خانم جنیدی بعد از آنکه در ۲۲ آبان درباره لوایح مرتبط با FATF به سفیر نروژ پاسخ داد که «بحت و بررسی ها در جریان است»، امروز در روزنامه ایران خبر داده است که با اجازه رهبر معظم انقلاب بررسی این لوایح در مجمع تمدید شده است.
دلیل پیگیری دولت روشن است. شورای آتلانتیک در گزارش ماه پیش خود گفته بود که تکمیل برنامه اقدام FATF باید پیش شرط آمریکا و اروپا برای ایران باشد. پیش شرطی که دولت روحانی تمام تلاش خود را برای تحقق آن خواهد کرد. امتیازی که قرار نیست چیزی ما به ازای آن دریافت شود.
#FATF
#جنیدی
#مسعودبراتی
#مجمع_تشخیص_مصلحت_نظام
راهبرد اصولی همین است. روی آن چیزی که تحت اراده خودمان هست، باید برنامه ریزی و تمرکز کنیم. بخش زیادی از #تحریمها را میشود خنثی و بی اثر کرد. راه کارهای کارشناسی وجود دارد.
مذاکره برای رفع #تحریم، راهبردی شکست خورده و تجربه شده است.
#مسعودبراتی
🔺️مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر انقلاب صرفا با تمدید زمان بررسی FATF موافقت کردهاند
اطلاعیه روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹همانگونه که دبیر محترم مجمع درحاشیه جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام(۹۹/۹/۱۹)، در جمع خبرنگاران اعلام کردند، ریاست محترم جمهوری طی نامه ای به محضر مقام معظم رهبری ضمن درخواست تمدید زمان بررسی لوایح "پالرمو" و "سی اف تی" مربوط به پیوستنجمهوری اسلامی ایران به گروه اقدام مالی (FATF) در مجمع تشخیص مصلحت نظام ، از معظم له درخواست کردهاند که مجمع، با اضافه کردن تحفّظ جدید، شرایط الحاق به اینمعاهدات را فراهمکند.
🔹رهبر معظم انقلاب در پاسخ به دو درخواست مذکور، صرفا با تمدید زمان بررسی این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام موافقت فرمودهاند. /ایسنا
@khabarfouri
یکی از مصادیق حرفهای #تحریف همین کار روزنامه #دنیای_اقتصاد است. این روزنامه در سرمقاله امروز خودش به قلم شخصی به نام علی احمدی (احتمال میدهم این فرد وجود خارجی نداشته باشد، بر اساس تجربیات قبلی) مطرح کرده که موضوع FATF باید به موضوعی برای گفتگوی ملی تبدیل شود. بعد در مقاله توضیح داده (نقل به مضمون) که ایراد کار به این موضوع برمیگردد که از ابتدا موضوع مقابله با پولشویی و موارد مرتبط توسط قانونگذار در سال ۸۶ در حوزه دولت (قوه مجریه) دیده شده است و همین مساله سبب شده که سایر نهادهای قدرت در کشور نسبت به این موضوع حساس شوند (به عبارتی حسادت کنند) و در نهایت این همه مشکل ایجاد بشود. در حالیکه مبارزه با پولشویی باید به یک مساله ملی تبدیل شود.
چرا این حرف تحریفه؟ چون مشکل اصلی FATF که در حال حاضر هم مهمترین مانع تصویب دو لایحه پیوستن به معاهدات پالرمو و مبارزه با تامین مالی تروریسم است، موضوع نبودن سایر نهادهای قدرت در این حوزه نیست. اتفاقا بعد از اصلاح قانون مبارزه با پولشویی در سال ۹۷، تمام نهادهای اصلی در شورای عالی مبارزه با پولشویی حضور دارند. لذا این مدل آدرس دادن مصداق تحریف است.
مشکل اصلی که مجمع تشخیص مصحلت نظام نگران کرد و نتوانست علیرغم تمام شانتاژهای رسانهای جریان غربگرا، آن را نادیده بگیرد، ایجاد اشراف اطلاعاتی برای دشمن است. روزنامه دنیای اقتصاد تلاش میکند با ارایه روایت و تحلیل غلط از واقعیت، ذهنها را از مشکل اصلی منحرف کند. اتفاقا آنچه که باید مورد گفتگوی ملی قرار بگیرد، بی حسی برخی افراد و جریانها نسبت به ایجاد سلطه اطلاعاتی برای نظام سلطه است. چیزی که از اصول اولیه انقلاب اسلامی است.
