🔰 خط حزبالله ۳۴۷ | دروغ بزرگ آمریکایی
🔻 شمارهی سیصد و چهل و هفتم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «دروغ بزرگ آمریکایی» منتشر شد.
👈 خط حزبالله در گزارش این هفته خود، بهمناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی، مروری بر کارنامه ننگین دولت آمریکا در زمینه حقوق بشر داشته است.
📝 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله همزمان با فرارسیدن ماه ذیالحجه و ایام حج ابراهیمی، با عنوان «رزمایش امت اسلام» نگاهی به ظرفیتها و کارکردهای سیاسی و اجتماعی حج از منظر رهبر انقلاب داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، سردار دادالله شیبانی، تقدیم میشود.
🔍 نسخه PDF را بخوانید👇
مباحث
🔻سالروز پیوند آسمانی حضرت زهرا و امیرالمؤمنین علیهماالسلام بر همه محبین اهل بیت علیهم السلام گرامی ب
🌸مهریه ماندگار
🔸رهبرانقلاب:
🔺ایشان دختر پیامبر(صلی الله علیه و آله)بود، رئیس جامعه اسلامی. حاکم مطلق. او هم که سردار درجهی یک اسلام بود. ببینید چطوری ازدواج کردند؟ چه جور مِهریهی کم، چه جور جهیزیّهی کم. همه چیز با نام خدا و با یاد او. اینها برای ما الگو هستند.
🔺همان زمان هم جاهلانی بودند که مِهریّهی دخترانشان بسیار زیاد بود مثلاً هزار شتر. آیا اینها از دختر پیامبر(صلی الله علیه و آله) بالاتر بودند؟ از آنها تقلید نکنید. از دختر پیامبر(صلی الله علیه و آله) تقلید کنید، از امیرالمؤمنین(علیه السلام) تقلید کنید.
#روز_ازدواج
🗓 ۱۳۷۵/۰۲/۱۷
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شرط خدایی بودن
🔺حضرت آیتالله خامنهای: اگر چنانچه یک انسان مسلمان، یک بخشی از زندگیاش را برای خدا قرار داد و در راه خدا قرار داد و دیگر بخشها را نه، این انسان صددرصد یک انسان خدایی و توحیدی نیست. شرط خدایی بودن به طور کامل این است که دربست و بهطور کامل همهی نمودهای زندگی این انسان در راه خدا و برای خدا باشد. از جمله همسر گرفتن و از جمله فرزنددار شدن، از جمله آیندهی این فرزندان.
⬅️بیانات در مراسم قرائت خطبه عقد آقای مرتضی الویری. متن کامل این بیانات را از پیوند زیر بخوانید:
📩 https://khl.ink/f/48266
#روز_ازدواج
🌸 ۱۳۵۶/۰۱/۱۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh