🏴آن روز🇮🇷 امروز
✳️ مروری بر دستاوردهای انقلاب اسلامی بر اساس دیدگاههای امام خامنهای"مدظله العالی"(۲)
🔶خودباوری ملی
"" کار بعدی ایجاد خودباوری ملی در ملت ایران برای فعالیتهای گوناگون ملی است. یعنی در علم، در فناوری، در کار سیاست، در کار هنرو در انواع و اقسام کارها ،ملت ایران احساس خودباوری میکند، میتواند اقدام کند ،میتواند انجام بدهد، چشمش به خارج نیست .در دوران رژیم طاغوت گندم ما از آمریکا میآمد و سیلوی ما را هم شوروی میآمد میساخت،پزشک ما از هند میآمد. ملت ایران، جوان ایرانی احساس توانایی نمیکرد، یعنی این احساس را در او کشته بودند، سرکوب کرده بودند.
این تبدیل شد به احساس توانایی .""(۱۴۰۲/۱۱/۲۹)
👈تحقیر مردم ایران از یک طرف وبها دادن به بیگانگان از طرف دیگر در دورههای قاجار و پهلوی در اوج خود بود.
▪️ میرزا حسین خان سپهسالار صدر اعظم و سیاستمداران دوره قاجار معتقد است "ما باید از اروپاییها تبعیت کنیم .
▪️"میرزا ملکم خان ناظم الدوله یکی از شخصیتهای سیاسی عصر قاجار و موسس فراموشخانه معتقد است" راه سعادت و خوشبختی جامعه در الگو گرفتن از غرب میگذرد ."
▪️سید حسن تقیزاده از جمله رجال مشروطهخواه که مایه اطلاعات و فهم سیاسی خود را از میرزا ملکم خان میداند معتقد است" ایران باید ظاهراً و باطناً و جسما و روحاً فرنگی مآب شود و بس.
▪️" تقی نصر از مسئولین و تئوریسینهای عصر پهلوی میگوید" حکایت ایران و انگلستان این است که ایران آن خزهای است که اگر دیوار انگلستان نباشد نمیتواند به چیزی تکیه دهد و روی پای خود بماند و نابود میشود ،ما فقط با تکیه به انگلستان میتوانیم روی پای خود بایستیم."
▪️ محمدعلی فروغی یکی از چهرههای فراماسونی و مرموز تاریخ ایران که نقش اصلی را در به قدرت رساندن رضاخان داشت و از صحنه گردانان اصلی در عرصه سیاست ایران به خصوص در دوره پهلوی و مغز متفکر این رژیم و مورد اعتماد و دوست انگلیس بود معتقد است" ایران مثل آستین بیحرکت است که تا دست دولت انگلیس در آن نباشد ممکن نیست تکان بخورد."
▪️ محمدرضا پهلوی _شاه ایران_ بر اساس همین نوع نگرش به مردم، سال ۱۳۵۳ در یک کنفرانس مطبوعاتی میگوید" این مردم قادر به انجام هیچ چیز نیستند، مثل گوسفندان میمانند."
▪️ این نوع نگاه به ملت ایران در بسیاری از عناصر کلیدی اطراف شاه نیز دیده میشود. به عنوان نمونه در زمان ملی شدن صنعت نفت، رزمآرا نخست وزیر وقت با حضور در کمیسیون نفت مجلس شورای ملی بر سر نمایندگانی که با جدیت موضوع ملی کردن صنعت نفت را دنبال میکردند فریاد زده و میگوید" ایرانی که نمیتواند یک آفتابه بسازد شما میخواهید پالایشگاه را اداره کند."
👈رژیم پهلوی هیچ گاه به به تواناییهای ملت ایران اعتقادی نداشت و همگام با غربیها نسبت به تحقیر مردم اقدام مینمود، در کارها و پروژهها، مغزهای ایرانی را کنار گذاشته و به جای آن از نیروهای خارجی استفاده میکردند. آنها حتی کارهای خاکبرداری را نیز به خارجیها با چند برابر قیمت واگذار میکردند و برای دوخت پیراهن همسر شاه یعنی فرح در مراسم تاجگذاری، چند مرتبه طراحان فرانسوی را با هواپیما به ایران آورده و برگرداندند.
👈 این درد اساسی یعنی خودباختگی و باور به اینکه ما نمیتوانیم و باید در تمام شئون زندگی غربیها را الگو قرار دهیم ،مسئلهای بود که سرسپردگی رژیم پهلوی مانع از درمان آن میشد .