با بیانیه دیروز مجمع رسوایی جدیدی برای جریان غربگرا که میشود گفت همان جریان تحریف هم هست، رخ داد. البته بیشتر از همه برای خانم دکتر جنیدی بد شد که به راحتی واقعیت اجازه رهبر معظم انقلاب را تحریف کردند.
#مسعودبراتی
https://www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3722357
درباره بیانیه مهم مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون تمدید بررسی لوایح FATF.mp3
1.65M
درباره بیانیه مهم مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون تمدید زمان بررسی لوایح مرتبط با FATF
و آشکار شدن تحریف دولتیها از این موضوع
#مسعودبراتی
رادیو اقتصاد. خنثی کردن تحریم و جریان تحریف.mp3
10.13M
گفتگو با رادیو اقتصاد درباره خنثیسازی تحریم و جریان تحریف مقابل آن.
#مسعودبراتی
«عیار»
محک مدیریت و اقتصاد ایران
🔺 پرونده ویژه
داروغهها چرا سراغ مایهدارها نمیروند؟
چگونه ساختارهای مالیاتی کشور را عادلانه کنیم؟
🔸 با حضور:
دکتر سید احسان خاندوری
(نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس)
🔺 خبرنامه
با حضور: سیده زهرا حسینی
(از خبرگزاری دانشجو)
🔺 گزارش ویژه
بینانی ارمغان بیمه بیکاری
🔺 محک بازار
تحلیل بازار سرمایه
🗓 سهشنبه ۱۶ دیماه
⏱ ساعت ۲۲
📺 شبکه افق سیما
🆔 @ofogh_tv
داوران بخش «مستند جنگ اقتصادی و رویای ایرانی» متشکل از عادل پیغامی، علی خدابخشی، اصغر عیوضی و مسعود براتی ضمن تقدیر از اثر «مهندس ولی» به کارگردانی «علیرضا باغشنی» لوح افتخار این بخش را به علت «نشان دادن ظرفیت های غیر منتظره و نو در تعامل تجاری با بخش های بسیار مغفول در دنیا» به اثر «اوگاندا یاقوت سبز» به کارگردانی «محسن مقصودی» و «مهدی فریدی» و اثر «نقش زیگلر» به کارگردانی «محمد طالبی» به علت «به علت نشان دادن ابعاد منفی توسعه مبتنی عوامل برون زا و تخریب مولفه های درون زای بومی» اهدا کردند.همچنین فانوس این بخش به اثر «کشور کوچک من» به کارگردانی «علیرضا باغشنی» به علت «خروج از نگاه تمرکز بر مرکز در توسعه و خروج از اقتصاد دولتی و تاکید بر اقتصاد مردمی» اهدا شد.
تحریم های آمریکا در سرازیری کم اثر شدن است. مراقب باید باشیم که #ستاد_استقبال_از_بایدن این واقعیت را #تحریف نکند و دوباره نگوید که اگر #مذاکره نکنیم تحریم ها ما را بدبخت میکند.
پینوشت: تانکر ترافیکرز میگوید کشتی ایرانی گلسان با هزار کانتینر در راه ونزوئلا است.
البته #تحریم به تدریج دارد بیاثر هم میشود،امّا گیرم که باقی بماند، ما باید اقتصاد را طوری برنامهریزی کنیم که با رفتن و آمدن تحریم و بازیگری دشمن در امر اقتصاد کشور دچار مشکل نشویم.
رهبر معظم انقلاب
🔺این یک جمله مسیر آینده اقتصاد کشورمان باید باشد.
آیت الله سید علی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، همو که بیشترین و عالیترین توجه را در میان علمای دینی به مصوبات ستاد ملی #کرونا داشته و دارد، نسبت به استفاده از #واکسن ساخت آمریکا، انگلیس و فرانسه، بدبین و نگران است.
هر دو رفتار نشات گرفته از #عقلانیت و #واقعنگری است.