💠علت نامگذاری امام زمان به امام منتظَر در کلام امام جواد علیهالسلام
امام جواد علیهالسلام فرمودند:
زیرا ایام غیبتش زیاد و مدّتش طولانی میشود، پس مخلصان، در انتظار قیامش باشند و شکاکان، انکارش کنند و منکران یادش را استهزاء کنند و تعیینکنندگان وقت ظهورش، دروغ گویند و شتابکنندگان در ظهورش، هلاک شوند و تسلیمشوندگان در آن نجات یابند.
قال الجواد علیهالسلام:
لِأَنَّ لَهُ غَیْبَةً یَکْثُرُ أَیَّامُهَا وَ یَطُولُ أَمَدُهَا فَیَنْتَظِرُ خُرُوجَهُ الْمُخْلِصُونَ وَ یُنْکِرُهُ الْمُرْتَابُونَ وَ یَسْتَهْزِئُ بِهِ الْجَاحِدُونَ وَ یَکْذِبُ فِیهَا الْوَقَّاتُونَ وَ یَهْلِکُ فِیهَا الْمُسْتَعْجِلُونَ وَ یَنْجُو فِیهَا الْمُسْلِمُونَ
▫️کفایةالاثر، ص ۲۸۳
┄┅┅┅❀◼️❀┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#شهادت_امام_جواد علیهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
📈تحلیل توصیه امام باقر علیهالسلام به پذیرش ولایت خلفا مبتنی بر اعتبارسنجی روایت «مَا ظَلَمَانَا مِنْ حَقِّنَا مِثْقَالَ حَبَّهٍ مِنْ خَرْدَلٍ»
✍…برای نخستین بار این روایت از سوی ابن شبه نقل شده، پس از او نیز دارقطنی با طریقی متفاوت از طریق ابن شبه گزارش کرده است.
📖نگاشتهی حاضر با رویکردی تحلیلی-انتقادی میکوشد تا سند و طرق روایت مذکور را با توجه به منابع فریقین و با تکیه بر منابع اهلسنت در سنجهی نقد قرار دهد. همچنین ضمن بررسی مصادر و اسناد روایت، به بررسی محتوای آن و نشان دادن تعارض روایت با تاریخ، احادیث و نحوه تعامل اهلبیت علیهمالسلام با شیخین پس از رحلت پیامبر صلی الله علیه وآله میپردازد تا بدین طریق بیان دارد که ناسازگاری روایت با موارد مذکور اعتماد به آن را کم کرده و اعتبار آن را می کاهد.…
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠زیارت او بر هر مؤمنی واجب است
✨امام باقر علیهالسلام فرمودند:
شیعیان ما را به زیارت امام حسین علیهالسلام امر کنید، چرا که زیارتش روزی را افزون میکند و عمر را طولانی میگرداند و بلاها و بدیها را دفع میکند و زیارت کردن امام حسین علیهالسلام بر هر مؤمنی که اقرار به امامت او از جانب خدا داشته باشد، واجب است.
▪️عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیهالسلام قَالَ مُرُوا شِیعَتَنَا بِزِیَارَةِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ علیهالسلام فَإِنَّ إِتْیَانَهُ یَزِیدُ فِی الرِّزْقِ وَ یَمُدُّ فِی الْعُمُرِ وَ یَدْفَعُ مَدَافِعَ السُّوءِ وَ إِتْیَانَهُ مُفْتَرَضٌ عَلَى کُلِّ مُؤْمِنٍ یُقِرُّ لَهُ بِالْإِمَامَةِ مِنَ اللَّهِ.
▪️تهذیب الأحکام، ج ۶، ص ۴٢
┄┅❅أللَّھُـمَ؏َـجِّـلْلِوَلیِڪْألْـفَـرَج❅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#شب_جمعه
#شب_زیارتی اباعبدالله الحسین علیهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
✴️امامت اساس اسلام
▪️امام باقر عليهالسلام میفرمایند:
اسلام بر پنج پايه استوار است: نماز، زكات، روزه، حج و ولايت؛ و بر هيچ چيز به اندازه ولايت تأكيد نشده است.
▫️الإمامُ الباقرُ عليهالسلام: بُنِيَ الإسلامُ على خَمْسٍ: عَلى الصَّلاةِ، و الزَّكاةِ، و الصَّومِ، و الحَجِّ، و الوَلايةِ، و لَمْ يُنادَ بِشَيْءٍ كَما نُودِيَ بالوَلايةِ.
