این پررویی ناشی از ادراکی است که خودمان برایشان ایجاد کردیم.
این ادراک وقتی به حوزه امنیتی سرریز شد که در توافق همه چیز را صفر کردند و ما دست روی دست گذاشتیم. دقیقا بعد از مشخص شدن عدم واکنش ایران به مکانیزم ماشه این توصیهها فزونی یافت.
از ماست که بر ماست
#مجلس_انقلابی
30.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادارک دشمن از صبر راهبردی ایران بسترساز خرابکاری و ترور
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
YouCut_۲۰۲۰۱۱۲۹_۲۱۳۸۳۶۶۹۷.mp3
5.78M
چرا طرح مجلس در صورت عدم اصلاح نمیتواند بازدارندگی ایجاد کند؟
https://eitaa.com/joinchat/293994539Ce64a4a5e78
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🎦 ۲۰۷مین گفتگوی زندهٔ جبهه با حضور استاد مسعود #براتی ، کارشناس ارشد حوزه تحریم و دیپلماسی عمومی
🔺 موضوع: ترور فخریزاده
⏰ با کلیک بر روی یکی از نشانیهایزیر👇🏻در ساعت ۲۲ دوشنبه، ۱۰ آذر ۹۹، این برنامۀ شنیدنی را زنده تماشا کنید:
🛰 گپ👇🏻
👉🏻 https://gap.im/jebheh
🛰 روبیکا👇🏻
👉🏻 https://rubika.ir/jebheh
🛰 سروش+، همینجا👇🏻
👉🏻 https://sapp.ir/sapp_events/jebheh
📥 فایل صوتی برنامههای پیشین در ایتا:
👉🏻 https://eitaa.com/joinchat/543817728Cc264cfff87
این گفتگو همزمان از کانالهای خبر فوری @akhbarefori ، محرمانه @secret_file ، بیداری ملت @bidariymelat ، لایو مذهبی https://rubika.ir/live_mazhabi و... پخش میشود.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
27.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا طرح مجلس در صورت عدم اصلاح نمیتواند بازدارندگی ایجاد کند؟
گفتگو با برنامه پرونده ویژه
چرا طرح مجلس درباره موضوع هستهای باید اصلاح شود؟
مجلس شورای اسلامی در پاسخ به ترور شهید فخری زاده طرحی را به عنوان «اقدام راهبردی لغو تحریم ها» مصوب کرده است، که این طرح در یک ماه پیش به عنوان پاسخ به فعال کردن مکانیزم ماشه توسط آمریکا تهیه و یک فوریت آن تصویب شده بود و تنها در مقطع کنونی یک فوریت آن به دو فوریت تبدیل شده است.
هر چند که این طرح در همان زمان نیز پاسخ مناسبی به اقدام آمریکا نبود و در وقت مناسب به تصویب نرسید و طرحی ابتر ماند.
اما ایراد این طرح زمانی بزرگ تر خواهد شد که بخواهد به عنوان پاسخ به ترور شهید خلیل زاده مطرح شود. برای تبیین این ایراد و ارائه پیشنهاد لازم است مقدماتی بیان شود.
این ترور در یک لایه، جنبه امنیتی دارد و در حوزهای است که باید نهادهای امنیتی به آن توجه کنند. تسلط اطلاعاتی، حفرههای اطلاعاتی و درز اطلاعاتی مواردی است که سبب میشود امنیت دانشمندان، مراکز و فعالیتهای هستهای کشورمان به خطر بیفتد.
چندی پیش حادثه نظنز رخ داد که نشان میدهد حوزه هستهای مقداری از نظر امنیتی دچار مشکل شده است. باید گفت یکی از مهمترین حفرههای امنیتی برنامه هستهای کشورمان، موضوع همکاری با بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی است و این همکاری بیسابقهای که جمهوری اسلامی ایران با آژانس دارد، سبب میشود اطلاعات بسیاری بهوسیله بازرسیها و اطلاعاتی که آژانس در اختیار دارد، در اختیار سرویسهای غربی قرار بگیرد.
