بازیاد:
روزمان را با قرآن آغاز کنیم ( قرآن عامل بنیادی الگوی پیشرفت ایران برای 50 سال آینده)
🌹عمل به قرآن ؛ هدایت و پیشرفت
يا ايها الناس قد جاءتكم موعظة من ربكم و شفاء لما فى الصدور و هدى و رحمة للمومنين (57)
قل بفضل اللّه و برحمته فبذلك فليفرحوا هو خير مما يجمعون (58)
هان اى مردم ! از ناحيه پروردگارتان موعظتى و شفاى قلبى و هدايتى براى عموم بشر و رحمتى براى خصوص مؤمنين بيامد (57)
(تو اى پيامبر) بگو كه شايسته است به فضل خدا و به رحمت او خرسندى كنند، كه فضل و رحمت خدا بهتر است از آنچه جمع مى كنند (58)
🌿🌹پیامها :
1- قرآن در اولين برخوردش با مؤمنين با مواعظ حسنه اندرزشان مى دهد و از خواب غفلت بيدارشان مى كند و از هر نيت فاسد و عمل زشت نهى شان نموده، به سوى خير و سعادت وادارشان مى سازد.
2- در مرحله دوم شروع مى كند به پاكسازى باطن آنان از هر صفت خبيث و زشت و بطور دائم آفاتى را از عقل آنان و بيماريهائى را از دل آنان يكى پس از ديگرى زائل مى سازد، تا جائى كه بكلى رذائل باطنى انسانهاى مؤمن را زايل سازد.
3- در مرحله سوم آنان را به سوى معارف حقه و اخلاق كريمه و اعمال صالحه دلالت و راهنمائى مى كند دست آدمى را گرفته پا به پا ميبرد و او را منزل به منزل نزديك مى كند، تا در آخر به سر منزل مقربين رسانيده به فوز مخصوص به مخلصين رستگار سازد.
4- در مرحله چهارم جامه رحمت بر آنان پوشانيده در دار كرامت منزلشان ميدهد و بر اريكه سعادت مستقرشان مى سازد تا جائى كه به انبياء و صديقين و شهداء و صالحين (و حسن اولئك رفيقا) ملحقشان نموده، در زمره بندگان مقرب خود در اعلى علّيّين جاى مى دهد.
«قل بفضل اللّه و برحمته فبذلك فليفرحوا هو خير مما يجمعون»
آيه 58 نتيجه گيرى از مضمون آيه سابق است.
چون خداى تعالى بعد از آنكه مردم را مخاطب قرار داد و قرآن را با چهار ویژگی توصیف کرد ؛ از باب نتيجه گيرى فرمود:
حال كه چنين است ديگر جا ندارد كسى به اموالى كه جمع كرده خوشحالى كند بلكه سزاوار اين است كه مردم تنها به اين نعمتها خوشحالى كنند،
🌙🌹افق ا لگوی پایهی اسلامی ایرانی پیشرفت
در سال ۱۴۴۴ هجری شمسی مردم ایران دیندار، عموماً پیرو قرآن کریم، سنت پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) و با سبک زندگی و خانواده اسلامی ایرانی و روحیه جهادی، قانونمدار، پاسدار ارزشها و هویت ملی و میراث انقلاب اسلامی .....برخوردارند
بازیاد:
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_ی۹۸
🍀#روانشناسی_دشمن
✅ مردم آگاه باشيد! بدترين گفتار دروغ👹 است، عمروعاص سخن مي گويد، پس دروغ مي بندد، وعده مي دهد و خلاف آن مرتكب مي شود، درخواست مي كند و اصرار مي ورزد،
✅ اما اگر چيزي از او بخواهند، بخل مي ورزد، به پيمان خيانت مي كند،👺و پيوند خويشاوندي را قطع مي نمايد،
✅پيش از آغاز نبرد در هياهو و امر و نهي بي مانند است تا آنجا كه دستها به سوي قبضه شمشيرها نرود.
✅ اما در آغاز نبرد، و برهنه شدن شمشيرها،
✅ بزرگترين نيرنگ😈 او اين است كه عورت خويش را آشكار كرده، فرار نمايد.
✅ #آگاه_باشيد!
