هدایت شده از مؤسسه پژوهشی امام علی (ع)
💢مؤسسه پژوهشی امام علی (ع) تقدیم میکند:
📲 دوره های فشرده #مجازی، #رایگان و با تخفیف ویژه ماه مبارک
📣 دورههای مختلف و متعدد #فلسفی، #عرفانی، #منطقی، #اصولی و...
✨فرصتی #بی_نظیر با تدریس برجستهترین اساتید حوزه و دانشگاه
💠 مزایا شرکت در دورهها:
✅ صدور #مدرک معتبر
✅ امکان #پرسش_و_پاسخ و #مشاوره
✅ استفاده از اساتید برجسته
📡 اطلاعات بیشتر در لینک زیر:🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3181904050C32a22f4cab
✍ ثبت نام و اطلاع از دیگر دورهها با پیام به آیدی: @Imam111 یا تماس با ۰۹۰۳۲۵۷۴۳۸۳
⭕️دورهها اختصاصی به طلاب
نداردو عمومی است
۴ فروردین
⁉️ یگانه اختلاف میان اندیشۀ مادی و الهی
❇️ [امروزه] اندیشه مادی و اندیشه الهی هر دو با عبور از دایرۀ حس موافقاند و از نظر هر دو آنها معقول است که برای رسیدن به شناخت و معرفت باید دو مرحله را طی کرد: مرحلۀ گردآوری دادههای حس و تجربه و مرحله تفسیر نظری و عقلی آن دادهها. یگانه اختلاف میان اندیشۀ مادی و اندیشۀ الهی در نوع تفسیری است که در مرحلۀ دوم، به صورت عقلی از دادههای متنوع علمی نتیجهگیری میشود. اندیشۀ مادی، تفسیری را در نظر میگیرد که وجود خالق حکیم را نفی میکند؛ اما اندیشۀ الهی، بر این باور است که تفسیر آن دادهها تنها زمانی میتواند قانعکننده باشد که شامل اقرار به وجود آفریدگار حکیم باشد.
🔍 دو گونه استدلال برای اثبات وجود آفریدگار حکیم بیان میکنیم که در هر یک از این دو، بر اساس دادههای حس و تجربه و نیز تنظیم دادهها به وسیلۀ عقل نتیجه گرفته میشود که هستی، آفریدگاری حکیم دارد. نام گونۀ نخست را «دلیل علمی» یا «استقرایی» و نام گونۀ دوم را «دلیل فلسفی» میگذاریم…
📚 #اعتقاد_ما، ص۲۹
✅ محمدرضا کرم رضایی
۴ فروردین
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😅 وضعیت نحوه تحصیل در دانشگاهها و حوزههای علمیه از جهت کمیّت
کیفیّت دیگه نگم براتون🤦♂
✅ محمدرضا کرم رضایی
۶ فروردین
۸ فروردین
۱۰ فروردین
🔰 استاد غلامرضا اعوانی: در قدیم هر نوع دانایی را حکمت می گفتند. این دانایی مراتبی طولی داشته است. پائین ترین مرتبه آن طبیعت و فوق آن ریاضیات بود.
✔️ اما بالاترین مرتبه دانایی چیزی جز حکمت الهی نیست. علم بدون حکمت بی معنی است. به این خاطر که علم خارج از یک محدوده مشخص حق ندارد طرح سوال کند. زیرا همچنان که علم مراتب دارد، سوال هم مراتب دارد؛ سوال مطلق داریم، سوال نسبی داریم، سوال در موضوع علم داریم و در نهایت سوال در حیطه حکمت الهی داریم. سوال فلسفی و حکمی درباره امکان وجود است. این «امکان» نکته ای است که در علم جدید اهمیتی ندارد و نادیده گرفته می شود.
🟢 جدا شدن علم از حکمت موجب نکبت برای بشر خواهد شد.
