♥️💎♥️💎♥️💎♥️💎♥️💎
🔵هشت دوربین مداربسته دنیا..!🔵
دوربین هادر زندگی من و شما نصب شده است چه بخواهیم و چه نخواهیم. هرکس باور کند که این دوربین ها در زندگی او است و درحال فیلمبرداری است، گناه نخواهد کرد.
🎥 دوربین اول:
اولین دوربین ، دوربین خود خدا است. آیه چهارده سوره ی علق: آیا نمی دانند که خدا آنها را نگاه می کند و چه زیباست جمله ی امام راحل که فرمودند: عالم محضر خدا است ، در محضر خدا معصیت نکنید.
📝📀📼📩📼📹📼📩📼📀
🎥 دوربین دوم:
دوربین دوم، دوربین پیغمبر اکرم (صلی الله و علیه وآله) است. آیه ی چهل و پنج سوره ی احزاب: ای پیغمبر ما تو را در امت گذاشته ایم، هم شاهد هستی و آنها را می بینی. هرکاری بکنند آنها را می بینی.
و مبشراً، پیغمبر به باطن بهشت بشارت می دهد. و نذیرا، و انذار به جهنم می دهد. این هم دوربین دوم است.
آیا می توانم مقابل پیامبر، بی حیایی بکنم ، حرام خواری بکنم ، گناه بکنم و فردا روزی انتظار شفاعت داشته باشم؟!!
📝📀📼📩📼📹📼📩📼📀
🎥 دوربین سوم:
سومین دوربین امامان معصومین علیهم السلام هستند. آیه ی صد و پنج سوره ی توبه. که در هر سه دوربین یک و دو و سه را در این آیه جمع کرده است. پیغمبر به مردم بگو هر کاری می خواهید بکنید،بکنید. اما اعمال شما را خدا می بیند، پیغمبر می بیند و امامان نیز می بینند
🎥 دوربین چهارم:
چهارمین دوربین شهدا هستند. آیه ی صد و پنجاه و چهار سوره ی بقره است:
وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبیلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ
📝📀📼📩📼📹📼📩📼📀
🎥 دوربین پنجم:
پنجمین دوربین ملائک مقرب خدا هستند . آیه ی هیجده سوره ی قاف. از شما حرکتی سر نمی زند مگر اینکه دو مأمور در حال نوشتن آن هستند. یکی مأمور نوشتن خوبی ها و یکی مأمور نوشتن بدی ها است.
فقط این دو ملک یک تفاوتی با هم دارند. این یکی اگر نیت خوبی هم بکنیم یادداشت می کند. آن یکی نیت بدی کنیم یادداشت نمی کند. پس از ارتکاب گناه و عدم توبه در فرصتی که برای توبه داده اند(در بعضی روایات هفت ساعت) خواهند نوشت.
📝📀📼📩📼📹📼📩📼📀
🎥 دوربین ششم:
ششمین دوربین زمین است. آیه ی چهار سوره ی زلزال. روز قیامت همین زمینی که ما روی آن نشسته ایم می آید و خبرهای خود را می دهد. خدایا من فیلمبرداری کردم. این افراد در این مکان نماز خواندند. در این مکان اشک ریختند. این آقا و این خانم در این مکان دست یک بینوا را گرفت. این آقا وقتی در این مکان این کار را انجام می داد نیت قشنگی د اشت. خدای ناکرده زمین شهادت می دهد که این آقا، این خانم و این فرد در این مکان گناه کرد. خدایا من ثبت کردم و هیچ چیزی را هم فراموش نکردم. این دوربین ها به اذن خدا در قیامت حرف می زنند.
📝📀📼📩📼📹📼📩📼📀📝
🎥 دوربین هفتم:
هفتمین دوربین زمان است. آیات اول سوره ی بروج. روایات صریح از وجود امیرالمومنین علی (علیه السلام) داریم که شب جمعه اعمال شما را فیلمبرداری می کنند. شب و روز عرفه اعمال شما را فیلم برداری می کنند. ایام هم موجود زنده هستند. لذا امیرالمومنین وقتی بیدار می شوند می گویند: سلام می کنم به تو ای روزی که نه قبلاً بوده ای و نه بعداً می آیی، تو یک موجود مستقل هستی.