♦️""انقلاب اسلامی یک تحول عظیم ایجاد کرد ،آنچه من امروز تعبیر میکنم میگویم در انقلاب، خودباوری و اعتماد به نفس به جنگ وابستگی رفت، خدا هم کمک کرد. انقلاب موجب برافراشتن قد خودباوری و سینه سپر کردن خودباوری در مقابل روحیه وابستگی و ورشکستگی قبلی شد.""(۱۳۹۵/۷)
✍علیرضاعباسی
🔴راهبردهای دشمن علیه ایران اسلامی
❇️مهمترین راهبرد امروز دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی القاء این مطلب که مشکلات ایران به خاطر:
✅رفتن به سمت تکنولوژی و فناوری هستهای
✅افزایش توانمندی دفاعی (موشکی و پهپاد)
✅گسترش نفوذ منطقهای
✅گام برداشتن درمسیر مقاومت وایستادگی
☸در حالی که این موارد نقاط قوت جمهوری اسلامی است و دشمن به دنبال است با جنگ روانی ملت ایران را در مقابل این اقدامات مقتدرانه قرار دهند که البته موفق نخواهند شد
✍غلامرضایی
🔴مدیر سازمان جهانی بهداشت خواستار بازگشت آمریکا به این نهاد شد
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس امروز فاش کرد که رئیس سازمان جهانی بهداشت در جریان جلسه محرمانه چند روز پیش از دیپلمات های کشورهای دیگر خواسته است تا واشنگتن را برای لغو تصمیم دونالد ترامپ مبنی بر خروج آمریکا از این سازمان وابسته به سازمان ملل تحت فشار قرار دهند.
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مناظره داغ کارشناسان عرب:کارشناس سوری: به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل هستیم و فقط با ایران سر جنگ داریم...
▪️کارشناس عرب: غیر از این هم از شما انتظار نمیرود، مشتی عروسک خیمه شب بازی آمریکا هستید که حتی به اشغال خاکتان توسط اسرائیل و عثمانیها اهمیت نمیدهید/شما فقط درحال خدمت به پروژه صهیونیسم در خاورمیانه هستید...
🔴 اسموتریچ: به حمایت همه جانبه آمریکا از اسرائیل اطمینان داریم
اسموتریچ وزیر دارایی کابینه رژیم صهیونیستی:
🔹فلسطینیان هیچ حقی در سرزمین ما! ندارند و کابینه ما به اصل صلح از طریق زور ایمان دارند.
🔹اطمینان داریم که دولت ترامپ برای تقویت امنیت اسرائیل اقدام خواهد کرد.
💠 آیا پیشرفتهایی که به نام دستاوردهای انقلاب اسلامی مطرح می شوند، محصول گذر زمان و پیشرفتهای علمی جهان هستند و در صورت تداوم حکومت پهلوی نیز محقق می شدند؟!
۱. برخی موارد همچون ارتباطات سیار، تلفن هوشمند، اینترنت، بانکداری الکترونیک و... محصول گذر زمان هستند و نمیتوان بر حکومت پهلوی به دلیل نبود این امکانات در آن دوره خرده گرفت اما آیا برق، گاز، تلفن، یخچال، تلویزیون و... هم در آن دوران کشف و اختراع نشده بودند؟؟؟ در سال پایانی حکومت پهلوی، چند درصد مردم به این امکانات دسترسی داشتند؟؟؟
۲. اگر صِرف گذشت زمان باعث پیشرفت می شود چرا کشورهایی در همسایگی ما، با وجود گذشت دهها سال همچنان پیشرفت نکرده اند؟ چرا گذشت زمان در دوره پهلوی باعث پیشرفت نشد و پس از ۵۴ سال حکومت، همچنان مجبور به استخدام پزشکان هندی و پاکستانی بودند؟؟؟
۳. توسعه وابسته و اقتصاد غیر مشارکتی که در دوره پهلوی شکل گرفت، در کنار دخالت فزاینده هزاران مستشار غربی، مانع اساسی بر سر راه پیشرفت واقعی بوده و گذر زمان نیز نتوانست این مانع را مرتفع سازد. غرب، تنها به اندازه ای که اجازه پیشرفت به ایران میداد که به دامن کمونیست نلغزد. با چنین رویکردی، با فرض تداوم حکومت پهلوی نیز پیشرفت چندانی متصور نبود.
۴. اگر قرار باشد دستاوردهای انقلاب اسلامی را به پای گذر زمان بنویسیم، لاجرم باید مواردی که سلطنت طلبان به عنوان افتخارات حکومت پهلوی نام می برند را نیز محصول گذر زمان بدانیم. به عبارت دیگر، اگر قائل به این باشیم که با تداوم حکومت پهلوی نیز به دستاوردهای کنونی می رسیدیم، باید بپذیریم که در صورت تداوم حکومت قاجار نیز به همه اموری که پهلوی ها بدان افتخار می کنند، نائل می شدیم!!!
