eitaa logo
آکادمی لوحه
438 دنبال‌کننده
679 عکس
95 ویدیو
70 فایل
خانه نوآوری تعلیم و تربیت | آکادمی رشد و توانمندسازی مدیران آموزشی- تربیتی برای تربیت نسل ارزش آفرین ارتباط با ما: 🆔 @Education_lohe ☎️ 09932293729 🌐 www.lohe.academy 🆔 www.instagram.com/lohe_academy ساعات پاسخگویی ۱۵ الی ۱۸
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ ➕ آفت هایی که مدارس برای حفظ اصالت اسلامی خود با آن مواجهند؟؟ 🌀 از منظر خروجی (دانش آموختگان) 🍃 ✔️ رفتارگرایی اسلامی (نسخه اسلامیزه شده) ✔️ مناسک گرایی قشری و خطر ریاکاری ✔️ قرنطینه سازی فکری و اخلاقی ✔️ گزینش دانش آموز و خانواده (در غرب هم وجود دارد . مثل مدل فرانسوی نخبه گرا _ بر عکس مدل آمریکایی عامه گرا) ✔️ گرایش به مقاطع پایین تر و دوره کودکی 🌀 از منظر فرآیند 🍃 ✔️ نظری : ابهام رویکرد تربیتی مورد استفاده (از فقدان تا نقص, عدم انسجام یا عدم اصالت) ✔️ عملی : کمبود منابع انسانی مناسب (تغییرات مداوم_تحصیلات غیرمرتبط) در نهمین جلسه آقای در جمع مدارس به موضوع پرداختند. [شبکه ... 🌀] (با نگرش اسلامی)
﷽ ➕ چالش های نظری تربیت در مدارس اسلامی ابهام رویکرد تربیتی مورد استفاده (از فقدان تا نقص, عدم انسجام یا عدم اصالت) در نهمین جلسه #همتا آقای #دکتر_محمدرضا_مدنی_فر در جمع مدارس به موضوع #مدرسه_اسلامی پرداختند. [شبکه #همتا ... 🌀] #همجوشی #مدارس_تحول_خواه #اسلامی (با نگرش اسلامی)
﷽ 👈اشاره (John Dewey) فیلسوف و مربی آمریکایی هدف تعلیم و تربیت‌ را <جامعه دموکراتیک> می داند . و در تعریف آن می‌گوید: جامعه دموکراتیک، جامعه‌ای است که از پیدایش اختلافات و تبعیضات طبقاتی، قومی و نژادی جلوگیری می‌کند. وی می‌گوید: تعلیم و تربیت عبارت است از: بازسازی و سامان‌دهی تجربه که بر معنی‌دار شدن و عمق آن می‌افزاید و توانایی هدایت جریان تجربه را توسعه می‌بخشد. دیوئی در کتاب دموکراسی و تعلیم و تربیت، چهار ویژگی تعلیم و تربیت را ذکر می‌کند: الف) تعلیم و تربیت ضرورت زندگی است: دیویی تعلیم و تربیت را به عمدی و غیرعمدی تقسیم کرده است، اساس آموزش و پرورش را ارتباط و انتقال فرهنگی و اجتماعی می‌داند زیرا بدون آموزش و پرورش عمدی و غیرعمدی زندگی میسر نیست. ب) تعلیم و تربیت به مثابه کنش اجتماعی: محیط اجتماعی نقش مهم‌ تربیتی دارد و فراگیری کودک امری انتزاعی و مجرد از مناسبات و روابط اجتماعی و محیط نیست، بلکه در متن همین مناسبات مطالب فراوانی را فرا می‌گیرد. ج) تعلیم و تربیت به مثابه راهنمایی: به اعتقاد دیویی انگیزه‌ها و کوشش‌های مشخص نوآموز را باید کنترل و هدایت کرد و نقش راستین تعلیم وتربیت همین است. د) تعلیم و تربیت به مثابه رشد: دیویی در این مورد بر این نکته تاکید تام می‌ورزد که تعلیم و تربیت به رشد رساندن است و رشد عمیق زندگی است. تا زندگی هست، تعلیم و تربیت هم است. با توجه به آنچه گذشت می‌توان گفت تعلیم و تربیت متربی عبارت است از: فرآیندی اصیل - نه فقط مقدماتی - میان مربی و مترّبی، ناشی از ضرورت زندگی اجتماعی و مبتنی بر رغبت‌های درونی و فعلی دانش‌آموز و متربی به منظور بازسازی تجربه برای رشد و دموکراسی اجتماعی.
