روز آذر ماه ۱۴۰۳خوش آمديد.🌹
🌹به آخرین شنبه مهر ماه خوش آمدید🌷
🌹اول هفته تون زیبا و بینظیر
🌹امروزتون پر از موفقیت❤️
🌹لحظاتتون سرشاراز آرامش
🌹دلتون از محبت لبریز❤️
🌹تنتون از سلامتی سرشار
🌹زندگیتون از برکت جاری💗
🌹وخدا پشت پناهتون باشه🌹
🌼ذکر روز شنبه یارب العالمین 🍃
@libshqom
📌 روز بزرگداشت شیخ مفید
🔹 محمد بن محمد بن نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلّم، فقیه و متکلم و از علمای برجسته شیعه، سده ۴ هجری قمری بود که در ۱۱ ذیقعده سال ۳۳۶ ق در بغداد به دنیا آمد. از کودکی به فراگیری علوم اسلامی روی آورد.
🔸 پشتکار فراوان شیخ مفید، موجب گرایش فاضلان بسیاری به حوزه درس وی گردید و باعث تالیف آثار گران بها و ارزشمند شد. تالیفات وی را تا ۲۰۰ کتاب گفتهاند که در زمینههای اعتقادی، فقهی، قرآنی، اخلاقی و تاریخی به نگارش درآمده است.
🔹در عظمت علمی مکتب وی وجود شاگران ممتازی چون سیدمرتضی، سیدرضی، نجاشی، شیخ طوسی و دیگر علمای بزرگ است که هر کدام از این بزرگان، ستونهای علمی شیعه محسوب میشوند، کافی است. بینش افروزی و دانش آفرینی وی به همراه آگاهی از اوضاع دشمنان و اطلاع از جهان اطراف باعث شد که او را سلسله جنبان نهضت فکری و علمی در قرن چهارم هجری بنامند.
🔸 شیخ طوسی درباره او مینویسد: « ...در عصر خویش ریاست و مرجعیت شیعه به او منتهی گردید. در فقه و کلام بر هر کس دیگر مقدم بود. حافظه خوب و ذهن دقیق داشت و در پاسخ به سؤالات حاضر جواب بود. او بیش از ۲۰۰ جلد کتاب کوچک و بزرگ دارد.»
🔹 این عالم گرانقدر سرانجام در ۳ رمضان سال ۴۱۳ ق در ۷۷ سالگی به دیدار معبود شتافت. روز ۹ آذر ماه هر سال در تقویم رسمی کشور به نام روز بزرگداشت وی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۹
#شیخ_مفید
✾📚 @libshqom📚✾
✍️سخنان بزرگان و افراد مشهور در مورد کتابخوانی که یک دنیا فایده دارد
📚اگر شما روزی یک ساعت کتاب بخوانید، در عرض ده سال، پانصدو بیست کتاب تمام خواهید کرد و در عمل در بیش از صد رشته مختلف کارشناس جهانی خواهید شد. آیا شما فکر میکنید از امروز تا ده سال آینده، کارشناس جهانی شدن در صد رشتهی مختلف تاثیری در زندگی شما خواهد داشت؟ در روابط شما چطور؟ راجع به میزان درآمدتان چطور فکر میکنید؟ میتوانید تصور کنید که مردم فقط برای یک قرار شام یا نهار با شما سرو دست میشکنند؟📚
🌟جی گوتری🌟
✨#سخنانبزرگان ✨
@libshqom
پیشنهادمیشه که:
8 راه حال خوب کن برای روزهایی که احساس افسردگی و بیحالی میکنین :
❤️اهداف و برنامهی روزانتو بنویس.
🦩 تختت رو هر وقت بیدار شدی مرتب کن.
❤️ بابت نعمت هایی که داری شکرگذاری کن.
🦩 سعی کن تایم خواب منظم و خوبی داشته باشی.
❤️ از نور آفتاب برای روشنایی اتاقت استفاده کن.
🦩 آشپزی کن، حتی به غلط.
🦩 بعد از بیدار شدن سریع از تخت بیا بیرون.
@libshqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوانش بخشی از کتاب 10 قصه از پیامبر حضرت محمد(ص) توسط امیر نصیری ازمنابع جشنواره کتابخوانی رضوی
#جشنواره_رضوی
@libshqom
✴️ با صدور بیانیهای خطاب به رئیسجمهور انجام شد؛
تقدیر و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از اقدامات پیشرو و اثربخش نهاد کتابخانههای عمومی کشور
✴️ جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، همزمان با سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، در بیانیهای خطاب به رئیسجمهور از اقدامات پیشرو و اثربخش کتابخانههای عمومی و زحمات مؤثر کتابداران سراسر کشور و کارکنان حوزه ستادی و دبیرکل نهاد تقدیر و حمایت کردند.
🌐 iranpl.ir/xw3B
🔊 @iranpl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 داستان عجیب گلایه از امام زمان (علیه السلام) و مشاهده خانه حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
🎥 حجه الاسلام استاد عالی
✾📚 @libshqom✾
مطالعه گروهی
مطالعه گروهی، یکی از رویکردهای نوین و تاثیرگذار در فرایند یادگیری است که با هدف تقویت تعاملات و تبادل دانش بین شرکتکنندگان شکل میگیرد. در این محیط پویا، افراد با گرد هم آمدن و به اشتراک گذاری اطلاعات، تجربیات و دیدگاههای خود، علاوهبر افزایش دانش فردی، به تقویت مهارتهای ارتباطی و همکاری گروهی خود نیز کمک میکنند.
#جشنواره_رضوی
@libshqom
📣 شهادت آیت الله سید حسن مدرس
🔸آیتالله مدرس، در سال ۱۲۴۹ ش در روستای سرابه اردستان متولد شد. وی پس از فراگیری مقدمات در قمشه در ۱۶ سالگی راهی اصفهان شد و معارف دین را نزد بزرگانی همچون میرزا جهانگیرخان قشقایی و عبدالعلی هرندی نحوی و دیگر علمای بزرگ آموخت و سپس راهی نجف شد.
🔸ایشان در مدت ۷ سال در شهرهای سامرا و نجف از محضر عالمانی همچون میرزای شیرازی، آخوند خراسانی و سید کاظم طباطبایی یزدی و دیگر علما بزرگ بهرهمند شد سپس به اصفهان برگشت و مشغول تدریس علوم دینی شد.
🔸ایشان پس از پیروزی مشروطیت و تصویب قانون اساسی، به همراه ۲۰ فقیه دیگر از سوی مراجع عظام نجف به مجلس معرفی شد و مجلس دوم شورای ملی وی را به عنوان یکی از ۵ تن فقهای تراز انتخاب کرد.
🔸از دوره سوم تا ششم در قامت نمایندگی مردم تهران در مجلس به فعالیت سیاسی خود ادامه داد. در پی مهاجرت روحانیون به قم در اعتراض به رضا خان و تایید این حرکت توسط آیت الله مدرس در شامگاه ۱۶ مهر ۱۳۰۷ ماموران رضا خان به خانه او هجوم برده و او را به کاشمر تبعید کردند.
🔸این عالم مجاهد بعد از نه سال تبعید سرانجام در ۱۳۱۶ با زبان روزه، توسط مزدوران رضاخان با پیچیدن عمامه به دور گلو به شهادت رسید. به همین مناسبت، ۱۰ آذر روز مجلس شورای اسلامی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۰
#شهید_مدرس
✾📚 @libshqom📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام
🍃به روز یکشنبه یازدهمین روز آذر ماه ۱۴۰۳خوش آمديد.
🌷یکشنبه تون به شادابی گل
🍃امروزتون شاد و زیبا
🌷لحظه هاتون سرشار
🍃آرامش و دلخوشی
🌷امیدوارم امروز خدا
🍃سرنوشتی دوستداشتنی
🌷زندگی پراز عشـق
🍃روزی فراوان ، لبی خندان
🌷و دلی مهربون براتون رقم بزنه
🌼ذکر روز یکشنبه یا ذالجلال و الاکرام 🍃
@libshqom
✴️ سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی، با رونمایی از «کتابخون» سامانه جدید مسابقات کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، پس از این در این سامانه آثار علاقهمندان را دریافت میکند.
