درباره ی تاریخ تولد حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام در منابع معتبر و قدیمی چیزی وارد نشده است در قرون اخیر وارد شده که سند و دلالتی ندارد
اما یک روایت زیبا رو خدمتتون عرض میکنم و هدیه به سید الکریم علیهالسلام میکنم 👇👇
عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْمُغِيرَةِ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ ع قَالَ: قُلْتُ لَهُ إِنَّ أَبِي سَأَلَ جَدَّكَ عَنْ خَتْمِ الْقُرْآنِ فِي كُلِّ لَيْلَةٍ- فَقَالَ لَهُ جَدُّكَ فِي كُلِّ لَيْلَةٍ- فَقَالَ لَهُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ فَقَالَ لَهُ جَدُّكَ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ- فَقَالَ لَهُ أَبِي نَعَمْ مَا اسْتَطَعْتُ- فَكَانَ أَبِي يَخْتِمُهُ أَرْبَعِينَ خَتْمَةً فِي شَهْرِ رَمَضَانَ- ثُمَّ خَتَمْتُهُ بَعْدَ أَبِي فَرُبَّمَا زِدْتُ وَ رُبَّمَا نَقَصْتُ- عَلَى قَدْرِ فَرَاغِي وَ شُغُلِي وَ نَشَاطِي وَ كَسَلِي- فَإِذَا كَانَ فِي يَوْمِ الْفِطْرِ جَعَلْتُ لِرَسُولِ اللَّهِ ص خَتْمَةً- وَ لِعَلِيٍّ ع أُخْرَى- وَ لِفَاطِمَةَ ع أُخْرَى- ثُمَّ لِلْأَئِمَّةِ ع حَتَّى انْتَهَيْتُ إِلَيْكَ- فَصَيَّرْتُ لَكَ وَاحِدَةً مُنْذُ صِرْتُ فِي هَذِهِ الْحَالِ– فَأَيُّ شَيْءٍ لِي بِذَلِكَ قَالَ- لَكَ بِذَلِكَ أَنْ تَكُونَ مَعَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ- قُلْتُ اللَّهُ أَكْبَرُ فَلِي بِذَلِكَ قَالَ نَعَمْ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ.(وسائل الشیعه ج 6 ص 218)
على بن مغيرة گويد: بحضرت أبى الحسن (كاظم) (عَلَیهِ صلوات الله و سلام الله ) عرض كردم: كه پدر من از جد شما پرسيده از ختم قرآن در هر شب؟ و جد شما فرموده بود: هر شب، و به او عرض كرده بود: در ماه رمضان؟جد شما فرموده بود: و در ماه رمضان، پدرم به او عرض كرده بود: آرى هر چه توانائى داشته باشم (بخوانم)؟و پدرم چنين بود كه چهل بار قرآن را در ماه رمضان ختم ميكرد و من نيز پس از پدرم (به همين اندازه ها) ختم ميكنم گاهى بيشتر و گاهى كمتر باندازه فراغت و شغلم و باندازه نشاط و كسالتم !و چون روز عيد فطر شود يك ختم آن را هديه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلّم كنم، و يكى را هديه على عليه السلام و يكى را هديه حضرت فاطمه عليها السلام و همچنين براى هر يك از ائمه علیهمالسلام تا برسد به شما كه براى هر يك يكى هديه كنم و تا باين حال رسيده ام چنين كرده ام، براى من در برابر اين عمل چه پاداشى هست؟ فرمود: پاداشت اين است كه روز قيامت با ايشان باشى، گفتم: اللَّه اكبر! اين است پاداش من؟ تا سه بار فرمود: آرى.
در رابطه با این روایت نکته مهم این است که علی بن مغیره ختم قرآن را به امام وقت خویش ( موسی بن جعفر(عَلَیهِ الصَّلاة وَ السَّلام ) هدیه می کند در حالیکه زنده می باشد که مورد تایید و تقریر امام علیه السلام می باشد. از همین رو خواندن قرآن و اهداء ثواب آن به وجود مقدس امام زمان عجل الله فرجه الشریف یکی از آداب منتظران در زمان غیبت ذکر شده است.