۵. پیشرفت ناشی از گذر زمان، پیشرفتی تدریجی و طبیعی است در حالی که جمهوری اسلامی در برخی عرصه ها، پیشرفت های جهشی و اعحاب انگیزی را تجربه کرده است. برای نمونه، رشد و سرعت تولید علمی ایران به طور متوسط، یازده برابر میانگین رشد جهانی بوده است و بدیهی است که چنین رشدی را نمیتوان به گذر زمان نسبت داد.
۶. در ارزیابی دستارودهای انقلاب اسلامی، باید توجه داشت که پیشرفتهای جمهوری اسلامی در سایه چند دهه اقسام تحریمهای بی سابقه در تاریخ، هشت سال جنگ تمام عیار، افزایش سه برابری جمعیت و کاهش چشمگیر درآمدهای نفتی حاصل شده است. مصائبی که حکومت پهلوی، نه تنها با هیچکدام از آنها روبرو نبوده، بلکه از پشتیبانی هم پیمانان غربی نیز برخوردار بوده است.
۷. جمهوری اسلامی به عنوان نظام برآمده از انقلاب اسلامی، به موفقیتهای بیشماری در عرصه های مختلف دست یافته است اما همچنان در برخی عرصه ها با کاستیهایی روبرو بوده و با نقطه مطلوب فاصله دارد. کلید رفع این کاستیها نیز تلاش مضاعف، کار جهادی و نگاه به توانمندیهای داخلی است نه زیر سوال بردن اقدامات گذشته که با همه کاستیها، همچنان قابل دفاع است.
۸. مشکلات اقتصادی و معیشتی که این روزها مردم بدان دچارند، قابل کتمان نبوده و برای دلسوزان و معتقدان به انقلاب، درد آور است اما این مشکلات نباید سبب شود که در تحلیل دستاوردهای انقلاب، انصاف را به کناری گذاشته و همه افتخارات و کارهای سترگ صورت گرفته را، با دیده تردید بنگریم.خلاصه آنکه، با همه گله مندی، باید همچنان پای کار انقلاب بمانیم...
🔍امیدرضایی
🔰الزامات یک قیاس اصولی!
🔹یکی از مواردی که به ویژه در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران زیاد دیده و شنیده میشود، مقایسه عملکرد دوران پهلوی و سالهای حیات جمهوری اسلامی ایران است. این قیاس دو الزام مهم دارد که باید مورد توجه قرار گیرد؛
🔸1ـ تاریخ معاصر ایران به ویژه دوران حکومت قاجار و پهلوی باید به دقت مطالعه و بررسی شود. دوران سیاهی که سرشار از خیانت، وابستگی، عقبافتادگی، ظلم، تجزیه کشور، تحقیر، فقر و استبداد است. بنابراین، آشنایی با میراث شوم این دوره برای قضاوت و مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب ضروری است.
🔸2ـ از ابتدای پیروزی انقلاب، حجم بیسابقهای از دشمنی علیه ایران اعمال شده است که در تاریخ نمونه آن یافت نمیشود. ایجاد شورشهای تجزیهطلبانه، تلاش برای کودتا، ترور بسیاری از مسئولان مؤثر انقلاب، ترور بیش از 23 هزار نفر از مردم، تحمیل جنگ هشت ساله، اعمال تحریمهای همهجانبه و ایجاد اغتشاش گوشهای از این دشمنیهاست. بنابراین، باید رویکردها و عملکرد دو دوره در این حوزهها بررسی شود. با وجود در نظر گرفتن این دو مؤلفه باز هم مقایسه عملکرد نظام برآمده از انقلاب شکوهمند ملت ایران در سال1357 کارنامهای روشن و درخشان است که در ادامه به گوشهای از تفاوتی که جمهوری اسلامی ایران رقم زد، اشاره میکنیم؛
🔹سیاست داخلی: رژیم دیکتاتوری پهلوی با رویکرد دیکتاتوری خود، خفقان، استبداد، نادیده گرفتن و سرکوب مردم و عدم آزادی سیاسی را به ارمغان آورد؛ ولی جمهوری اسلامی با اتخاذ رویکرد مردمسالاری، توانست مشارکت اجتماعی، انتخابات آزاد، آزادیهای اجتماعی، فعالیت احزاب سیاسی، چرخش قدرت و استقلال سیاسی را برای مردم فراهم کند.
🔹سیاست خارجی: رژیم پهلوی با وابستگی به قدرتهای بزرگ، ایران را به بازیگر دستنشانده، تأمینکننده منافع کشورهای خارجی، ناتوان در برابر تهدیدهای خارجی، یک ملت بدون عزت و تحقیر از سوی کشورهای قدرتمند تبدیل کرد؛ در مقابل جمهوری اسلامی رویکرد استقلال را پیش گرفت، که تأمین منافع ملی، حفظ عزت، ایفای نقش محوری در منطقه، تصمیمگیری براساس عزت، حکمت و مصلحت از آثار این رویکرد بود.
