یاعلی:
🔴 حضور پیامبران الهی در بین ۳۱۳ نفر
🌕 محمد بن زید الکوفی البراز، از امام صادق علیه السلام پرسید: ... یابن رسول الله! سیصد و سیزده مرد چگونه باشند؟ و از کجا باشند؟ حضرت فرمودند: چهارتن از پیغمبران باشند؛ اول عیسی بن مریم؛ دوم ادریس، سوم خضر؛ چهارم الیاس و چهارتن از فرزندان حسن بن علی و دوازده تن از فرزندان حسین؛ (علیهم السلام اجمعین )
📗بهجة المباهج، ص۹۳۶
✅ در دیگر روایات نیز از حضور حضرت دانیال و حضرت یونس علیهماالسلام در سپاه مهدوی نام برده شده؛ که در فتوحات و برخورد با دشمنان سهم بزرگی دارند؛ تمام انبیا و اوصیا و مومنین در هر زمان، آرزوی خدمت گزاری به اعلی حضرت مهدی صاحب الزمان عجل الله فرجه را داشتند؛ و از طرفی برقراری حکومت صالحان به مرکزیت زمین، و جهانی شدن دین اسلام و گسترش عدالت در سراسر گیتی، از مأموریت های بسیار سنگین امام زمان علیه السلام است؛ پُر واضح است به یک چنین انسانهای بزرگی نیاز دارد که کاردان، دارای سوابق درخشان و تجارب بسیار و پیروز و سربلند، در امتحانات مشکل الهی هستند
💠کپےباذڪࢪصلواتبࢪایظهوࢪقائم(؏)💠
┅┅┅┅┅┅❀🏵❀┅┅┅┅┅┅
╭〰⊰🍁〰☀️🍂⊱〰╮
@maasoom14
╰〰⊰🍂☀️〰🍁⊱〰╯
یاعلی:
🔴 رازهای جن از منظرقران(سوره جن)
👹 جنها درستكار و خلافـكار دارند.(📚آية 11) مانند انسان
👹جنها از نظر نژادي و ويژگيهاي جسمي و رواني بسيار متنوعند.(📚آية 11) برخلاف انسان
همين موضوع موجب گمراهي بيشتر انسانشناسان و باستانشناسان شدهاست. مثلاُ آنان گاهي بسياركوتاهقدند، و برخي تيرههايشان بسياربلندقد. برخي بسيار پيشرفتهاند، و برخي بسيار وامانده.
👹برانگيختهشدن جنيان در روز قيامت.(📚آيات 7،15،16،17) مانند انسان
👹موجودي است با قدرت پرواز، و تا قبل از بعثت رسول گرامي همواره به آسمان پروازميكردهاند، ولي اكنون(با نزول قرآن) از اين قدرت محروم شدهاند. گذشته از پرواز عادي، آنان به آسمان ميرفتند و در پايگاههاي شنود فضائي خود، به شنود مينشستند، (انا كنا نقعد مقاعد للسمع) و پيامهاي كيهاني از جمله وحي را ميگرفتند. ولي بهتازگي با پديدهاي نو(نزول قرآن)، روبهرو شده و از پرواز منعشدهاند.
بنابراين، اگر اكنون جني اقدام به شنود كند، تير شهابي كه در كمين اوست، بدون درنگ، او را مورد يورش قرارميدهد
👹جن جانوریست دارای شعور؛ و فیزیکی غیر ارگانیک.
👹عنصر اصلی وجودی جن آتش است.
👹جن ها مانند انسان داناونادان ؛ .فرمانده و فرمانبردار ؛ ارباب و بنده ؛ کافر و متدین ؛ شفیق و شرور دارند.وقتی که مردند از بین میروند و نیازی به قبر و گورستان ندارند.
