May 11
از آمدن #ظریف به عرصه انتخابات باید استقبال کرد.
اولا به بلوغ جامعه بسیار کمک میکند.
ثانیا فرصتی ایجاد میشه تا بالاخره ایشان مورد نقد جدی قرار بگیرد. چیزی که تا حالا ایشان به لطف انواع تدابیر رسانهای ازش فرار کرده است. اینطوری عیار ایشان محک جدی خواهد خورد.
https://twitter.com/mas_barati/status/1324767196522909704?s=19
در تکمیل بحث قبلی بگویم با شناختی که از ظریف دارم، بعید میدانم در انتخابات شرکت کند، او بیشتر تمایل دارد پشت کسی قرار بگیرد تا مصون بماند و احتمالا در انتخابات ۱۴۰۰ هم همینطور باشد.
حالا آن شخص چه کسی باشد، حدسهایی میتوان زد...
https://twitter.com/mas_barati/status/1325015677074333697?s=19
خب یک سلامی خدمت تمام عزیزان رسانهای، کارشناس، بازرگان و بانکدار عرض کنم که در ماههای اخیر تلاشهای فراوانی کردند که بگویند: دلار ۳۰ هزار تومانی به خاطر #FATF است.
احتمالا انتخاب #بایدن به صورت خودکار ایران را از لیست سیاه FATF خارج کرده!
همین، سلام من را به ایشان برسونید!
https://twitter.com/mas_barati/status/1325025135821254656?s=19
🔺اصلیترین انحراف و تحریف زمانی رخ میدهد که بگوییم مشکلات را میتوان از طریق مذاکره حل کرد؛ با این وجود برخیها تلاش میکنند تا این ایده را در جامعه توسعه و ضریب نفوذ آن را افزایش بدهند و البته زمانی که نرخ ارز تغییر میکند این حرف را راحتتر میتوان روی ذهن جامعه سوار کرد.
🔺بنابر نقشهای که ترسیم شده تا زمان استقرار بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا، اروپا به عنوان یک عنصر سوم برای برقراری رابطه بین آمریکا و ایران فعالتر خواهد شد و البته در بین کشورهای آلمان، انگلیس و فرانسه نقش فرانسه به دلیل روابط اقتصادی که با کشورمان داشته در برقراری این رابطه پر رنگتر خواهد بود. همچنین در این مدت اروپاییها سعی میکنند تا نسبت به این موضوع که اگر بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا مستقر شود چه اتفاقاتی میافتد به ایران امیدواری بدهند و احتمالاً تحرکاتی نیز در رابطه با فعال شدن اینستکس اتفاق می افتد.
🔺به احتمال زیاد تا زمان استقرار بایدن به عنوان رئیس جمهور منتخب آمریکا در ایران یک فرشته سازی و وجهه سازی جدی از او و همچنین یک چهرهسازی از افرادی که میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان زوج مکمل بایدن باشند صورت بگیرد؛ البته یکی از دغدغههای آمریکاییها نیز بحث اثرگذاری بر مناسبات انتخابات ۱۴۰۰ ایران است و این دغدغه را هم به صورت شفاف بیان کردند و چند گزارش جدی نیز در این رابطه منتشر شده است.
🔺آمریکاییها معتقدند اگر سیگنال مذاکره را به طور واقعی، باورپذیر و جدی به ایران بدهند این اتفاق در انتخاب مردم بسیار تاثیر گذار خواهد بود و آنها میتوانند انتخابات ایران را تحت تاثیر قرار بدهند تا زوج مکمل بایدن با اقبال و سهولت بیشتری به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شود.