📝📀📼📩📼📹📼📩📼📀📝
🎥 دوربین هشتم:
هشتمین دوربین که از همه تکان دهنده تر است ، اعضاء و جوارح ما می باشند. آیه ی بیست و بیست و یک سوره ی فصلت. روز قیامت اینها می خواهند شهادت بدهند. پوست دست من علیه من شهادت می دهد. این دست با همین پوست بر سر یک یتیم زد. می گویم اگر من لذتی هم بردم، با شما اعضاء و جوارح بردم. می گویند ما مأمور مخفی خدا بودیم. خدا امروز به من گفته که به حرف بیایم.
بنابراین اگر از باطن اعمال نمی ترسیم و به سراغ آن نمی رویم لااقل ، به این دوربین ها توجه کنیم. دوربین ها ما را کنترل می کنند.
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
https://eitaa.com/lvatan
نشست علمی آنلاین با موضوع :نحوه برخورد با کودکان در ماه مبارک رمضان.
دوشنبه :۳۰ فروردین
ساعت :۲۲
باحضور اساتید محترم روانشناسی : دکتر مهدویان ؛ روانشناس و مدرس دانشگاه و سرکار خانم آیرملو ؛ درمانگر کودک
با تشکر از همراهی :انجمن روانشناسان و مشاوران( ارم ) وابسته به خانواده اسلامی و تربیت معنوی «خاتم»
#ماه_رمضان
#خانواده
#موسسه_مردم_نهاد_خاتم
@dr.mahdiehmahdaviyan
@soheila_airom
@eram.ifstngo
@ifstngo
https://www.instagram.com/p/CNvb-fmsUL1/?igshid=1mocxs836jwse
#آنچه زن و مرد باید بدانند
🔴 #تغییر_جزئی_و_نتیجهی_بزرگ
💠 گاهی بین زن و شوهر سر قضیهای #مشاجره میشود و زن یا مرد به همسرش میگوید: "مطمئنم فلان مطلب را به من #نگفتی" و همسرش نیز با عصبانیت میگوید: "گفتم!" و سر همین قضیه، بگو مگو و مشاجرهی سختی رخ میدهد.
💠 پیشنهاد میشود با یک تغییر جزئی در #الفاظ خود از ایجاد مشاجره و تشدید شدن ناراحتی و عصبانیّت یکدیگر جلوگیری کنید! مثلاً به همسرتان بگویید: "اگر فلان مطلب را گفتی شرمنده من #نشنیدم." یعنی کلمهی "شرمنده نشنیدم" را بجای کلمه "نگفتی" به کار ببرید تا همسرتان #عصبانی نشده و فضای زندگی متشنّج نگردد
۰┈✾~🍃🌸🌺🍃~✾┈•
https://eitaa.com/lvatan
#تجربیات_همسرداری
💕چند تا نکته میخوام بگم 👌
✅ اگه شوهرتون عصبانی میشه چیزی میگه شما سکوت کنید نذارید حرمت بینتون شکسته بشه
✅ اگه حرف بدی یا رفتار بدی از طرف مقابلتون دیدید بهش طعنه نزنین که شما فلانین و..... در عوضش بهش بگین عشقم این حرف یا رفتار واقعا به شخصیت تو نمیخوره و از تو بعیده چون تو خیلی آدم با شخصیت و محترمی 😍
من به معجزه کلام واقعا ایمان دارم. با این کار تو اشتباهشو بهش میفهمونی بدون هیچ دلخوری چون از واژه مثبت استفاده کردین.
