7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ
🔺توصیه استاد #رائفی_پور در ماه مبارک رمضان
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم( 30 روز با قرآن)
🌹🌹مسلمانان با داشتن قرآن عظیم چرا به دست سلطه گران نگاه می کنند؟!
[سوره الحجر (15): آيه 87]
وَ لَقَدْ آتَيْناكَ سَبْعاً مِنَ الْمَثانِي وَ الْقُرْآنَ الْعَظِيمَ (87) لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلى ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُم
و همانا ما به تو سبع المثانى (سوره حمد) و قرآن بزرگ داديم. اى پيامبر! به آنچه كه ما با آن گروههاى از كفّار را كامياب كردهايم، چشم مدوز
🌹🌹🌹نكتهها:
1- نهى خداوند، به معناى هشدار است كه ديگر مؤمنان چشم به دنياى كفّار ندوزند.
2- مراد از «سَبْعاً مِنَ الْمَثانِي»، سوره حمد مىباشد. زيرا اين سوره در هر نماز دو بار خوانده مىشود
3- یا مراد از «الْمَثانِي» خود قرآن است، «سَبْعاً مِنَ الْمَثانِي» به معناى هفت آيه از قرآن است،
🌹🌹🌹پيامها:
1- سوره حمد معادل قرآن است با آنكه عدد آيات آن هفت مىباشد. «سَبْعاً مِنَ الْمَثانِي وَ الْقُرْآنَ الْعَظِيمَ»
2- در برابر امكانات ديگران، بر توانايىها و امكانات خود تكيه كنيد. تو كه قرآن دارى، «آتَيْناكَ سَبْعاً» به دنياى كفّار دل نبند، «لا تَمُدَّنَّ» ...
3- به نعمتهاى دنيوى خيره و وابسته نشويد. «لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
4- خيره شدن سبب علاقه و دلبستگى مىشود. «لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
5- كسى مىتواند مردم را به معنويّت سوق دهد، كه خود گرفتار ماديات نباشد «لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
🌹درس امروز قرآن :
وقتی مسلمانان کتاب با این ارزش و عظمت و دستورالعمل برای سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت دارند چرا چشمشان به دست بیگانگان و نظامهای سلطه گر باشد؟!
تراز بنده خدا چیست؟
🔸روزى اميرالمؤ منين(ع) ، از محلّى عبور مى کرد، متوجّه شد شخصى مشغول فحش دادن، به قنبر، غلام آن حضرت است و قنبر مى خواست تلافى كند.
❌ فورا امام بانگ زد : آى قنبر! آرام باش ، سكوت خود را حفظ كن و دشمن را به حال خود رها ساز تا خوار گردد.
🔸 سپس افزود: با سكوت خود، خداى مهربان را خوشنود گردان ، شيطان را عصبانی کن و دشمن خويش را به كيفر خود واگذار نما.
هيچ عملى مانند سكوت ، شيطان را خشمگين نمى گرداند.
و بدان كه بهترين كيفر براى احمق ، سكوت در مقابل ياوه ها و گفتار بى خردانه او است .
🔸🔹🔸
منبع -الكنى و الا لقاب ج 2، ص 294.
تحلیل:🔻
🔸دشمنان اسلام از خط قرمزها می گذشتند ولی تراز رهبران ما بالاتر از آن بود که مانند یک انسان زبون از هر راه ممکن برای رسیدن به مقصود اقدام کند.
🔹در جنگ احد حتی عموی پیامبر(ع) را مثله کردند، اما مسلمانها اجازه نداشتند کسی را مثله کنند.
🔸در جنگ صفین معاویه آب را به روی لشکر امام می بندد ولی می داند امیر المومنین(ع) بزرگتر از آن است که آب را بروی لشکر او ببندد.
🔹امام به قنبر می فهماند تو بالاتر از آنی که از خط قرمزها بگذری.
🔸امام زمان ماهم انتظار ندارند حتی به کفار کلمه زشتی گفته شود تا چه رسد که بین مسلمین سخن زشت رد و بدل شود یا خدای نکرده بین مسؤلین یا بین علما مشاجره باشد.
💠 🔹 قرآن تراز یک مسلمان را بالا می داند و می فرماید:
🔹و إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً (سوره فرقان آیه 63)
🔸و چون نادانان آنها را (بندگان خدارا به گفتار ناروا) مورد خطاب قرار دهند آنها سلام (سخنى مسالمتآميز) گويند.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
⭕️منبع خوب مچ گیری!
➖رهبر انقلاب درباره مطالب کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن -که رمضان سال۵۳ ایراد کرده اند- فرمودند:"الان هم آنها را تٲیید می کنم"."این سخنرانی ها منبع خوبی برای مچ گیری ماست"(۸۱/۴/۴)
◀️ آدمها و نهادهای زیادی با این کتاب بین نیروهای حزب اللهی معروف شدند؛ اما در دوره ها، کمتر از این کتاب بعنوان منبعی خوب برای #رویکرد_انتقادی [مچ گیری در تعبیر ایشان] استفاده می شود! از مطالب این کتاب که به گفته خود رهبری : «پایه های فکری ایجاد یک نظام اسلامی بود» می توان در نظام اسلامی موجودمان سراغ گرفت! از دلیل فاصله ها پرسید!
📌 تقریبا هیچ کس، مثل این کتاب، "عدالت و قسط را با توحید معنا نکرده و نظام طبقاتی را شرک نخوانده!"
📌 هیچ کس نشنیده این سالها، جامعه فاقد آزادی را بردگی و پذیرش عبودیت غیر خدا تعریف کنند! آزادی[بخصوص در فکر و سرنوشت] را با توحید و فقدانش را با شرک هم آغوش کنند!
📌هیچ کس نشنیده نبوت و ولایت را آنقدر که کتاب ایشان به عدالت و قسط ربط داده؛ بر منابر این دهه ها به عدالت و قسط ربط دهند!
🔹به جوانان حزب اللهی توصیه می کنیم این رمضان، آن را با دقت بخوانند و ببینند که:
💬 چگونه شعارهای اصلی نهضت۵۷ (استقلال، آزادی ، عدالت و...) با توحید تبیین می شود و نبود آنها شرک تلقی می شود!؟
💬 و سراغ آن پایه های توحیدی را در جامعه کنونی بگیرند و از مچ گیری وضع موجود با آن بیانات نترسند!
🔺 جلسات و دوره ها و مباحثه ها با اساتید پس از طی این دو قدم خوب و کارگشاست؛ نه قبل از آن.