ترور شهید فخریزاده لایه راهبردی نیز دارد و آن ادراکی است که رژیم صهیونیستی و سرویسهای غربی از جمهوری اسلامی ایران به دست آوردهاند. به نظر میآید بعد از واکنش مناسب نشان ندادن جمهوری اسلامی ایران به فعال کردن مکانیسم ماشه بهوسیله آمریکا، این جمعبندی در اذهان تصمیمگیران غربی و صهیونیستی ایجاد شده است که ایران تا زمان استقرار جو بایدن و موضوعاتی که بهعنوان بازگشت به برجام مطرح است، کنشی انجام نخواهد داد که به برهم خوردن فضا منجر شود و فضا را بیشتر تحت تأثیر قرار دهد. البته صحبتها و موضوعاتی نیز که بهوسیله مسئولان ایرانی مطرح شده بر این وضعیت صحه میگذارد.
«بنیاد دفاع از دموکراسی» حدود سه ماه پیش گزارشی تهیه و به سرویسهای غربی بهویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی پیشنهاد میکند که میتوانند در ضربه زدن به برنامه هستهای ایران فعال باشند. این وضعیت اگر تغییر نکند، یعنی اگر معادلهای که در ذهن دشمنان جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است تغییر نکند، باید منتظر اتفاقات دیگری از این جنس باشیم.
سؤالی که مطرح میشود، این است که چرا و چگونه میتوان ذهنیت مذکور را تغییر داد؟ مهمترین نکته در لایه راهبردی، کاهش تعهدات جمهوری اسلامی ایران در برجام و کاهش همکاریها با آژانس بینالمللی انرژی اتمی است، زیرا این همکاری سبب ناامنتر شدن فضای فعالیتهای هستهای ایران شده است؛ چه اینکه گزارشهای آژانس در اختیار آمریکاییها قرار میگیرد و حتی شواهد فراوانی وجود دارد که نشان میدهد اندیشکدههای آمریکایی به گزارشهای محرمانه آژانس دسترسی دارند.
علاوه بر این، همکاری ایران با آژانس برای کشورمان فایدهای نداشته است و به نظر میآید اگر ایران در مقطع کنونی کنشی انجام ندهد و رویکرد «صبر راهبردی» یا بیعملی حاکم باشد، ضربات بعدی را احتمالاً سنگینتر خواهیم خورد.
در چند ساعت اخیر پس از ترور دانشمند هستهای کشورمان تحلیلهایی را مشاهده میکنیم که معتقدند اقدام اسرائیل برای این است که مانع بازگشت آمریکا به برجام و مانع ارتباط مستقیم آمریکا و ایران شود. این خط و تحلیل قدیمی است و در یک سال گذشته بسیار شنیده شده که آمریکا یا ترامپ میخواهد برجام را برهم بزند و جمهوری اسلامی ایران نباید اقدامی انجام دهد که بازی ترامپ کامل شود.
متأسفانه این تحلیل سبب شده است صبر راهبردی یا بهعبارت دیگر بیعملی، سیاست ایران در مواجهه با موضوع هستهای، پرونده هستهای و توافق برجام باشد.
نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که در برنامههای جو بایدن غیر از شعار بازگشت به برجام هیچ برنامه عملی برای بازگشت به توافق هستهای وجود ندارد و این موضوع بارها بهوسیله گروههای مختلف، مراکز فکری مختلف و مشاوران بایدن مطرح شده است و در روزهای اخیر نیز باراک اوباما و اروپاییها بارها درباره این موضوع صحبت کردهاند.
بهنظر میآید اینکه اروپاییها بلافاصله چنین تحلیلی ارائه میکنند، حاکی از آن است که میخواهند نقش قدیمی خود را برای نگه داشتن ایران در معاهده و کنش نشان ندادن متناسب با حادثه ترور ایفا کنند.