💠کپےباذڪࢪصلواتبࢪایظهوࢪقائم(؏)💠
┅┅┅┅┅┅❀🏵❀┅┅┅┅┅
╭〰⊰🍁〰☀️🍂⊱〰╮
@maasoom14
╰〰⊰🍂☀️〰🍁⊱〰╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاعلی:
وقایع عجیب و واقعی بازگشت اجنه به زندگی انسان ها در این زمان....🤯😨😳
همه شواهد اثبات میکنه که دارن....🔞😱
کسایی که با درس عرفان و اخلاق شیطان پرستی و #جن_گیری می کنند😳⁉️👇
💠کپےباذڪࢪصلواتبࢪایظهوࢪقائم(؏)💠
┅┅┅┅┅┅❀🏵❀┅┅┅┅┅┅
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨این عشقی که شما به امیرالمومنین علیه السلام دارید
این ارث شما از پیغمبر است✨
دَرآتـَشدوزَخنَرودپـٰاۍکَسۍکِہ
یکذَرهبِہدلحُـبّعَلۍداشتِہبـٰاشدシ❤️!
•؛•------------⊱᪥⊰-------------•؛•
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدانيد و اگاه باشيد🧨❌⛔️
بزرگترين گناه بعد از شرك…
❌نشر=صدقه جاريه
✨🦋مُــــنْـــتَـــظِـــرٰاٰنْ_نُـــــوُرْ🦋✨
╔═❀•✦•❀═══✿═╗
@montazerannuorelahiii
╚═✿═══❀•✦•❀═╝
افتخاریستکهدلدادهیحیدرباشم
منغلامعلیونوکرمادرباشم...
فقط حیدر امیرالمومنین است❤️
◦•●◉✿ - ✿◉●•◦
@maasoom14
رجب4-1.mp3
18.29M
💠 حریم حرم الهی
🔶 با طهارت وارد شو
🔷 یک عمر برای یک لبخند
📣 بخش چهارم
#خلاصه
#مراقبات_ماه_رجب
📌 برگرفته از جلسات «مراقبات ماه رجب»
❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁
@maasoom14
شھادتقلبرازندهمیڪند..
راستۍڪہزندهترشد؎وشد؎برادر..🖐🏽
•|شھیدبابڪنوࢪ؎ھِࢪی
@maasoom14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه ماه مبارک #رجب
حتماً این صوت رو گوش دهید.
التماس دعا
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸┅─╮
@montazerannuorelahiii
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸┅─╯
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
5 صلوات هدیه به امام زمانمون بفرست🌸💖
هدایت شده از مـَـــســیــرِ ظُهـــور
🔵تا ۱۴ روز، ختم سوره واقعه
✅طبق دستورالعمل بالا👆
👌حتما شرکت کنید در این ختم فوقالعاده عالی و نشر دهید!!!
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
02_moraghebat_mah_rajab_aminikhaah.ir.mp3
23.22M
🔅آرزوی افرادی که از دنیا رفته اند چیست؟
🔅رمز موفقیت آیة الله بهجت (ره) چیست؟
━━━━⊱♦️⊰━━━━
✅سلسله مباحث استادامينی خواه 👇
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
01_moraghebat_mah_rajab_aminikhaah.ir.mp3
25.74M
🔅سفارشاتی راجع به ماه رجب
🔅تفاوت رحمت خداوند درماه رجب وبقیه ماه های سال
━━━━⊱♦️⊰━━━━
✅سلسله مباحث استادامينی خواه 👇
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
03_moraghebat_mah_rajab_aminikhaah.ir.mp3
19.54M
🔅ما برای مصیبت امام زمان(عج) چه کرده ایم؟
🔅روایاتی راجع به ظهور امام زمان(عج)
━━━━⊱♦️⊰━━━━
✅سلسله مباحث استادامينی خواه 👇
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
04_moraghebat_mah_rajab_aminikhaah.ir.mp3
22.78M
🔅چه می شود که ازجانب خدابه انسان عنایت می شود؟
🔅اولین مرحله ی ادب چیست؟
━━━━⊱♦️⊰━━━━
✅سلسله مباحث استادامينی خواه 👇
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
05_moraghebat_mah_rajab_aminikhaah.ir.mp3
24.93M
🔅عامل مهم درتحول انسان چیست؟
🔅برای بهترشدن نماز چه کنیم؟
━━━━⊱♦️⊰━━━━
✅سلسله مباحث استادامينی
هدایت شده از کانال مداحی و صوتهای مذهبی
🔰 #یادآوری_فرصتی_استثنایی
در ماه رجب که در روز دوشنبه آغاز شده است:
✅ #ختم_بسیار_مجرب_سوره_واقعه
ختم سوره واقعه، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب برای برآورده شدن حاجات و وسعت رزق است که مورد توصیه علماء و بزرگان بوده است و حضرت آیتالله العظمی بهجت(ره)بدان تأکید ویژه داشتهاند؛
💠 دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت است که: چون اول ماه برابر با روز دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن سوره مبارکه واقعه با طهارت و رو به قبله، روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا روز چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند؛ و هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
«يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ»
«ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست.»
