هدایت شده از مباحث
#قرار_روزانه
🔻#امام_خامنه_ای مدظله العالی:
✨ هر روز قرآن بخوانید حتی نیمصفحه. حتماً #تلاوت روزانه را فراموش نکنید ولو یک صفحه، ولو نیمصفحه...
📖 قرآن را هر روز بخوانید. با قرآن، ارتباطتان را برقرار کنید.
🌐 @mabaheeth
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتماّ #ببینید
🔻انتشار برای نخستین بار؛
🏴 شرح زندگی سیاسی امام باقر(علیهالسلام) توسط #آیت_الله_خامنه_ای مدظلهالعالی در سال ١٣۶١
👈 #امام_باقر(علیهالسلام) توانست جمع دوستان را متشکل و دشمنان خود را سرشکسته کند...
🏹 ... این هم از تیراندازی 😄
📹 مشاهده فیلم کامل در آدرس:
🔗 https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46121
💻 @khamenei_maaref
🌐 @mabaheeth
مباحث
حتماّ #ببینید 🔻انتشار برای نخستین بار؛ 🏴 شرح زندگی سیاسی امام باقر(علیهالسلام) توسط #آیت_الله_خا
🚩 خطبه تاریخی #امام_باقر(علیهالسّلام) در کاخ هُشامبنعبدالملک؛
🔰 شما خواهید رفت و خداوند دولت دائمی را برای ما اهلبیت مقدر کرده است...
🔹حرفهای [هشام و اطرافیان او] که تمام شد، حضرت از جا بلند شد ایستاد بنا کرد #خطبه خواندن. اصلاً انگاری که مخاطب او هُشام و این چهار تا آدم بیارزشی که اینجا نشستهاند نیستند؛ گویا دارد با تاریخ حرف میزند.
📜 حمد و ثنای الهی را به جا آورد، با یک بیان خیلی جالبی از اینجا شروع کرد: اَیُّهَا النّاس؛ نمیگوید ای حاضران، ای برادران، ای مؤمنان؛ [میگوید] ای مردم! اصلاً خطاب گویا که به این جمع معدودی که اینجا نشستهاند نیست. اَینَ تَذهَبون؛ کجا میروید؟ و اَینَ یُرادُ بِکُم؛ شما را کجا میبرند؟ مقصد شما چیست، کجا است؟ اصلاً این حرکت شما به سوی کدام مقصد است؟ چه میکنید؟ سردرگمیِ اینها را مشخّص میکند؛ بیاختیاریِ اینها را مشخّص میکند. بِنا هَدَی اللّهُ اَوَّلَکُم؛ خدا به وسیلهی ما بود که گذشتگان شما را #هدایت کرد. وَ بِنا یَختِمُ آخِرَکُم؛ مُهر خاتمهی شماها را به وسیلهی ما خدا خواهد زد؛ یعنی بالاخره ما خواهیم ماند و شما خواهید رفت. فَاِن یَکُن لَکُم مُلكٌ مُعَجَّلٌ فَاِنَّ لَنا مُلکاً مُؤَجَّلا؛ اگر شما چهار روز یک حکومت زودگذری را غصب کردید و دارا شُدید، بدانید که یک دولت دائمی و مستدامی را خدای متعال برای ما مقدّر کرده.
🔗 گزیدهای از بیانات #آیت_الله_خامنه_ای درباره زندگی امام باقر(علیهالسّلام)
🗓️ ۱۳۶۱/۰۷/۰۲
💻 @khamenei_maaref
🌐 @mabaheeth
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حدیث 89
اَخبَرَنا مُحَمَّدُ بنُ مُحَمَّدٍ ... عَن اَبی حَمزَةَ الثُّمالیِّ (رَحِمَهُ اللهُ)، عَن اَبی جَعفَرٍ الباقِرِ مُحَمَّدِ بنِ عَلیٍّ (عَلَیهِ السَّلامُ) قالَ سَمِعتُهُ یَقولُ: ... وَ اَربَعٌ مَن کُنَّ فیهِ مِنَ المُؤمِنینَ اَسکَنَهُ اللهُ فی اَعلىٰ عِلّیّینَ فی غُرَفٍ فی مَحَلِّ الشُّرَفِ کُلُّ الشَّرَفِ مَن آوَى الیَتیمَ وَ نَظَرَ لَهُ فَکانَ لَهُ اَباً وَ مَن رَحِمَ الضَّعیفَ وَ اَعانَهُ وَ کَفاهُ وَ مَن اَنفَقَ عَلى والِدَیهِ وَ رَفَقَ بِهِما وَ بَرَّهُما وَ لَم یَحزُنهُما وَ لَم یَخرِق لِمَملوکِهِ وَ اَعانَهُ عَلى ما یُکَلِّفُهُ وَ لَم یَستَسعِهِ فیما لا یُطیق.
«ابوحمزه ثمالی میگوید شنیدم که #امام_باقر (علیه السّلام) میفرمود: ... و چهار چیز است که در هر کَس از مؤمنان باشد، خداوند او را در اعلیٰعلّیّین، درون اتاقهایی به جایگاهی سراسر شرف سُکنی دهد:
1️⃣ هر کَس که یتیمی را پناه دهد و به او چون پدری [مهربانانه] بنگرد.
2️⃣ کسی که بر ناتوان ببخشاید و او را یاری کرده و کفایتش نماید.
3️⃣ کسی که بر پدر و مادرش انفاق کند و با آنان به نیکی و مهربانی رفتار کند و آنان را از خود ناراحت نسازد.
4️⃣ آن کَس که به زیردستان خود مدارا کرده و او را بر آنچه به عهدهاش گذاشته یاری کند و او را در آنچه توانایی ندارد به زحمت نیندازد.»
📚 امالی طوسی ره / مجلس هفتم / صفحه ۱۹۰
🌐 @mabaheeth
#شرح_حدیث
وَ اَربَعٌ مَن کُنَّ فیهِ مِنَ المُؤمِنینَ اَسکَنَهُ اللهُ فی اَعلىٰ عِلّیّینَ فی غُرَفٍ فی مَحَلِّ الشُّرَفِ کُلُّ الشَّرَف:
فقرهی قبلی این روایت را در جلسهی قبل خواندیم؛ این فقرهی بعدی است که از حضرت ابیجعفر، امام باقر (علیه الصّلاة و السّلام) است. میفرماید هر کسی از مؤمنین که دارای این چهار خصوصیّت باشد خداوند او را در برترین مراتب مرتفع بهشتی و مرکز قرب الهی جا میدهد که شرف واقعی هم آنجا است؛ در غرفههایی که مرکز و محلّ شرافت است؛ شرافت کامل. این خصوصیّات چهارگانه این جور است و این ثواب و اجر کسی است که این چهار خصوصیّت را داشته باشد. حالا این چهار خصوصیّت چیست؟
١- پناه دادن به یتیم و رفتار پدرانه با او
٢- مهربانی و کمک به ضُعفا
٣- نیکی به پدر و #مادر و اندوهگین نکردن آنها
۴- سختگیری نکردن نسبت به زیردستان
🌐 @mabaheeth