باید قشنگ حرف زدنتو یاد بگیریم....این کار و انجام بدین و نتیجه اشو هم ببینید
✅ نکته ای بعدی اینکه هیچوقت همسرتونو با کس دیگه ای مقایسه نکنید 😡 چون واقعا روحیه اشو بهم میریزه .
در عوض اون خصلتی که دوس دارین طرفتون داشته باشه بهش بگین که تو چقد خوبی یا این اخلاق رو داری .
اون اخلاق رو تو وجودش پرورش بدین و کم کم خودشم باورش میشه که خوبه و همونی میشه که شما میخواین فقط طعنه نزنین چون بدتر میشه.
✅ همیشه سعی کنید مرتب باشید 👌نه فقط موقعی که قراره رابطه داشته باشین
☘🌺https://eitaa.com/lvatan
#مشاوره
#همسرانه
#عوامل_استحکام_خانواده
♦️ابراز علاقه و روابط کلامی محبت آمیز
هر چند محبت و دوست داشتن امری قلبی است اما تا ابراز نشود تأثیر خود را بر تقویت روابط عاطفی خانواده نخواهد گذاشت و این مسأله آنقدر حائض اهمیت است که پیامبر اکرم ص می فرمایند: «این سخن مرد به همسرش که من تو را دوست دارم هیچگاه از قلبش خارج نمی شود»
🌺 تعابیر حضرت علیع به حضرت زهرا(س) «حبیبتی زهرا» (محبوبه من زهرا)» یا «بنفسی انت» (جانم فدات) و جواب حضرت صدیقه کبری (س)«روحی لروحک الفداه؛ (روح من فدای روحت)»بود یا حضرت در تعبیری دارند «انا کنا کزوج حمامه فی ایکه (من و زهرا مثل دو کبوتر عاشق در لانه ای بودیم)» اینها نشان میدهد که ارتباطات عاطفی عمیقی بین آن بزرگورارن وجود داشته است.
https://eitaa.com/lvatan
بسم الله الرحمن الرحیم
#آنچه زن و مرد باید بدانند
🔴 #قِلِقهای_قاشقی
💠 اگر مجبور باشید ساعتی در کنار یک #دیوانهی خطرناک سر کنید یقیناً در این مدت قلق او را به دست میآورید تا در امان باشید. به فرض اگر #قاشق شما به ته بشقاب بخورد و با صدای آن، عصبانی میشود مواظب خواهید بود تا قاشق شما به ته بشقاب نخورد.
💠 از مهمترین #اصول در جلوگیری از دعوا، عصبانیت و #بدزبانی همسر این است که #قِلِق همسرتان را بشناسید و بهانهی #عصبانیت و بدزبانی او را ایجاد نکنید.
💠 لازمهی اینکار، شناخت #توقّعات و گلایههای #پرتکرار ولو بیجای همسر است. تا با مدیریت رفتار و گفتار خود، فضای خانه را از تشنّج دور نگه دارید.
💠 و البته نتیجهی این مراقبت و مدیریت که نوعی #مبارزه با هوای نفس است، کسب محبوبیت برای شماست و به تدریج صفات ناپسند همسرتان اصلاح خواهد شد.
#بذر محبت بکار،که حاصلش خوشبختی است❤️❤️
۰┈✾~🍃🌸🌺🍃~✾┈•
https://eitaa.com/lvatan
🔴زكات بدن
#نهج_البلاغه
🌸لكل شى ء زكاة، و زكاة البدن الصيام
💠براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدن روزه گرفتن است.
📚#حکمت_136
💕💞https://eitaa.com/lvatan
#معرفی_کتاب
📙 کتاب "مداخلات معنوی در روان درمانی کودک و نوجوان"
✍نوشته دونالد واکر، ویلیام هاثور
ترجمه محمدرضا محمدی و...
توضیح کتاب:
کتاب حاضر، راهنمای ادغام مداخلات معنوی در رواندرمانی با کودکان، نوجوانان و خانوادههای آنها است. این مداخلات، برای طیف وسیعی از موقعیتها، مشکلات، و نظامهای اعتقادی مراجعان، مناسب است.
