🔴 در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ میتوانیم بهبود شرایط اقتصادی را شاهد باشیم
🔹 پور ابراهیمی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: پیشبینی ما این است که اگر برنامه صحیح اقتصادی توسط دولت جدید با مدیریت و تصمیمات سازماندهی شده و کارشناسی پیاده شود، در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ میتوانیم بهبود شرایط اقتصادی را داشته باشیم و مجلس هم با همین نگاه در کنار دولت خواهد بود
🔹 تصور ما این است که پس از حضور دولت سیزدهم بهبود شاخصهای اقتصادی را در میانمدت و بلندمدت شاهد خواهیم بود.
🔹 بخش عمده مشکلات امروز کشور به نحوه عملکرد دولت در این دوره بازمیگردد، البته فشارهای خارجی هم بر این شرایط تأثیر داشت اما، عدم رویکردهای تخصصی در تصمیماتی که با هیچ منطقی سازگار نیست مانند توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی، باعث شده از دیدگاه مجلس نمره قابل قبولی به دولت دوازدهم داده نشود.
🔹 اینکه تحریمها برای کشور هزینهساز است را میپذیریم ولی بی تدبیری دولت، شرایطی را ایجاد کرد که اثرات منفی تحریم استمرار پیدا کند.
😂✒️خدا حافظی دولت روحانی با مردم شریف ایران😂
دم شاعرش گرم انصافاً سنگ تمام گذاشته😀🥺
👇🏻👇🏻👇🏻
اگر بار گران بودیم رفتیم
اگر نامهربان بودیم رفتیم
اگر این هشت سالِ پر مصیبت
بلای جانتان بودیم رفتیم
اگر ما بدتر از آقا محمد
و یا چنگیز خان بودیم رفتیم
اگر جای تلاش و خدمت و کار
به فکر جیبمان بودیم رفتیم
برای جذب آراء جوانان
اگر اهل چاخان بودیم رفتیم
اگر گفتیم ما خدمتگزاریم
ولیکن مثل خان بودیم رفتیم
اگر گفتیم مثل زانتیاییم
ولی مثل ژیان بودیم رفتیم
اگر جای گرانی و تورم
به فکر ریشمان بودیم رفتیم
اگر در بحثِ جنگِ اقتصادی
امیدِ دشمنان بودیم رفتیم
اگر ما بهترین نوعِ گزینه
برای غربیان بودیم رفتیم
سر دیگِ فساد و رانتخواری
اگر ما پهلوان بودیم رفتیم
برای مفسدانِ اقتصادی
اگر ما نردبان بودیم رفتیم
ز پر رویی اگر در ثبتِ گینس
رکورددار جهان بودیم رفتیم
😉😉😉😉😉😉😉
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
: 💐 در خبر آمده است کسی که خبر تمام شدن دوران ریاست جمهوری حسن روحانی را به مومنین اطلاع دهد بهشت بر او واجب میگردد .💐😁😁😁
☸روحانی درطول ۸سال بامردم ومملکت چه کردی که مردم اینگونه ازرفتنت شادی میکنند ونفرت دارندوخواهان محاکمه شماودولتمردانت هستند!!
🔴دریادار تنگسیری: امنیت کامل در تمام مرزهای آبی برقرار است
🔹فرمانده نیرودریایی سپاه: اصولا دشمن میداند تحرکاتش رصد میشود و به محض تخلف حتی سهوی، تذکر جدی میگیرد و سریعا باید مراعات نماید، در غیر اینصورت با برخورد قاطع و مقتدرانه مواجه میشود، این یک موضوع عادی است و به یک امر بدیهی تبدیل شده.
🔹باید یادآور شد امنیت خلیجفارس با کشورهای مسلمان خلیجفارس است و خلیجفارس خانه ماست و جایی برای حضور بیگانگان نیست.
🔹ما و برادران مسلمان کشورهای حوزه خلیجفارس به راحتی میتوانیم امنیت این منطقه را تامین کنیم، اصلا نیاز به حضور بیگانگان در آبهای نیلگون خلیجفارس نیست.