🌀 ماهیت تربیت ➕دانش آموز محور مثل: رویکردهای تربیت استعداد ➕معلم محور مثل: ماده خام در رفتارگرایی لوح سفید پاک _ گناه آغازین و سرشت منفی ➕نگاه بینابینی و تعاملی معلم از جنبه دانشی و ارزشی بر دانش آموز , تفوق دارد. اما تربیت دوسویه است. 🌀 آیتم بندی اهداف سالانه برای متربی ➕ دانش و شغل محور ➕ زندگی و مهارت محور ➕ دین محور 🌀 مبانی (توصیف علمی متربی) 🌀 اصول : ملاحظات عام تربیتی 🌀 روش : شیوه رسیدن به اهداف مثال ساده ‼️ هدف : ارتقا فکری متربی مبنا : ریاضی آموزی , رشد تفکر به همراه دارد روش : به متربی ریاضی بیاموزیم در نهمین جلسه آقای در جمع مدارس به موضوع پرداختند. [شبکه ... 🌀] (با نگرش اسلامی)
فرآیند آگاهانه و دوسویه در بعد از بلوغ است. قبل دوره بلوغ | شبه تربیت و رشد اتفاق می افتد. در نهمین جلسه آقای در جمع مدارس به موضوع پرداختند. [شبکه ... 🌀] (با نگرش اسلامی)
اهداف واسطی تربیت در نهمین جلسه #همتا آقای #دکتر_محمدرضا_مدنی_فر در جمع مدارس به موضوع #مدرسه_اسلامی پرداختند. [شبکه #همتا ... 🌀] #همجوشی #مدارس_تحول_خواه #اسلامی (با نگرش اسلامی)
مهارت دهی مانع مهارت یابی است‼️ استعداد به منزله توانایی شدن استعداد به منزله گرایش به شدن استعداد به منزله قابلیت برای شدن کتاب در باب استعدادهای آدمی نوشته ایزرایل شفلر ترجمه دکتر خسرو باقری انتشارات سمت در نهمین جلسه آقای در جمع مدارس به موضوع پرداختند. [شبکه ... 🌀] (با نگرش اسلامی)
در اقتباس از رویکردهای جدید باید انسجام مبانی فلسفی را حفظ کرد. و اقتباس سازوار انجام دهیم. مثلا: ➕جهان دائما در حال تغییر است. مهارت بدهیم. دانش کسب می شود. به گذشته نگاه نکنیم. به آینده نگاه کنیم. (پراگماتیسم) مثل روش حل مسئله دیویی , یا p4c و ... اقتباس درست 👈 در نگاه دینی حل مسئله و مسئله سازی موضوعیت دارد. یا مسائل لاینحل در دین وجود دارد. ➕ رویکرد سازه گرایی و اکتشاف علم سازه گرايان مفهوم مطابقت را طرد و ادعا مي كنند كه ذهن در كار خود براي فراهم آوردن سازه‌ها، از واقعيت مستقل است. روان شناسان سازه گرا همچون جرج كلي و ژان پياژه به مفهوم ""سازگاري"" و نه مطابقت با واقعيت توسل جسته اند. ➕ رویکرد واقع گرایی | علم بیرونی واقع گرايان اصرار مي ورزند كه دانش صادق ما مطابق با واقع است. اقتباس درست 👈 سازه گرایی واقع گرایانه یعنی : مي توانيم همچنان از مطابقت با واقعيت سخن بگوييم بدون ‌آن كه لازم باشد توانايي سازه‌اي ذهن را ناديده بگيريم. سازه گرايي نيازمند آن است كه واقع گرايانه باشد. در نهمین جلسه آقای در جمع مدارس به موضوع پرداختند. [شبکه ... 🌀] (با نگرش اسلامی)
از مبانی فلسفی تا مبانی علمی در نهمین جلسه #همتا آقای #دکتر_محمدرضا_مدنی_فر در جمع مدارس به موضوع #مدرسه_اسلامی پرداختند. [شبکه #همتا ... 🌀] #همجوشی #مدارس_تحول_خواه #اسلامی (با نگرش اسلامی)
رویکرد مواجهه و اقتباس سازوار با تئوری ها در نهمین جلسه #همتا آقای #دکتر_محمدرضا_مدنی_فر در جمع مدارس به موضوع #مدرسه_اسلامی پرداختند. [شبکه #همتا ... 🌀] #همجوشی #مدارس_تحول_خواه #اسلامی (با نگرش اسلامی)