بررسی پروژه #عبور_از_روحانی 1
💠 بعد از اتمام سلسله مطالب #استتار_شوم که مورد توجه شما بزرگواران قرار گرفته است ، حال می خواهیم در چند جلسه به بررسی پروژه جدید و البته نه چندان جدید #اصلاح_طلبان در باره عبور از رئیس جمهور آقای روحانی بپردازیم
🔰 روز ۱ بهمن 97، مصاحبهای از علی صوفی، از فعالان اصلاحطلب و وزیر تعاون دولت اصلاحات در روزنامه آرمان منتشر شد که این چهره سیاسی نزدیک به خاتمی، در آن حرفهای جالبی درباره دولت روحانی زد. او درباره محبوبیت روحانی گفت:
👈👈 "متاسفانه میتوان گفت که آقای روحانی از پایینترین سطح سرمایه اجتماعی در میان رؤسای جمهور گذشته برخوردار است.»"👉👉
🔰 اما این حرف علی صوفی، تنها بخشی از مجموعه اظهارات هدفمند از سوی چهرههای رسانهای جریان اصلاحات است که از مدتی قبل با هدف ایجاد فاصله میان اصلاحات و دولت حسن روحانی کلید خورده است. شاید اولین بار، این علیرضا علویتبار، از چهرههای رادیکال اصلاحات بود که در مصاحبهای با مجله اندیشه پویا (۱۴ آبان)، با ذکر خاطراتی از دوران ریاست حسن روحانی بر مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت، گفت:
👈👈 "آقای هاشمی صاحب جایگاه بود و از موضع قدرت این طور بود. اما آقای روحانی چنان موقعیتی نداشت. اطرافیان آقای هاشمی بعضاً آدمهای قوی بودند، اما اطرافیان آقای روحانی چه بگویم؟ بهتر است چیزی نگویم. در نگاه ما که روحیه انقلابی مان را هنوز داشتیم، ایشان کمی هم خوشگذران بود و سبک زندگی لوکسی داشت. ما برای پروژهها بودجه کم داشتیم، اما برای درست کردن استخر بودجه کم نبود. اگر نان کنجدی و پنیر و گردو و سبزی آماده نبود، جلسه تشکیل نمیشد. به نظر ما اینها خیلی لوکس بود. آقای روحانی یک چهره امنیتی بود با ظاهری که راست محافظه کار بود، اما در باطن به چیزی اعتقاد نداشت 👉👉
🔰 در همین پاراگراف از اظهارات علویتبار سه نکته هدفمند دیده میشود: 1️⃣ اول، روحانی خوشگذران بود و سبک زندگی لوکسی داشت. 2️⃣ دوم، در نگاه ما (جناح چپ سابق و اصلاحاتیهای فعلی) روحیه انقلابی بود. 3️⃣ سوم، آقای روحانی چهره «راست» امنیتی محافظهکار بود.
🔰 اینها کلیدواژههایی بود که ظاهراً قرار است طبق یک سناریوی طراحی شده دقیق، از طرف چهرههای رسانهای و فعالان سیاسی جریان اصلاحات به بهانههای مختلف روی آن تاکید شود.
از این رو، به ناگهان، چهره کمحرف و مرموز اصلاحات که به او لقب «مرد خاکستری» اصلاحطلبان دادهاند، سیدمحمد موسوی خوئینیها، سنت خود را میشکند و یک مصاحبه بلند سه قسمتی از او در خبرگزاری دولتی ایرنا منتشر میشود. البته بهانهی مصاحبه، ظاهراً سالگرد فوت مرحوم هاشمی رفسنجانی است، اما مشخص است که در یک تقسیم کار قبلی، خبرنگار اصلاحطلب ایرنا نزد موسوی خوئینیها فرستاده میشود که اختلافات گذشته او (به عنوان نماینده جریان چپ سابق و اصلاحات فعلی) با مشی و دیدگاه هاشمی رفسنجانی را نبش قبر کنند.
ادامه دارد....
@ma_va_o
💠 بررسی برخی از #دامهای_اطلاعاتی_دنیا 1
🔰 دستگیری نیما زم سرشبکه ضدانقلاب آمدنیوز در روزهای اخیر بار دیگر موضوع امکان غلبه بر سرویسهای اطلاعاتی مهم در دنیا بخصوص سازمانهای اروپایی و آمریکایی را برای افکار عمومی و رسانهها زنده کرد. به همین خاطر در ادامه این گزارش به مشهورترین موارد از این نوع عملیات های شناسایی و دستگیری در دهه های گذشته اشاره خواهیم کرد تا این عملیات موفق سازمان اطلاعات سپاه هم در میان این اتفاقات مهم قرار بگیرد ...