♨ ضرورت اصلاح نگاه در دولت سیزدهم
*تردیدی نیست که دو سیستم سیاسی و اقتصادی در تعامل گستردهای نسبت به یکدیگر به سر میبرند و نظریات معطوف به تقدم هرکدام بر دیگری، بر وجهی از تقلیلگرایی گرفتار آمده است. بااین وجود جناب روحانی و تیم اقتصادی ایشان یک نگاه خاصی به این رابطه داشت و معتقد بود که باید از اقتصاد به سیاست یارانه داد. از همین منظر توسعه سیاست خارجی را مقدم بر اقتصاد و حتی عدالت اجتماعی میدانست و دال مرکزی اندیشه خود را تقویت رابطه با غرب از کانال برجام قرار داد. دولت اعتدال بهتبع این موضوع از دریچه برجام به اقتصاد مینگریست. این نوع مواجه با اقتصاد سه تأثیر فراگیر دارد:
1⃣ اولین بازتاب این نوع نگاه به اقتصاد، شرطی شدن اقتصاد است. وقتی در دورههای مختلف، منتظر هستید تا تحولات سیاسی مختلف مثل برجام، کانال مالی اینستکس،FATF، انتخابات امریکا و ... وفق مراد شما پیش رود، قاعدتاً اقتصاد دچار تکانههای متعدد خواهد شد.
2⃣ وابستهسازی اقتصاد به سیاست و برجام و منتظر سرمایهگذاران خارجی ماندن باعث شد تا از توانمندیهای داخل غفلت گردد و یا اینکه نادیده گرفته شوند.
3⃣ آسیب دیگر شرطی شدن اقتصاد، افزایش ریسک سرمایهگذاری است. وقتی جناب روحانی به امید ریاست جمهوری بایدن و بازگشت دولت امریکا به برجام، وعده دلار ۱۵ هزارتومانی میدهد، چرا سرمایهگذار بیاید و بر اساس دلار ۲۵ هزارتومانی (مثلاً در بورس) سرمایهگذاری کند. درواقع در چنین شرایطی بنگاههای تولیدی و بخش خصوصی سرمایهگذار دچار انتظارات موهومی نسبت به آینده میشوند و قدرت تصمیمگیری را از دست میدهند.
4⃣ از سوی دیگر وقتی پیام (وعده) بهبود اقتصاد از مسیر مذاکره و سیاست مخابره میشود، درواقع ناخواسته قدرت چانهزنی در میز مذاکره نیز از دست میرود. لذا تحریم کننده در اعمال تحریمهای خود مصرتر میشود و بر تداوم و تقویت تحریمها تکیه میکند تا در میز دیپلماسی امتیازهای بیشتری از حریف بگیرد.
👈 نکته راهبردی
خطیرترین مأموریت اقتصادی دولت سیزدهم که بر اساس قانون از دیروز کار خود را آغاز کرد، میبایست اصلاح رابطه اقتصاد و سیاست باشد؛ اینکه نگاه تکبعدی به هرکدام از دو سیستم اقتصاد و سیاست نباید داشت؛ چون منجر به ضایع شدن فرصتها میشود. زیربنای هر برنامهای برای رفع مشکلات اقتصادی، باید بر روی توانمندیهای داخلی و حضور مردم قرار گیرد. به عبارتی باید نقطه ثقل اقتصاد از برجام خارج شود؛ البته این به معنای نادیده گرفتن مذاکره و رفع تحریمها نیست.
✍علی محمدی
❇ || ساختمان فوق لاکچری "سلام" به دستور رئیس جمهور منتخب پلمپ شد ||
ساختمان فوق لاکچری "سلام" که در روزهای آخر دولت تدبیر و امید برای استفاده ی حسن روحانی بعنوان دفتر کار رییس جمهور سابق آماده و تجهیز شده بود، دیروز پلمپ شد.
این گزارش حاکی است : حدود یک سال پیش بود که از ورود پیروز حناچی شهردار تهران به جلسات هیات دولت به دلیل ممانعت او از ساخت یک طبقه اضافی از ملکی در جماران - خیابان یاسر - که متعلق به نهاد ریاست جمهوری است و ظاهراً این اقدام قانونی شهردار تهران به مذاق آقای روحانی خوش نیامده بود که دیگر حناچی را به جلسات هفتگی دولت راه نداد و حناچی هم شهردار منطقه یک را عزل و به خاطر ادامه ساخت یک طبقه اضافی این ساختمان مصوبه ای در هییت دولت مطرح و سطح ساخت کل منطقه را یک طبقه افزایش دادند که اعتراضاتی را برانگیخت و تا حدودی هم رسانه ای شد. ولی به هرحال ساخت ساختمان مذکور با هر ترفندی بود، به اتمام رسید و با بهترین مصالح و اسباب اداری برای رییس جمهور بازنشسته تجهیز و آماده ی تحویل شد. به نحوی که در یکی از طبقات استخر بسیار لاکچری و مجهز قرار دارد و طبقات دیگر به کتابخانه و نمازخانه و دفتر کار و اتاق جلسات روحانی اختصاص دارد که با لوکس ترین اسباب اداری و صنایع چوبی تجهیز گردیده و به نام ساختمان "سلام" معروف شده است.
