#یادداشت
به مرگ بگو تا به تب راضی بشه
یکی از دوستان نقل می کرد که در یک مجموعه صنعتی وقتی به عنوان ناظر حضور پیدا کرده بود، برخی از کارگران برخلاف قوانین آنجا ۲ ساعت در شب را استراحت می کردند در حالیکه باید شیفت می ایستادند. وقتی قضیه را به مدیرعامل مجموعه گفتم او بیان داشت که اطلاع دارد ‼️ وقتی از او خواستم که پس چرا قانون رو عوض نمی کنی که کارگران حداقل دچار استرس نشوند🤯، پاسخ داد: «برخی از نکات هستند که نباید شفاف باشد،چون سیستم را دچار چالش می کند و انتظارات را بیشتر می کند.🤔 سیستم خودش یک واکنش طبیعی نشان داده و نسبت به آن تنظیم می شود. اما اگر کسی از این حالت عدم شفافی خواست که سوء استفاده کند با وی برخورد می شود.»
در حالت عادی اگر کسی تب بگیرد و دمای بدنش بالا برد، می ترسد اما اگر بیماری وضعیتش به گونه ای باشد که به او گفته باشند که احتمال مرگش هست وقتی شب را با تب حتی تب تند پشت سر بگذارد ، خوشحال خواهد شد. حقیقت مطلب این است که اکوسیستم های انسانی در مقابل قوانین و مقررات و هنجارها، خود تنظیم گر هستند و برخی از سیاستگذاران از این ظرفیت استفاده نموده و با عدم شفافی قوانین، عمل جامعه را مبتنی بر یک خودتنظیم گری بین خوف و رجاء اداره می کنند. به طور مثال در موضوع حجاب، بسیاری از مدیران میانی این سیاست را اتخاذ نموده و محیط پیرامونی خود را با کمترین انرژی راهبری می کنند.
✳️ اما با چه اندازه این سبک و روش مشروعیت دارد ⁉️
پاسخ به این سوال در گروه نسبت سنجی بین «قانون»، «شریعت» است. به نظر میرسد رهیافت «غایی ابزاری» همان نظر نهایی صدرالمتالهین است. زیرا اولاً با تحلیل دیدگاه ایشان در باب تفاوت سیاست و شریعت از لحاظ مبدا، غایت، فعل و انفعال، متوجه میشویم که رابطهی عینیت نفی میشود، و رابطهی «غایی ابزاری» اثبات میشود. ثانیاً، اگر سیاست به منزلهی عبد است و شریعت به منزلهی مولا، پس عبد خادم است. و تابع. ثالثاً، اگر شریعت بسان روحی ثابت و غایت است، سیاست به منزله ی پیکری متغیر است و ابزار و زمینهساز.
بر این اساس نکته قابل فهم در این است که با وجود کارآمدی عدم شفافیت در قانونگذاری یا پیاده سازی آن در برخی موارد و تنظیم گری طبیعی میدان، اما این سبک از قانونگذاری از مشروعیت لازم برخوردار نمی باشد. خداوند متعال به عنوان یگانه موجودی که ولایت تشریعی ذاتی دارد، «قانونگذاری شفاف در کنار حل چالش های ذهنی و نظارتی» را بر «قانونگذاری غیرشفاف و خودتنظیم گری اجتماعی» ترجیح داده است.
🆔 @m_rahmani_g
#یادداشت
مردم فلسطین در مورد حماس چگونه می اندیشند؟
امروز با دوستی در حال گفتگو در خصوص اتفاقات خیر فلسطین بودیم. پرسشی داشت که آیا واقعاً جامعه فلسطین با چنین عملیات های که منجر به شهادت هزاران کودک و فرد عادی می شود همراه اند؟ یا این عملیات ها ریشه در یک جریان مبارز خاص داشته و عقبه اجتماعی ندارند؟
گزارش پیش رو بخشی از پیمایشی است که EuroNews آن را منتشر نموده است.