✴️ نسخه جدید سامانه مسابقات کتابخوانی، با هدف اطلاعرسانی مناسب مسابقات ملی و استانی و نتایج آن و تسهیل فرآیند شرکت در مسابقات با طراحی کاربرپسند رونمایی شد.
✴️ علاقهمندان برای ارسال اثر و شرکت در این جشنواره میتوانند تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ به نشانی www.ketabkhooon.ir مراجعه کنند.
🎁 جوایز: تقدیر از برگزیدگان در سه سطح ملی، استانی و کتابخانهای همراه با لوح تقدیر و هدایای نقدی در بخشهای فردی، گروهی و خانوادگی
🌐 iranpl.ir/xv3k
🔊 @iranpl
@libshqom
📚#معرفی_کتاب📚
🌟عنوان:تاوان عاشقی🌟
✍️به قلم:محمدعلی جعفری
👨👩👧👦رده سنی:نوجوان،بزرگسال
🔖💠🔖💠🔖💠🔖💠🔖💠
🔺یک داستان عاشقانه واقعی
با محوریت فلسطین و تشیع و مبارزه و...
💠شاید ماجرای «آلا» از غزه و «خلیل» از شیلی فقط هشت روز به هم گره بخورد اما صدای انفجار بمبهای اسرائیل، هم نمیتواند داستان حقیقی آنها را ترور کند، داستانی که محمدعلی جعفری آن را بر اساس واقعیتهای زندگی «خلیل یاروب ساحوری» اولین شیعه کشور شیلی مینویسد.
اکنون چشمهایتان را به چند خط از اثر «تاوان عاشقی» بیفکنید:
((عاشق شده بودم. عاشق یکی که هیچ صنمی باهم نداشتیم. او شیعه بود، من سنی. او اهل شیلی من در غزه. تازهمسلمانِ شیلیایی آس و پاس. میدانستم دیوانگی است. حماقت محض. مثل قماربازی که همه دار و ندارش را ریخته روی دایره. اما دلم گیر بود. دوستش داشتم. نمیدانم چرا!
🔖💠🔖💠🔖💠🔖💠🔖💠
📚 @libshqom
🖋 اگر میخواهید نویسنده شوید، چه باید بخوانید؟
از گامهای مهم برای تبدیل شدن به نویسندهای قوی و موفق، مطالعهٔ هدفمند است. نویسندگی تنها از طریق نوشتن تقویت نمیشود؛ بلکه باید از خواندن نیز بهره بگیرید. اما چه کتابهایی باید بخوانید؟ در ادامه راهنماییهایی برای شما آوردهایم:
1️⃣ شاهکارهای ادبیات کلاسیک و مدرن
کتابهایی بخوانید که در ادبیات جهان و ایران تأثیرگذار بودهاند. آثار نویسندگانی مثل داستایفسکی، مارکز، همینگوی و....، نه تنها به شما الهام میبخشند، بلکه سبکها و دیدگاههای مختلف نویسندگی را به شما نشان میدهند.
2️⃣ کتابهای غیرداستانی
برای خلق داستانهای عمیق، لازم است به جهان پیرامون آگاهی داشته باشید. تاریخ، فلسفه، روانشناسی، و حتی علوم تجربی میتوانند ایدههای ناب و جذابی به ذهن شما بیاورند.
3️⃣ آثار مرتبط با ژانر مورد علاقهتان
اگر میخواهید داستان عاشقانه بنویسید، رمانهای عاشقانه بخوانید. اگر علاقه به داستانهای علمیتخیلی دارید، آثار نویسندگان مطرح این ژانر را مطالعه کنید. این کار به شما کمک میکند با الگوها، سبکها، و انتظارات مخاطبان هر ژانر آشنا شوید.
4️⃣ مطالعهٔ افسانهها و اسطورهها
شناخت و مطالعهٔ افسانهها و اسطورهها، شناخت روح جمعی آدمهاست. علاوه بر این، دستتان را از قصهها پر میکند و به متنتان غنای بسیاری میبخشد.