▪️اصول كافی، ج ۲، ص ۱۸، ح ۳
┄┅┅┅❀◼️❀┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#شهادت_امام_باقر علیهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
❇️عید قربان و جایگاه امامت
حضرت امام باقر عليهالسلام فرمودند:
هيچ عيدى -چه عيد قربان و چه عيد فطر- براى مسلمانان پيش نمىآيد مگر اينكه غم و اندوه آلمحمد صلی الله عليه وآله تازه مىگردد.
راوى پرسيد: چرا چنين مىشود؟
حضرت فرمودند:
چون حق خود را در دست ديگران مىبينند.
عَنْ أَبِى جَعْفَرٍ عليهالسلام قالَ:
ما مِن یَومِ عَیدٍ لِلمُسلِمینَ اَضحَىً وَلا فِطرٍ اِلّا و هُوَ یُجَدِّدُ اللهُ لآلِ مُحَمَّدٍ فِیهِ حُزناً قالَ قُلتُ وَ لِمَ ذلِك قالَ اِنَّهُم یَرَونَ حَقَّهُم فى اَیدى غَیرِهِم.
📜فروع كافى، ج ۴، ص ۱۷۰
┄┅┅┅❀🌸❀┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#عید_قربان
تلگرام اینستاگرام آپارات
⭕️لازم است که دوستان به آن مراجعه کنند.
✨وجود مبارک امام هادی علیهالسلام با انشاء زیارت جامعه کبیره و زیارت غدیریه متن جامع و کاملی از اعتقادات حقه شیعه را بیان فرمودند.
در این زیارتها اهلبیت علیهمالسلام به عنوان بندگان خاص الهی دارای فضائل بیشماری هستند به گونهای که هرکس خدا را اراده کند، باید از راه اهلبیت پیامبر علیهمالسلام برود و اگر بخواهد خدا را عبادت کند، شرطش ولایت ایشان است و دوستی ایشان، دوستی خدا و دشمنی ایشان، دشمنی خداست.
و اما زیارت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام که در روز غدیر خوانده میشود نیز انشاء حضرت هادی علیهالسلام است و فضائل بسیار مهمی از آن حضرت را ذکر کرده است.
لازم است که دوستان به آن مراجعه کنند.
اگر بتوانیم پیوسته به مقامات حضرات اهلبیت علیهمالسلام، حتی در حد ترجمه زیارت جامعه، توجه داشته باشیم قطعاً سعادت بزرگی نصیب ما شده است و همچنین اگر در حد ترجمه زیارت غدیریه به مقامات و حقانیت مولا اميرالمؤمنين علیهالسلام توجه داشته باشیم، از هجوم شبهات بیاساس مخالفین در امان خواهیم بود و ولایت ایشان در قلب ما تقویت میشود.
┄┅┅┅❀🌸❀┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#امام_هادی علیهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
📜بررسی شیوههای مدیریتی امیرالمؤمنین علیهالسلام در مقابله با دشمنان برگرفته از زیارت غدیریه امام هادی علیهالسلام
✨شناخت و بررسی شیوههای مدیریتی یک مدیر و حاکم در مقابله با دشمنان میتواند سیاستهای مدیریتی و میزان موفقیت وی در عملکردهای بعدیاش را تبیین و برجستهتر بنمایاند.
این پژوهش با بررسی عبارات زیارت غدیریه که از جامعترین زیارتها و غنیترین منابعی است که در روز غدیر توسط امام معصوم در مورد امیرالمؤمنین علیهالسلام صادر شده، به روش توصیفی–تحلیلی در صدد تبیین سبکهای مدیریتی امام علی علیهالسلام مبنی بر شیوههای مقابله ایشان با دشمنان از حیث اخلاقی و عملی است.
شیوههای مدیریتی امام در مقابله با دشمنان در زیارت غدیریه عبارت اند از: شجاعت در برابر دشمن، عدم سازش با دشمنان، پافشاری و ایستادگی بر حق، تذکر و موعظه و فراخوانی به ترس از خدا، استقامت در برابر دشمن، صبر در برابر آزار دشمنان …
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
💢حجت بر همگان تمام است
✍علامه امینی رحمة الله علیه با مطالعه ده هزار جلد کتاب از کتابهای شیعه و سنی و نوشتن كتاب شريف الغدیر که نیمی از مجلدات آن هنوز چاپ نشده است، با استناد به آیات قرآن و روایات فراوان و شواهد تاریخی مورد اعتماد و صدها شاهد دیگر ثابت کردهاند که واقعه و حدیث غدیر به طور قطع و روشن بـر امامت، وصایت، ولایت و خلافت بلافصل على علیهالسلام و امامت امامان پس از او دلالت کامل دارد و جای هیچ عـذر و بهانهای برای احدی نیست.
امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرماید:
ولا عَلِمتُ أَنَّ رَسولَ اللهِ صلى الله عليه وآله تَرَكَ يَومَ غَدِيرِ خُمِ لِأَحَدٍ حُجَّةٌ وَلَا لِقَائِلِ مقالاً…
یعنی: گمان ندارم که رسول خدا روز غديـر خـم برای کسی حجتی باقی نگذاشته باشد و یا برای گویندهای جای سخنی.
┄┅┅┅❀🌸❀┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#عید_غدیر
تلگرام اینستاگرام آپارات
📑طرق شناسی روایات غدیر خم و پاسخ به شبهات: نگاه روایی به شان و مکان نزول آیه اکمال
👈این نوشتار در نظر دارد ابتدا طرق روایات غدیرخم را به طور کامل شناسایی کند و منابع و مآخذ هر کدام از روایات را بیان دارد و پس از جمع آوری شبهات و برخی اشکالاتی که راجع به متن و سند این سلسله از روایات مطرح گردیده، به نقد و بررسی آن شبهات بپردازد و نهایتاً با وارد ندانستن شبهات، صحت و اعتبار این روایات را به اثبات رساند.
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
هدایت شده از استاد محمد تقی سبحانی
🎁 رونمایی از جلد اول دانش نامه اهل بیت علیهم السلام (رسولخدا، امیرمؤمنان، فاطمه زهرا و امام حسن صلوات الله علیهم اجمعین)
🔺پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام برگزار میکند:
👨💻 با حضور اساتید ارجمند:
🎙آیت الله محمدهادی یوسفی غروی
🎙حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی
🎙حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی
🎙حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی مهدوی پور
⏱ دوشنبه ۱۱ تیرماه ساعت ۱۰ صبح
📌 پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🌐https://sobhanimt.com
📲@mtsobhanii
#دانش_نامه_اهل_بیت_علیهم_السلام
🔍بررسی دیدگاه آلوسی در آیه مباهله از منظر مفسران شیعه
🌸مباهله از برجستهترین آیات قرآن کریم است که منزلت و فضیلت اهلبیت رسول خدا صلی الله علیه وآله را آشکار میسازد. حضرت رسول صلی الله علیه وآله به استناد وحی الهی، علی علیهالسلام را نفس خود دانسته است که به روشنی گویای حقانیت ولایت و امامت خاندان رسالت و به ویژه امام علی علیهالسلام است.
علیرغم این نکته روشن، آلوسی از مفسران اهل سنت در تطبیق «أنفسنا» به علی علیهالسلام مناقشه کرده است. رویکرد این مفسر به این آیه به اندیشههای نظری وی معطوف است.
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
📔دانشنامه اهلبیت علیهمالسلام یک اثر جامع، فراگیر و جهانی
🎙حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی سبحانی در آیین رونمایی جلد اول دانشنامه اهلبیت علیهمالسلام:
این اثر در تاریخ آینده یک اثر بینظیر و انحصاری خواهد بود، چون در موضوعات دیگر مانند کلام، فقه و … دیگران خواهند نوشت، اما احتمالاً در باب اهلبیت علیهمالسلام چنین کاری تا سالهای سال تنها در این مجموعه منحصر خواهد بود.
وی در مورد دشواریهای تدوین این دانشنامه گفت: این اثر درحالی نوشته میشود که بسیاری از موضوعات ما در حوزه اهلبیت علیهمالسلام پیشینه پژوهشی ندارد و محققان باید با انجام پژوهشهای پایه به نگارش مداخل بپردازند.…
🔗گزارش مشروح و گالری تصاویر
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
💥کتاب امام مهدی عجل الله فرجه به زبان روسی منتشر شد.
🔹کتاب امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، یکی از مجلدات مجموعه موسوعه معارف شیعه است که به سفارش مؤسسه البیان للتواصل والتأصیل تألیف، با همکاری این مؤسسه و با حمایت بنیاد مطالعات اسلامی ابنسینا مسکو به زبان روسی ترجمه و در دهه ولایت امسال از سوی این بنیاد منتشر شد.