🆔 @m_rahmani_g
هدایت شده از مصطفی محمدی
🔰رویداد آموزشی مدیران منتخب کانون های تربیت محور مساجد
✅همزمان با آیین اختتامیه طرح تابستانه اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد «مسجد، کانون نشاط»
✅همراه با رونمایی از کتاب جانباز
زندگی و خاطرات مجاهد فرهنگی جانباز شهید حاج اصغر عبداللهی
✴با حضور
✔استاد اصغر طاهر زاده
✔دکتر محمد رحمانی/مدرس تدوین راهبردهای فرهنگی
✔علیرضا دوستانی/محقق و پژوهشگر
✔محسن عمادی/نویسنده و مسئول گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
✔علی جانباز/ رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان
✔حجت الاسلام سید امین موسوی/مسئول کمیته تربیت قرارگاه بین الملل مسجد
📆زمان: 27 و 28 مهرماه 1402
📍اصفهان-خ صائب - جنب آرامگاه صائب-ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد
🌱 بـه مـا بـپـیـونـدیـد 👇👇
🕌 فرهنگوهنرمساجداصفهان
🆔 @Fahma_Esf
#گزارش_تصویری
امروز توفیقی شد تا خدمت دوستان #ستاد_کانون_فرهنگی_مساجد بودیم و با بیش از ۵۰ مجموعه برتر کشوری آن آشنا شدیم. بحث ما پیرامون «#مسجد_آینده» مبتنی بر سناریوهای قابل پیش بینی برای آینده مساجد و همچنین انتقادی به سناریوی مندرج در ذهن مسئولین حوزه زیست بوم مساجد و ترسیم آينده محتمل و استراتژی مبتنی بر آن بود.
🆔 @m_rahmani_g
هدایت شده از حمید درسی
#مرحله_پایانی_دوره
#تربیت_مدرس_زن_و_خانواده
📚دوره متمرکز استانی تربیت مدرس زن و خانواده ( مرحله پایانی )
┄┅══••✾ رویداد جان ایران ✾••══┅
▫️استاد محترم جناب آقای دکتر رحمانی
▫️استاد محترم جناب آقای درسی
🔻تاریخ برگزاری : اول و دوم آبان ماه ( دوشنبه و سه شنبه)
🔸ساعت برگزاری : ۷:۳۰ تا ۱۲
🔸مکان برگزاری : ستاد سپاه امام حسن مجتبی علیه السلام استان البرز ، سالن اجتماعات ساختمان شهید تمام زاده
✔️ با تقدیم احترام، دوره صرفا ویژه استادیاران، سرمربیان تربیتی و مدعوین دوره می باشد که در مرحله نخست دوره تشریف داشتند .
#رویداد_جان_ایران
سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی علیه السلام استان البرز
اندیشکده مرآت برگزار می کند:
♻️ سلسله نشست های دورهمی #خوانش / گفتاری پیرامون معماری نهاد تعلیم و تربیت
📑نقد و بررسی الگوهای مربی محور / متربی محور / استاد و شاگردی / توسعه فردی / انضمامی / مهارت محور / برنامه محور و ...
🕟 یکشنبه ها ساعت ۱۵ لغایت ۱۶
مکان: تهران، خیابان شهید مطهری(ره)، بعد از خیابان مفتح، خیابان شهید علیاکبری(پارسا)، نرسیده به خیابان شهید بهشتی(ره)، روبروی کوچه مهرداد، پلاک ۱۱۶، زیستبوم اندیشهورزی رستا، واحد ۳۱۰، اندیشکده مرآت
🔴جلسه به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
پیش ثبت نام:
https://survey.porsline.ir/s/UXJV2vO
📚 اندیشکده راهبردی مرآت 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1778712755C8841c08265
#گزارش_تصویری
#دوره_آموزشی متمرکز استانی تربیت مدرس زن و خانواده با هدف آشنایی با تجربیات و الگوهای موفق کنشگری بانوان در عرصهی فرهنگ و تربیت و همچنین شناخت مختصات #جهاد_تبیین، آسیبشناسی و آشنایی با راهکارهای عملیاتی کاربردی، آشنایی با اصول برنامهریزی تربیتی و طراحی بومهای مسئلهمحور به ویژه در حوزه زن و خانواده در دو مرحله ، مرحله اول در ۲۸ و ۲۹ مرداد و همچنین مرحله دوم در اول و دوم آبان برگزار گردید. در این دوره ۱۵۰ نفر از ارکان تربیتی بسیج شامل استادیاران، سرمربیان و همچنین مدعوین از بسیج دانشجویی و بسیج طلاب و بسیج اساتید شرکت نمودند.
🆔 @m_rahmani_g