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
🔹 «لا تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ شيئاً» «لا» چون متعلّق آن حذف شده «يدلّ علي العموم»؛ يعنی نه خودتان را و نه ديگری را، نه حرف خودتان را و نه حرف ديگری را، نه مكتب و مذهب خودتان را و نه مكتب و مذهب ديگري را! «لا تقدموا شيئاً بين يدي الله و رسوله»، نه تنها جلو نيفتيد، بلکه جلو هم نيندازيد! اگر كسي در سقيفه كسي را بر «يَدَيِ اللَّهِ» مقدّم داشت، مشمول همين نهی است؛ يك وقت است كه خودش جلو میافتد، يك وقت ديگری او را جلو میاندازد...
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
میلاد با سعادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام مبارک
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
❤️❤️ علامه طباطبایی رحمهالله
🔸 وجودِ فرشتگان نيز مجهّز به چيزى است كه مىتوانند با آن كارى را بكنند كه پرندگان آن كار را با بالِ خود انجام مىدهند، يعنى ملائكه هم مجهّز به چيزى هستند كه با آن از آسمان به زمين و از زمين به آسمان مىروند، و از جايى به جاى ديگر كه مأمور باشند مىروند، قرآن نام آن چيز را جناح (یعنی بال) گذاشته، و اين نامگذارى مستلزم آن نيست كه بگوييم ملائكه دو بال نظيرِ بالِ پرندگان دارند، كه پوشيده از پَر است، چون صرفِ اطلاقِ لفظ، مستلزمِ آن جناح نيست، هم چنان كه الفاظ ديگرى نظير جناح نيز مستلزم معانىِ معهود نمىباشد مثلاً وقتى كلمه عرش و كرسى و لوح و قلم و امثال آن را درباره خداى تعالى اطلاق مىكنيم، نمىگوييم عرش آنها و كرسى و لوح و قلمش نظير كرسى و لوح و قلم ماست.
🔹 بله اين مقدار را از لفظ جناح مىفهميم كه: نتيجهاى را كه پرندگان از بالهاى خود مىگيرند، ملائكه هم آن نتيجه را مىگيرند، و اما اينكه چطور آن نتيجه را مىگيرند، از لفظ جناح نمىتوان به دست آورد.
📚 ترجمه تفسیر المیزان، علامه طباطبایی ج17 ص6
حاشیه :
حرف علامه دقیق است لکن اصحاب مکاشفات خفیه و جلیه در بعضی از ملائکه بال را مشاهده کرده اند
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
AUD-20151217-WA0000.mp3
235.9K
سخنان معرفتی مرحوم آیت الله میلانی
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
شهادت حضرت مادر ، فاطمه معصومه صلوات الله علیها را خدمت حضرت صاحب تسلیت عرض میکنم
لقب معصومه از جانب حضرت امام رضا علیهالسلام به دلیل مراتب تقوی و پرهیزگاری ـ تنها به فاطمه معصومه (س) در میان دختران حضرت امام موسی بن جعفر علیهالسلام ـ اعطا گردید؛ خانمی که در اقتدا به پدر بزرگوارش، بسیاری از ساعات زندگیاش، به عبادت و راز و نیاز با خدا سپری شد.
