احسان عبادی | ما و او
💠 ثبت نام #ترم_چهارم دوره های #شش_ترمی مجازی تاریخ ، شروع شد. 👈 با پایان #ترم_سوم ، از هم اکنون ثبت
با سلام
امشب فایل اول دوره ترم چهارم ، بارگزاری می شود
این ترم چهارم را حتما حتما شرکت کنید
چون مربوط به دو تاریخ مهم حمله مغول ها به ایران و دوره بسیار بسیار مهم بصیرتی صفویان می باشد.
ضرر بزرگی می کنید اگر ترم چهارم را شرکت نکنید
برادران و خواهران محترم برای ثبت نام به آی دی @yas313yas در تلگرام و آی دی @koyedost در ایتا پیام دهند.
💠 سلسله بحث های #استتار_شوم 6 ( افشای پشت پرده محفل امنیتی #اصلاح_طلبان)
جلسه ششم
💠 البته به عنوان مصداقی برای حرف حجت الاسلام مصلحی، میتوان به نقشآفرینی امثال سازگارا و مخملباف و اکبر گنجی به عنوان وابستگان محفل امنیتی سازمان مجاهدین انقلاب، در ماههای استمرار فتنه ۸۸ در کشور، در شبکههای ضدانقلاب خارجی اشاره کرد که قطعاً در هماهنگی کامل با شبکه داخلی قرار داشتند.
🔰 یا «اسماعیل احمدی مقدم» (فرمانده ناجا در مقطع فتنه ۸۸، در مصاحبهای با نشریه «رمز عبور» (سال ۹۴) چنین گفت:
" ضعفی که به وزارت اطلاعات وارد بود، این بود که شاکله وزارت اطلاعات، جریان اصلاحطلب مثل عباس عبدی، حجاریان و دیگران از گذشته بود. در فتنه ۸۸ حس میکردیم کلیت وزارت اطلاعات دوستان بسیار خوبی هستند و مسئولان همراهی دارد، ولی در بدنهاش گرایش وجود دارد و اینها آنطور که شایسته و بایسته است در شناسایی فتنه و قطع سرانگشتان جریان عمل نمیکنند و توانایی وزارت بیش از اینهاست. شاید یک مقدار چنین گرایشهای سیاسی در بدنه، وزارت اطلاعات را ناکارآمد میکرد تا بتواند از همه توانش استفاده کند. منظورم مدیریت میانی است. منظورمان ردههای پایین که نیست. مقصودم کسانی است که هدایت پرونده دستشان است. چون متوجه میشدیم انحرافهای اطلاعاتی داریم که بعضی جاها که باید باشند نیستند، بعضی جاها هستند و اطلاعات غلط است، برخی جاها اخبار جلسات ما زودتر به آنها میرسد! "
احمدی مقدم سپس به نکته بسیار مهمی اشاره میکند:
" نمیخواهم متهم کنم ولی به نظر میآمد در بدنه میانی وزارت اطلاعات از آن گرایشها هنوز بودند. شاید اگر به دوستان بگویید قبول ندارند، ولی واقعیتی است. بسیاری از اطلاعاتیهایی که در ستاد موسوی بودند، به وزارت اطلاعات دسترسی داشتند. من چند ماه است از ناجا رفتهام، ولی رفقایم هنوز هستند و سیمهایم قطع نشده است. آن اطلاعاتیها هم رفته بودند، ولی در این سه، چهار سال هنوز ارتباطاتشان را حفظ کردهاند. یکی از اعتراضات آقای احمدینژاد به آقای اژهای این بود که من گفتم این آدمها را بریز بیرون، شما بیرون نریختی و محافظهکارانه برخورد کردی و در فتنه خودش را نشان داد. مدتی که سرپرست بود، تلاش کرد اینها را پاکسازی و حذف کند
ادامه دارد...
@ma_va_o
🔰 تصویر بالا را کانال آمدنیوز (بخوانید دروغ نیوز) پخش کرده که مثلا رهبری بدل دارند و بدل ایشان فراموش کرده که دست راست رهبری ، جانباز است و حرکت نمی کند.
🔰 اما این خرس خاله ها فکر کرده اند که مخاطبشان هم مثل خودشان نفهم هست و نمی فهمد!!!
🔰 دیگه با یک نرم افزار ساده موبایلی هم میشه عکس رو چرخوند و به قول معروف آینه ای کرد.
🔰 عکس پایین عکس واقعی را نشان می دهد که دست چپ رهبر بوده است.
