احسان عبادی | ما و او
🔰 وقتی از رسانه قوی نداشتن رنج می بریم در حالیکه جریان رقیب به راحتی ماست را سیاه جلوه می دهد و می ف
🔰 وقتی از رسانه قوی نداشتن رنج می بریم در حالیکه جریان رقیب به راحتی ماست را سیاه جلوه می دهد و می فروشد ‼️
⬅️ هر چند به نحوه واردات خودرو در دولت اقای #رئیسی انتقاداتی وارد است، اما مقایسه جالبی که خبرگزاری های اصلاح طلب از این قضیه با قضیه ورود #هواپیما به کشور در دولت #روحانی انجام می دهند بسیار قابل تامل و البته برای آنهایی که از قضایای وارادات هواپیما آگاه هستند بسیار عجیب و طنزگونه است ‼️
👌 یادمان نرفته فقط 3 هواپیمای ایرباس و 13 هواپیمای ATR خریداری شد و کلی عکس یادگاری با آن گرفتند گویا جنگ جهانی سوم را فتح و تمام تحریمها را آزاد کردند !!!
👌 یادمان نرفته که غربی ها با فروش هواپیمای ATR ( هواپیماهای کوچک ملخی ) به نوعی سر ما کلاه گذاشتند،چون اولا به دلیل سبکی زیاد و عدم پرواز در ارتفاعات بالا، به درد کشور ما که اکثر نقاط آن همراه با باد و طوفان و دارای نقاط کوهستانی هست نمی خورد 👈 ( خود بنده بارها هنگام پرواز تهران به ساری با تاخیر این هواپیما مواجه شدم به دلیل وجود باد های تند در ساری اجازه پرواز صادر نمی شد در حالیکه اگر هواپیمای بوئینگ یا ایرباس بود مشکلی نبود) ، ثانیا تعداد مسافران بسیار کمی را در محدوده ظرفیت خود دارد که به 100 نفر هم نمی رسند ! ثالثا همان هواپیماها را هم چندین برابر قیمت خریدید ‼️‼️
👌 شما هواپیماهایی خریدید که طبق گزارش سازمان هواپیمایی نیمی از آنها زمین گیر شدند و به دلیل اینکه هوایپمای بدون قطعه یدکی به شما فروختند ، توان استفاده مجدد از آنها را ندارید‼️
👈 در حالیکه اگر با همان پول ، هواپیمای دست دوم بزرگتر و قوی تر میخریدید با تعداد کمتر از ATR به مراتب بهتر بود برای کشور.
🌀 آن وقت رسانه های اصلاح طلب از این واقعه به عنوان پیروزی یاد می کنند و به جوانان و نوجوانانی که مطلع نیستند ماست را سیاه جلوه می دهند و به آنها می فروشند.
✅ اینکه رئیس جمهور یک کشور مشکل جهزیه چند عروس را برطرف کند در تفکر اسلامی و دینی هیچ موردی ندارد، همانطور که خود امیرالمومنین (ع) شخصا به فقرا رسیدگی می کرد ، آری ، شماهایی که تفکر مسموم اقتصاد لیبرالی دارید و در نگاه شما همان تفکر مدیران دوره رفسنجانی به چشم می خورد که می گفتند در مسیر توسعه اقتصادی ، اگر عده ای زیر چرخ توسعه له شوند ایرادی ندارد ، قطعا با این نگاه رئیس جمهوری فعلی مخالف هستید.
⬅️ نگاه شما این است که رئیس جمهور باید در دفتر خود بنشیند و خود را از مردم جدا بداند و با ویدئو کنفرانس از اوضاع استان ها و شهرها آگاه شود !!!
🔰 در نگاه اقتصادی شما آن قدر تشریفات و درست کردن استخر و مجلل کردن اتاق ها و خرید مبلمان های گران قیمت اشرافی اهمیت دارد که به محض آمدن شماها ، بودجه دفتر ریاست جمهوری حسن روحانی سه برابر شد‼️‼️ روکش طلا هم در هر وعده می خوردید اینقدر پول نمی شد‼️‼️
👈 در نگاه مسموم شما مردم رنج کشیده و روستایی حق دیدن رئیس جمهور را ندارند ، فقط مسئولین کمیته امداد و افراد رده پایین بخش داری ها باید به آنها سر بزنند ! اما اگر رئیس جمهوری بدون تکلف و تشریفات به سراغ آنها برود از دید شما بی کلاس بازی است ‼️‼️
✅ قطعا به نگاه دولت فعلی در قضیه واردات خودرو نقدهایی وارد است و شکی در آن نیست ، اما ما با #جهاد_تبیین اجازه نمی دهیم شما از فراموشی حافظه یک عده سوء استفاده کنید و دوران واقعا غرب زده #حسن_روحانی را بهتر از دوران فعلی جا بزنید . اوج هوشمندی سیاسی شماها در جمله آقای ظریف نمایان شد که گفت " امضای کری تضمین است و محال است دولت بعدی آمریکا ( ترامپ) زیر برجام بزند "
✍️ احسان عبادی
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b
دلیل مسلمان نشدن برخی دانشمندان.mp3
4.04M
👌 اگر تا الان نهج البلاغه را کامل نخواندید ،ما قبلا یک دور به صورت فشرده به همراه شرح ساده و مختصر و عمومی این کتاب شریف را شرح دادیم.
