eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
3.8هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تحلیل "نیویورک تایمز" از مواضع اخیر رهبری در مورد مذاکرات وین 🔹"نیویورک تایمز" در گزارشی به مواضع و صحبت های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت، راجع به مذاکرات هسته ای با غرب و آمریکا، و به طور خاص تاکیدات ایشان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودنِ آن‌ها پرداخته و این موضع گیری ها را نشان از آن دانسته که روند آتی مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای غربی، با چالش های اساسی رو به رو خواهد بود و اساسا ایران، مخصوصا در دولت جدیدِ این کشور که در روزهای آتی در قدرت مستقر می شود، بنا ندارد به هر قیمتی، به توافقی جدید با غرب در راستای احیای برجام دست یابد. 🔹نیویورک تایمز در این رابطه می نویسد: «رهبر انقلاب اسلامی ایران "آیت آلله خامنه ای" به تازگی در موضع‌گیری، ایالات متحده آمریکا را در روند مذاکرات هسته ای با ایران، به دورویی متهم کرده و به طور خاص از غیرقابل اعتماد بودنِ آمریکا سخن گفته است. امری که به زعم بسیاری از ناظران و تحلیلگران می تواند در ادامه راه، موجب پیچیده تر شدنِ بیش از پیش روند مذاکرات هسته ای وین که با هدف احیای برجام انجام می شود، گردد. 🔹مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، یک هفته قبل از خروج حسن روحانی و دولت وی از قدرت(پس از هشت سال حضور در قدرت)، انجام می شوند. توافق برجام میان ایران و قدرت های جهانی، در دوره حضور حسن‌روحانی در قدرت به امضا رسید. 🔹در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان "ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاه های نزدیکی با رهبری جمهوری اسلامی ایران در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود. 🔹برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بی اعتمادی به آمریکا: چرا؟؟ کارشناس مسائل سیاسی: 🔻 مهدی فضایلی: وقتی صحبت از بی اعتمادی به غرب می شود می شود، مفهوم مخالفش اعتماد به شرق نیست؟ 🔻 بلکه اون چیزی که باید بهش توجه شود، اعتماد به توانمندی های داخل و ظرفیت های داخل کشور، در مقابل اعتماد به غرب هست. 🔻 یک اشکال ما این بود که همه جهان را غرب معنا کردیم.
مهم ترین تجربه دولت روحانی ‌🔻کشور در آستانه تشکیل دولت سیزدهم با ریاست آیت الله رئیسی و روزهای پایانی دولت های یازدهم و دوازدهم با ریاست آقای دکتر روحانی قرار دارد. هر دولتی دارای نقاط قوت و ضعف بوده و از تجارب ارزشمندی برخوردار است که باید در دولت بعدی مورد توجه قرار گیرد. حال پرسش اصلی آن است که، مهمترین و برجسته ترین تجربه دولت آقای روحانی در دوره هشت ساله چیست؟ آقای رئیسی کدام تجربه آقای روحانی را باید بیش از همه مورد توجه قرار دهد؟.... 🔗 ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/332519
🔴 / رهایی خبرگزاری های رسمی برای تشویش اذهان عمومی 🔹 در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است: 1⃣ هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟ 2⃣ همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست، این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و کجا؟ 3⃣ همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و کجا؟؟ 4⃣ همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و و کجا! 5⃣ همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و کجا؟؟ 6⃣ اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟) 7⃣مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
🔴 لات بازی جهرمی و دعوت به درگیری فیزیکی با موافقان طرح حمایت از کاربران فضای مجازی 🔸️ هرکس موافق طرح فضای مجازی مجلس بود دو تا سیلی آبدار بخوابانید توی گوشش!! 🔹️به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، وزیر حاشیه ساز ارتباطات که با بی توجهی به ساماندهی فضای مجازی کشور، در بسیاری از بحران های ناشی از انتشار آزادانه اخبار جعلی نقش داشته، این بار با معرفی یک مقاله! توصیه کرده که هرکس را دیدید که موافق ساماندهی و مدیریت فضای مجازی بود دو تا سیلی به او بزنید! 🔹️این دعوت به درگیری فیزیکی و تنش از سوی وزیر ارتباطات دولتی که در سالهای گذشته با اقداماتی مثل گران کردن بی برنامه بنزین، قطع آب و برق مناطق مختلف کشور، ایجاد قحطی در برخی کالاهای اساسی و انهدام ارزش پول ملی مدام کشور را دچار التهاب کرده، مشکوک به نظر می رسد!
🔴رئیس قوه قضائیه: باید جلوه‌های آزادی مشروع در جامعه تبیین شود حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای: 🔹برخی انحصارها در کشور «شکاف طبقاتی» ایجاد کرده است و ما در قوه قضاییه به دنبال شکستن این انحصارها خواهیم بود. 🔹باید جلوه‌های آزادی مشروع در جامعه تبیین شود. 🔹مشخص نکردن مصادیق آزادی‌های مشروع، حالت انفعالی ایجاد خواهد کرد.