5️⃣ شعر بخوانید
شعر قدرت زیادی در تقویت حس زیباییشناسی و غنای زبانی شما دارد. اشعار شاعران کلاسیک و معاصر میتوانند الهامبخش و منبعی برای ایدههای تازه باشند.
6️⃣ آثار نویسندگان معاصر و همدوره خودتان
با خواندن آثار نویسندگان امروز، از مسائل و دغدغههای جامعهی معاصر آگاه میشوید. این کار به شما کمک میکند داستانهایی بنویسید که برای خوانندگان امروزی جذاب و معنادار باشد.
7️⃣ مطالعهی مجلات و مقالات
مطالعهی مقالات و تحلیلهای ادبی، دیدگاه شما را گسترش میدهد و به شما کمک میکند مهارت نقد و تحلیل پیدا کنید.
🌟 نکته طلایی:
مطالعات خود را متنوع کنید، اما به هر کتابی هم وقت ندهید. کتابهایی را انتخاب کنید که تأثیرگذار باشند و چیزی به شما بیاموزند.
📖 شما بیشتر چه کتابهایی میخوانید؟ ژانر یا نویسندهی مورد علاقهتان کیست؟
تجربههای خود را با ما به اشتراک بگذارید تا این مسیر برای همه لذتبخشتر شود.
#آموزشی
#نویسندگی
#آموزش_نویسندگی
@libshqom
📢به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)؛
پویش ملی کتابخوانی از کتاب «گفتارهای فاطمی» برگزار میشود
🔰به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)، پویش ملی کتابخوانی با محوریت کتاب «گفتارهای فاطمی» در دو بخش خوانش بخشی از کتاب و خلاصه گویی از کتاب، ۱۰ آذر الی ۲۰ بهمن ویژه افراد بالای ۱۵ سال برگزار می شود.
📗دریافت فایل الکترونیکی رایگان کتاب و شرکت در مسابقه از طریق وبسایت www.ketabkhooon.ir
✅ نحوه شرکت در پویش:
۱. خوانش بخشی از کتاب
۲. خلاصه گویی از کتاب
🔶مراسم اختتامیه و اهدای جوایز: ۲۶ بهمن ماه همزمان با میلاد امام زمان عجل الله؛ به ۱۸ نفر از کسانی که بهترین خلاصه گویی و یا خوانش قسمتی از کتاب را ارسال کنند جوایز مادی و معنوی اهدا می شود.
🌐https://B2n.ir/k82469
🔊 @qomplir
@libshqom
#ترجمه
📌 ترجمه یعنی چه؟
ترجمه یعنی پیداکردن بهترین معادل کلمات و انتقال پیام عبارات و اصطلاحات از زبان مبدا به زبان مقصد به طوری که چه از نظر معنایی و چه از نظر سبک مطابق با متن اصلی باشد و دستخوش تغییر نشود.
اما ارائه تعریف درست و دقیقی ازترجمه به این آسانی ها نیست زیرا این تعاریف کلی هستند و هر مترجم پس از سال ها فعالیت در این حوزه، به یک تعریف از دید خودش میرسد.
عده ای می گویند ترجمه از زبان مبدا به زبان مقصد باید بدون کاهش و یا افزایش لغات و جملات صورت گیرد، در واقع این عقیده کاملا نادرست و اشتباه است زیرا هیچ پیامی را نمیتوان به درستی بدون تغییر در فرم و معنی از زبانی به زبان دیگر منتقل کرد.
در واقع فقط جایگزین کردن کلمات، منجر به یک ترجمه با کیفیت نمیشود، بلکه مترجم باید متن اصلی را درک کند و مفهوم درست و متنی روان و خوانا را ارائه دهد.
ترجمه تحت الفظی یا همان کلمه به کلمه برای کسانی است که از سطح دانش زبان بالایی برخوردار نیستند؛ یک مترجم حرفه ای باید ترجمه معنوی انجام دهد یعنی پس از درک کلیت هر جمله و متن شروع به ترجمه کند.