🤲 در این کتاب، فصلهای مشخصی به کاربرد دعا، بخشش، پذیرش، خودآگاهی معنوی، متون مقدس، و تصاویر خدا در درمان اختصاص داده شده است. در این فصول، مطالعات موردی و موضوعات اخلاقی نیز مطرح شدهاند.
✅این کتاب، اقدامی نوآورانه و منبعی ارزشمند برای درمانگرانی است که با طیف متنوع معنوی از کودکان، نوجوانان و خانوادههای آنها، کار میکنند.
🔸https://eitaa.com/lvatan
💢 علل دروغگویی
🔢 قسمت اول
✍️ دروغگویی از هر نوع، دارای علت هایی است و برای درمان آن لازم است ابتدا، علت های به وجود آورنده این عادت شناخته شده، سپس درمان شود . بعضی از این علت ها به شرح زیر است:
الف) ترس
ب) اجبار
ج) الگوهای نامناسب
د) احساس حقارت
☑️ ترس
ترس از مجازات، خدشه دار شدن آبرو، یا هر چیز دیگر، یکی از مهم ترین علل دروغگویی در کودکان و بزرگسالان است. در این خصوص، روی کودکان شش تا چهارده ساله تحقیقاتی صورت گرفته، که نتایج آن در جدول زیر آمده است.
◽️علت / درصد
▫️ترس / 71%
▫️غرور یا خودخواهی / 17%
▫️آزار گری و شیطنت / 10%
▫️دیگر خواهی (نوع دوستی) / 2%
🔻همانطور که از این جدول برمی آید، ترس بیشترین درصد دروغگویی در کودکان را تشکیل می دهد; زیرا اگر کودک بداند چنانچه به خطای خود اعتراف کند، مورد سرزنش، تحقیر و احیانا تنبیه قرار خواهد گرفت، به ناچار برای حفظ آبروی خود به دروغ پناه می برد . این امر، خصوصا در خانواده هایی رایج است که معتقدند تحقیر، تنبیه و رفتارهای خشونت آمیز تنها راه جلوگیری از انحراف کودک است . در حالی که این روش ها، نه تنها مؤثر نیست، بلکه موجب می شود ترس کودک به تدریج از بین برود و او رفتارهای خلاف خود را با جرات بیشتری انجام دهد.
🗣 "ژان پیاژه "روان شناس سوئیسی در این باره می نویسد: «دروغ برای کودک یک نوع فرار از حقیقت است . اگر کودک خود را در اجتماع و خانواده، فرد محترمی بداند و آزادی عمل داشته باشد، برای چه با دروغ گفتن به خانواده اش خیانت کند. کودک با سختگیری های زیاد، از افراد خانواده فاصله می گیرد و خود را از آن ها جدا می داند؛ زیرا می بیند اگر راست بگوید، او را تنبیه می کنند...»
🔻اگر والدین یا مربیان از خلاف های جزئی کودکان چشم پوشی کرده و با مهربانی و صمیمیت اشتباهات شان را به آنها گوشزد کنند، در این صورت، کودکان هیچ گاه به دروغ گویی متوسل نمی شوند.
https://eitaa.com/lvatan
#نوجوانان 1⃣
یکی از صحنه های زشت اجتماعی که مشمئز کننده است، بد حرف زدن فرزند نوجوان با مادر خود می باشد!.
تنها علت این اتفاق، تربیت ناصحیح در محیط خانه است.
پدران بخوانند:
😡 زمانی که در چند لحظه عصبانیت، شخصیت مادر فرزندتان را در مقابل چشم کودک از بین میبرید، زمینه ساز اتفاقات ناگوار شخصیتی و تربیتی آینده فرزندتان شده اید!
