eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
3.8هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴از تو یکی باید مجسمه وقاحت ساخت! 🔹نظام رو از بحران خارج کنن؟! خوزستان و سیستان دارن تو بحران دست و پا می‌زنن، باقی کشور هم مردم دست به گریبان کرونا، گرانی، بیکاری، و هزار تا بلای دیگه‌ان که دولت شما سر مملکت آورده، اونوقت چطور میتونی این میزان وقیح باشی؟!
🔴 یک کشتی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفت 🔹 منابع انگلیسی اعلام کرده اند که یک کشتی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته، اما جزئیات این حمله هنوز اعلام نشده است. 🔹 یک کشتی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفت. این خبر به نقل از گروه «عملیات‌های تجاری دریایی» به عنوان یک گروه نظامی متعلق به انگلیس اعلام شده و این گروه با انتشار بیانیه‌ای کوتاه در ارتباط با حمله به یک کشتی در نزدیکی سواحل عمان، افزوده است که بررسی‌ها درباره این حادثه آغاز شده است. 🔹 وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای ادعا کرد که کشتی هدف قرار گرفته شده در دریای عمان، تحت مالکیت اسرائیل بوده است.
🔴 توییت ظریف و اعترافش به متعهد نبودن غربی ها وزیر خارجه کشورمان در توییتی نوشت: 🔹من در تاریخ ۲۰ ژوئیه یعنی در ششمین سالگرد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در آخرین و مهم‌ترین نامه‌ام به دبیرکل سازمان ملل شش سال از [عدم] اجرای برجام توسط غرب را مستند کردم. 🔹این مطلب امروز به طور آنلاین منتشر شد و نسخه چاپی آن به زودی منتشر خواهد شد. ☸این اعتراف دیرهنگام ،بدون برنامه ۶ساله برای پاسخگو کردن غربیها وبعداز نابودی ملتی بزرگواروسوءاستفاده از نجابت آنهاچه سودی دارد؟! امیداست درمحکمه تاریخ و یوم تبلی السرائر برای تک،تک این ملت پاسخ داشته باشید!
🔴رژیم صهیونیستی ایران را متهم به دست داشتن در حمله به کشتی تجاری‌اش در دریای عمان کرد الجزیره: 🔹شبکه ۱۳ تلویزیونی رژیم صهیونیستی رسما ایران را به دست داشتن در حمله به کشتی تجاری صهیونیستی متهم کرد. 🔹این حمله توسط یک پهپاد انتحاری انجام گرفته است.
🔴پاسخ قالیباف به نامه رضا کیانیان 🔹رضا کیانیان عضو کمپین تبلیغاتی حسن روحانی در نامه‌ای به قالیباف با اشاره به گرانی، تورم، بیکاری و مشکلات کشور در نامه‌ای از رییس مجلس خواسته بود به جای طرح حمایت از کاربران فضای مجازی، این مشکلات را حل کند. حالا رییس مجلس یک روز پس از این نامه پاسخ وی را داده است. متن نامه قالیباف به این شرح است: 🔹از روزی که کار این مجلس شروع شد یک روز هم نبوده که از بی‌عملی و بیخیالی آقایانی که مسئولان اجرایی کشور در حوزه‌های اقتصادی بوده‌اند خون به دلمان نشده باشد. ⁣ 🔹وظیفه اصلی مجلس ریل گذاری برای اصلاح زیرساخت اقتصاد است که در آن هم اقداماتی انجام شده است. 🔹بسیاری از اقدامات مانند همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، ایجاد شغل، وام ازدواج و وام مسکن و ... با وادار کردن دولت به انجام کار توسط مجلس محقق شده است؛ اگر توان و اراده دولت بیش از این بود بی‌گمان نتایج بسیار بیشتری به دست می‌آمد. 🔹در خصوص طرح صیانت هم نکاتی که لازم بود را گفته‌ام. برنامه مجلس بستن اینستاگرام و واتس اپ و سایر پلتفرم‌های پرکاربرد که کسب و کارهای مردم در آنها تعریف شده نیست. بسیاری از آنچه درباره این طرح ادعا می‌شود اصلا در آن وجود ندارد؛ البته در طرح موجود ابهاماتی دارد که آن‌ها در بررسی‌های کمیسیون اصلاح خواهد شد. 🔹جلسات کمیسیون را هم به صورت علنی برگزار می‌کنیم تا هم کارشناسان فرصت نقد داشته باشند و هم مردم در جریان آنچه برایشان اهمیت حیاتی دارد قرار گیرند. با بگیر و ببند نمی‌توان مدیریت فرهنگی کرد و ما هم به این قائلیم و آن را باور داریم.
