eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
3.9هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 محسن رضایی استعفاء داد 🔸محسن رضایی از معاونت اقتصادی ریاست جمهوری استعفا داد. رئیسی در حکمی وی را به عنوان دبیر شورای عالی هماهنگی سران قوا منصوب کرد.
🔴جایگاه موشکی ایران ❇️جایگاه موشکی ایران در سه سطح قابل ارزیابی است ✅در داخل کشور،قدرت دفاعی ایجاد می کند ✅در سطح منطقه،پیام آور صلح و دوستی و افزایش امنیت منطقه و جهان اسلام است ✅در سطح بین الملل،دارای قدرت بازدارندگی،هرگونه خطای محاسباتی از سوی هر دشمن کینه توزی،باعث فرود آمدن آن همچون پُتکی محکم و پولادین بر وجود متجاوزان خواهد شد ☸البته این رونمایی پاسخ قاطع و روشن به لفاظی های رژیم صهیونیستی است که مدعی شده بود برای اقدام نظامی علیه ایران آماده میشوند ✍غلامرضایی
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 هشدار جدی رحیم‌پور ازغدی در سال‌های گذشته، درباره تدریس علوم انسانی غربی در دانشگاه‌ها که منجر به ترویج سکولاریسم در جامعه می‌شود ما شعار حکومت اسلامی، اقتصاد اسلامی، جمهوری دینی و حقوق بشر اسلامی میدیم ولی تو دانشگاه‌های خودمون داریم کادرسازی می‌کنیم برای رژیم سکولاری که بعدا میاد.
🔴 دستاوردهای سفر دکتر رئیسی به آذربایجان شرقی
🔴ترامپ : محکوم هم بشوم از انتخابات کنار نمی‌کشم. 🔹 رئیس جمهور سابق آمریکا ضمن تکرار ادعای بی‌گناهی خود در دو پرونده بزرگ اتهامات کیفری، گفت که در صورت محکوم شدن توسط دادگاه هم در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری باقی می‌ماند.
☑️مادورو در مذاکرات دوجانبه با هیات ایرانی، ضمن تجلیل از سردار سلیمانی گفت: ژنرال سلیمانی مرد بزرگی بود و از خدماتی که او کرده خیلی ها خبر ندارند. 🔹به عنوان مثال چند سال پیش که به برخی زیرساخت‌های ونزویلا از طرف آمریکا حمله سایبری وحشیانه ای شده بود، ژنرال سلیمانی به کمک ما آمد و هیأتی را مامور شناسایی و برخورد بااین حمله کرد. 🔹من به او ادای احترام میکنم و به‌زودی سردیس او را در مقبره سیمون بولیوار نصب و رونمایی میکنیم.
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬حیله گر 🔻هربرت جورج بوش ؛ این نام چهل و یکمین رئیس‌جمهور خون آشام آمریکا است. در کارنامه اش حک شده است که در زمان او: دیوار برلین از هم فروپاشید اتحاد جماهیر شوروی به 15 کشور تجزیه شد در عرض چهار روز پاناما را اشغال کرد و در سال1991 سی و چهار کشور را بر اطراف خود جمع کردو با 500 هزار سرباز به عراق حمله کرد. اما همین این رییس جمهور شرور ، در مقابل جمهوری اسلامی ایران زانو زد
🔺همزمان با تلاش تیم مذاکره با غرب برای رسیدن به یک توافق عزتمند، رئیسی در در حال ریل‌گذاری و افزایش حجم تجارت دو کشور از ۳ به ۲۰ میلیارد دلارِ! 🔹بی‌شک یکی از دلایل رضایت رهبری از دیپلماسی این دولت همین عبرت گرفتن از خطای روحانی و قرارندادن همه تخم‌مرغ‌ها در یک سبد هست
🔴مجلس ولایحه عفاف وحجاب ❇️اکنون که لایحه عفاف وحجاب به مجلس رسیده،اینجا ایستگاه آخر است که صاحب‌نظران فرهنگی، حقوقی، اجتماعی ،خانوادگی ،نخبگانی، فعال فرهنگی، فعال رسانه‌ای،فعال اجتماعی ،حوزوی، دانشگاهی و... می‌توانند نظرات متقن و مستحکم خود را ارائه دهند تا هم در کمیسیون فرهنگی مجلس و بعد هم در صحن مجلس با ورود همه جانبه، یک لایحه و قانون آبرومندانه درشان وترازانقلاب اسلامی تصویب شود وزمینه اجرای این حکم الهی به صورت فراگیربه گفتمان ملی و عمل ملی تبدیل گردد وفضای اجتماعی برای عمل خلاف آن فراهم نباشدوازسوی همگان تقبیح وهنجارشکنی تلقی گردد ❇️کمیسیون فرهنگی مجلس بدنبال دریافت نظرات علماومجربین فرهنگی باشدوهمه جانبه به این مقوله حساس توجه نموده وورودکند وتوفیق را دراین زمینه ازخدای متعال طلب کند ❇️معتقدیم کشف حجاب در جامعه امروز ما از سوی برخی افراد،نقشه حساب شده از سوی دشمن استکباری و اعوان و انصار آن در داخل است که باید جلوی آن از سوی مراجع امنیتی، اطلاعاتی، قضایی گرفته شود چون آنها به چیزی کمتر از برهنگی در این مسیر قانع نخواهند شد تعدادشان اندک ولی رفتار و عملشان خطرناک ☸درحالی که اکثریت زنان و دختران ایرانی به عفاف و حجاب و زندگی عفیفانه معتقد و در صحنه های اجتماعی مراعات می نمایند ✍غلامرضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: آمریکا به دنبال غارت نفت ونزوئلا است 🗣رئیس‌جمهور در جمع نخبگان و دانشجویان ونزوئلایی: 🔹سخنان ترامپ به خوبی نشان داد که نظام استکبار به دنبال چیست. 🔸او گفت ما چرا باید برای خرید نفت به ونزوئلا پول پرداخت کنیم؟ 🔹آمریکا با به هم ریختن ونزوئلا به دنبال غارت نفت این کشور است.