💯 پیغمبر اکرم(ص) در ضمن روایتی میفرمایند:
حق الولد علی والده ان یستفرّ امه...واذا کانت انثی ان یستفر امها...(الکافی/ج6/ص48)
🌹حق فرزند چه پسر و چه دختر بر پدر این است که مادرش را احترام کند و به او حرف ناپسند نزند...🌹
مادران بدانند:
⛔ به هنگام ناراحتی از شوهر بدترین کار ممکن این است که برای آرامش دلتان، شخصیت پدر فرزندتان(در حضور یا غیاب او) را تخریب کنید.
👈 احترام یک جاده دو طرفه ست.
✳️در یک خانواده سالم، والدین هستند که بوسیله رفتارشان عزت و احترام بین اعضای خانواده تزریق میکنند.
✅ حتما برای هنگام مشاجره و ناراحتی، قراردادی بین خودتان داشته باشید که هرگز در مقابل فرندانتان هر برخوردی با هم نکنید.
🔸https://eitaa.com/lvatan
#نوجوانان2⃣
❇️ چطور اشتباهات نوجوان را مدیریت کنیم؟
اشتباهات نوجوان از آن مقولاتی است که اگر بدان توجه نکنیم امکان دارد سبب ایجاد بحران در خانواده شود. در دوران نوجوانی فرد مدام به ازمون و خطا می پردازد، بنابراین طبیعی است که اشتباهات زيادي از وی سر بزند.
وظیفه والدین در این شرایط این است که جهت سلامت روان و خود اتکایی نوجوان فضا و رابطه مستحکمی را در محیط خانواده ایجاد کنند تا نوجوان بتواند از خطاهایش درس بگیرد. در این دوران شخص از بچگی فاصله گرفته و به طرف بزرگسالی می رود.
ولی هنوز تجربه ها و مهارت های بزرگ سالی را کسب نکرده به همین دلیل است که دچار خطاهای زيادي می شود. نقش و شیوه برخورد با فرزندان در سن بلوغ تأثير بسیار زیادی در شکل پذیری شخصیت و آينده آنها دارد. در ادامه به بعضی از رفتارهای والدین در مواجه با اشتباهات نوجوانان می پردازیم.
💥 برای جلوگیری از اشتباهات نوجوان ارتباط خود را با وی صمیمی کنید
صمیمی بودن والدین با فرزندانشان میتواند بسياري از مسایل را حل کند. و همچنین هنگامی که نوجوانی رابطه صمیمی و دوستانه ای با والدین خویش داشته باشد بیشتر ممکن است از آن ها الگو برداری و پیروی کند. بسياري از اشتباهات نوجوانان به علت عدم وجود رابطه ای گرم و صمیمی در محیط خانواده است. هنگامی که نوجوان محبّت کافی را در خانواده دریافت نکند به طرف دوستان ناباب می رود.
💥 به نوجوان خویش فرصت جبران بدهید
هر خطایی میتواند فرصتی برای ایجاد انگيزه در نوجوان هم باشد. خانواده ها باید تلاش کنند زمینه های جبران اشتباهات را برای فرزند خویش ایجاد کنند. والدین باید این احساس را در فرزند خویش ایجاد کنند که میتواند اشتباهاتش را جبران کند و به نوجوان خود فرصت دهند تا تجربه کند.
والدین باید روحیه امید و نشاط را در او بهبود ببخشند تا حس گناه ناشی از اشتباه مانع از کارکرد وی برای جبران خطاها و رسیدن به هدفش در زندگی نشود. این باور باید در نوجوان شکل بگیرد که چنانچه خطا نموده، وجودش بد نیست بلکه آن کار و به ویژه رفتارش؛ خطا و اشتباه بوده و میتواند رفتار خود را بهبود ببخشد. هنگامی که والدین این ها را به نوجوان بیاموزند مسوولیت پذیری را هم در وی تقویت می کنند.
