eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
3.8هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴پارلمان ترکیه قانون نظارت بر شبکه‌های اجتماعی را تصویب کرد امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرم‌های با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبه‌ای در ترکیه می‌کند. اگر توییتر و دیگر شبکه‌ها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاه‌های ترکیه می‌توانند پهنای‌باند آن‌ها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند. علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمه‌ای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است. قانون جدید، شرکت‌های بزرگ رسانه‌ای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم می‌کند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکه‌ها پاسخگو باشند. بر اساس این قانون اگر شبکه‌های اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمه‌های سنگین مالی هستند و با ممنوعیت‌های تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنای‌باند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد. کاهش پهنای باند باعث می‌شود که سرعت استفاده از شبکه‌های اجتماعی بسیار پایین آید. این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف می‌کند که به شکایت‌های فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکه‌ها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند. براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکه‌های اجتماعی خواسته است تا داده‌های کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
🔴واکنش قالیباف به دروغ سازی ها علیه «صیانت از کاربران در فضای مجازی» رئیس مجلس: 🔹طرح در کمیسیونی از منتخبین کمیسیون‌ها بصورت علنی بررسی خواهد شد. 🔹عمده ادعاها درباره طرح خلاف واقع است. 🔹مسدود سازی اینستا و واتس‌اپ برنامه مجلس نیست. 🔹تصمیم گیری درباره پلتفرم‌های پرکاربرد مانند اینستاگرام و واتس‌اپ که ده‌ها میلیون نفر از آنها استفاده می‌کنند و هزاران کسب و کار در آنها جریان دارد از اهمیت زیادی برخوردار است و پیچیدگی‌های فراوانی دارد و باید در خصوص آنها متغیرهای زیادی را مدنظر قرار داد؛ لذا طرح‌ باید بگونه‌ای اصلاح شود که تصمیم‌گیری‌ نهایی درباره این پلتفرم‌ها مبتنی بر منطقی عقلانی بصورت مستقیم توسط شورای عالی فضای مجازی صورت گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روحانی: اگر برجام ادامه پیدا می‌کرد تا الان ۲۰۰ هواپیمای نو وارد کشور می‌شد.
♨️ جزئیاتی از جلسه دیروز مقام معظم رهبری با اعضاء دولت دوازدهم 🔻 در این جلسه، همان طور که خبر آن منتشر شد؛ روحانی دیر به بیت رسید و حضرت آقا با وزرا نشسته بودند و چندین بار ساعت خود را نگاه میکردند که بالاخره روحانی با تاخیر حضور پیدا می کند. 🔻 حضرت آقا یک کلمه هم از دولت و شخص روحانی تعریف نکرد و فقط فرمودند: این جلسه برای خسته‌نباشید به آقایانِ اعضای دولت است، چه آنهایی که هشت سال بودند، چه آنهایی که کمتر بودند. 🔻 رهبر انقلاب، ۱۷ دقیقه صحبت می کنند که نصف آن در مورد عید غدیر بود و در نهایت با کنایه به تاخیر روحانی فرمودند: وقت تمام شد؛ البته حرف هست، حرف برای گفتن زیاد است، منتها دیگر مجال نیست؛ یک مقداری از وقت مقرّرمان هم گذشت.  🔻 برعکس تمام دیدارهای آخر دولت های قبلی که حضرت آقا با دولتی ها عکس یادگاری میگرفت و به عنوان تشکر به آنها قرآن هدیه میدادند، در این جلسه نه عکس یادگاری گرفتند با اعضای دولت روحانی و نه قرآن هدیه دادند.
🔰 دکتر غریب‌آبادی، عضو تیم مذاکره‌کننده: 👈🏻 هفت اقدام ضدتوافق آمریکا در مذاکرات اخیر 🔻 آمریکاییها در مذاکرات اخیر حاضر نشدند از موضع عنادآمیز خود کوتاه بیایند. مصادیق مختلفی در اینباره قابل بررسی است: ۱.کل تفاهم را به پذیرش بندی درخصوص انجام گفتگوهای آتی درمورد مسائل منطقه‌ای گره زدند. ۲. حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در تناقض آشکار است. ۳.حاضر به برداشتن تحریم‌های ترامپ علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند. ۴.حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هسته‌ای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکت‌هایی که با ایران وارد تجارت می‌شوند، درنظر بگیرند. ۵.حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هسته‌ای نشدند. ۶.درباره فعالیت‌ها و تعهدات هسته‌ای زیاده‌خواهی‌هایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است. ۷.نپذیرفتند که ابتدا آن‌ها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستی‌آزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد
🔴زاکانی: فیلترینگ بی‌راهه‌ایست که حکایت از بی‌اطلاعی از فضای سایبر دارد 🔹واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی: مدیریت فضای مجازی در همه جهان خصوصا ایران حیاتی است و تعارضی بابهره‌مندی از مواهب آن ندارد. فیلترینگ بی‌راهه‌ایست که حکایت از بی‌اطلاعی از فضای سایبر دارد. 🔹مصوبه مجلس طبق اصل۸۵، آغازبررسی‌های عمیق‌تر کارشناسی و گفتگو با فعالان این عرصه در تضمین حقوق‌کاربران است. اقناع افکارعمومی ضروريست.
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ یکبار برای همیشه 🔺مهم ترین موضوع فضای مجازی از نگاه رهبرمعظم انقلاب چیست؟