🔸کتاب “امام مهدی علیهالسلام در اندیشه شیعه” [ترجمه روسی کتاب امام مهدی علیهالسلام] به معرفی شخصیت امام زمان، فلسفه غیبت و حکومت حضرت مهدی علیهالسلام میپردازد. این کتاب در یک مقدمه و هشت فصل، به قلم حجت الاسلام والمسلمین روحالامین مجتبی کلباسی تدوین و به زیور طبع آراسته شده است.…
🔍ادامهی مطلب
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
🆔@al_bayan_ir
تلگرام اینستاگرام آپارات
🗂واکاوی معیارهای شناخت احادیث جعلی از منظر علامه امینی در الغدیر
⬅️این نوشتار به روش تحلیل محتوا و با استفاده از منابع کتابخانهای، به معیارهای وضع شناسی از نظرگاه علامه امینی در سه بخش معیارهای مصدری، سند و محتوایی میپردازد. براین اساس، از مهمترین معیارهای ساختگی بودن حدیث در حوزه مصدری، اخذ حدیث از آثار وضّاعین، اخذ حدیث از قصّاص و عدم نقل حدیث در کتب معتبر است و در حوزه سندی، جعلی بودن اصل سند، محرّف و مصحّف بودن راوی، شهرت داشتن راوی به فسق، وضع، جعل و کذب، نقل مناکیر و غرائب، مجهول بودن راوی از مهمترین معیارهای شناخت حدیث جعلی است و مخالفت محتوای حدیث با آیات قرآن، سنت، تاریخ قطعی، موازین عقل، واقعیات خارجی، نظر مشهور، مسلمات مذهب و تعارض محتوای حدیث با دیدگاه راوی، از مهمترین معیارهای محتوایی در شناخت احادیث ساختگی، به شمار میروند.
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠شفیع صد نفر است…
✨زائر امام حسین علیهالسلام شفیع صد نفر در روز قیامت میباشد کسانی که آتش دوزخ بر ایشان واجب شده است و کسانی که در دنیا از مسرفین بودند.
عَنْ سَیْفٍ التَّمَّارِ عَنْ أَبِی عَبْدِاللَّهِ (علیهالسلام) قَالَ سَمِعْتُهُ یَقُولُ:
زَائِرُ الْحُسَیْنِ (علیهالسلام) مُشَفَّعٌ یَوْمَ الْقِیَامَةِ لِمِائَةِ رَجُلٍ کُلُّهُمْ قَدْ وَجَبَتْ لَهُمُ النَّارُ مِمَّنْ کَانَ فِی الدُّنْیَا مِنَ الْمُسْرِفِینَ
📜مستدرک الوسائل، ج ١٠، ص ٢۵٣
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
صلی الله علیک یا رحمة الله الواسعة
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌐https://maaref.org/
🆔@Maaref_org
#شب_جمعه
#زیارت_اباعبدالله عليهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨از امام صادق علیهالسلام روایت شده:
هیچکس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو میکند ای کاش امام حسین علیهالسلام را زیارت کرده بودم؛ آن هنگامی که میبیند که با زوار امام حسین علیهالسلام چه میکنند و چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع میشوند.
📜وسائلالشیعة، ج ۱۴، ص ۴۲۴
┄┅┅┅┅❀🏴❀┅┅┅┅┄
صَلَّى اللَّهُ عَلَى الْبَاكِينَ عَلَى الْحُسَيْنِ رَحْمَةً وَ شَفَقَةً
┄┅┅┅┅❀🏴❀┅┅┅┅┄
🌐https://maaref.org/
🆔@Maaref_org
#محرم
#امام_حسین عليهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
📚«اعتبارسنجی کتب مقاتل امام حسین علیهالسلام»
✍…بیشترین سخنان بیپایه و سستی که در اطراف حادثه کربلا در مجالس و حتی در نوشتهها راه یافته ناشی از عدم درک تاریخی بودن واقعه از یک سو، و ابتنای فهم آن بر منابع مربوط از دیگر سوست.
تحریفهای پدید آمده در گزارشهای مربوط به وقایع عاشورا، ریشه در دور شدن از حوزه علمی و روش مطالعه تاریخی و مستند گزارشها و منابع مورد استفاده دارد.
مضاف بر اینکه بیان وقایع مربوط به امام حسین علیهالسلام، از آنجا که در حقیقت حکایت قول، فعل و تقریر معصوم است حدیث محسوب میشود، دقت در آن بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که هرگونه بیان خلاف واقع و غیر مستند، منجر به دروغ بستن به آن ذوات مقدسه خواهد بود و اثری وضعی در اعمال و احکام شرعی و … دارد.