✅ محمدرضا کرم رضایی
۱۱ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔮 روضه من ریاض الجنه
دلتنگ توییم و جای تو خالیاست...
✅ محمدرضا کرم رضایی
۱۱ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔮 پیشبینی شهید آوینی از آینده تمدن غرب و انقلاب اسلامی
✍ برای ایجاد یک جامعه متعالی اموری لازم میباشد من جمله هم به یک تمدن کامل عالی نیاز است هم به انسانهای متمدن متحلی؛
اگر تمدن درستی در جامعه سایه نگستردانده باشد مانند جامعه متمدن غربی و یا یک تمدن درست در دست انسانهای نادرستی افتاده باشد مانند برخی از جوامع مسلمان، آن جامعه به لجن کشیده شده، دیر یا زود رو به انحطاط رفته و در آخر نابود میشود.
✅ محمدرضا کرم رضایی
۱۲ فروردین
⁉️ سخت کوشی سنتی و تنبلی مدرن!
🔰 پرفسور مهدی گلشنی: نکته مهم دیگر سختکوشی دانشمندان مسلمان در کسب معرفت بود که خیلی سختکوش بودند و نمیخواستند شاگرد تنبل بار بیایند.
🔺 ابوریحان خاطرهای نوشته که یکی از شاگردان از او پرسیده بود، استاد! چرا شما برای این مواردی که گفتید، مثال نزدید؟ او پاسخ میدهد: من میخواهم آدمهای نکتهدان خودشان دنبال مثال بروند و پرورش یابند.
🔺 «رازی» کتابی با نام جامع الجوامع نوشته و در خاطراتش نوشته است که ۱۵ سال روی این کتاب به قدری کار کردهام که دستان و چشمانم از کار و از نور افتادند و مطالب را برایم میخواندند تا کتاب را تمام کنم. او مینویسد ۴۰ سال دنبال کتابی بهعنوان مرجع میگشتم.
🔸 یعنی میخواهم بگویم کاوش و جستوجو خیلی مهم است و هر جا که میتوانستند میرفتند تا علم بیابند. مسافرتهای #شهید_ثانی که طراز اول شیعه بود را مطالعه کنید و ببینید به چه کشورهایی مسافرت کرده بود. دانشمندان قدیمی ما، خیلی فعال بودند و خیلی تلاش میکردند اما الان چنین چیزی نیست و الان متأسفانه جهان اسلام فقط مقلد غرب است و کمتر نوآوری داریم...
🎥۱۰ اسفند ۱۴۰۱
✅ محمدرضا کرم رضایی
۱۷ فروردین
#یاد_بود_دوست
#شرمندگی_از_او
😔 الهی إذا مررتُ فی قلبی بضحک الشیطان فی حال معصیتی ضاق صدری و جرت قطرات الدموع علی عینی و تَمَنَّیتُک تعجیل وفاتی و تسریع عذابی و تسکین قلبی...
✅ محمدرضا کرم رضایی
۱۸ فروردین
🔰 جرجی زیدان با اینکه تعصب مسیحی دارد و در بعضی مسائل این تعصب کاملا نمودار است مع ذلک اعتراف میکند که تشویق اسلام به علم، عامل مؤثری بوده است. میگوید: همین که مملکت اسلام توسعه یافت و مسلمانان از انشای علوم اسلامی فارغ شدند، کم کم به فکر علوم و صنایع افتادند و برای خود همه نوع وسایل تمدن فراهم ساختند و طبعا در صدد تحصیل علم و صنعت برآمدند و چون از کشیشان مسیحی مطالبی از فلسفه شنیده بودند، بیش از سایر علوم به فلسفه علاقهمند گشتند به خصوص که احادیث وارده از حضرت رسول اکرم (ص) آنان را به تحصیل علم و به خصوص فلسفه تشویق مینمود.
📚 #خدمات_متقابل_اسلام_و_ایران، ج۱، ص۴۴۹
✅ محمدرضا کرمرضایی ایتا
۱۹ فروردین