مرجع عظیم الشأن مرحوم آیت الله العظمی نجفی مرعشی رحمهالله فرمود: پدرم مرحوم آیت الله علامه سیدمحمود مرعشی که در نجف اشرف میزیست علاقه مند بود که به طریقی، محل قبر جده اش حضرت زهرا (س) را بیابد، برای این مقصود ختم مجربی انتخاب نمود و چهل شب به آن مداومت نمود. شب چهلم بعد از انجام ختم و توسل فراوان به بستر خواب رفت، در عالم خواب به محضر امام باقر علیهالسلام رسید، امام به او فرمود: «علیک بکریمه اهل البیت» به دامن کریمه اهل بیت چنگ بزن، ایشان تصور کرد منظور امام علیهالسلام حضرت زهرا (س) است، عرض کرد: آری قربانت گردم من نیز ختم را برای همین امر گرفتم. امام فرمود: منظور من قبر شریف حضرت معصومه در قم است سپس افزود: بخاطر مصالحی خداوند اراده نموده که قبر حضرت زهرا (س) مخفی باشد از این رو قبر حضرت معصومه (س) را تجلیگاه قبر حضرت زهرا (س) قرار داده است. در زیارت نامه حضرت معصومه که بوسیله امام رضا علیهالسلام نقل شده عنوان شده است ای دختر رسول خدا، ای دختر فاطمه و خدیجه و… این تعابیر در مورد حضرت معصومه آن هم از زبان امامی معصوم فقط بیانگر شرافت خانوادگی نیست بلکه علاوه بر آن اشاره به مقامات عالی و ملکوتی و معنوی حضرت دارد
امام رضا علیهالسلام فرمودند: کسی که حضرت معصومه را در قم زیارت کند مانند آنست که مرا زیارت کرده است. امام ثواب زیارت خویش را با زیارت حضرت معصومه در یک حد و اندازه میداند و نیز اینکه نام مبارک حضرت، فاطمه کبری بوده و امام او را ملقب به صفت معصومه کرده است و این مطالب نشانگر اوج عظمت روحی و معصومیت حضرت فاطمه کبری است
حضرت مادر آنقدر کرامت و لطف دارند ولی به احترام حضرت رضا علیه السلام بروز نمیدن و همه را حواله به برادر میکنند
هرچند عمیت عین لاتراها
مهم مهم مهم
البته تاریخ شهادت و ولادت حضرت معلوم نیست
راستش ، شب شهادت بودن امشب مجعول است و متقن اصلا نیست
لکن یک روزی مثل فردا رو رجاء شهادت میگیریم ولی باز عرض میکنم متقن نیست بلکه جعلی است
البته از ارادت شما به حضرت قطعا کم نمیشود
برای همین اول مطالب بالا را آوردم بعد این نکته آخر رو
إلهی خیر زیاد ببینین
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
حضرت امام صادق علیه السلام می فرمایند: ...أَلا إِنَّ لِلجَنَّةِ ثَمَانِيَةَ أَبوابٍ ثلاثَةٌ منها إِلى قُمَّ تُقبَضُ فیها امرَأَةٌ مِن وُلدي اسمها فاطمَةُ بِنتُ موسى و تدخلُ بشفاعتها شِيعَتِي الجَنَّة باجمعهم
آگاه باشید بهشت هشت در دارد كه سه در آن به سوى قم است. بانویى از فرزندان من در آنجا وفات مى كند كه نامش فاطمه دختر موسى (سلام الله علیهما) است همه شیعیان ما به شفاعت او وارد بهشت مى شوند
بحار الأنوار ج 57، ص 228
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
شهید متفکر مطهری عزیز :
🔹 بنیالعباس خیلی سیاستمدارتر و نیرنگبازتر و منافقتر از بنیامیه بودند و تا حدّ زیادی به دنیا اعلام کرده بودند که خلافت آنها جنبهی تقدّس دارد... تا بعدها یک عالم بسیار روشنبین و روشنفکرِ شیعی پیدا شد که این سمبل دروغین را نیز درهم کوبید و او خواجه نصیرالدین طوسی بود. [گفت] این خلافت هیچگونه تقدّسی ندارد، این قداستِ دروغین را ساختهاند. ولی سعدی این اشتباه را میکرد و میگفت:
آسمان را حق بُوَد گر خون ببارد بر زمین
از برای مرگ مستعصَم امیرالمؤمنین
🔸 اما خواجه نصیرالدین طوسی میگفت آسمان خون نخواهد بارید و حقّش هم نیست که خون ببارد. او چون یک عالم شیعی بود، به خودش چنین جرأتی داد که این خلافت غاصبانه اسلامی را به نفع اسلام درهم بکوبد ولو به دست مغول. کفرِ صریح بر کفرِ مستور خیلی ترجیح دارد. او هم همین است، مستعصم هم با چنگیز و مغول [در واقع] فرق نمیکند؛ فرقش این است که او یک پرده دروغین از اسلام روی چهره خودش کشیده ولی وی این پرده را ندارد. آن که این پرده را ندارد خطرش کمتر است از آن که این پرده را دارد. این اقدام، الهام از همان درسی است که حسین بن علی (علیهالسلام) داد، پارهکردن این ماسکی که دشمنانِ اسلام به چهره خودشان زدند.