✳️ میت، آفریقا و مهرهای به نام اوجالان
🔰 درگیری ترکیه با کردها در داخل این کشور و عراق یک ماجرای قدیمی است که البته در سالهای اخیر به داخل خاک سوریه نیز کشیده شده است. کشور ترکیه گروه کردی PKK را یک گروه تروریستی می داند و در سالهای اخیر هزینه های سنگین مادی و انسانی را برای مبارزه با آن متحمل شده است.
به همین خاطر عبدالله اوجالان رهبر سازمان مورد نظر از جمله مهم ترین افرادی بود که سالهای طولانی را برای مبارزه با دولت آنکارا صرف کرده اما در سال 1999 میلادی فشارها به اوجالان و کشورهای میزبانش شدت گرفته و او مدام در حال تغییر مکان بود. وی مدتی در روسیه، ایتالیا و یونان به سر برد و در نهایت نیز سر از قاره آفریقا و کشور کنیا در آورد. در تمام این مدت البته سازمان اطلاعات ترکیه ملقب به میت و اداره اطلاعات ارتش این کشور در تعقیبش بودند.
🔰 اوجالان در جریان حضور در این کشور آفریقایی در سفارت یونان حاضر بود چرا که این کشور مدتهای طولانی است با ترکیه در ماجرای جزیره قبرس اختلافات بسیار شدیدی دارد. در روز 15 فوریه سال 1999 میلادی وی با ماشین سفارت یونان و چند مقام کنیایی در حال عزیمت به فرودگاه بود تا به کشور آفریقایی دیگر برود که در میانه راه توسط عوامل ترکیه ربوده شده و به این کشور منتقل شد. در آن زمان جار و جنجال های فراوانی درباره دستگیری و البته عوامل کمک کننده به ترکیه در این عملیات ایجاد شد. بسیاری، سازمان سیا آمریکا و موساد اسراییل را به عنوان همکاران ترکیه در این تله آفریقایی اعلام کردند. هر چه بود، این تله اطلاعاتی، مدتها در دنیا مشهور بود.
👈 اوجالان در ترکیه محاکمه و به جرم های مختلف از جمله جنگ مسلحانه و کشتار به اعدام محکوم شد اما این حکم در اثر فشارهای بین المللی به حبس ابد تقلیل پیدا کرده و وی هم اکنون نیز همچنان در زندان است.
ادامه دارد...
@ma_va_o
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلسله کلیپهای تصویری #چهارشنبه_های_سیاسی 27
✳️با رویکرد تحلیل #ریزش_های_انقلاب
🎤استادعبادی از اساتیدمهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصروانقلاب
👈جلسه 27
✅ موضوع : بررسی افکار #سعید_حجاریان از سران #اصلاحات ( قسمت اول )
@ma_va_o
کانال تحلیل و تطبیق تاریخی دینی مسائل سیاسی روز کشور
بررسی پروژه #عبور_از_روحانی 2
💠 موسوی خوئینیها در این مصاحبه بلند، حتی برای اولین بار تلویحاً مطرح کرد که در سال ۷۶ آقای هاشمی طرفدار نوعی «مهندسی انتخابات» بود تا آقای ناطق نوری رئیس جمهور شود. او حتی به نوعی در روایت مشهور که خطبه نماز جمعه هاشمی قبل از انتخابات دوم خرداد ۷۶، در حمایت از خاتمی بود، تشکیک میکند تا بگوید که جناح چپِ آن زمان و اصلاحات بعدی، هیچگاه دِینی به هاشمی نداشته است. مرد خاکستری اصلاحات از اقتدارگرایی هاشمی و عدم تحمل حتی یک روزنامه مخالف، روزنامه «سلام»، میگوید و اینکه هاشمی تا اواخر دهه ۶۰ یک «سوپر چپ» افراطی بود و بعد روی حساب پراگماتسیم، تغییر موضع تند و تیزی داد تا فقط یک رئیس جمهور مقتدر باشد.