💥 مهربانی نشانه احترام و قاطعیت به یک نوجوان در سن بلوغ است
به عنوان والدین یک نوجوان سرمشق فرزندتان باشید و به آن ها احترام بگذارید و محبّت کنید. تلاش کنید در محیط منزل و مدرسه فضای خوشحالی را برای نوجوانان خود به ارمغان آورید. محبّت و احترام خود را به نوجوان تان نشان دهید و مدام به وی بگویید که" تو برای من مهم هستی".
💥 نوجوان را به خاطر خطاهایش سرزنش نکنید
در مواردی تنبیه کلامی و محروم کردن از امتیازهای ویژه یک نوجوان برای تغيير رفتار اشتباه وی مؤثر است. چنانچه رفتارهای منفی مانند لجبازی و خشونت در طولانی مدت در یک نوجوان سرکش مشاهده می شود باید تشخیص داد که این تنبیه در تصحیح رفتار وی مؤثر است یا تشویق.
هنگامی که بعنوان والدین عصبانی می شوید و با نوجوان سرکش خود دعوا می کنید، مشکلی حل نمی شود. به فرزندان اموزش دهید زمانی را در ارامش بگذراند و در اتاق جداگانه ای بروید. کاری انجام دهد تا ارام شود، آنگاه با گفتگو در یک موقعیت مناسب مشکل خود را با گفتگو حل کنید و از سه عامل ارتباط، احترام و منطق استفاده کنید.
💥 برای فرزند خود الگوی مناسبی باشید
والدین هنگامی که خود اشتباه می کنند تلاش می کنند با تعقل و تدبر به بررسی اشتباه خود بپردازند و مسوولیت کارهای خود را بر عهده بگیرند. بنابراین تلاش کنید این گونه الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشید. والدینی که مسوولیت خطاهای خویش را نمی پذیرد نمی توانند از کودک یا نوجوان خود هم این انتظار را داشته باشند چراکه فرصتی برای اموزش و الگو پذیری نداشته است.
💥 اجتناب از مسوولیت
نوجوانان وقتی که در انجام وظایف خود تحت فشار قرار می گیرند، مسوولیت را نمی آموزند. والدین گاهی وقت ها از اشتباه کردن نوجوانان جلوگیری می کنند، چون می خواهند فرزندانشان نمرات خوبی کسب کنند یا مربی خود را تحت تأثیر قرار دهند.
شما فرزندتان را دائم به طرف موفقیت و بهترین بودن هل می دهید، و در صورت ناکامی او را تنبیه می کنید یا باتوجه چند برابر تلاش می کنید وی را به جایی که میخواهید ، برسانید. این تنها سبب می شود نوجوان شما برای حمایت به شما وابسته شود. با این کار نواجوان سرخورده می شود.
فرزند شما اجازه دارد زمان هایی نخواهد که مسئولیتی را قبول کند. وی را تنبیه نکنید. بلکه از او پشتیبانی کنید تا پس از استراحت، شیرینی مسوولیت پذیری و درست انجام دادن کارها را بچشد.
💕https://eitaa.com/lvatan
عزیزانم طاعاتتون مقبول درگاه حق موقع افطار وسحرگاهان مارااز دعای خیرتان بی نصیب نزارید متشکرم🌹🙌
#ازدواج
💠 در همه امور زندگیتان سادگی را رعایت کنید. اولش هم از همین مراسم «ازدواج» شروع میشود.
✍ اگر ساده برگزار کردید، قدم بعدیاش هم میشود ساده و الا اگر شما که رفتید آن مجلس کذایی مثل اعیان و اشرافهای زمان طاغوت را درست کردید؛
⛔️ بعد دیگر نمیتوانید بروید تو خانه کوچکی مثلاً با وسایل مختصری زندگی کنید. این جور نمیشود. دیگر چون خراب شده و از دست رفته است.
🔰 از اول، زندگی را پایهاش را براساس"سادگی و ساده زیستی" بگذارید تا زندگی بر خودتان، بر کسانتان و بر مردم جامعه انشاءالله آسان شود.
❤️حضرت آقا
۷۴/۶/۱۳
❣ https://eitaa.com/lvatan