📚 مجموعه آثار، مطهری، مرتضی ج25 ص297
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
🔹 «الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم» عبارتی است که برخی از معاصرین آن را حدیثی از پیغمبر(صلیاللهعلیهو آله) پنداشتهاند، لکن با تحقیق و بررسی به دست میآید که چنین روایتی «حدیث نبوی» نمیباشد.
🔸 گویا برای اولینبار در بین شیعه، مرحوم ملاصالح مازندرانی (متوفّای ۱۰۸۰ هجری) در شرح خود بر کافیِ شریف آن را حدیث نبوی دانسته است، درحالیکه مرحوم علامه مجلسی(ره) در کتبِ مختلف خود وقتی این عبارت را آورده، آن را به پیغمبر اکرم(ص) نسبت نداده است، و حقّ هم همین است.
🔹 مرحوم نائینی در کتاب «تنبیه الامة» از این عبارت به «نصّ مجرّب» تعبیر میکند.
🔸 البته در این که مجرّب است، با ایشان موافقیم! یعنی با اینکه جمله «الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم» فاقد سند معتبر از معصومین (علیهمالسلام) است، اما مضمون آن با واقعیتهای تاریخی و اجتماعی مطابقت دارد. تجربه نشان داده است که حکومتهای مبتنی بر ظلم و ستم، در درازمدت پایدار نمیمانند و در نهایت به زوال میگرایند.
ظلم صهیونیست سبب آن است که ان شا الله ریشه کن خواهد شد
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
✅ گزارش تنبیهِ «سعدی» توسط «خواجه طوسی»
🔹 گویند که خواجه نصیرالدین طوسی به شیراز رفت و در بالای خانهای منزل کرد. پس سعدی شنید که خواجه آمده، به دیدن او رفت و چون از پلّه غرفه خواست بالا رود، پلّه پلّه «علی گویان» قدم میداشت و میگذاشت.
چون به حضور خواجه رسید، سلام کرد. خواجه پرسید که: تو شیخ سعدی میباشی؟! گفت: آری.
🔸 خواجه از وی پرسید که: تو چه مذهب داری؟! سنّی هستی یا شیعه؟! گفت: من شیعهام.
خواجه فرمود که: اگر شیعه بودی، چرا خلفا {خلفای بنیالعباس} را مدح کردی؟!
🔹 سعدی عرض کرد که: تقیّه کردم. خواجه فرمود: زمانی که ما مستعصم عبّاسی را کشتیم، تو از که تقیه کردی؟! و چرا از برای او مرثیه ساختی و گفتی:
آسمان را حق بود گر خون ببارد بر زمین
در عزای ملک مستعصم امیرالمومنین
🔸 سعدی جوابی نداشت، خواجه امر فرمود که: پاهای او را به فلک بستند و آن قدر چوب زدند که بدنش در زیر ریزه های چوب پنهان شد.
پس او را به دوش کشیدند و به منزلش بردند، هفت هشت روز زنده بود تقریباً، از آن پس روحش با روح مستعصم عبّاسی هم آشیان شد.
📚 قصص العلماء ص375
و
✔️ علامه محمد تقی مجلسی(ره):
🔹 و در حديث ضعيفى نيز نديديم كه از حضرات ائمه هدى (صلوات اللَّه عليهم) ترك اولىٰ صادر شده باشد و آن چه سعدى شيرازى ذكر كرده است از خطاى حضرت اميرالمؤمنين (صلوات اللَّه عليه) در مسأله، از مفترياتِ عوام عامه است...