🔴هزینه زندگی مردم در شهرها در دولت روحانی ۴۷ میلیون تومان بیشتر شد 🔹 در هشت سال دولت حسن روحانی، متوسط هزینه زندگی مردم در مناطق شهری ۲۸۶درصد بیشتر شد. بر اساس گزارش مرکز آمار، در سال ۱۳۹۱ متوسط هزینه ناخالص سالانه خانوارهای شهری کشور کمتر از ۱۶.۵میلیون تومان بود اما در سال ۱۳۹۹ هزینه‌های مردم به نزدیک ۶۳.۵میلیون تومان رسید. 🔹 بدین ترتیب به طور متوسط مردم شهرنشین در دولت روحانی مجبور شده‌اند سالانه ۴۷ میلیون تومان بیشتر برای تامین مواد خوراکی و مایحتاج غیرخوراکی خود هزینه کنند. 🔹همچنین در دولت روحانی هزینه خوراکی مردم ۱۱.۶ میلیون تومان (۲۶۱درصد) و هزینه غیرخوراکی مردم ۳۵.۴ میلیون تومان (۲۹۵درصد) بیشتر شد.
🔴 بازداشت تعدادی از مقامات شرکت آب و فاضلاب خوزستان 🔹دادستان عمومی و انقلاب اهواز گفت: معاون برنامه‌ریزی شرکت آبفا، مجری پروژه، پیمانکار، ذیحساب شرکت آبفا و همچنین مدیرعامل سابق شرکت تحت تعقیب قضایی قرار گرفته و با قرار تامین مناسب بازداشت شده‌اند. 🔹عباس حسینی پویا، در تشریح جزئیات تشکیل پرونده قضایی با موضوع شبکه اختلاس، ارتشاء و تحصیل مال از طریق نامشروع در شرکت آبفا اظهار کرد: با توجه به گزارش اداره کل بازرسی استان خوزستان در خصوص برخی سوء جریانات در قراردادهای خرید تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در شرکت آبفا خوزستان و همچنین مشکلات سیستم هدایت و کنترل آب‌های سطحی فاضلاب استان و دخیل بودن برخی کارکنان فعلی و سابق آن اداره در جریان موضوع و تبانی با برخی پیمانکاران پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب اهواز تشکیل شد./ صداوسیما
🌐 ۱۲ مرداد مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری 🔻مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره‌ ریاست جمهوری اسلامی ایران سه‌شنبه ۱۲ مرداد با حضور رهبر انقلاب و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیه‌ امام خمینی (ره) برگزار و منتخب ملت ایران توسط ولی‌فقیه به سِمت «ریاست جمهوری» منصوب می‌شود. 🔻این مراسم از ساعت ۱۰:۳۰ صبح به صورت زنده و مستقیم از شبکه‌های صدا و سیما پخش می‌شود.
🔴نیویورک‌‌تایمز: امیدها برای احیای برجام رو به کمرنگ شدن است 🔹نیویورک‌تایمز نوشته به‌رغم آن‌که بایدن وعده احیای برجام را داده بود اما هم‌کنون امیدها برای بازگشت فوری به توافق رو به کمرنگ شدن است. 🔹این روزنامه نوشته مقام‌‌های دولت بایدن درباره احیای برجام بسیار بدبین هستند و نگرانند با روی کار آمدن دولت جدید در ایران، تهران شروط و تقاضاهای جدیدی را از آمریکا درخواست کند. 🔹مشاوران بایدن هم این نگرانی‌های خود را پنهان نمی‌کنند که طرف ایرانی به اندازه‌ای از روند و برنامه‌های فعلی آموخته‌اند که احتمالاً‌ در آینده‌ای نزدیک و شاید در همین پاییز امسال، بازگشت به توافق قبلی هسته‌ای غیرممکن باشد. 💠
🔴بایدن قصد دارد فشار‌ها را بر ایران برای پیوستن مجدد به برجام افزایش دهد پایگاه خبری کنگره آمریکا (هیل): 🔹بایدن قصد دارد تا با تحریم‌های اقتصادی و نظامی شدیدتر، ایران را مجبور به پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای کند. 🔹گزینه‌های روی میز برای آمریکا شامل محدودیت‌های شدیدتر برای صادرات نفت ایران و همچنین تحریم‌های جدید علیه برنامه‌های موشکی و هواپیما‌های بدون سرنشین آن است. 🔹این اقدام بایدن احتمالا تنش‌ها را در میان تلاش‌های چند ماهه برای احیای برجام بیشتر کند.
🔴روحانی: آرزوی ما این بود تورم را تک رقمی نگه داریم «حسن روحانی» در آخرین جلسه هیئت دولت: 🔹هر آنچه با مردم گفتیم، چیزی برخلاف واقعیت نبود. 🔹بخشی از واقعیت را به مردم نگفتیم چون نمی‌شد و مفید نبود. 🔹می‌ترسیدم وحدت ملی صدمه ببیند و بسیاری از مسائل را به جان خریدیم. 🔹 آرزوی ما این بود که وقتی تورم را تک رقمی کردیم تک رقمی نگه داریم. 🔹 سیاست ما وفور کالا در بازار بود و تا جایی که در توان داشتیم قیمت‌ها را کنترل کردیم. 🔹اگر عیب یا نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی می‌کنیم و از آنها طلب عفو و رحمت می کنیم.