@libshqom
https://eitaa.com/tarjomane_noor
#معرفی_مترجم
بزرگترین مترجمان جهان
قسمت هفتم
🔴 جوزپا بارباپیکولا
معروفترین اثر جوزپا بارباپیکولا ترجمه کتاب «اصول فلسفه» رنه دکارت از لاتین به ایتالیایی است که در سال ۱۷۲۲ انجام شده است. بارباپیکولا هدف و انگیزهاش از ترجمه این کتاب را دسترسپذیرتر کردن فلسفه و علم برای زنان عنوان کرده است. بارباپیکولا یکی از اشخاص تأثیرگذار در حوزه آموزش زنان به شمار میرود و نقشی اساسی در افزایش دسترسپذیری اطلاعات برای زنان داشته است.
@libshqom
https://eitaa.com/tarjomane_noor
جمع خوانی کتاب آفتاب،نوشته سید محمد مهاجرانی، توسط اعضای فعال نوجوان
@libshqom
پیشنهاد میشه که:این پنج قانون رو تو دفترت بنویس :
قانون شماره یک : خدارو فراموش نمیکنم وقتی چیزی رو بدست آوردم که مدت ها آرزوش رو داشتم
قانون شماره دو:از موفقیت همه خوشحال میشم تا یه زمانی نوبت خودمم برسه و این رو یادم میمونه که آدم تنگ نظر چیزی بدست نمیاره.
قانون شماره سه : هیچوقت نمیگم که حسش نیست یا از فردا شروع میکنم، این جمله ها واسه من تموم شدست
قانون شماره چهار :حرف نمیزنم عمل میکنم تا به اهدافم برسم و خواسته هام رو بدست بیارم
قانون شماره پنج : خدا همیشه حواسش به من هست پس منم همیشه یادم میمونه که خدا درونه منه و از من محافظت میکنه
@libshqom
🗓۱۱ آذر ماه سال ۱۳۰۰
🏳️شهادت مجتهد مجاهد
🏳️پیشرو مشروطه مشروعه
🏳️شهیدشیخیونساستادسرایی
🏳️مشتهربهمیرزاکوچکخانجنگلی
💠رهبرانقلاب
‼️میرزا کوچک شجاع جنگلی، یک نمونه و یک اسطوره است! ۸۰/۲/۱۱
‼️حقا شهید میرزا کوچک جنگلی نماد شجاعت و مجاهدت مردم گیلان است که برای اسلام، برای قرآن، برای اقامهی دین مقابل متجاوزان در غربت قیام کرد، یاداو نبایدهرگز فراموش شود! ۸۹/۱۰/۸
‼️ما در دوران مبارزهمان هر وقت نام میرزا کوچک خان را به یاد میاوردیم، از همت و اراده و شخصیت و هویّت او نیرو میگرفتیم، امثال او تعدادی بودند که در غربت مبارزه کردند، در غربت هم مُردند؛ اما امروز غریب نیستند، تاریخ نگذاشت و نخواهد گذاشت شیخ فضلاللَّهها و میرزا کوچک خانها و خیابانیها غریب بمانند، دشمنان میخواهند این مفاخر را از دست جوان ایرانی بگیرند! ۸۰/۲/۱۲
@libshqom
@Jahade_tabeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 سلام 💚
💕به روز دوشنبه دوازدهمین روز آذر ماه ۱۴۰۳خوش آمديد.💚
🌷صبح دوشنبه تون🌷
💕معطر به عطرخوش صلوات💚
🌷برحضرت محمد ص💚
💕و خاندان پاک و مطهرش💚
🌷💕اللهمَّ صَلِّ علُى 🩵
🌷💕محُمٌدِِ وَالُ مٌحُمٌدِ💚
🌷💕وعجل فرجهم🩵
🌼ذکر روز دوشنبه یاقاضی الحاجات 🍃
@libshqom
.
📗 «کوچک جنگلی»
این کتاب برشی از زندگی «میرزا کوچک خان جنگلی»، یکی از سرداران انقلابی ایران است. داستان کتاب روایتگر زمانی از زندگی میرزا است که از تبعید برگشته و به حکومت می رسد. کتاب در ادامه نیز روایتی از شکست وی و در سرانجام شهادت او ارائه می شود. همچنین در کتاب به علل پیدایش نهضت جنگل و آثار وجودی میرزا پرداخته شده است.
