خبر 1152190
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۷
بیانیه زینب سلیمانی درباره بودجه بنیاد فرهنگی شهید سلیمانی
به گزارش مشرق، کانال تلگرامی سپهبد قاسم سلیمانی بیانیهی دختر شهید سلیمانی درباره ردیف بودجه اختصاص یافته سال ۱۴۰۰ برای بنیاد فرهنگی شهید سلیمانی را منتشر کرد.
در پی انتشار مفاد بودجه ۱۴۰۰ و درج نام بنیاد شهید سلیمانی در ردیف بودجههای پیشنهادی دولت، دختر شهید در بیانیهای ضمن ارائهی توضیحاتی در خصوص این خبر، از دولت خواست بودجه درنظر گرفته شده به این مجموعه را برای حل مشکلات مردم اختصاص دهد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم رب الشهداء و الصدیقین
مردم غیور ایران!
دوستداران حاج قاسم سلیمانی!
کمتر از یک ماه تا سالگرد شهادت سردار دلها باقی مانده است و ملت بزرگ ایران و امت عظیم اسلامی به عنوان صاحبان اصلی مکتب حاج قاسم، درصدد بزرگداشت سلوک و مسلک این مجاهد مخلص هستند.
طی چند روز گذشته اخباری منتشر شد که در لایحه بودجه ۱۴۰۰ مبلغی برای بنیاد مکتب حاج قاسم سلیمانی درنظر گرفته شده است. آنچه مسلم است سرمایه بی بدیل برای تعمیق و گسترش مکتب حاج قاسم، محبت دل های امت و قلوب شیفتگان انقلاب اسلامی است و از سوی دیگر نیز تقاضایی از جانب خانواده شهید و بنیاد مکتب حاج قاسم برای اختصاص ردیف بودجه صورت نگرفته بوده است.
البته این نکته از طریق مدیر عامل بنیاد به دستگاه های مسوول منتقل شده است؛ اما اینجانب به نمایندگی از سوی خانواده شهید سلیمانی ضمن تشکر از دغدغه مسوولان محترم اجرایی و دست اندرکاران تنظیم بودجه، به اطلاع میرسانم اقدام شایسته در این زمینه، حذف عنوان بنیاد از ردیف بودجه ۱۴۰۰ و اختصاص این بودجه ها به حل مشکلات مردم و ترویج مکتب حاج قاسم است که سلوک آن شهید عزیز نیز همین مرام بوده است.
معرفت نفس ۱۹.m4a
9.51M
♦️🌱🌹🌱♦️
🌹🏵🌹🏵🌹🏵
سلسله جلسات:
🍁 #دروس_معرفت_نفس
🏵حجت الاسلام والمسلمین شیرعلیپور
✅ جلسه ۱۹
@kolur_shahrood
02197-Segment1(00-03-24-00-07-33).mp3
1.99M
💠 مرحوم آیت الله شیخ جواد کربلایی
@sheykh_javad
@kolur_shahrood
▪️برای تقویت هوش هیجان سیاسی چه کنیم؟
🔻"هیجان سیاسی" چیست؟ وقتی مثلا با یک خبر بد مواجه می شوید اول احساسات تان درگیر می شود. بعد هم متناسب با این احساسات به یک شناختی می رسید و در نهایت یک رفتارهیجان زده از خود نشان می دهید. البته هیجان سیاسی همیشه هم بد نیست.
حالا؛
"هوش هیجان سیاسی" چیست؟ نوعی مهارت برای کنترل هیجان ها در برخورد با رویداد های سیاسی.
این روزها که عصر شهروند رسانه است، فاصله "تحریک پذیری سیاسی" تا "رفتار رسانه ای" به اندازه نوشتن یک توئیت است.
به این "هوش هیجانی" رسیدگی نکنیم اول به خودمان ضرر می زنیم و بعد هم به دیگران. یک روز به خودمان می آئیم، می بینیم تبدیل به یک ربات "هورا کش" و "هوار کش" شدیم.
ثمره اش چیست؟
مهمترین عارضه اینست که "ائمه خبائث و پلیدی" روی این هیجان ما "حساب ویژه" باز کرده اند و اگر مراقبت نکنیم ناخواسته به "شبکه توزیع اهریمن" تبدیل می شویم. ببخشید اگر صریح نوشتم؛ اما مهم است. چون اغلب هم هیجان را با اسم آرمانخواهی به خوردمان می دهند.
چه کنیم؟
یکم. اول تلاش و تمرین کنیم هیجانی شدنمان را ببینیم. "خودآگاهی هیجانی" نیازداریم تا متوجه شویم چه وقت هیجانی شدیم.
دوم. به محض اینکه متوجه هیجان شدیم توقف کنیم. شنیدید در دعوا می گویند صلوات ختم کن. همان. مختصری تامل کنیم تا فرصت تمرکز پیدا کنید.
سوم.ببینیم می شود هیجان مان را با استدلال توضیح دهیم؟ اگر نتوانستیم و دیدیم هنوز به فحش دادن نیاز داریم، یعنی زود است. بازهم صبر.