✅ در فرصت هایی که دارید گوش دهید
جلسات کامل 1 الی 190 👇 http://mahdaviat313.ir/?p=1314
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
جزوه مصباح عزیز.pdf
5.43M
📎 #pdf | جزوه مصباح عزیز
🔺️ بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره مرحوم آیت الله مصباح یزدی
🕯 #بزرگداشت_علامه_مصباح
📱 @mesbahyazdi_ir
احسان عبادی | ما و او
📎 #pdf | جزوه مصباح عزیز 🔺️ بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره مرحوم آیت الله مصباح یزد
همانطور که ۱۳ دی روز شهادت سردار دلهاست ، فراموش نکنیم ۱۲ دی هم سالروز فوت علامه مصباح عزیز است.
👌 شهید سلیمانی سردار جهاد و جنگ سخت بود، علامه مصباح مرد غیور جبهه جنگ نرم
💠 همانطور که هیچ گاه فراموش نمی کنیم وقتی کشور عزیز و اسلام والای ما از سوی #داعش خبیث و ارباب نحس آمریکایی اش مورد تهدید قرار گرفت ، این سردار دلها بود که در مقابل آنان ایستاد ، همان گونه هم فراموش نخواهیم کرد و نمی گذاریم نسل جوان و نوجوان امروز نداند که در اوایل دهه هشتاد که شبانه روز از سوی نشریات زنجیره ای دوران اصلاحات ، اسلام عزیز و جمهوری و حکومت اسلامی و ولایت فقیه مورد هجمه و شبهه قرار گرفت و حتی احکام دین را هم زیر سوال بردند ،این عمار انقلاب علامه مصباح بود که یک تنه بدون ترس از تهمتها و تمسخرها ، وارد میدان شد و آن سخنرانی های طوفانی و آتشین را در سخنرانی قبل خطبه های نماز جمعه انجام دادند و آن چنان استدلالی و منطقی و قوی از اسلام و نظام اسلامی دفاع کردند که امثال دکتر سروش و شاگردانش از جمله تاجزاده و عباس عبدی و... جرأت سربلند کردن نداشتند.
👌ما نمی گذاریم یاد و نام مصباح انقلاب فراموش شود .
✅ یادمان نرود در جنگ صفین تا #عمار زنده بود ، تمام حیله های عمروعاص و معاویه با #جهاد_تبیین جناب عمار نقش بر آب میشد.
🔰قرآنهای جهل بنی امیه آن زمانی بالای نیزه ها رفت و در دلها تردید ایجاد کرد که #عمار شهید شده بود.....
💠 همان طور که برای مالک اشتر انقلاب سالگرد مجازی و حضوری می گیریم ، برای #عمار انقلاب هم بگیریم...
عبادی
احسان عبادی | ما و او
همانطور که ۱۳ دی روز شهادت سردار دلهاست ، فراموش نکنیم ۱۲ دی هم سالروز فوت علامه مصباح عزیز است. 👌
📗 این صحبتهای مهم آیت الله علامه مصباح در آن دوران به صورت دو کتاب " نظریه سیاسی اسلام " و " نظریه حقوقی اسلام " که هر دو کتاب دو جلدی هستند تهیه و آماده شد که بسیار خواندنی و عالی می باشد.
👈 این دو کتاب را می توانید با جستجوی اینترنتی به صورت آنلاین بخوانید یا به صورت خرید اینترنتی تهیه کنید.
🌀 کتاب " نظریه سیاسی اسلام " که در حقیقت پاسخ به شبهات سیاسی جریان اصلاح طلب به حکومت اسلامی بوده را ما قبلا درس دادیم که می توانید از آدرس http://mahdaviat313.ir/?p=1302 دانلود بفرمائید. واقعا گوش دهید چون آن شبهات ، امروزه هم در کف جامعه هست.