👈 علامه مجلسی(ره) نیز به نقل از امام سجاد پ(ع) بر این ختم تأکید نموده، با این تفاوت که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، پس از اتمام سورهها به جای دعای فوق، دعای زیر خوانده شود:
«يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.»
«ای یکتا،ای صاحب مجد،ای بخشنده،ای بردبار،ای بسیارمهربان،ای بسیار عطاکننده، ای کریم؛ از تو میخواهم هدیهای از هدایایت که بدان آشفتگیام را سامان دهی و بدان قرضم ادا کنی و کارم را با آن اصلاح گردانی به رحمت خود ای سرورم. خداوندا اگر روزی من درآسمان است، پس فرودش آر، و اگر در زمین است پس خارجش گردان، و اگر دور است، نزدیکش گردان و اگرنزدیک است آسانش گردان و اگر کم است زیادش گردان و اگر زیاد است برای من مبارکش گردان آن را بفرست به دستان بهترین آفریدگانت و مرا به بدترین مخلوقاتت محتاج مکن.و اگر موجود نیست پس موجودش کن به هستیبخشی و یکتایی خود خداوندا آن را منتقل کن به آنجا که من هستم و مرا منتقل مکن بهسوی آن آنجا که هست همانا بر هر چیزی توانا هستی [ای زنده، ای پاینده، ای یکتا، ای گرامی، ای نیکو، ای کریم] ای بخشایشگر، ای بینیاز، درود فرست بر محمد و خاندان محمد ونعمت خود را بر ما تمام کن و بچشان بر ما کرامتت را و عافیتت را بر ما بپوشان.»
📚بهجتالدعا،ص٣۶٢-٣۶۴
•💚🌱•
در ندبه نشستیم و دعایت کردیم
یک عمر فقط گریه برایت کردیم
هر روز غریبتر شدی از ،وقتیکه
محدود به روز جمعههایت کردیم!
#امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
•💚🌱•
در ندبه نشستیم و دعایت کردیم
یک عمر فقط گریه برایت کردیم
هر روز غریبتر شدی از ،وقتیکه
محدود به روز جمعههایت کردیم!
#امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
وضعیت کودکان در #برزخ :
☘ چگونه میتوان تصور کرد که کودکان معصوم و فرزندان نازنینی که عمر بسیار کوتاهی در این دنیا داشتهاند دچار عذاب اخروی شوند؟
#عذاب جان دادن و عذاب قبر نیز هیچ کدام بیعلت نیستند و همگی متأثر از گناهان و دلبستگیهای ناحق و ناروا نسبت به امور دنیوی هستند، بنابراین چگونه این عذابها میتوانند متوجه پاکان و کودکان معصومی باشند که تمثّل فرشتگان الهی در زمین هستند؟
جان دادن برای انسان پاک و مؤمن طبق روایات، همچون بو کردن گل است. بلکه چه بسا با شفاعت کودکان انسانهای مؤمن، والدین آنان هم اگر خطایی داشته باشند، مورد رحمت و مغفرت الهی واقع خواهند شد.