🔺جریان تحریف جریانی است که مذاکره را تنها راهکار حل مشکلات میداند؛ با این وجود تنها جریان غرب گرا و دولت نیستند که معتقدند مذاکره راه حل است و جواب میدهد؛ بلکه در بین اصولگرایان نیز جریانی وجود دارد که مذاکره را راه حل میداند؛ البته این جریان مذاکره را نیز به مذاکره خوب و مذاکره بد تقسیم میکند. از نظر این جریان مذاکره روحانی مذاکره بد است، چون با خالی کردن پشت مذاکره کنندگان باعث شد تا نتیجه مذاکرات ضعیف باشد. همچنین از نظر این جریان مذاکره میتواند قوی باشد یعنی میشود با دستان پر مذاکره کرد. به هر روی مصوبه اخیر مجلس با همین نگاه قابل توجیه است، ولی نکته اصلی این است که باز هم مذاکره پارادایم اصلی برای حل مشکلات است. معتقدم اگر برای این مسئله علاجی نداشته باشیم ادراک طرف آمریکایی این خواهد بود که ایران محتاج مذاکره است و در این فضا مذاکره چه خوب باشد یا چه بد نتیجهای که حاصل میشود یک توافق منصفانه و عادلانه نخواهد بود؛ اگر چه شاید سر و شکل این توافق مقداری بهتر از برجام باشد.
https://snn.ir/fa/news/888166/
احتمالا هفتههای تحریمی را پیش رو داشته باشیم و صنعت خودرو هدف جدید تحریمها باشد. اثر واقعی نداره و هدف گرفتن امتیاز از ایران در دور جدید مذاکرات احتمالی است. این کار وزارت خزانهداری اخلال در مسیر بایدن نیست، پر کردن دست بایدن است!
موانع سیاسی و فنی پیش روی بایدن برای بازگشت به برجام
«گفتگو با روزنامه رسالت»
🔺موانع سیاسی و موانع فنی جزو مسائلی هستند که درراه بازگشت به برجام قرار دارند. مهمترین مانع سیاسی را میتوان در این نکته خلاصه کرد که بایدن دلیلی برای بازگشت به نقطه زمانی اردیبهشت سال ۹۷ و برجامی که ترامپ از آن خارجشده ندارد، زیرا او زمین آمادهای را پیش روی خود میبیند که ترامپ تحریمهای زیادی را علیه ایران اعمال کرده و ایران هم درعینحال به بخش زیادی از تعهدات خود پایبند بوده است.
🔺 بایدن به دنبال صفر کردن تلاشهای ترامپ و قرار گرفتن در موضع برابر با ایران نیست. او برای بازگشت به برجام، فاکتورهایی صادر و منتظر پرداخت آنها توسط طرف ایرانی میماند، اما این وضعیت به این معنا نیست که کرنشهای کوچکی را هم در قبال ایران انجام ندهد. بایدن میداند باید شرایط را برای اقناع کردن ایران مهیا کند.
🔺مسئله راهبرد دیوار تحریم یا FSW بعد از خروج ترامپ از برجام اجرا شد و دیواری را شکل داد که بازگشت به برجام بر روی کاغذ هیچ منفعتی را برای ایران به همراه نداشته باشد. ذیل این راهبرد، هرکدام از تحریمها با بهانههای دیگری مانند مقابله با تروریسم اعمال شدند، مانند تحریم بانک مرکزی که با عنوان نهاد حامی تروریسم در کنار تحریمهای قبلی آن شناسایی شد و یا صنعت نفت که با همین بهانه مجددا تحریم گردید.
براتی با بیان اینکه ازنظر آمریکا مکانیسم ماشه فعال شده و قطعنامههای سازمان ملل بازگشتهاند، گفت: بایدن نسبت به این مسئله موضعی را اتخاذ نکرده است. این موضوع را هم میتوان بهعنوان مانع فنی در مسیر بازگشت به برجام عنوان کرد. این موانع در کنار یکدیگر تصویر مبهمی را از وضعیت برجام به ما میدهند و باعث میشوند که بازگشت بر روی کاغذ به برجام، مشکلی از منظر تحریمها را برای کشور رفع نکنند. بنابراین نمیتوان با خیال راحت و اطمینان عنوان کنیم که بازگشت به برجام رخ خواهد داد. این کارشناس مسائل تحریم، سیاستهای حزب دموکرات را منعطفتر از حزب جمهوریخواه ندانست و افزود: بهطور قطع جریان دموکرات خوی بیشتری برای اعمال تحریم علیه ایران بهخصوص با ایجاد ساختارهای جدید دارد. ترامپ ساختار جدیدی شکل نداد، اما دولت اوباما با همکاری کنگره ساختارهای تازهای ایجاد کرد. دموکراتها در اعمال تحریم، توجه و دقت نظرهایی داشتند که دولت ترامپ نداشت، بنابراین نمیتوان آنها را ناجی قلمداد کرد.