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات
🏆اعطای رتبه علمی پژوهشی الف به فصلنامه تحقیقات کلامی
❇️شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی حوزههای علمیه با توجه به نظر ارزیابان و مصوبه کمیسیون نشریات علمی حوزوی با اعطای رتبه علمی پژوهشی به فصلنامه تحقیقات کلامی موافقت کرد.
بر اساس گزارش معاونت پژوهش حوزههای علمیه، دبیرخانه شورای اعطا، این نشریه به صورت فصلنامه منتشر میشود و صاحب امتیاز آن انجمن کلام اسلامی حوزه، مدیرمسئول آن آقای هادی صادقی و سردبیر آن آقای رضا برنجکار میباشد.
🖇https://pazhuhesh.ismc.ir/
┄┅┅┅┅❀✨❀┅┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
🆔@Riismc
تلگرام اینستاگرام آپارات
◻️◽️▫️مدرسه علوم عقلی▫️◽️◻️
دومین اعتکاف علمی طلاب در حرم مطهر رضوی
💠با «پرسش و پاسخهای علمی» در محضر:
🔹آیت الله العظمی سبحانی دامت برکاته
🔹آیت الله سیدان دامت برکاته
⌛️آخرین مهلت ثبتنام: ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۳
📆زمان برگزاری:
ششم تا هجدهم مرداد
🌐لینک ثبتنام:
https://portal.hozehkh.com/registers
🏫مدرسه تابستانه دارالعلم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#دارالعلم
#علوم_عقلی
تلگرام اینستاگرام آپارات
🥀منطق خون در قیام امام حسین علیهالسلام با نگاهی بر شهادت حضرت علی اصغر علیهالسلام
✍بر اساس نقل مقاتل و کتابهای تاریخی و مفاد زیارتنامهها، امام حسین علیهالسلام در روز عاشورا خون زخم و جراحت خویش را به آسمان پاشید و صورت مبارکش را با آن رنگین کرد. همچنین خون علی اکبر و علی اصغر علیهماالسلام را نیز به هنگام شهادت به آسمان پاشید و قطرهای از آن خونها به زمین بازنگشت.
بر این خونین کردن صحنه شهادتِ بهترین عزیزان از سوی امام حسین علیهالسلام، به ویژه علی اصغر علیهالسلام منطق و اهدافی حاکم است. نوشتار پیش رو با روش توصیفی_تحلیلی و شیوه کتابخانهای، به کشف این منطق خون میپردازد.
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#محرم
#امام_حسین علیهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
📚بررسی نقش حضرت علی اکبر علیهالسلام در حادثه کربلا با تأکید بر حقانیت قیام
✍اگرچه علی اکبر علیهالسلام فرزند ارشدِ امام حسین علیهالسلام از نقش مهمی در جای جای این حادثه برخوردار است، اما گویی دغدغه اصلی او حق طلبی است.
او، وقتی خود و خانواده و دوستان خود را در آستانه مرگ حتمی میبیند، تنها با طرح یک سؤال عمیق، متفکرانه و هوشمندانه از قهرمان اصلی کربلا یعنی پدر و امامش، حسین علیهالسلام، همه نقش اساسی خود را به عنوان یک جوان حقجو به نمایش میگذارد و آن سؤال مهم و بنیادین این است که «ای پدر، آیا ما برحقیم؟»
نویسنده مقاله بر این باور است که فهم کلمه حق میتواند کلید و رمز شناخت شخصیت حضرت علی اکبر علیهالسلام و بلکه شناخت دیگر شخصیتهای این حادثه عظیم باشد.
📥دریافت مقاله
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
#محرم
#امام_حسین علیهالسلام
تلگرام اینستاگرام آپارات
💠انتصاب حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار به عضویت در هیئت ممیزه مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🎙به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار، پژوهشگاه قرآن و حدیث و استاد تمام دانشگاه تهران در حکمی از سوی دکتر محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برای مدت دو سال به عنوان عضو هیئت ممیزه مشترک «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است:
«در اجرای بند «۳» ماده «۵» دستورالعمل طرز تشکیل هیئت ممیزه مؤسسه و وظایف و اختیارات آن و نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم برای مدت دو سال به هیئت ممیزه مشترک «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» منصوب میشوید.
همچنین در اولین جلسه هیئت ممیزه مشترک که در روز پنجشنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار به سمت ریاست کمیسیون کلام و فلسفه هیئت ممیزه مشترک انتخاب شد.…
🖇منبع خبر
🌐https://maaref.org
🆔@Maaref_org
تلگرام اینستاگرام آپارات