💠تنها چند روز بعد از انتشار مصاحبه خوئینیها که سر و صدای زیادی به پا کرد، قسمت پنجم مصاحبه محسن آرمین، از حلقه امنیتیهای جریان چپ که ظاهراً از بازجویان خشن دهه ۶۰ هم بوده، باز هم با «ایرنا»، درباره پرونده انفجار نخستوزیری در سال ۶۰ منتشر میشود، ظاهراً با این هدف که او دوست قدیمی خود «بهزاد نبوی» را تبرئه کند. اما به نظر میرسد که حتی همین هدف هم یک «عملیات فریب» بیش نبوده و هدف اصلی اتفاقاً بخش دوم مصاحبه آرمین است که او از نشریه «عصر ما»، ارگان دهه ۷۰ سازمان مجاهدین انقلاب (تشکیلات منحل شدهی آرمین، نبوی، حجاریان، تاجزاده، عربسرخی و…) با مواضع مخالف آن با دولت هاشمی و همچنین تفاوت دیدگاههای این سازمان با هاشمی در آن مقطع، حرف میزند. به این بخش از مصاحبه دقت کنید:
💠 " ایرنا: تعامل «عصر ما» با دولت آقای هاشمی چگونه بود؟
آرمین: سازمان با سیاستهای اقتصادی مرحوم آقای هاشمی موافق نبود و خط مشی اقتصادی و سیاسی دولت ایشان را نقد میکرد. سازمان در حوزه اقتصاد و جامعه علاوه بر آزادی و رقابت اقتصادی، بر مؤلفه عدالت تأکید داشت و طبعاً با اقتصاد لیبرال موافق نبود. از الگوی اقتصادی که در قانون اساسی منعکس شده بود یعنی اقتصاد مرکب از بخش تعاونی، خصوصی و دولتی دفاع میکرد. در «عصر ما» مقالات زیادی در این باره داشتیم."
ادامه دارد....
@ma_va_o
💠 بررسی برخی از #دامهای_اطلاعاتی_دنیا 2
🔰 موساد در تعقیب مردی که اسرار هویدا کرد
💠 برنامه اتمی رژیم صهیونیستی را شاید بتوان یکی از حساس ترین و مرموزترین پروژه ها در تاریخ اسراییل قلمداد کرد. سالهای سال در بین سرویس های امنیتی جهان و دولت های آنها این حرف مطرح بود که این رژیم، مسلح به تسلیحات هسته ای است ولی حداقل برای عام مردم دنیا این برنامه در تاریکی بود. اما در 5 اکتبر 1983 میلادی همه چیز عوض شد.
🔰 نشریه انگلیسی ساندی تایمز تصاویری از داخل تاسیسات دیمونا منتشر کرد و به جهان گفت که اسراییل به سلاح اتمی مجهز است. این مسئله طوفانی از انتقادات و واکنش ها را بر سر اسراییلیها آوار کرد و سرویس اطلاعاتی صهیونیستها یعنی موساد به دنبال عامل این نشت اطلاعات رفت. بعد از مدتی جستجو مشخص شد که عامل نشت اطلاعات به این نشریه انگلیسی مردی به نام مردخای وانونو بود.
🔰 مردخای وانونو یک یهودی مراکشی تبار بود که در سال ۱۹۵۴ در مراکش متولد شد و در سال ۱۹۶۳ همراه با خانواده خود به فلسطین اشغالی مهاجرت کرد. در سال ۱۹۷۱ به ارتش اسرائیل پیوست، از دانشگاه بن گوریون فارغ التحصیل شد و سپس به استخدام در نیروگاه دیمونا درآمد. وی پس از خروج از اسرائیل، در سال ۱۹۸۵ به یک گروه مسیحی مخالف جنگ افزارهای هسته ای در استرالیا پیوست و هم زمان تغییر دین داد و به مسیحیت گروید. وی در سالهای کار در مرکز دیمونا با استفاده از دسترسی های خود تصاویری را از درون این مرکز تهیه کرده و در نهایت در اختیار نشریه انگلیسی قرار داد.
🔰موساد در تعقیب و به دام انداختن وی از روشی قدیمی بهره برده و یک مامور زن به نام عملیاتی سیندی را در مسیر وی قرار داد. مردخای در جریان سفری به ایتالیا با سیندی رو به رو شد. وی به دلیل تنهایی و ظاهرا به دلیل برخی مشکلات عاطفی به سرعت جذب این زن که خود را یک توریست آمریکایی جا زده بود شد. این زن وی را در زمانی مناسب بیهوش کرده و نیروهای موساد ترتیب انتقال وی به اسراییل را دادند. وی در دادگاهی به جرم افشای اسناد هسته ای به 18 سال زندان محکوم شد.