🍀#به_خدا_سوگند_كه_ياد_مرگ_مرا_از_شوخي_و_كارهاي_بيهوده_باز_ميدارد🍀
✅ولي عمروعاص را #فراموشي_آخرت_از_سخن_حق_باز_داشته است،. با معاويه بيعت🙏 نكرد مگر بدانشرط كه به او پاداش👌 دهد،
✅ و در برابر ترك دين خويش، رشوه اي🎁 تسليم او كند.
شیون ناله بلند است به غم خانه ما
یا حسن گوید و بر سر بزند خواهر من
یک طرف قاسم و عباس به خود می پیچند
یک طرف نیز حسین اشک فشان در بر من
جگرم در دل تشت است و همه می بینند
که چه آورده غم کوچه و سیلی سر من
کی رود یاد من آن روز که آن شوم پلید
بست در کوچه غم راه من و مادر من
مادر از ضربت سیلی چو گل افتاد به خاک
از همان لحظه شکسته همه بال و پر من
امام خامنه ای، صبح امروز در دیدار نخبگان علمی:
🔹ما ۲۰۰ سال بهخاطر بیاعتنایی به نخبگان و استعداد ایرانی از غافلهی علم دنیا عقب ماندیم.
🔹این استعداد در ایران همیشه در طول تاریخ بوده و دلیل آن هم وجود امثال فارابی و ابنسینا و خوارزمی و ... است؛ اما چرا باید در این ۲۰۰ سال که علم با سرعت پیشرفت کرده، کشور ما آنقدر عقب بماند که در دورهی قاجار و پهلوی جزو عقبماندهترین کشورها باشیم؟
کشور ما حدود یک درصد جمعیت جهان را دارد و باید سهممان از تلاشهای بشر لااقل یک درصد باشد؛ اما در آخر دورهی پهلوی یکدهم درصد تولید علم دنیا را ایران انجام میداده. ببینید چقدر عقب بودیم!
🔹امروز به فضل الهی، ما بیش از سهم خودمان تولید علم داریم؛ در حدود ۱.۹ درصد. این خوب است اما قانع نیستیم و باید بیشتر شود.
🔹از سال ۱۳۱۳ که اولین دانشگاه کشور تأسیس شد تا ۴۴ سال بعد آن در سال ۵۷، کل موجودی دانشجوی کشور ۱۵۰ هزار نفر بود اما امروز موجودی دانشجوی ما بیش از ۴ میلیون نفر است.
🔸این دو جور نظام، در اینجاها تفاوت خودش را نشان میدهد. باید از جمهوری اسلامی بهخاطر این حرکت عظیم سپاسگزار بود.
🔹باید یک تعامل دوجانبه بین نخبگان و نظام مدیریتی وجود داشته باشد.
🔹دستگاه حکومتی باید به نخبگان خدمات دهد و نگذارد که نخبه از نقشآفرینی عقب بماند؛ که اگر نخبهی ما از نقشآفرینی عقب ماند، کشور پیشرفت نمیکند.
🔹امروز ثابت شده که هیچچیز مانند نیروی انسانی در پیشرفت کشور تأثیر ندارد. منابع انسانی یک گنجینه و ثروت عظیم هستند که دشمن درصدد آن است که این ثروت را از چنگ کشور دربیاورد.
🔸دشمن دنبال انحصار علمی و انحصار در دانستههای ثروتآفرین و قدرتآفرین است، لذا میآید دانشمندان کشورها را ترور میکند و این فقط مخصوص ما هم نیست. در دورهی تسلط آمریکا بر عراق، دهها دانشمند عراقی شناسایی و ترور شدند تا عراق در نبود صدام پیشرفت نکند.
🔹بار سنگینی بر دوش شما نخبگان است. این مسئولیت مایهی شرف و افتخار و عزت دنیا و آخرت شماست.
🔹مظهر نخبگی، تخصص است و این تخصص بدون هیچ تردیدی یک ارزش والاست؛ لکن جامعهی نخبگان دنبال هدفهای برتر هم باشند.
🔹جامعهی نخبگان نباید در تخصص خودشان غرق شوند و از جامعه و مردم غفلت کنند و مسائل انسانها و استقلال [کشور] و عدالت و آسیبهای اجتماعی را فراموش کنند.