پروژه ی ساخت ساختمان "سلام" با بودجه ی ویژه زمانی تمام شده که حسن روحانی به همراه تیم خود بتوانند در کمال آرامش، در ملک دولتی جماران و با تنخواه اداری و نیروهای انسانی که کادر نهاد ریاست جمهوری هستند در این ساختمان با بودجه ی چند صد میلیاردی که برای این ملک هزینه شده، دوران بازنشستگی را سپری کنند .
سوال اینجاست که وقتی در این اوضاع بد اقتصادی و مالی که دولت دم از کسری بودجه و نبود منابع جهت پرداخت یارانه می زند، چگونه آقای روحانی با پول بیت المال و در زمین دولت که هماکنون شاید بالغ بر چند صد میلیار فقط قیمت ملک آن که در بهترین منطقه تهران است، می تواند نماز بخواند؟
گفته می شود مبلغی که صرف هزینه ساخت و ساز ساختمان سلام شده، در اسناد حساب و کتابهای مالی نهاد در اسناد پرداخت، وجود نداشته و به گفته منابع آگاه توسط پیمانکاران مسکن و شهرسازی ساخته شده است.
این در حالی است که اصولاً اختصاص ساختمانی با این ابعاد و کیفیت به مدیران عالی دولت سابق برای تجمع و فعالیت سیاسی تحت هر عنوان از قبیل دولت سایه و ... در هیچیک از دولتهای گذشته سابقه نداشته است.
بنا به این گزارش، ساختمان "سلام" روز گذشته به دستور رئیس جمهور منتخب پلمپ شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سردار سلامی، فرمانده کل سپاه: پاسخ های ما به دشمن ویرانگر و پشیمان کننده خواهد بود.
🔴آقای ظریف میگوید هیچ یک از مذاکره کنندگان به آمریکا اعتماد نکردند
✳️ حال سوال این است اگر اعتماد نکردند:
✅اصلاً چرا مذاکره کردند ،مذاکره مبنایی دارد که یک مبنای آن اعتماد به طرف مقابل است
✅چرا مفاد توافقنامه را محکم نبستن که آمریکا از همان دوران اوباما دبه نکند
✅چرا بعد از خروج امریکا از برجام ،از برجام خارج نشدند
✅چرا بدون آمریکا تعهدات یک جانبه را اجرا کردند
✅چرا منتظر کانال مالی اینستکس اروپا ماندند
✅چرا فشار آوردن که اف ای تی اف امضا و تصویب کنند
✅چرا منتظر انتخابات آمریکا و تمایل به رای آوردن بایدن ماندند
✅۶ دور مذاکره کنونی وین چرا انجام شد؟ آیا تجربه گذشته کافی نبود وباز هم با زیاده خواهی های آمریکا روبرو شدند وآمریکا حاضر به دادن تضمین نشد
☸موارد فوق و موارد دیگر از این دست نشانه چیست آیاچیزی جز نشانه اعتماد بیش از حد و دیپلماسی ملتمسانه است.
⚛بزرگترین ضربه به اقتصاد کشور اعتماد بیش از حد با آمریکا در قضیه برجام بود
✍غلامرضایی
🔴فرمانده کل سپاه: برای واکنشهای سخت به هر دشمنی کاملاً آمادهایم
🔹دشمنان ما باید بدانند فصل این مسئله گذشته که بتوانند در نقطهای منافع یا نیروهای ما را تهدید کنند اما با عکسالعملی مواجه نشوند. صهیونیستها متوجه پیامدهای خطرناک حرفهایی که میزنند باشند.
🔹در سیاستها و راهبردهای دفاعی ما هیچگونه عملی، از هیچ دشمنی، در هیچ نقطهای با هیچ مقیاسی نیست که قابل تحمل باشد و ما را وادار به واکنشهای سرسختانه و قاطعانه نکند.