⭕️ نامه ای غیر منصفانه
⬅️ درسال ۱۳۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده،یک نامه ی واقعا غیر منصفانه بود.خیلی غیر منصفانه بود،یک سوال هایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید می دادند چون هم مجلس دست خودشان بود،هم دولت دست خودشان بود،از من سوال کرده بودند.آن وقت آن نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الا کارتان تمام است.مال سال۸۲ است.
تسلیم نشدیم،ایستادیم و ان شاالله بازهم خواهیم ایستاد.(مقام معظم رهبری۱۴۰۱/۷/۲۷)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبری
https://eitaa.com/mabaheeth/58251
هدایت شده از فقه و احکام
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از فقه و احکام
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از فقه و احکام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «زن،زندگی، آزادی» به تعبیر رجوی
🔞 رهبران اغتشاشات نه تنها در روایت که در شعار هم دروغ میگویند، «زن،زندگی، آزادی» فقط یکی از این شعارهای دروغین است.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حجاب
#ایران
🔰 لوح | تناور یعنی جمهوری اسلامی
🔻 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظله العالی: «یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدّیّت با جمهوری اسلامی بود. امام در مقابل اینها ایستاد، تسلیم نشد، صریح گفت «نه شرقی، نه غربی»؛ خیال میکردند نمیشود، خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکَنند، این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور؛ غلط میکند فکرِ کندنِ آن را هم کسی بکند!»
🗓️ ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
🖨️ نسخه قابل چاپ
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #روایت_یک_خبرنگار | نخبه ایرانی
🔺 مروری بر دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی با رهبر انقلاب
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/51198
#نهج_البلاغه | #حکمت ۲۱۴
🏷️ تأثیر نرمخویی
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام مَنْ لاَنَ عُودُهُ كَثُفَتْ أَغْصَانُهُ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: كسى كه درخت شخصيّت او نرم و بىعيب باشد، شاخ و برگش🍃 فراوان است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در سود نيكخواهى) فرموده است: آنكه چوبِ درختش نرم باشد (خلق و خويش نيكو است) شاخهاى او (دوستانش) فراوان مىباشد.
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين كلام حكيمانه به نكتۀ مهمى دربارۀ جلب و جذب دوستان و ياران اشاره كرده، مىفرمايد: «كسى كه ساقۀ درخت وجودش نرم است، شاخههايش فراوان است»؛ (مَنْ لَانَ عُودُهُ كَثُفَتْ أَغْصَانُهُ )
💡 «عود» به معناى چوب است؛ خواه از درخت جدا شده يا جزء درخت باشد و در اينجا به معناى ساقۀ درخت است.
👈 اين سخن تعبيرى كنايى و لطيفى است و اشاره به اين است كه افراد متواضع و با محبت، دوستان فراوانى را گرد خود جمع مىكنند و به عكسْ، افراد خشن و غير قابل انعطاف دوستان را از گرد خود پراكنده مىسازند.
مىدانيم شاخهها از كنار ساقهها جوانه مىزند؛ ساقهاى كه خشك و كم آب باشد شاخههاى كمترى از آن مىرويد و ساقهاى كه نرم است، از گوشه و كنارش شاخههاى فراوانى مىرويد. نيز قسمت مهمى از درخت را آب تشكيل مىدهد و رطوبت از عوامل اصلى رويش گياه است، در حالى كه كمبود آب، هم درخت را پژمرده🍂 مىكند و هم سبب مىشود شاخههاى كمترى از آن برويد. انسان نيز به منزلۀ درختى است كه اگر نرمش از خود نشان بدهد و خشونت را كنار بگذارد و #محبت را به جاى آن بنشاند افراد زيادى به سوى او جذب مىشوند در حالى كه اگر خشن و انعطافناپذير باشد، نزديكترين بستگان و خويشاوندان و دوستان نيز از او فاصله مىگيرند.
اين معنا در قرآن مجيد - همانگونه كه قبلاً نيز اشاره شده - دربارۀ پيغمبر اسلام صلى الله عليه و آله به صورت الگو بيان شده است. در آيۀ 159 سورۀ «آل عمران» مىخوانيم: «فَبِمٰا رَحْمَةٍ مِنَ اَللّٰهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ اَلْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ» ؛ به سبب رحمت الهى در برابر مؤمنان، نرم و مهربان شدى! و اگر خشن و سنگدل بودى، از اطراف تو پراكنده مىشدند». جاذبۀ اخلاقى پيغمبر اكرم و ائمۀ هدى عليهم السلام مصداق روشنى از اين گفتار حكيمانه است.