در اینجا تنها به بخشی از روایات که در این زمینه وارد شده و نشانگر دیدگاه اسلام در این رابطه است، اشاره میکنیم:
1- امام صادق (ع) فرمودند: «هرگاه کودکی از مؤمنان از دنیا رفت، منادی در ملکوت آسمان و زمین ندا میدهد که فلانی فرزند فلانی از دنیا رفته است. اگر پدر یا مادر یا یکی از بستگان مؤمن او از دنیا رفته باشند، کودک را به نزد او میبرند تا از او پرستاری کند و اگر کسی یافت نشد، او را به حضرت فاطمه (س) میسپارند و آن حضرت، تا زمانی که یکی از پدر یا مادر یا نزدیکانش به او ملحق شوند، از کودک نگهداری میکنند و بعد کودک را به آن فرد تحویل میدهند.» (1)
2- از امام صادق (ع) همچنین نقل شده است: «خدای بزرگ، ابراهیم و ساره را متکفل نگهداری از کودکان مؤمنان قرار داده است؛ در قصری با شکوه از درّ بهشتی و در روز قیامت این کودکان را لباس نیکو پوشانده و خوشبو میکنند و آنان را به پدر و مادرشان هدیه میدهند.
این کودکان، پادشاهانی هستند در بهشت همراه با والدینشان.» (2)
3- از پیامبر بزرگ اسلام (ص) نقل شده است که فرمودند: «کودکان مؤمنان در روز قیامت آنگاه که زمان حسابرسی خلایق میرسد حاضر میشوند.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
خدای تعالی به جبرئیل میفرماید: اینان را به بهشت وارد کن. کودکان بر دروازههای بهشت میایستند و از پدران و مادران خود سؤال میکنند.
نگهبان بهشت به آنان میگوید: آنان مثل شما نیستند و گناهان و خطاهایی دارند که باید از آن بازخواست شوند. کودکان صدای خود را با گریه بلند میکنند؛ پس خدای تعالی میفرماید: ای جبرئیل، این چه صدای گریه و زاری است که بلند شده است؟
جبرئیل عرض میکند: خدایا! تو خود از من داناتری، اینان کودکان مؤمنان هستند و میگویند ما وارد بهشت نخواهیم شد تا زمانی که پدران و مادران ما وارد بهشت شوند.
پس خدای تعالی میفرماید: ای جبرئیل، در میان جمع وارد شو و دست پدران و مادران آنان را بگیر و همراه کودکان - به خاطر رحمتی که دارم - وارد بهشت کن.» (3)
4- از رسول گرامی اسلام (ص) نیز نقل شده است: «کودکان امت محمد (ص) در روز قیامت در زیر عرش در کنار حوضهای بهشتی جمع میشوند.
خداوند از حال آنان مطلع میشود و میفرماید: چه شده است که سرهایتان را به سوی من بلند کردهاید؟ میگویند ای پروردگار ما! پدران و مادران ما در عطش گرفتارند و آنگاه ما در کنار حوضهای بهشتی هستیم.
پس به آنان وحی میشود: وارد صفوف قیامت شوید و پدران و مادران خود را سیراب کنید.» (4)
📚 پینوشت:
1- بحارالأنوار، ج 5، ص293
2- الفقیه، ج 3، ص490
3- بحارالأنوار، ج 79، ص 123
4- مستدرکالوسائل، ج 2، ص 401
💠 #داستان ازدواج حضرت داوود(ع)
🦋امام رضا(ع)در مجلس مامون كه برای مناظره با سران ادیان تشكیل شده بود از ابن جهم می پرسد كه بگو ببینم پدران شما در باره داوود چه گفتهاند؟ ابن جهم عرضه داشت: مىگویند او در محرابش مشغول نماز بود كه ابلیس به صورت مرغى در برابرش ممثل شد، مرغى كه زیباتر از آن تصور نداشت. پس داوود نماز خود را شكست و برخاست تا آن مرغ را بگیرد. مرغ پرید و داوود آن را دنبال كرد، مرغ بالاى بام رفت، داوود هم به دنبالش به بام رفت، مرغ به داخل خانه اوریا فرزند حیان شد، داوود به دنبالش رفت، و ناگهان زنى زیبا را دید كه مشغول آب تنى است.