🔹یک جنگ تبلیغاتی علیه کشور ما در جریان است، درست مثل جنگ تحمیلی.
🔸دشمن با این امکانات وسیع، مهمترین کاری که میخواهد بکند، تصویرسازی برای اغوای افکار عمومی دنیا و افکار عمومی کشور است. این جنگ وجود دارد و نخبه باید سهمش را در آن ایفا کند.
🔹کاری که اخیراً چند گروه اقتصاددان انجام دادند، واقعاً بنده را خوشحال کرد؛ اینکه اقتصاددانان کشور احساس مسئولیت کردند و دربارهی مسائل بانکی و نقدینگی و ارز نامه نوشتند.
🔹نمیدانیم دولت چقدر به این راه حلها عمل میکند اما احساس مسئولیت اساتید و همچنین نخبگان جوان و خوشفکر در قبال مشکلات کشور بسیار خرسند کننده است.
🔸نوسانات ارزی و مشکلات معیشتی وجود دارد اما در مجموع تصویر واقعی کشور، به کوری چشم دشمنان، عکس تصویری است که بیگانگان سلطه طلب از ایران عزیز ترسیم میکنند.
بنیاد نخبگان باید شبانه روزی کار کند
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار نخبگان علمی: من باید تشکر کنم از بنیاد نخبگان، شبانهروزی باید کار کنیم. در والفجر ۸، هشتاد تا هواپیمای نظامی پیشرفته را در ظرف چند روز نظامیهای ما توانستند ساقط کنند، شبانهروزی کار کردند، الان هم باید شب و روز نشناسید، کار کنید تا بتوانید #نخبه را #شناسایی و #سازماندهی کنید. ۹۷/۷/۲۵
«العِلمُ سُلطانٌ» علم قدرت است؛
👈 با #پیشرفت_علمی، تهدید دشمن متوقف میشود
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار نخبگان علمی: اگر از لحاظ علمی پیشرفت نکنیم، تهدید دشمنانِ تمدنی ما و دشمنان فرهنگی و سیاسی ما تهدید دائمی خواهد بود. آن وقتی این تهدید متوقف میشود یا خطرش کم میشود که ما از لحاظ علمی پیشرفت کنیم. بارها هم این حدیث شریف را خواندم که: «العلمُ سُلطان» علم قدرت است. ۹۷/۷/۲۵
#احکام #خرید و #فروش #کالا
💠سوال:فروشنده مجاز است چند درصد سود روی قیمتی که کالا را خریداری کرده یا خدمات مورد ارائهی خود بکشد و آنها را بفروشد؟ این درصد باید علاوه بر هزینهها باشد؟ یا اینکه بدون لحاظ هزینهها؟
✅پاسخ توسط حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین فلاحزاده -عضو دفتر استفتائات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای :
✅جواب:گاهی بر اثر تحریمها افراد سودجویی بازار را متشنج میکنند، برخی از کالاها گران میشود و متدینین سؤال میکنند که کالایی را به قیمتی خریداری کردیم، اگر بخواهیم الان آن را با مثلاً ۱۰ درصد سود مشخص شده بفروشیم، دیگر نمیتوانیم نمونهی آن کالا را بخریم و متضرر میشویم. این سؤالی است که میپرسند.
جواب این است که به قیمت متعارف بازار بفروشید، نه به قیمتی که با موج ایجاد شده است. قیمت متعارف بازار ممکن است گرانتر از قبل هم باشد، اما به اصطلاح خارج از انصاف نیست و اجحاف به مشتری نمیشود. با این شرایط اشکالی ندارد و میتواند به قیمت متعارف بازار بفروشد.
حالا آن درصد سود مشخص شده هم ملاک همیشگی برای همهی کالاها نیست. گاهی وقتها ممکن است افراد به درصد کمتری قانع باشند یا نباشند و درصد بالاتری بخواهند، مثلاً به خاطر اینکه کالایی هزینهی بالاتری داشته مثل هزینهی حمل و نقل، نگهداری یا انبارداری یا امثال اینها. پس قاعدهی کلی این است که قیمت متعارف بازار مراعات شود.