👌 بیخود نیست که رهبری عزیز این همه تاکید دارند بر خواندن کتب شهید مطهری و آیت الله مصباح، چون واقعا انسان را قوی می کند و قدرت پاسخ به شبهات می دهد و سطح تحلیل و استدلال انسان را بالا می برد ، حیف که فضای مجازی و کلیپ ها و مطالب هیجانی به ما اجازه استفاده از این کتب را نمی دهد...
هدایت شده از موقوفه کتاب
🔰 طرح #نذر_فرهنگی_کتاب
👌 بعد از تجربه موفق جمع آوری نذورات فرهنگی عزیزان دغدغه مند انقلابی برای تهیه کتب با تخفیف استثنایی 50 درصد و تشکر از عزیزان شرکت کننده ، این بار قصد داریم به مناسبت سومین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی با ایجاد تخفیف 50 درصدی برای کتابهایی با مضمون زندگی این شهید والامقام در جهت شناخت بهتر افراد جامعه نسبت به ایشان طرح #نذر_فرهنگی_کتاب اجرا کنیم ، در این راه نیازمند به کمک های شما عزیزان هستیم. کتب این طرح عبارتند از :
1️⃣ از چیزی نمی ترسیدم (زندگینامه خود نوشته قاسم سلیمانی)
2️⃣ شاید پیش از اذان صبح
3️⃣سلیمانی عزیز
4️⃣ سلیمانی عزیز 2
5️⃣ حاج قاسمی که من میشناسم
6️⃣ مالک زمان
7️⃣ من یک حاج قاسمم (شعر برای کودکان)
👈 خیرین و علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این نذر فرهنگی ، نذورات خود را به شماره کارت 6273817010103665 به نام قرارگاه جهادگران واریز نمایند.
◀️ اجرتان با سیدالشهداء جبهه مقاومت و اصحاب راستین ایشان🌹
احسان عبادی | ما و او
🔰 طرح #نذر_فرهنگی_کتاب 👌 بعد از تجربه موفق جمع آوری نذورات فرهنگی عزیزان دغدغه مند انقلابی برای ته
✅ کاملا مورد تائید ما 👌
🔰 بعد از حرکت جهادی شما عزیزان خیر برای نذرهای کتاب و تهیه کتابهای مهم رهبری و جریان انقلاب با تخفیف 50 و بالای 50 درصد ، این بار به مناسبت سالگرد شهید سلیمانی عزیز می خواهیم کتابهای مربوط به ایشان را با این تخفیف بالا به مردم عزیز عرضه کنیم ، قطعا در این راه نیاز به یاری شما بانیان عزیز هست .
👌 بعد جمع شدن مبلغ مشخصی هزینه ، نحوه خرید و سفارش کتابها اعلام خواهد شد
عبادی
👌 آقای #قوه_قضائیه خواهشا این موارد را همیشه رسانه ای و مرتب #تکرار کن تا در حافظه جوان عزیز ما بماند که در این کشور #اختلاسگران هم محاکمه می شوند.
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
احسان عبادی | ما و او
❌❌❌ باز هم متاسفانه نشر یک مطلب دروغ و سراسر غلط در فضای مجازی ❌❌❌ 👆 کلیپی با این تیتر که فیلمی که
✅ درباره این کلیپ...
🔰 یکی از چیزهایی که بنده بعد این پست دیدم و متاسفانه به تعداد زیاد هم دیدم این بود که دوستان آمدند و گفتند " شما دلیلت بر غلط بودن این کلیپ یا ترجمه غلط آن چیست‼️‼️ شما باید با دلیل اثبات کنید که ترجمه غلط بوده‼️‼️"
🌀واقعا نمی دانم این دوستان عزیزی که این حرف را زدند در عمر خودشان چندبار کتابهای تحلیلی و استدلالی خواندند و چندبار با مبانی فلسفی روبرو شدند که چنین حرفی زدند ، حرفی که از نظر علمی صفر و بلکه زیر صفر است . ناراحتی بنده از این است که چرا نیروی عزیز انقلابی ما باید چنین حرفی بزند.