با نکات بیان شده در بالا باید به طور شفاف گفت که طرح فعلی مجلس و زمان بندی که برای آن در نظر گرفته شده است نمیتواند تغییری در فضای راهبردی ایجاد کند. و محاسبات طرف های مقابل یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی را تغییر دهد...
در این طرح همان فرمولی که دولت در کاهش تعهدات هستهای دنبال کرده است پیاده شده و مسئله مهم و حیاتی بازرسی ها و نظارت های آژانس به آینده موکول شده، آینده ای که با توجه به برنامه آمریکا برای مهار ایران بعید به نظر می رسد محقق شود.
باید تصریح کرد که تا زمانی که بازرسی ها و نظارت های برجامی وجود دارد اقدامات هستهای ایران نمیتواند بازدارندگی ایجاد کند و معادله را تغییر دهد و هر گونه اقدامات عملیاتی صرفاً از دست دادن زمان است.
طرح با زمانبندی رایگان ارائه شده پیام مذاکره مخابره میکند و این پیام به معنای ضعف طرف ایرانی است لذا اگر قرار نیست اصلاح شود بهتر است که تصویب نشود.
فرمول پیشنهادی ما این است که قطع همکاری با آژانس و اخراج بازرسان آژانس بلافاصله بعد از تصویب قانون انجام شود و برای بازگشت بازرسان آژانس شروط مشخص و گام به گام در نظر گرفته شود این بسیار عقلانی تر و منطقی تر می باشد.
#مسعود_براتی
#ظریف درباره #خسارت محض دروغ گفت!
صحبت آقای ظریف در مصاحبه با انتخاب را ببینید:
انتخاب: برجام از سوی مقام معظم رهبری مورد تایید قرار گرفت اما ایشان تعابیری همچون خسارت محض و دیگر الفاظ را در قبال آن بهکار بردند. نظرتان در این باره چیست؟
اگر فرمایشات مقام معظم رهبری را با دقت مورد تامل قرار دهیم متوجه خواهیم شد که ایشان میفرمایند اگر این چنین باشد، خسارت محض است.
اما صحبتهای رهبر انقلاب که مربوط به ۹۵/۱/۱ است در ادامه ببینید:
آمریکاییها گفتهاند که ما تحریمها را برمیداریم و روی کاغذ هم برداشتند امّا از طرق دیگر جوری عمل میکنند که اثر رفع تحریمها مطلقاً بهوجود نیاید و تحقّق پیدا نکند. بنابراین، کسانی که امید میبندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطهی توافقی برسیم -یعنی ما یک تعهّدی بکنیم، طرف مقابل هم یک تعهّدی بکند- از این غفلت میکنند که ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=32695
آقای ظریف هنوز متن برجام را نخوانده است!
در مصاحبه انتخاباتی آقای ظریف مدعی است که کلمه ساسپند (تعلیق) مربوط به یک پاورقی!!!! است که روز آخر به برجام اضافه شده است. (احتمالا منظورشان غیرمهم بودن این مساله است).
منظور آقای ظریف ضمیمه پنجم برجام است که برنامه اجرایی برجام (زمانبندی و کیفیت اجرا) را مشخص میکند. این ضمیمه اهمیتش در تعیین توازن یا عدم توازن توافق است. به دلیل اهمیت همین ضمیمه بود که در زمان برجام به دوستان میگفتم، برجام را از آخر بخوانید نه از اول.
حالا مشخص شد که آقای ظریف کلا توجهی به این ضمیمه مهم نکرده است.
خب معمای وضعیت ما در برجام حل شد.
طرحی که تصویب شد خیلی بهتر از طرح قبلی بود از نظر زمانبندی. بهتر بود بلافاصله باشد، اما یک ماه با شرط روشن بهتر از سه ماه با شروط مبهم است.
باید مرجع اعلام تحقق شرط هم خود مجلس باشد بر اساس گزارش دولت.
خدا قوت به نمایندگان
#مجلس_انقلابی