🔴 تحلیل "نیویورک تایمز" از مواضع اخیر رهبری در مورد مذاکرات وین 🔹"نیویورک تایمز" در گزارشی به مواضع و صحبت های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت، راجع به مذاکرات هسته ای با غرب و آمریکا، و به طور خاص تاکیدات ایشان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودنِ آن‌ها پرداخته و این موضع گیری ها را نشان از آن دانسته که روند آتی مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای غربی، با چالش های اساسی رو به رو خواهد بود و اساسا ایران، مخصوصا در دولت جدیدِ این کشور که در روزهای آتی در قدرت مستقر می شود، بنا ندارد به هر قیمتی، به توافقی جدید با غرب در راستای احیای برجام دست یابد. 🔹نیویورک تایمز در این رابطه می نویسد: «رهبر انقلاب اسلامی ایران "آیت آلله خامنه ای" به تازگی در موضع‌گیری، ایالات متحده آمریکا را در روند مذاکرات هسته ای با ایران، به دورویی متهم کرده و به طور خاص از غیرقابل اعتماد بودنِ آمریکا سخن گفته است. امری که به زعم بسیاری از ناظران و تحلیلگران می تواند در ادامه راه، موجب پیچیده تر شدنِ بیش از پیش روند مذاکرات هسته ای وین که با هدف احیای برجام انجام می شود، گردد. 🔹مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، یک هفته قبل از خروج حسن روحانی و دولت وی از قدرت(پس از هشت سال حضور در قدرت)، انجام می شوند. توافق برجام میان ایران و قدرت های جهانی، در دوره حضور حسن‌روحانی در قدرت به امضا رسید. 🔹در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان "ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاه های نزدیکی با رهبری جمهوری اسلامی ایران در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود. 🔹برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بی اعتمادی به آمریکا: چرا؟؟ کارشناس مسائل سیاسی: 🔻 مهدی فضایلی: وقتی صحبت از بی اعتمادی به غرب می شود می شود، مفهوم مخالفش اعتماد به شرق نیست؟ 🔻 بلکه اون چیزی که باید بهش توجه شود، اعتماد به توانمندی های داخل و ظرفیت های داخل کشور، در مقابل اعتماد به غرب هست. 🔻 یک اشکال ما این بود که همه جهان را غرب معنا کردیم.
مهم ترین تجربه دولت روحانی ‌🔻کشور در آستانه تشکیل دولت سیزدهم با ریاست آیت الله رئیسی و روزهای پایانی دولت های یازدهم و دوازدهم با ریاست آقای دکتر روحانی قرار دارد. هر دولتی دارای نقاط قوت و ضعف بوده و از تجارب ارزشمندی برخوردار است که باید در دولت بعدی مورد توجه قرار گیرد. حال پرسش اصلی آن است که، مهمترین و برجسته ترین تجربه دولت آقای روحانی در دوره هشت ساله چیست؟ آقای رئیسی کدام تجربه آقای روحانی را باید بیش از همه مورد توجه قرار دهد؟.... 🔗 ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/332519
🔴 / رهایی خبرگزاری های رسمی برای تشویش اذهان عمومی 🔹 در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است: 1⃣ هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟ 2⃣ همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست، این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و کجا؟ 3⃣ همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و کجا؟؟ 4⃣ همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و و کجا! 5⃣ همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و کجا؟؟ 6⃣ اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟) 7⃣مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
🔴 لات بازی جهرمی و دعوت به درگیری فیزیکی با موافقان طرح حمایت از کاربران فضای مجازی 🔸️ هرکس موافق طرح فضای مجازی مجلس بود دو تا سیلی آبدار بخوابانید توی گوشش!! 🔹️به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، وزیر حاشیه ساز ارتباطات که با بی توجهی به ساماندهی فضای مجازی کشور، در بسیاری از بحران های ناشی از انتشار آزادانه اخبار جعلی نقش داشته، این بار با معرفی یک مقاله! توصیه کرده که هرکس را دیدید که موافق ساماندهی و مدیریت فضای مجازی بود دو تا سیلی به او بزنید! 🔹️این دعوت به درگیری فیزیکی و تنش از سوی وزیر ارتباطات دولتی که در سالهای گذشته با اقداماتی مثل گران کردن بی برنامه بنزین، قطع آب و برق مناطق مختلف کشور، ایجاد قحطی در برخی کالاهای اساسی و انهدام ارزش پول ملی مدام کشور را دچار التهاب کرده، مشکوک به نظر می رسد!
🔴رئیس قوه قضائیه: باید جلوه‌های آزادی مشروع در جامعه تبیین شود حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای: 🔹برخی انحصارها در کشور «شکاف طبقاتی» ایجاد کرده است و ما در قوه قضاییه به دنبال شکستن این انحصارها خواهیم بود. 🔹باید جلوه‌های آزادی مشروع در جامعه تبیین شود. 🔹مشخص نکردن مصادیق آزادی‌های مشروع، حالت انفعالی ایجاد خواهد کرد.
🔴هزینه زندگی مردم در شهرها در دولت روحانی ۴۷ میلیون تومان بیشتر شد 🔹 در هشت سال دولت حسن روحانی، متوسط هزینه زندگی مردم در مناطق شهری ۲۸۶درصد بیشتر شد. بر اساس گزارش مرکز آمار، در سال ۱۳۹۱ متوسط هزینه ناخالص سالانه خانوارهای شهری کشور کمتر از ۱۶.۵میلیون تومان بود اما در سال ۱۳۹۹ هزینه‌های مردم به نزدیک ۶۳.۵میلیون تومان رسید. 🔹 بدین ترتیب به طور متوسط مردم شهرنشین در دولت روحانی مجبور شده‌اند سالانه ۴۷ میلیون تومان بیشتر برای تامین مواد خوراکی و مایحتاج غیرخوراکی خود هزینه کنند. 🔹همچنین در دولت روحانی هزینه خوراکی مردم ۱۱.۶ میلیون تومان (۲۶۱درصد) و هزینه غیرخوراکی مردم ۳۵.۴ میلیون تومان (۲۹۵درصد) بیشتر شد.