👌 عزیزان ، بزرگواران، سروران ، برادران ، خواهران ، همیشه این نکته را توجه داشته باشید که 👈 " وجود یک چیز را باید ثابت کرد و اثبات هم بر عهده فرد مدعی است که باید با سند و مدرک اثبات کند " 👉
✅ به همین خاطر همیشه وقتی ضدانقلاب یک شایعه را علیه رهبری پخش می کنند ، ما از آنها سند و مدرک می خواهیم
✅ به همین خاطر همیشه در دادگاه ها، قاضی از فرد مدعی ، سند و مدرک می خواهد
✅ به همین خاطر همیشه در برابر دروغ های شاخدار جریان باستان گرا مثل نسبت دادن جملات جعلی به کوروش ، از آنها سند و مدرک می خواهیم
⬅️ اینجا هم دقیقا همین برنامه است، کسیکه ادعا می کند این خاخام یهودی مشغول زدن چنین حرفهایی است ، او باید بیاید و با سند و مدرک برای ما ثابت کند ، بیاید و تک تک کلماتش را جدا کند و با ترجمه دقیق عبری ( یهودی ) به ما نشان دهد که این فرد مشغول زدن این حرفهاست. وگرنه سنگ روی سنگ بند نمی شود !!!! از فردا یک نفر بلند می شود کلیپ نتایاهو یا دیگر مسئولین اسرائیل را می آورد و روی آن زیرنویس دلخواه می گذارد و پخش می کند یا هر چیزی شبیه به این ، آیا ما باید سریع باور کنیم ⁉️⁉️
❌❌ اصل این کلیپ چندین سال قبل برای اولین بار توسط سایت مصاف پخش شد و بعد سخنان آقای طائب و... از اقای رائفی پور خواسته شد تا صحت این کلیپی که سایت ایشان پخش کردند را جویا شود و ایشان با تحقیق متوجه شد اصلا حرفهای آن خاخام یهودی درباره چیز دیگری است ، نه امام زمان گفته و نه مشغول کردن شیعیان و....❌❌
👈 سند تکذیبیه این کلیپ در خود سایت مصاف موجود است 👈 https://masaf.ir/mahdiaran/post/32175
👆 این هم سند ما
✅ اما خواهشا خواهشا خواهشا دقت کنید و آن جمله ای که عرض کردم را همیشه در ذهن مبارک خود بسپارید ، که وجود یک چیز را باید اثبات کرد با سند و مدرک ، وقتی کسی روی هوا و بدون هیچ سند و مدرکی به شما تهمتی زد ، شما سریع می گویید اثبات کن و دقیقا او که تهمت زده باید اثبات کند ، اما وقتی سند و مدرک آورد ، آن وقت این شما هستید که با سند و مدرک دیگر حرفهای او را رد کنید . اما اما اما تا وقتی که سند و مدرکی نداده حرفی از او قبول نیست.
👈 در کلیپ ها با زبان غیرانگلیسی که ما به آن زبان آشنا نیستیم ، خواهشا قبل از نشر دادن کمی تامل و کمی تحقیق کنید . نشر مطلب خلاف در هر صورت کار اشتباهی است ، چه آن مطلب به ضرر ما باشد و ضد انقلاب در حال نشر آن است ، چه آن مطلب به نفع ما باشد و خودمان آن را نشر داده باشیم !
✅ کتب تحلیلی و استدلالی زیاد بخوانید دوستان ، جدی عرض کردم ، این اولین بار نیست دوستان عزیز ما اسیر اینگونه کلیپ ها شدند ، مطمئنا اگر خود را قوی نکنیم ، آخرین بار هم نخواهد بود ✅
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
احسان عبادی | ما و او
✅ درباره این کلیپ... 🔰 یکی از چیزهایی که بنده بعد این پست دیدم و متاسفانه به تعداد زیاد هم دیدم این
هشدار مهم درباره نشر مطالب علمی اعجاز علمی.ogg
1.09M
🔰 شبیه همین کلیپ که متاسفانه چون هیجانی و جالب بود و خیلی ها آن را پخش کردند ، متن هایی داستان گونه از اعجازهای علمی قرآن و اسلام است که هیچ کدامش نه سندی دارد و نه اثبات شده و نه حقیقت دارد اما چون جالب و هیجانی و به نفع ماست ، بدون هیچ تحقیقی پخش شده اند !!! و البته بعد از پخش مورد تمسخر کانال های ضداسلام هم واقع شده متاسفانه !!!
👌 این صوت را گوش کنید ، قبلا نمونه ای از این اعجازهای علمی بدون سند و مطالب غلط بدون مدرک که متاسفانه توسط مذهبی ها به وفور نشر داده را گفتیم . حتی نمونه ای از داستانهای غلط درباره مقام معظم رهبری که متاسفانه در خیلی کانالها پخش است!
✅ خواهشا دقت کنید ، هر چیزی را ، هر داستانی را ، هر مطلبی را که در ظاهر جالب بود اما کمی عجیب، به راحتی و بدون تحقیق پخش نکنید.
❌ البته فراموش نشود ، هم دین ما و هم قرآن ما اعجازهای علمی فوق العاده مهمی دارند که ان شالله سر فرصت چند نمونه از آن را با سند و مدرک پخش خواهیم کرد ❌