چهارم. حالا به اصل موضوع مراجعه کنیم ببینیم ماجرا را درست دیدیم یا تحریف شده. این مرحله یعنی هیجان شناختی.
اولا روایت را باید از منابع دست اول بگیریم. روایت اکثریت و روایت سلبریتی های اینوری و آنوری نمی شود منبع معتبر.
دوم. برای اینکه جو گیر نشویم باید مغالطات دشمن را بشناسیم. مثلا مراقبت کنید در دام مغالطه استقرایی "تعمیم جز به کل" نیافتیم.
امان از "تعمیم شتاب زده"؛ دراین باره انشالله بیشتر خواهم نوشت.
مرحله پنجم هیجان رفتاری است.
این مرحله هم مهم است. چند نکته:
اولا هیچ چیز انقدر حیثیتی نیست که نتوان درباره اش استدلال کرد.
دوم اینکه هیچ چیز صفر و صد نیست. ما با مسائل خاکستری اغلب مواجهیم.
سوم اینکه در کنار هر بلا و مصیبتی، نعمت ها را هم ببینیم.
چهارم اینکه حق تنها نزد من و شما نیست.
پنجم وزن کشی. وزن مسائل فرعی را باید در کنار مسائل اصلی ببینیم.
ششم اینکه آرمان بدون دیدن واقعیت ها، توهم و خاک بازی کودکانه است.
درنهایت
تلاش کنیم بجای فریاد محوری غلیانی، مساله محور باشیم. مساله محوری یعنی توجه به علت ها و فکر کردن برای راه حل ها.
فاصله "خنک کردن جگر" تا "انتقاد دلسوزانه" همین هوش هیجانی است.
#سواد_رسانه
💬 محسن مهدیان
@Fars_Plus
📚حکایت
ابن سینادرسفرهنگام عبورازشهری،جلوی قهوه خانه ای اسبش رابردرختی بست وکمی یونجه جلوی اسبش ریخت وخودش روی تختی نشست تاغذایی بخورد
روستایی هم به آنجا رسیدوخرش راکناراسب پورسینا بست تادرخوردن کاه شریک اوشود وخودش آمدکنار ابن سینا نشست
ابن سینا گفت:خرت راکنار اسب من نبند؛چراکه خر توازیونجه اومیخورد واسب هم به خرت لگد میزند وپایش رامیشکند
روستایی بروی خودش نیاوردومشغول خوردن شد
ناگاه اسب لگدی زدوپای خرشکست
روستایی گفت:اسبت خر مرالنگ کردوبایدخسارت دهی
بوعلی ساکت شدوخود را به لالی زدوجوابی نداد
صاحب خر،ابن سینارانزدقاضی بردوشکایت کرد
قاضی پرسیدچه شده؟
پورسینا که خودرابه لالی زده بودهیچ نگفت
قاضی به روستایی گفت:این مرد که لال است
روستایی گفت:این لال نیست،خودرابه لال بودن زده،تا تاوان خر مراندهد، قبل ازاین اتفاق با من حرف میزد
قاضی پرسید:چه گفت؟
روستایی گفت:به من گفت خر راپهلوی اسب من نبندکه لگدمیزند وپای خرت رامیشکند
قاضی به ابن سیناخندیدوگفت:
آفرین پس حکمت حرف نزدنت این بود؟!
ابن سینا حرفی زد که ازآن زمان درزبان پارسی به مَثل تبدیل شد🔰
جواب ابلهان خاموشی است
📚امثال و حکم دهخدا
معرفت نفس ۲۰.m4a
17.01M
♦️🌱🌹🌱♦️
🌹🏵🌹🏵🌹🏵
سلسله جلسات:
🍁 #دروس_معرفت_نفس
🏵حجت الاسلام والمسلمین شیرعلیپور
✅ جلسه ۲۰
@kolur_shahrood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخریب مسجد شیعیانِ قطیف توسط رژیم سعودی
🔹صبح امروز ماموران سعودی پس از اینکه منطقه الزاره قطیف را به محاصره در آوردند، اقدام به تخریب کامل مسجد امام حسین (ع) کردند.
🔸این مسجد همان مکانی است که شهید آیت الله «شیخ باقر النمر» در آن سخنرانی و نماز اقامه میکرد.
@Farsna
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تواضع علامه
نحوه استقبال حضرت آیت الله مصباح یزدی از رهبری هنگام ورود معظم له به منزلشان ۱۳۷۵
▪️به طور ویژه برای شفای عاجل این فقیه بصیر، عمار انقلاب اسلامی، حمدی قراءت فرمایید.
@Mokebonline
معرفت نفس ۲۱.m4a
12.27M
♦️🌱🌹🌱♦️
🌹🏵🌹🏵🌹🏵
سلسله جلسات:
🍁 #دروس_معرفت_نفس
🏵حجت الاسلام والمسلمین شیرعلیپور
✅ جلسه ۲۱
@kolur_shahrood
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
◼️ آیتالله محمّد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری، دقایقی قبل به ملکوت اعلی پیوست.
این یار دیرین امام و رهبری و از مبارزان سالهای قبل و پس از انقلاب، در سن ۸۹ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
@kolur_shahrood