🔺 افراد نزدیک به بایدن صحبت از اعمال دیپلماسی با پشتوانه فشار میکنند، یعنی چهره دیپلماسی در برابر فشار حداکثری قرار میگیرد و همان سیاستهای قبلی اعمال میشود. به نظر میرسد فهمی که جامعه اقتصادی ایران از آمدن بایدن دارند، فهم دقیقی نیست و دموکراتها موجب تسهیل تحریمها در برابر ایران نمیشوند، بلکه احتمال میرود سیاستهای سابق اوباما در قبال ایران اعمال گردد.این تحلیلگر اقتصاد بینالملل در پایان بازگشت به برجام را برای اقتصاد کشور باعث بهبود مقطعی دانست و گفت: اگر بازگشت آمریکا به برجام به معنای واقعی آن شکل بگیرد و در نقطه اردیبهشت سال ۹۷ قرار بگیریم و فرض کنیم بایدن همه تحریمهای اعمالشده در دو سال و نیم اخیر توسط ترامپ را به همراه تحریمهایی که در ماههای پایانی حضورش تشدید میکند، حذف نماید، میتواند بر وضعیت اقتصادی کشور تأثیر مثبت بگذارد و به فروش نفت و تسهیل در واردات کمک کند، اما باید توجه داشت که اثر آن مُسکنوار و التیامبخش است و در بلندمدت وابستگی ما را به نفت بیشتر میکند که این موضوع برای کشور تهدید محسوب میگردد.
https://resalat-news.com/?p=32885
از الان تا بهمن ماه که زمان استقرار بایدن و نشست فصلی FATF است، جریان رسانهای عشق بایدن، تلاش میکنند تا تصویب دو کنوانسیون دیکته شده توسط FATF را به عنوان تنها مانع بهره بردن مردم از آمدن بایدن معرفی کنند. چهرههای تکراری و رسانههای تکراری.
البته ناموفق خواهند بود در رسیدن به هدفشان. چرا؟ چون تا قبل از رفع تحریمها نمیتوانند کسی را برای تصویب دو کنوانسیون که بازگشت ناپذیر است، قانع کنند. بایدن هم رفع تحریمها را تا انتخابات ۱۴۰۰ انجام نخواهد داد.
#FATF
#تحریم
#بایدن
🔺برخی به غلط فکر میکنند وقتی دموکراتها صحبت از دیپلماسی میکنند، معنا و مفهومش این است که نمیخواهند سیاستهای خصمانه ترامپ را پیاده کنند؛ در صورتی که وقتی جریان دموکرات صحبت از دیپلماسی میکند، منظور تحقق دو هدف است.
🔺ابتدا ایجاد اجماع علیه کشور هدفشان؛ یعنی بتوانند کشورهای زیادی را با خود همراه کنند و بگویند نسبت به کشور هدف (ایران) نگرانی دارند.
هدف دوم ایجاد اختلال محاسباتی در ذهن نخبگان سیاسی و تصمیمگیر در کشور، هدف دوم است؛ یعنی همین موضعی که ما در کشور با آن روبرو هستیم و عدهای میگویند: آقای بایدن گفته به برجام برمیگردم، پس ما باید آماده استفاده از این فرصت باشیم.
https://snn.ir/003jCZ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی اعتمادسازی بدون توجه به زمینه خصمانه و طراحی صورت گرفته از سوی دشمن باشد، میشود داستان تکراری و تمام نشدنی اتهامزنی و پروندهسازی.
به طور آشکاری دست فرمون کشور در موضوع هستهای غلط و نادرست است.