ادامه دارد...
@ma_va_o
💠 سلسله مطالب #نبرد_مقدس 23
🔰 مطالبی در اثبات #تحریفات #تورات و #انجیل
✳️ وقتی در #تورات_تحریفی گفته شده ، زن ، بعد زایمان اگر فرزندش پسر باشد ، تا یک هفته نجس است!!!!!!!
واقعا اگر چنین حکم خنده دار و غیرعقلانی ای در قرآن بود، مخالفین چه می کردند؟؟؟
( تورات ، سفر لاویان ، فصل 12 ، آیه 1)
👈 با نشان دادن این مطالب به #جوانان ، از #اسلام و #قرآن دفاع کنید و نشان بدهید که کتاب مقدس #مسیحیت و #یهودیت ، چه مطالب تحریف شده و غلطی دارد.
👈 در نشر این مطالب ما را یاری کنید.
کاری از گروه #دغدغه ، واحد مجازی #تاریخ ، زیر نظر کانون مهدویت قائمشهر
@ma_va_o
💠 تنظیم وقت ساده !!!
🔰 سلام ، بعضی از عزیزان پیام می دهند و می گویند ، خیلی دوست داریم مطالعه کنیم یا ساعات بیشتری را برای مطالعه بگذاریم ، اما از طرفی عاشق دیدن فوتبال یا فیلم هستیم. چه کار کنیم که به همه برسیم و وقتی تلف نشود؟؟؟
🔰 جواب خیلی ساده هست، اگر سریالی هست که واقعا به آن علاقه دارید و نمی توانید از آن دل بکنید ، دو راه به شما پیشنهاد می دهیم تا با دیدن سریال ، وقت تلف نشود
1️⃣ ساعت نهار یا شام خود را وقتی قرار دهید که سریال در حال پخش است، به این ترتیب وقت غذای شما و استراحت حدودا یک ربع بعد غذای شما ، در موقع دیدن فیلم می شود و وقتی تلف نمی شود!
2️⃣ امروزه با قراردادن سریال ها در اینترنت ، نگرانی ندیدن فیلم از بین رفته است ، می توانید قسمتی که دوست دارید ببینید را دانلود کنید و بعدا در اوقات غذا خوردن یا در ماشین یا در اوقات استراحت ما بین مطالعه خود ببینید. مثلا به صورت علمی ،بعد هر 45 دقیقه کار علمی و درسی ، باید 15 دقیقه استراحت کرد، شما می توانید فیلم را تقسیم کنید و در این 15 دقیقه ها ببینید.
🔰 این از فیلم ، اما درباره فوتبال یا هر ورزشی دیگر هم می توانید کارهایی که تمرکز کمتری دارد مثل تایپ کردن یک مقاله ، سرچ کردن در اینترنت ، پاکنویس کردن ها و... را در زمان مشاهده ورزش از تلویزیون انجام دهید به گونه ای که صدا را خیلی کم کنید و در مواقع حساس فقط سرتان را بالا کنید. ( همه فوتبال که صحنه های حساس نیست 😊)
اینطوری بسیار بسیار در وقت خودتان صرفه جویی می کنید و به برنامه مورد علاقه خود هم می رسید.
موفق باشید
✍️ احسان عبادی
#مطالعه
@ma_va_o
💠 کتاب جدید #استادعبادی به چاپ چهارم رسید.
👈 تنها کتابی در بازار که بعد از انتخاب 100 حدیث معتبر و صحیح السند از تمامی معصومین (ع) درباره امام زمان و #مهدویت، به شرح و تفسیر آن هم پرداخته است.
🔰 عالی برای مبلغین و مداحان ، با این کتاب می توانید در ایام #شهادت و #ولادت هر معصومی، از احادیث آن بزرگوار درباره #امام_عصر ، برای مردم بگویید و از شرح و تفسیر آماده کتاب ، بهره ببرید.
👈 همچنین نحوه صحیح خواندن زیارت عاشورا و دستورالعمل نماز حاجتی که #امام_عصر به جناب ابوبغل کاتب یاد داده اند و بسیار حاجت روا کن هم هست، در این کتاب موجود است.