💠 حمد خدایی که دشمنان ما را احمق قرار داد 💠
@ma_va_o
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلسله کلیپهای تصویری #چهارشنبه_های_سیاسی 26
✳️با رویکرد تحلیل #ریزش_های_انقلاب
🎤استادعبادی از اساتیدمهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصروانقلاب
👈جلسه 26
✅ موضوع : بررسی افکار #موسوی_خوئینی_ها از سران #اصلاحات ( قسمت پنجم و آخر )
@ma_va_o
اولین کانال تحلیل و تطبیق تاریخی دینی مسائل سیاسی روز کشور
چهارشنبه های سیاسی 29.MP3
3.61M
✳️ سلسله برنامه #چهارشنبه_های_سیاسی
👈 با تحلیل #ریزش_های_انقلاب
💠 جلسه 29 ،بررسی افکار و مبانی و عملکرد #میرحسین_موسوی (قسمت1 )
🎤 استاد عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصر و انقلاب
👈 جهت بالاتر بردن تحلیل سیاسی و بصیرت مردم ، نشر این فایلها ضروری است 👉
کاری جدید از کانال "ما و او " @ma_va_o
هدایت شده از معرفت مهدوی | استاد عبادی
جلسه هشتم دوره تاریخ مشروطه ، بارگزاری شد
این دوره مهم را که دغدغه مقام معظم رهبری هست را از دست ندهید
آدرس
https://eitaa.com/tmashroteh/30
💠 سلسله بحث های #استتار_شوم 7 ( افشای پشت پرده محفل امنیتی #اصلاح_طلبان)
جلسه هفتم
💠 اغتشاشات دیماه ۹۶ در تهران و چند شهر دیگر کشور، انگار یک موهبت سیاسی برای جریان اصلاحات و به طور خاص «محفل امنیتی» اصلاحطلبان بود، چرا که ناگهان سیلی از تحلیل و تفسیر و میزگرد و کنفرانس درباره ریشهشناسی و آسیبشناسی و… و. شناسی از سوی مطبوعات و رسانةهای اصلاحطلب به راه افتاد که نشان میداد این طیف به شدت روی ظرفیت برخی «اردوکشی» های خیابانی برای تحت فشار قرار گرفتن نظام جهت تسلیم و دادن امتیاز حساب باز کرده بودند. همگی این تحلیلها دو محور مشترک داشتند: اولاً، عمده این تحلیلها توسط وابستگان همان محفل امنیتی یعنی افرادی از قبیل حجاریان، تاجزاده، عباس عبدی، ابراهیم اصغرزاده، علیرضا علویتبار و…ارایه میشد. ثانیاً، در نتیجهگیری همه آنها هشدارهای شدید و غلیظ به نظام بود که «اگر فلانکارها را نکند، این اغتشاشات و آشوبها با شدت بیشتری باز خواهند گشت».
🔰 اما در بین همهی این «تحلیل» ها، شاید حرفهایی که سعید حجاریان در میزگرد هفتهنامه «صدا» (وابسته به طیف کارگزاران) با حضور فاطمه صادقی (از فمینیستهای رادیکال) زد و در اوایل فروردین ۹۷ منتشر شد، حائز اهمیت زیادی است و با سخنان سردار «اسماعیل احمدی مقدم»، فرمانده ناجا در مقطع فتنه ۸۸ درباره ارتباط مستمر و لاینقطع محفل امنیتی اصلاحات با بدنه یک نهاد خاص، بیشتر تطبیق میکند. حجاریان در پایان بخش از سخنانش در آن میزگرد، به نقش حزب بدیل حزب منحله «مشارکت»، یعنی حزب «اتحاد ملت» هم اشاره میکند:
🔰 " اولاً من معتقدم بالاخره قدرت دوگانه پذیرفته میشود. ثانیاً در نقد کارکرد انتخابات نباید از نقش اصلاحطلبان غافل شد. برخی دوستان در فاصله بین دو انتخابات غیرفعال میشوند و در موسم تبلیغات انتخابات فعال میشوند، آن وقت انتظار تأثیرگذاری دارند. اکنون حزب اتحاد برای همه محلات دفتر زده و در حال سازماندهی است؛ باید این کارها را تقویت کرد. چنانکه ابوالقاسم لاهوتی نیز در یکی از اشعارش میگوید: «چاره رنجبران وحدت و تشکیلات است.» ما باید بهلحاظ تئوریک به وحدت برسیم و تشکیلات و سازمانمان را تقویت کنیم. بدون این دو قابلیت پیشروی نداریم؛ ما نمیتوانیم به امید قضا و قدر بنشینم. "
🔰 او سرفصلهای تهاجم جدید محفل امنیتی اصلاحات را چنین برشمرد:
"ما از اعتراضات اخیر سه درس گرفتیم؛ این سه درس در بیانیه حزب اتحاد و تحلیلهای مصطفی [تاجزاده] و عباس [عبدی] و من موجود است. ما معتقدیم برای سیاستورزی در ایران امروز نخست باید سه مشکل را مرتفع کرد. اول، استصواب شورای نگهبان که من در اینباره مقالهای با عنوان «شبهه عبائیه» نوشتم. دوم، قوه قضائیه و سوم صداوسیماست. ما تا اطلاع ثانوی باید بر روی این سه نهاد تمرکز کنیم. البته باید احیا قانون وزارت اطلاعات، آنگونه که در زمان تأسیس آمده بود، فکر کرد و جلوی تشکیلات موازی را گرفت. "
🔰 این معاون اسبق وزارت اطلاعات، سپس در ابهامی مرموز از ظرفیتهای «زیرزمینی» اصلاحطلبان میگوید:
صدا: اهرم فشارتان برای بهبود این سه نهاد چیست؟ به نمد نمیکوبید؟
حجاریان: آنقدر پیگیری میکنیم تا تأثیر بگذاریم و صدای آنها در بیاید. ممکن است گفته شود اصلاحطلبان دیگر ارج و قربی ندارند که لازم باشد صدایشان شنیده شود. ولی قول معروفی میگوید: «شتر خوابیده از خر ایستاده بلندتر است.» فراموش نکنید نصف اصلاحطلبان زیرِ زمین است. در روایت داریم: «من طلب شیئا و جدّ وجد و من قرع بابا و لجّ ولج» یعنی هر کس چیزی بخواهد و تلاش کند مییابد و هر کس دری را بکوبد و اصرار ورزد، در گشوده گردد؛ به قول مولوی: گفت پیغامبر که چون کوبی دری / عاقبت زان در برون آید سری
ادامه دارد...
@ma_va_o