آژانس پاسخهای ایران را رضایت بخش ندانست.
It said it found Iran’s response to questions last month “unsatisfactory.”
درباره بازرسیهای اخیر از ایران است.
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
#نشست_آنلاین
💠باموضوع:
🔎مذاکره "سراب یا آب؟"
❓فکر میکنی مذاکرات می تونه حال اقتصادمونو خوب کنه وجیب ما رو پرپول؟
❓یادت میاد تو مذاکرات قبل چه اتفاقایی افتاد و واقعا چی بدست آوردیم؟
+اگه دنبال جوابی...
⚡️نشست تخصصی
ڪــافـہ اِنقِلابـ رو از دست نده⚡️
#پنج_شنبه_شب ⏰ساعت:21.30
به
ڪــــــافـہ اِنقِلابـــــ☕️ بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/3223060511Ca96b73e513
مذاکره آب یا سراب.mp3
15.11M
مذاکره آب یا سراب
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
📣 *بازهم آدرس غلط؛ FATF پیششرط ارتباط بانکی یا مذاکره با آمریکا؟!*
🔺 جریان حامی FATF اخیراً با ایجاد موج رسانهای ادعا کرده جهت برقراری روابط بانکی با دنیا نیاز به تعیین تکلیف ایران در لیست سیاه FATF است؛ ادعایی که از پشتوانه و استدلال کارشناسی تهی است.
🔺از سال ۱۳۸۷ که ایران در لیست سیاه FATF قرار گرفت تا سال ۱۳۸۹ که تحریمهای فلج کننده آمریکا اعمال شد (اجرای قانون سیسادا در سال ۲۰۱۰)، تجارت خارجی ایران روند افزایشی داشته است
🔺با جمعبندی اظهارنظرهای تیم سیاست خارجه جو بایدن میتوان متوجه شد که با آمدن بایدن، تحریمهای مهم برداشته نخواهد شد و گزاره «بازگشت بایدن به برجام و برداشتن تحریمها» دور از واقعیت است
جزييات:
https://www.mehrnews.com/news/5068932/
برنامه آمریکا برای اثرگذاری بر انتخابات ایران.mp3
6.74M
🔈 بشنوید: در جمع دوستان دانشگاه علم و صنعت به تشریح برنامه احتمالی بایدن برای اثرگذاری بر انتخابات ۱۴۰۰ ایران پرداختهام. شنیدنش خالی از لطف نیست.
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
سیاست بایدن در قبال ایران تا انتخابات ۱۴۰۰.mp3
13.68M
🎙 بشنوید: در گفتگو با دوستان دانشگاه امام خمینی ره قزوین، تلاش کردم نقشه آمریکا را برای اجتماعی کردن مذاکره و تعمیق آن، بیشتر توضیح بدهم.
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
خطای تحلیلی بسیار خطرناکی است که در جامعه و اقتصاد شرطی شده، مذاکره را به خوب و بد تقسیم کرد.
در شرایط اجتماعی شدن مذاکره هر نوع آن منجر به افزایش فشار و از دست دادن امتیازات بسیار خواهد شد. شرط اول خارج کردن مذاکره از کانون توجهات جامعه است.
#برجام
#مذاکره
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
انگیزههای طرح مجدد FATF در رسانهها.mp3
3.83M
👆👆👆
بشنوید: یادداشت شفاهی منتشر شده در روزنامه قدس امروز با عنوان «طرح دوباره موضوع FATF از خاستگاه سیاسی»
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
جالبه که خانم جنیدی خبر در جریان بودن بررسی دو لایحه مرتبط با FATF را به سفیر نروژ میگوید.
https://www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3710820
بر اساس آمار گمرک تعاملات تجاری ایران و #نروژ زیر ۲۰ میلیون دلار است، و جزو ردههای آخر در اروپا است. چرا خانم جنیدی به سفیر نروژ درباره وضعیت دو معاهده دیکته شده FATF پاسخ میده؟
چقدر نروژ برای تجارت خارجی ما مهم است؟
#FATF
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78