📚 چَخ چَخیها؛ خاطراتی از نشاط و شوخطبعی در زندگی و جهاد شهدای مدافع حرم مشهدی
🔴 12خبیثی که حاج قاسم را عاصی کردند!
🔷شهید «قاسم سلیمانی» به منطقه «الحاضر» آمده بود؛ رفتیم دیدنش. با حاج قاسم سلام علیک کردم، حاجی پرسید:
بچه کجایی؟
_ مشهد.
_ کِی اومدید؟ با کی اومدید؟
_ حاج آقا! احتمالاً شما ما رو میشناسید. من یکی از همون دوازده نفری هستم که برای سوریه آمدن خیلی تقلا کردیم و نامه زدیم.
_ همون دوازده نفر خبیث؟! (اولین بار حاجی این اسم را روی ما گذاشت) اون دوازده نفر خبیث شما هستید؟ شماها من رو بیچاره کردید. چه مارمولکهایی هستید شما، تلفن اون آدمها رو از کجا پیدا میکردید؟ کسانی به خاطر شما به من زنگ میزدند که من اگر میخواستم ببینمشون یک هفته طول میکشید با دفترشون هماهنگ کنم! بعد به موبایل من زنگ می زدند که آقا برای چی این دوازده نفر رو نمیفرستی سوریه؟ دیگه از مسئولین کسی نبود که زنگ نزده باشه. فقط آقا به من زنگ نزدند! واقعاً خبیث هستید که هر کسی رو دیدید زیرآب ما رو زدید!
حالا خدا رو شکر همه چیز تمام شده و ما اینجا هستیم.
دمتون گرم ولی شما پدر من رو درآوردید!
وقتی پیش بچهها برگشتم سریع گفتم: «حاج قاسم ما رو میشناسه. به ما میگه: آن دوازده نفر خبیث!» همگی با این حرف حاج قاسم حال کردیم. لاتی داشت برایمان!
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهید عرفه
🔻مرتضی عطایی از شهدای مدافع حرم مشهدی است که قصه جالبی دارد. برای اینکه بتواند به جمع مدافعان حرم اضافه شود، خود را افغانستانی جا میزند و در کنار دلاوران لشکر فاطمیون عازم نبرد با تروریستهای دستپرورده استکبار میشود.
🔻«ابوعلی کجاست» خاطرات خودگفته شهید عطایی از روزهای مبارزه و مقابله با تروریستهای تکفیری است. این خاطرات، قرار بوده برای نگارش کتابی درباره [شهید مصطفی صدرزاده] غار او استفاده شود اما مرتضی عطایی یا همان «ابوعلی» هم، در نبرد با تکفیریها در سوریه به شهادت میرسد، از همین رو، بخشی از خاطراتش در کتاب مستقلی (ابوعلی کجاست) منتشر میشود.
🔻«ابوعلی» چند روز قبل از شهادت با انتشار متنی خطاب به شهید صدرزاده از او میخواهد که به وعدهاش عمل کند و او نیز به خیل شهیدان ملحق شود. استجابت خواستهاش، زیاد طول نمیکشد و در روز عرفه قسمت او نیز رقم میخورد. او با اصابت گلوله به گلویش به شهادت رسید و شعری که برای خودش سروده بود محقق شد:
کاش اسم تو آخرین کلامم باشد
پروانهشدن حُسنِختامم باشد
مانند کبوترانِ در خون خفته
عنوان «شهید» قبل نامم باشد
🔻مرتضی عطایی ۲۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۵ و همزمان با روز عرفه در منطقه لاذقیه سوریه به شهادت رسید.
🔹
》》تلفن ارتباط با نشر جهت دریافت کتاب:
☎️ ۰۹۲۱۰۱۵۴۹۵۶
》》عضویت در پیام رسان ایتا
@lSFAHANraheyarKETAB
24.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 چرا باید کتاب «سلولهای بهاری» رو بخونیم؟
🔻 رهبر معظم انقلاب: «کتاب دکتر بهاروند را منتشر کنید. خدا به آن و به خود آن انسان عزیز برکت دهد و او را برای اسلام و مسلمین حفظ فرماید.»
اینجا پر از محبت و رفاقته
تو دستای ما نامه های دعوته
ما دستهجمعی جشن میگیریم آخه
دست خدا همیشه با جماعته
چه خوبه که با همدلی
کاری کنیم برا علی
حضرت زهرا راضی بشه
خدا هم از ما راضی بشه
ما بچهمحلّا، به عنایت مولا
کنار هم هستیم، تُو راه آلالله
ما با توایم علی ۴
الحمدلله
برا قشنگیای دنیا
برا مهربونیِ مادر
برا نون حلال بابا
الحمدلله
برا مِهر حضرت زهرا
برا خدمت درِ این خونه
برای ولایت مولا
ایوون نجف، رؤیای منه
ذکر یاعلی همیشه رو لبهای منه
صحن حرمش، دنیای منه
به همه گفتم فقط علی آقای منه
چه خوبه که با همدلی
کاری کنیم برا علی
حضرت زهرا راضی بشه
خدا هم از ما راضی بشه
ما بچهمحلّا، به عنایت مولا
کنار هم هستیم، تُو راه آلالله
ما باتوایم علی ۴
کتابخانه نشر راهیار اصفهان
سرود مربوط به کتاب بچه محل هست
ممنون هستیم که سرود رو انتشار میدید و در محلهاتون پخش میکنید
🔴شهدا اینقدرها نازنین نبودند!
🔻مروری بر کتاب #شهدا_برای_چه_افقی_جنگیدند ؛
♦️این کتاب 80صفحهای، مجموعهای از سخنرانیها، گفتگوها و یادداشتهای #وحید_جلیلی، در روزنامهها و نشریات مختلف است که در 9 بخش، گردآوری و تدوین شده است.