🔰تروریست تجزیه‌طلب پشت تریبون بی‌بی‌سی نکته عجیب اینکه بی‌بی‌سی از عبدالله مهتدی رئیس گروهک تجزیه‌طلب و تروریست کومله به عنوان مجری کارشناس BBC دعوت کرد و او به تئوریزه کردن تجزیه‌طلبی پرداخته و گفت: «شاید بگوییم ایران باید تجزیه شود و به افغانستان ملحق شود! زبان فارسی نباید به عنوان زبان رسمی ایران شناخته شود. نباید تمامیت ارضی برای ایرانیان مقدس باشد. هیچ اشکالی ندارد ایران حتی تجزیه هم بشود!» 🔰دروغ بزرگ برای تطهیر تروریست پس از رفتار تروریستی روز یک‌شنبه و شهادت سروان قنبری در ایذه، خواهر پویا مولایی استوری گذاشت و نوشت: «داداشمو وقتی بیرون ماشین بود و تسلیم بود کشتنش، به ماشین تیری نخورده» پس از آن بود که تصاویر ماشین گلوله خورده منتشر شد و مشخص گردید که این ادعا کاملا دروغین است، به همین خاطر او مجبور شد پست خود را حذف کند. 🔰موشک‌های ۲ هزار کیلومتری روی شناورهای سپاه دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: «برای اولین بار است که موشک‌های عمودپرواز و موشک‌هایی با برد ۲ هزار کلیومتر روی کشتی‌های ما نصب شده است. دشمن می‌داند ما چه می‌کنیم برای همین است تلاش دارد ما به اهداف‌مان نرسیم؛ برای همین برای ما مشکلاتی ایجاد کرده است.» 🔰ترامپ رفت، بایدن برگشت چندین سال بعد از خروج آمریکا از یونسکو، دولت بایدن با ارسال نامه‌ای رسما خواستار عضویت دوباره این کشور در سازمان با پرداخت ۶۰۰ میلیون دلار حق عضویت معوقه خود شد. مقامات آمریکایی می‌گویند که تصمیم بازگشت به این سازمان به‌دلیل نگرانی از افزایش نفوذ چین در این سازمان بوده است. 🔰قدرت خریدی در حد پراید امیرحسین حسینی، تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: «قدرت خرید ۸۵ درصد ایرانی‌ها برای خرید خودرو ۱۵۰ تا ۵۵۰ میلیون تومان است. هم اکنون ۶ میلیون تقاضای انباشته برای خرید خودرو داریم. ۴۵ درصد کل جست‌وجوی «دیوار» مربوط به ۴ خودروی پراید، پژو پارس، سمند و تیبا است. 🔰رسوب کالا نداریم معاون فنی گمرک ایران گفت: «حدود ۵ میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور داریم که ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن آن در کشتی‌هایی است که در لنگرگاه هستند. مشکلی برای ترخیص کالاهای اساسی وجود ندارد و شاهد رسوب کالا در کشور نیستیم.» 🔰انیمیشن ایرانی در جشنواره جهانی پسر دلفینی به جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای راه پیدا کرد. پسر دلفینی در بخش مسابقه پویانمایی‌های بلند نامزد دریافت بهترین پویانمایی شد. جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای جزو ۱۵ جشنواره الف جهان است.
💢وزیر خزانه‌داری آمریکا: باید منتظر کاهش استفاده از دلار باشیم 🔸با گذشت زمان به‌تدریج سهم دارایی‌های دیگر در ذخایر ارزی کشورها افزایش پیدا می‌کند و این یک تمایل طبیعی برای متنوع‌سازی دارایی‌های ارزی است. 🔹علاوه بر آن وقتی ما تحریم می‌کنیم کشورهای تحریم‌شده دنبال ارز و ابزاری غیر از دلار می‌روند.