🔸 پس ظاهر شد كه آنهايى كه اين افترا بستهاند، از خوارج بدترند و گمان ندارم كه سعدى نفهميده ذكر كرده باشد، بلكه چون «خواجه نصير الملة و الحق و الدين» او را كفپائى زده بود از جهة مرثيه مستعصم و دستش به خواجه نمىرسيد، تدارك آن به كفر خود كرد كه خواجه متاثر شود، قاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ.
📚 لوامع صاحبقرانی ج8 ص718
حاشیه :
دقت داشته باشید که سال وفات مرحوم خواجه طوسی سال ۶۷۲ و سال وفات سعدی بین۶۹۰ تا ۶۹۵ گزارش شده است.فافهم
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلود و رحمانیت خداوند مهربان
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدری تأمل
خداوندا وقت ظهور قابل فهم ولی مطلقت نشده ؟یا ظرفیت ها هنوز هنوز قلیل است؟
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
💠 آیا میدانستید حضرت لوط علی نبینا و آله علیه و علیهم السلام آرزوی داشتنِ قدرتِ یارانِ امام زمان را داشته⁉️
🔸🔸﴿قالَ لَوْ أَنَّ لِي بِكُمْ قُوَّةً أَوْ آوي إِلَی رُكْنٍ شَديدٍ﴾
👈«لوط گفت: اى کاش در برابر شما قدرتى داشتم ؛ یا پناهگاه نیرومندى در اختیار من بود ، آنگاه مىدانستم با شما زشت سیرتان چه کنم.»
(هود/۸۰)
❇️ امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«مراد لوط از #قوّة حضرت قائم علیهالسلام است ؛ و مراد از #رکنشدید👈۳۱۳ تن از یاران اوست.»
📗تفسير البرهان، ج ۳، ص ۱۲۷
📗تفسير العیاشی، ج ۲، ص ۱۵۶
❇️ امام صادق علیهالسلام در جایی دیگر بیشتر در این مورد توضیح داده و میفرمایند:
«لوط جملهٔ ﴿لَوْ أَنَّ لِی بِکُمْ قُوَّةً أَوْ آوِی إِلَی رُکْنٍ شَدِیدٍ﴾ را تنها به این سبب گفته است ، که در آرزوی داشتن تواناییِ حضرت قائم بوده ؛
و منظورش از «رکن شدید» هم این بوده که آرزوی قدرت و توانایی یاران حضرت را داشته است.»
⬅️ زیرا هر یک از اصحاب امام عصر ارواحنا فداه به اندازهٔ چهل مرد قوی ، قدرت دارند و قلب هر کدام از آنها از آهن محکمتر است و اگر بر کوهها گذر کنند، کوهها منهدم شده و از هم میپاشند (ولی آنان پایدار میمانند) و تا وقتی رضای خدای متعال را به دست نیاورند، دست از جهاد برنمیدارند و شمشیرهایشان را در نیام نمیگذارند‼️
📗کمال الدين، ج ۲، ص ۶۷۳
➖➖➖➖➖➖➖
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند،
جلسه «شرح معارف قرآنی» پس از قرائت دعای ندبه برگزار می گردد.
۱. قرائت دعای ندبه ساعت ۷:۰۰
۲. شرح معارف قرآنی به کلام استاد ارجمند حجت الاسلام والمسلمین دکتر شیخ محمود صنیعی تهرانی ساعت ۸:۰۰
۳. ذکر توسل ساعت ۸:۴۵
نکته؛ برادران لطفا قلم و کاغذ به همراه داشته باشند.
زمان: جمعه ۱۴۰۳/۰۸/۰۴
شیخ محمود صنیعی تهرانی
سلام علیکم احتراما به استحضار می رساند، جلسه «شرح معارف قرآنی» پس از قرائت دعای ندبه برگزار می گرد
این جملات بالا از بنده نیست ، از صاحب مجلس است
بنده ناچیزی بیش نیستم
✳️ اینها گریه ندارد؟!