داوود عاشق زن شد، و اتفاقا همسر او یعنى اوریا را قبلا به ماموریت جنگى روانه كرده بود، پس به امیر لشكر خود نوشت كه اوریا را پیشاپیش تابوت قرار بده، و او هم چنین كرد، اما به جاى اینكه كشته شود، بر مشركین غلبه كرد. و داوود از شنیدن قصه ناراحت شد، دوباره به امیر لشكرش نوشت او را هم چنان جلو تابوت قرار بده! امیر چنان كرد و اوریا كشته شد، و داوود با همسر وى ازدواج كرد.
راوى مىگوید:حضرت رضا (ع) دست به پیشانى خود زد و فرمود: «إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیهِ راجِعُونَ» آیا به یكى از انبیاى خدا نسبت مىدهید كه نماز را سبك شمرده و آن را شكست، و به دنبال مرغ به خانه مردم درآمده، و به زن مردم نگاه كرده و عاشق شده، و شوهر او را متعمدا كشته است؟
ابن جهم پرسید: یا بن رسول اللَّه پس گناه داوود در داستان دو متخاصم چه بود؟ فرمود واى بر تو خطاى داوود از این قرار بود كه او در دل خود گمان كرد كه خدا هیچ خلقى داناتر از او نیافریده، خداى تعالى (براى تربیت او، و دور نگه داشتن او از عجب) دو فرشته نزد وى فرستاد تا از دیوار محرابش بالا روند، یكى گفت ما دو خصم هستیم، كه یكى به دیگرى ستم كرده، تو بین ما به حق داورى كن و از راه حق منحرف مشو، و ما را به راه عدل رهنمون شو.
این آقا برادر من نود و نه میش دارد و من یك میش دارم، به من مىگوید این یك میش خودت را در اختیار من بگذار و این سخن را طورى مىگوید كه مرا زبون مىكند، داوود بدون اینكه از طرف مقابل بپرسد: تو چه مىگویى؟ و یا از مدعى مطالبه شاهد كند در قضاوت عجله كرد و علیه آن طرف و به نفع صاحب یك میش حكم كرد، و گفت: او كه از تو مىخواهد یك میشت را هم در اختیارش بگذارى به تو ظلم كرده. خطاى داوود در همین بوده كه از رسم داورى تجاوز كرده، نه آنكه شما مىگویید، مگر نشنیدهاى كه خداى عز و جل مىفرماید: «یا داوُدُ إِنَّا جَعَلْناكَ خَلِیفَةً فِی الْأَرْضِ فَاحْكُمْ بَینَ النَّاسِ بِالْحَقِّ ...».
ابن جهم عرضه داشت: یا بن رسول اللَّه پس داستان داوود با اوریا چه بوده؟ حضرت رضا (ع) فرمود: در عصر داوود حكم چنین بود كه اگر زنى شوهرش مىمرد و یا كشته مىشد، دیگر حق نداشت شوهرى دیگر اختیار كند، و اولین كسى كه خدا این حكم را برایش برداشت و به او اجازه داد تا با زن شوهر مرده ازدواج كند، داوود (ع) بود كه با همسر اوریا بعد از كشته شدن او و گذشتن عده ازدواج كرد، و این بر مردم آن روز گران آمد.
📚عیون اخبار الرضا، انتشارات جهان، ج ۱، ص ۱۹۳