جلیلی در «شهدا برای چه افقی جنگیدند؟» به بیان آسیبهای موجود پیرامون روایتهایی که توسط افراد به ظاهر انقلابی از «جنگ»، «شهدا» و #دفاع_مقدس وجود دارد میپردازد.
🔻در بخشی از کتاب میخوانیم:
▫️تا آنجا كه یادم میآید، #شهدا اینقدرها هم كه حالا میگویند نازنین نبودند. همیشه هم لبخند روی لبشان نبود. آنقدر مست خدا نبودند كه فقر و فساد و تبعیض از یادشان برود و آنچنان از خوف خدا غش نكرده بودند كه هیچ خوفی بر دل هیچ كس نیندازند.
تا آنجا كه یادم هست... باور كنید به خدا این قدر دوستداشتنی بودن هم خوب نیست...باور كنید به خدا امام حسین (ع) هم اینقدر دوستداشتنی نبود...
▫️ ... وضعیت جامعه طوری شده كه فرهنگ شهادت كاملاً با تجمّلگرایی جمعشدنی است...میبینی شهرام جزایری هم كمك میكند...
شماره تماس جهت سفارش کتاب:
۰۹۲۱۰۱۵۴۹۵۶
🔴سالهای سیاه رضاخانی به روایت مردم:
🔺کتاب «ماکسیم بر بام»؛ قیام مسجد گوهرشاد به روایت بازماندگان و شاهدان عینی
🔻کتاب «به خون کشیده شد خیابان»؛ خاطرات مقاومت مردم خراسان در برابر کشفحجاب رضاخانی
🔺کتاب «ننگ سالی»؛ خاطرات مردم محله علیقلیآقای اصفهان از دوران کشف حجاب، ممنوعیت روضه و قحطی
🔷سیاست کشف حجاب از آن دسته سیاستهای استبدادی تاریخ معاصر ایران بود که ریشه در استعمار داشت. استعمار از ابتدا در تمام شئون زندگی مردم دخالت میکرد و پس از دهها سال مواجه مستقیم با مردم ایران، تصمیم گرفته بود خودش را در سایۀ قدرت و تبلیغات، الگویی برای توسعۀ جهان اسلام معرفی کند و بازوی اجرایی رسیدن به چنین الگویی را هم در ایران مستقر کرده بود: رضاخان. همان رضاخانی که پیش از شاهی به خاطر مهارتش در استفاده از سلاح مسلسلِ ماکسیم به «رضا ماکسیم» شهرت داشت.
قدرت رضاشاه و همفکرانش که تثبیت شد برنامههای فرهنگی استعمار علیه هویت دینی و ملی ایران تبدیل به قانون و لازمالاجرا شد. علما و مردم نیز به اشکال مختلف بهدنبال مبارزه با سیاستهای ضددینی بودند. رضاشاه که قبل از پادشاهی تنها سابقه نظامی داشت، در پاسخ به خواست عمومی جامعه، مردم متحصن در مسجد گوهرشاد را با مسلسل به گلوله بست. صدای رگبار مسلسلها و اللهاکبر مردم در همه محلات مشهد شنیده شد...
》》تلفن ارتباط با نشر جهت دریافت کتاب:
☎️ ۰۹۲۱۰۱۵۴۹۵۶
》》عضویت در پیام رسان ایتا
@lSFAHANraheyarKETAB
🔴 روزگاری که حجاب و روضه جرم بود
✍️علیالله سلیمی- روزنامه همشهری؛
♦️حجاب بهعنوان یکی از نمادهای جامعه اسلامی همواره مطرح بوده و هست و در این میان، در برخی از دورههای تاریخی فراز و فرودهایی را هم تجربه کرده است؛ ازجمله در تیرماه 1314که واقعه مسجد گوهرشاد اتفاق افتاد و مردم عملا با ماجرای کشف حجاب توسط رضاخان مخالفت کردند و بسیاری از افرادی که در مسجد گوهرشاد تحصن کرده بودند، جان خود را از دست دادند.
🔻بعد از آن واقعه، پیامد این اتفاق در شهرها و روستاهای مختلف کشور خود را نشان داد و مأموران حکومت عملاً به کشف حجاب بانوان مسلمان ایرانی پرداختند و متعاقب آن، برخی آیینهای مذهبی ازجمله روضهخوانی هم با محدودیتهایی مواجه شد. در زمینه این موضوع تاریخی تحقیقات و پژوهشهای متعددی انجام شده که یکی از آنها، از سوی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی صورت گرفته و طی آن، خاطرات مردم محله علیقلیآقای اصفهان از دوران کشف حجاب، ممنوعیت روضه و قحطی جمعآوری و در قالب کتاب«ننگسالی» به قلم فائزه درهگزنی از سوی انتشارات راهیار چاپ و منتشر شده است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴داستان تشنگی
✍️نگاهی به کتاب «عزیز خانوم»|صفوراسادات امین جواهری:
🔻«عزیز خانوم»، تصویری از زندگی مادر چهار شهید کاشانی است. لطافت طرح روی جلد و عنوان و زیرعنوان کتاب، مژده میدهد که بناست پای زوایای ناشنیده زندگی زنی بنشینیم که به سهم خود، نقش مادرانهای در حماسهآفرینی برای این مرزوبوم ایفا کرده است. اگر دغدغههایی برای الگویابی و جهتدهی زنان امروز نیز داشته باشیم با عزمی جدیتر وارد کتاب میشویم تا «طرحی از یک زندگی» براساس تاریخ شفاهی از زندگی «عزیز خانوم» بیابیم.