بی ادبی تا به کجا
🔹 شما بزرگواران با کم و زیاد با وسائلالشیعة شیخ حر آشنا هستید، وسائل چند هزار حدیث دارد؟ در این چند هزار حدیث ۱۰ تا حدیث از امام حسین جونم پیدا کنید. نیست! این اشک ندارد؟
🔸 بیست سال ولیّ خدا - ده سال که زمان امامت وجود مبارک امام حسن عزیزم بود ایشان به حسب ظاهر امامت نداشت؛( یعنی آقا امام حسین علیه السلام)اما ده سال دیگر حجت بالغه الهی بود- به اندازه ده تا روایت فقهی در کتابهای ما از امام حسین نیست! ما چند هزار روایت در وسائل داریم؟ شما ده تا روایت از امام حسین پیدا میکنید؟!
🔹 خدا مرحوم ابنبابویه قمی را غریق رحمتش کند! میگوید ما برای این میگرییم که عدل را از ما گرفتند، عقل را از ما گرفتند، عصمت را خاموش کردند، برای اینکه اینها را به دست بیاوریم گریه میکنیم.
🔸 در مجلسی در مدینه وجود مبارک حجت بالغه الهی حسین بن علی (سلاماللهعلیه) نشسته است، آن ابنازرق که از ابن عباس مسئله سؤال میکند حضرت جواب داد. او {یعنی ابن ازرق} در کمال بیادبی گفت آقا به تو چه؟ من که از تو سؤال نکردم! ابن عباس میگوید نه آقا اینها باسواد هستند.
این گریه ندارد؟!
🔹 ما که اهل گریه بیجا نیستیم، ما میبینیم که عدل را دارند از ما میگیرند، عقل را از ما دارند میگیرند، طهارت را دارند از ما میگیرند، ما با اشک به دست میآوریم
🔸 قال: حدثنا أبو أحمد عبد العزيز بن يحيى الجلودي البصري بالبصرة، قال: أخبرنا محمد بن زكريا الجوهري الغلابي البصري، قال: حدثنا العباس بن بكار الضبي، قال: حدثنا أبو بكر الهذلي عن عكرمة، قال: بينما ابن عباس يحدث الناس إذ قام إليه نافع بن الأزرق، فقال: يا ابن عباس! تفتي في النملة والقملة، صف لنا إلهك الذي تعبده، فأطرق ابن عباس إعظاما لله عزوجل، و كان الحسين ابن علي عليهماالسلام جالسا ناحية، فقال: إليّ يا ابن الأزرق. فقال : لست إياك أسأل. فقال ابن العباس : يا ابن الأزرق! إنه من أهل بيت النبوة، و هم ورثة العلم. فأقبل نافع بن الأزرق نحو الحسي ، فقال له الحسين: يا نافع إن من وضع دينه على القياس لم يزل الدهر في الإرتماس، مائلاً عن المنهاج، ظاعناً في الإعوجاج ضالاً عن السبيل، قائلا غير الجميل ، يا ابن الأزرق أصف إلهي بما وصف به نفسه و أعرفه بما عرف به نفسه، لا يدرك بالحواس و لا يقاس بالناس، فهو قريب غير ملتصق، و بعيد غير متقص، يوحد ، و لا يبعض، معروف بالآيات، موصوف بالعلامات، لا إله إلا هو الكبير المتعال.
📚 التّوحيد، الشيخ الصدوق صفحه80
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم احفظ قائدنا
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
هدایت شده از شرح صحیفه مبارکه سجادیه
سلام علیکم،
جلسه هشتم شرح صحیفه کامله سجادیه به کلام دکتر شیخ محمود صنیعی تهرانی برگزار می گردد.
مکان: میدان منیریه، خ معیری، خ صداقت، کوچه شمس، پ ۲- حقایقی
زمان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ - حدود ساعت ۱۹:۳۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر جلی قال الباقر وقال الصادق علیهماالسلام
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلح عمری
شیخ محمود صنیعی تهرانی
https://eitaa.com/m_s_t14