✍️ نویسنده: امیرحسین فردی
📚 ناشر: قدیانی
📄 تعداد صفحات: ۲۳۹ صفحه
🙎♂️ مخاطب: نوجوانان ۱۳ سال به بالا و جوانان
✅ ویژگیها
1️⃣ تنها اثر داستانی جذاب درباره میرزا کوچک خان جنگلی
2️⃣ معرفی شده در کتابنامه رشد وزرات آموزش و پرورش
🪴 اثرات تربیتی
1️⃣ تقویت روحیه شجاعت
2️⃣ تقویت روحیه حمایت از مظلوم
3️⃣ تقویت روحیه خودباوری به خصوص خودباوری ملی
4️⃣ تقویت ایمان به خدا و عمل به دستورات دینی
🛒 برای خرید کتاب، علاوه بر کتابفروشیهای سراسر کشور، میتوانید به اینجا مراجعه فرمایید.
🔻به مناسبت ۱۱ آذر، سالروز شهادت میرزا کوچکخان جنگلی
📖 #معرفی_کتاب_نوجوان 2️⃣2️⃣
📚 #تربیت_با_کتاب
@libshqom
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
✴️ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)؛
مسابقه کتابخوانی «فاطمه بر کرسی رهبری» برگزار میشود
✴️ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «فاطمه بر کرسی رهبری» برگزار میشود.
✴️ این مسابقه در قالب پرسشهای چهارگزینهای از ۱۰ آذر تا ۲ دی ماه ۱۴۰۳ در بستر سامانه «کتابخون» به نشانی ketabkhooon.ir برگزار خواهد شد. علاقهمندان میتوانند با مطالعه این کتاب، ضمن آشنایی با سیره حضرت صدیقه کبری(س)، در مسابقه کتابخوانی «فاطمه بر کرسی رهبری» نیز شرکت کنند. از نفرات برگزیده با اهدای جوایز تقدیر خواهد شد.
📎 دریافت نسخه الکترونیک کتاب در iranpl.ir/xw4p
🌐 iranpl.ir/xw4p
🔊 @iranpl
@libshqom
#معرفی_کتاب
شهیدی، سیدجعفر (1360). زندگانی فاطمه زهرا (سلام الله علیها). تهران: دفتر نشر فرهنگ اسلامی. (291 صفحه)
موضوع: تاریخی ـ تحلیلی
نسخه کامل کتاب زندگانی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در سال 1360 توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شد. در این کتاب که رویکردی تاریخی ـ تحلیلی دارد حضرت زهرا (سلام الله علیها) به عنوان زنی مبارز و کنشگر معرفی میشود و نه فردی منفعل و ضعیف. او در برابر تحجر مردان زمانهاش میایستد و برای استیفای حقش تلاش میکند. پس از رحلت پدر فاطمه میکوشد روش پیامبر را در اداره حوزه اسلامی دنبال کند و از همینرو با آنان که نظام سیاسی و حقوقی دین را متناسب با موقعیت زمانه تغییر دادند مخالفت میکند.
شهیدی در این کتاب با بررسی روایات متعدد در هر موضوع، با رویکردی تحلیلی، این روایات را به محک حوادث دیگر تاریخی میآزماید و آن را که مقبولتر مینماید میپذیرد، هرچند روایات دیگر را نیز در حد ذکر بیان میکند. او در این کتاب با بهره گیری از منابع متقدم و اصیل، از منابع ضعیف تاریخی بهره نمیبرد و روایات آنها را، علیرغم شهرت، بیان نمیکند. ترجمه ای ادبی از خطبه فدکیه و انضمام اشعاری از شاعران بزرگ ایرانی درباره حضرت زهرا (سلام الله علیها) از ویژگیهای دیگر این اثر است. زندگانی فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که برای نخستین بار در سال 1360 منتشرشد، در سال 1402 به چاپ شصت و چهارم رسیده است.
@libshqom