🔹رژیم پهلوی با سیاست پیوند با قدرتهای بزرگ وابستگی شدیدی به تجهیزات و حمایت خارجی پیدا کرد و مسبب جدا شدن بحرین، جدا شدن ارتفاعات آرارات، جدا شدن دشت ناامید و... بود؛ اما جمهوری اسلامی با رویکرد دروننگر و مردم پایه به حفظ تمامیت ارضی، امنیت ملی، اتکا به تجهیزات بومی و اقتدار منطقهای نائل شد.
🔹فرهنگ: رویکرد رژیم پهلوی دنبالهروی از هویت غربی بود. ضدیت با اسلام و اعتقادات دینی، مبارزه با حجاب، استفاده ابزاری از زنان، ابتذال در تلویزیون و سینما، گسترش مراکز فساد و فحشا، کاپیتولاسیون، بیتوجهی به علم و دانشگاه عواقب این رویکرد برای کشور بود؛ اما جمهوری اسلامی رویکرد تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی را دنبال کرد و توانست به هویت ایرانی عزت دهد، جایگاه والای زنان را احیای کند، معنویت و حضور پررنگ جوانان در مراسمهای مذهبی را افزایش دهد، رشد علمی را تسریع بخشد و سینمای حرفهای بسازد.
🔹اقتصاد: رژیم پهلوی رویکرد نگاه به بیرون را برگزید که موجبات تأمین بیشتر کالاها از خارج کشور، اقتصاد تک محصولی، نابودی کشاورزی بااصلاحات ارضی، افزایش فاصله طبقاتی، عدم توسعه روستاها، مهاجرت گسترده از روستا به شهر، گسترش حاشیهنشینی و حلبیآبادها را در کشور فراهم کرد. جمهوری اسلامی رویکرد نگاه به درون را برگزید که از ثمرات آن استفاده از ظرفیتهای داخلی، توسعهصنایع، توسعه روستاها، تلاش برای کم کردن فاصله طبقاتی، تولید کالاهای استراتژیک، تلاش برای عبور از تک محصولی، توسعه و خودکفایی کشاورزی بوده است.
✍🏼#مصطفی_علیجانزاده
🇮🇷آیا️ جمهوری اسلامی ناکارآمد است؟
۱. آیا یک نظام ناکارآمد، میتواند بیش از ۴۰
سال از استقلال، تمامیت ارضی و موجودیت خود و ساختارهایش در برابر مجموعهای از توطئهها، فشارها و فتنهانگیزیهای طراحی شده و به اجرا درآمده از سوی تمامی قدرتهای استکباری و شیطانی دفاع کند؟
۲. آیا یک نظام ناکارآمد میتواند کشوری را که از نظر ارتش، تجهیزات و قدرت دفاعی کاملاً وابسته است، به یک کشور دارای اقتدار دفاعی، نظامی، امنیتی و بازدارندگی بلکه فراتر از آن دارای قدرت ضربه متقابل در برابر هر نوع عامل تهدید تبدیل کند؟
۳. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند ایران موسوم به ژاندارم منطقه و تحت فرمان آمریکا در دوران قبل از انقلاب را، به قدرت برتر و دارای نفوذ راهبردی در منطقه غرب آسیا تبدیل کند؟
۴. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه علمی کشور را از رتبه ۵۶ جهان به رتبه ١۶ و از رتبه ۵ در منطقه به مرتبه ١ منطقه ارتقا داده و سرعت رشد علم در ایران را ١١ برابر میانگین سرعت رشد علم در جهان کند؟
۵. یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه ایران در ثبت اختراعات را از رتبه ٣٩ جهان به رتبه ٧ جهان در سال ٩۴ برساند؟
۶. نظام سیاسی ایران اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در علم انرژی از رتبه ۵٧ در جهان در دوران پهلوی، به رتبه ١١ جهان و از رتبه ٧ در منطقه به رتبه اول منطقه رسانده و ایران را در رتبه هشتم جهان در میان کشورهای تولیدکننده جهان قرار دهد.
۷. جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران در علم انرژی هستهای را از رتبه ٨۶ جهان به رتبه ١١ و از رتبه ١١ به رتبه ١ در منطقه ارتقا دهد.
✍سید مجید موسوی
🇮🇷دهه فجر،عید انقلاب
❇️دهه فجر نشان داد که بااعتماد به خدا،با تکیه برایمان، با وحدت ،باخواستن ،بامقاومت میتوان سرنوشت را تغییر داد
❇️مردم با هدایت فقیه واجد شرایط به عنوان رهبر و پیشوای ملت یعنی امام خمینی (ره) ساختار سیاسی کشور را از رژیم طاغوت ۲۵۰۰ساله به نظام اسلامی تغییر داد و با حمایت و دفاع از آن طعم شیرین استقلال و آزادی را چشید .
✍غلامرضایی