#صبوری
🌈خوشبختانه کودکان هیچ حال خوب و حتی بدی را بیشتر از ده دقیقه در خودشان نگه نمیدارند.
یعنی کودک حداکثر زمانی را که به خاطر اتفاقی (مخصوصاً بد)، ناراحت است، به مرز ده یا در سنین بالاتر به دوازده دقیقه میرسد.
بنابراین اگر ما به آنها فرصت بدهیم که از آن حال بیرون بیایند، و حالت راحت و آسودهای پیدا کنند، بیشتر میتوانیم با آنها گفتوگو کنیم، و یا چرایی و چگونگی مطلب را شرح بدهیم.
❤️ @maadar_khoob
آمار ترک تحصیل در ایران چقدر است؟
🔹معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: در مقطع متوسطه اول 3.9 درصد دختران و 4.55 درصد پسران ترک تحصیل میکنند
🔹نرخ ترک تحصیل در پسران بالاتر است
🔹یکی از علل ترک تحصیل، شرایط فرهنگی در برخی استانها است
🔹کسانی که در متوسطه دوم نمیتوانند به هر دلیلی تحصیل خود را ادامه دهند، به خیل ترک تحصیلیها میپیوندند.
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همانطوری که می بینید بچهها خیلی زود تحت تاثیر رفتار والدین قرار میگیرند. اگر زیاد شروع به مراقبت فرزندتان کنید به مرور فرزندتان یاد می گیرد مرتب گریه کند.
.
والدین مضطرب معمولا بچههای بی قرارتری دارند. ترسهای خود را مدیریت کنید تا فرزند خوش اخلاقتری داشته باشید.
❤️ @maadar_khoob
💢 خودکفایی :
بگذارید فرزندتان احساس نماید که فردی با لیاقت و قابل است و آنچه را که قادر است اجرا نماید. برای مثال لیوان آب میوه را در دستانش بگیرد و بنوشد. موهای خود را شانه کند و بدون کمک شما یا دیگران خانه ای بسازد. می توانید در مواردی او را راهنمایی کنید. می توانید به او بگویید، برای نگه داشتن قطعات خانه سازی بر روی یکدیگر و ساختن خانه، بهتر است این کار را انجام دهی… و یا به او یادآوری کنید که برای آن که قدش به شیر آب برسد می تواند صندلی کوچکی را زیر پاهایش بگذارد، اما بگذارید که او شخصاً امور خود را انجام دهد.
❤️ @maadar_khoob
✅ تفاوتهای آموزش ابتدایی در ژاپن و ایران: از مهارتآموزی تا تمرکززدایی
♦️ براساس پژوهشی تطبیقی که فصلنامه علمی مطالعات راهبری سیاستگذاری عمومی منتشر کرده است در مدارس ابتدایی ژاپن، پایه آموزشها بر آموختن مهارتهای زندگی است اما در مدارس ابتدایی ایران همچنان آموزش دروس پررنگتر از مهارتآموزی دنبال میشود.
❤️ @maadar_khoob
🍎 بعد از افتادن بندناف نوزاد چه باید کرد؟
بند ناف نوزاد معمولا بین 7 تا 21 روز بعد از تولد خشک میشود و بدون نیاز به اقدام خاصی، خودش از جایش کنده میشود و می افتد.
برای اینکه ناف نوزاد بعد از افتادن بند ناف عفونت نکند بهتر است به این موارد توجه کنید:
پوست نازک ناف باید تمیز و خشک نگهداری شود. اگر این قسمت به طور کامل خشک نگهداری شود، به مرور زمان روی آن پوسته یا دلمه ای بسته می شود و کاملا التیام پیدا می کند.
بعد از افتادن ناف به هیچ وجه نباید روی آن را پانسمان کنید یا با پارچه یا ناف بند ببندید.
بعد از حمام، جای بند ناف را با پنبه هیدروفیل استریل، به طور کامل خشک کنید.
پوشک نوزاد را طوری ببندید که پایین تر از حد ناف قرار بگیرد تا ادرار و مدفوع به آن ناحیه نرسد.
زمانی که ریشهٔ بند ناف جدا میشود، ممکن است مقدار کمی خون در پوشک نوزاد ببینید یا ممکن است مقداری گوشت مرده در محل آن باقی بماند که طبیعی است و خودبهخود برطرف میشود.
اگر متوجه خونریزی زیاد شدید، حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.
❤️ @maadar_khoob
شترهای مهمان سرای آفتاب.mp3
3.5M
#قصه_شب
🐫🐪شترهای مهمانسرای آفتاب
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از ایتایار
❌❌❌بالاخره زنگ خطر برای #تغذیه به صدا در امد😳😱👇
#تراریخته☠️ از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماریهای #گوارشی و #کبدی است، اگر مردم از زیانهای مصرف محصولات #تراریخته☠️ آگاه نشوند در سالهای آینده با افزایش انواع سرطان، بیماری #کبدی، #کلیوی، #گوارشی😱 روبرو میشویم.
✅کانال 《#مواد_سرطان_زا》 تمام محصولات #تراریخته را معرفی خواهد کرد...
برای هر بانوئی حضور در این کانال #الزامیست 🌹🌹
مشاهده تصاویر👇👇👇👇😱😱
http://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913
دلایل ترس از آمپول و دکتر
فرزند شما هیچ تصوری از نتیجه درمان و مداوا توسط پزشک ندارد، پس از نظر او تحمل درد احمقانه و ظالمانه است. به همین دلیل کودکان از هر شخصی با روپوش سفید از جمله پزشک و دندان پزشک می ترسند و با بیقراری، گریه و زاری، داد و بیداد مانع از انجام درمان می شوند.
چه باید کرد؟
✏️ هیچ گاه برای ترساندن کودک و مانع شدن او از انجام کار اشتباه، از آمپول و تهدید به آمپول زدن، پزشک و امثال آن استفاده نکنید. با این کار ترس کودک از این مسایل تشدید می یابد.
✏️ از طریق بازی کودک را به این مسایل علاقه مند نمایید. وسایل پزشکی مخصوص بازی را تهیه کرده و نام و کاربرد آن ها را به او توضیح دهید. مثلا اجازه دهید با آینه کوچک دندان های شما و خودش را در منزل معاینه کند.
✏️ هیچ گاه به فرزندتان دروغ نگویید. مثلا هنگامی که می خواهید او را نزد پزشک و یا به بیمارستان ببرید نگویید قرار است به پارک یا سینما برویم. همچنین به او نگویید در بیمارستان کسی او را اذیت نمی کند و یا آمپول دردی ندارد، بلکه همه چیز را به طور واقعی برایش شرح دهید و فواید درمان را برایش توضیح دهید.
✏️ در هنگام تزریق به او بگویید به آمپول فکر نکند بلکه شروع به شمارش کند، مثلا بگویید اگر از 1 تا 10 بشماری تمام می شود. می توانید در مورد موضوعات مورد علاقه اش صحبت کنید یا از او بخواهید شعر بخواند.
✏️ اگر ترس شدیدی از آمپول و پزشک دارد حتماً این موضوع را از قبل به پزشک اطلاع دهید.
✏️ در کنار فرزندتان باشید و بدانید صبر و تحمل و آرامش شما و حمایت تان از کودک می تواند در رفتار او موثر باشد.
#تربیت_فرزند
❤️ @maadar_khoob