👈 برای خرید این کتاب و پست به آدرس شما ، به آی دی @yas313yas در تلگرام و آی دی @koyedost در ایتا پیام دهید.
👈 نسخه های کمی از کتاب موجود است ، لطفا سریع تر سفارش دهید.
بررسی پروژه #عبور_از_روحانی 3
💠 یا این بخش از مصاحبه، باز در جهت برجسته کردن اختلافات گذشته با هاشمی:
" بعد از فوت امام، ایشان در حذف جریان خط امام از عرصه قدرت نقش مهمی داشت. ایشان که تا اوایل نیمه دوم دهه شصت در مقام ریاست مجلس به جریان خط امام نزدیک تر بود یا حد اکثر میکوشید از سطح رقابت دو جناح راست و چپ خط امام آن زمان فاصله بگیرد و نقشی میانه ایفا کند. پس از فوت امام و به ویژه در دور اول ریاست جمهوری علیه جریان چپ خط امام به جناح راست نزدیک شد. نمیخواهم بگویم ریشه اختلافات جریان چپ خط امام آن زمان و اصلاح طلبان بعدی با مرحوم هاشمی همین امر بود. خیر؛ این اختلاف به ویژه در سطح چهرههای شاخص خط امام آن زمان ریشههای عمیقتری داشت که جای بحث آن اینجا نیست، اما به هرحال مواضع و نقش مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی در تشدید آن اختلافات مؤثر بود....
آقای هاشمی در این دوره به اقتصاد آزاد گرایش پیدا کرده بود و معتقد به آزاد سازی اقتصاد بود. همزمان شوروی از هم پاشیده بود و تفکرات چپ و سوسیالیستی در دنیا ضربه سختی خورده بود. از این اتفاق اردوگاه سرمایه داری بهره میبرد.
نمیخواهم بگویم آقای هاشمی از اردوگاه سرمایه داری الگوبرداری میکرد ولی به هر حال فضا و زمینه مساعدی برای دیدگاه اقتصاد سرمایه داری در دنیا ایجاد شده بود.
آقای هاشمی به این جمع بندی رسیده بود که باید اقتصاد را باز گذاشت و به مناسبات عدالتخواهانه در عرصه اقتصاد توجهی نداشت. اما همین پروژه را در عرصه سیاسی پی نمیگرفت. یعنی جهت گیری دولت آقای هاشمی در عرصه سیاست داخلی بازکردن فضای سیاسی نبود."
💠 و دوباره بر اختلاف نظر «اقتصادی» چپهای سازمان مجاهدین انقلاب با سیاستهای هاشمی تاکید میکند:
" ما این دیدگاه ایشان را قبول نداشتیم. معتقد بودیم حذف یارانهها باید به تدریج و به موازات افزایش نرخ رشد و رونق اقتصادی پیش برود. تا به اقشار محروم آسیب نبینند. فراهم آوردن امنیت محیط کسب و کار و ترغیب سرمایههای داخلی به سمت تولید باید بر جذب سرمایه خارجی مقدم باشد.
ایرنا: سازمان مجاهدین چه نوع اقتصادی را میپسندید؟
آرمین: ما یک مدل اقتصادی مختلط را برای کشور میپسندیدیم که ترکیبی از بخشهای تعاونی، دولتی و خصوصی. ولی جهت گیری اقتصادی آقای هاشمی این گونه نبود.
آقای هاشمی وقتی رئیس جمهور شد برای اینکه دستش باز باشد شروع به حذف جریان چپ اسلامی از قدرت کرد.
💠 اما آنچه این مانور سیاسی-تبلیغاتی چهرههای جریان اصلاحات را برجستهتر کرد، سرمقاله روز اول بهمن روزنامه سازندگی (ارگان حزب کارگزاران) به قلم محمد قوچانی بود که تیتر درشت «بازگشت چپ اسلامی» را بر خود داشت. در این مقاله، «محمد قوچانی» که دو سه سالی است نه در قالب یک روزنامهنگار، که در قامت یک عنصر حزبی (عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران) تحلیل مینویسد، در ظاهر با هدف نقد آنچه «جناح چپ» اصلاحات میخواند، از احیای «چپ اسلامی» (به سبک دهه ۶۰) میگوید، اما واژگان و ادبیاتی که درباره این «جناح چپ» به کار میبرد، بیشتر شکل یک رپرتاژ را دارد.
ادامه دارد....
@ma_va_o