eitaa logo
محمد ابوی سانی | قیام🇮🇷🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
3.7هزار ویدیو
114 فایل
بازنشراخباروارائه تحلیل های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مدرس حوزه و دانشگاه عضومجمع خطبای جوان کشور(مشعر) مشاور ازدواج و خانواده و مدرس دوره های خانواده متعالی عضو و مدرس دبیرخانه صالحین _«ایتا»PV @ghiam89 وقت مشاوره: 09395195885 https://virasty.com/Ghiam89
مشاهده در ایتا
دانلود
ایرانی‌ها خودشان کشته می‌شوند! یک کاربر ایکس با انتشار این تصویر نوشت: بی‌بی‌سی در ماجرای مدرسه میناب نوشته "ایران می‌گوید ۱۵۳ نفر در یک حمله کشته شده‌اند." یعنی ایرانی‌ها این ادعا را دارند؛ حتی ننوشته توسط چه کسی و چگونه! اما همین خبرگزاری در پوشش اخبار اصابت موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی اینگونه تیتر زده: "۹ نفر توسط موشک های ایرانی در اسرائیل کشته شدند." یعنی هم به عامل حادثه و هم به کیفیت آن اشاره می‌کند و هم آن‌را به صورت یک خبر قطعی اعلام می‌کند.
🔺یک ژورنالیست اینگونه استانداردهای دوگانه رسانه‌های غربی را به نمایش گذاشت: در سال ۲۰۲۲، رسانه‌ها نوشتند "روسیه به اوکراین حمله کرد." اما همان رسانه در سال ۲۰۲۶ تیتر زد: "اسرائیل از مرزهای لبنان عبور کرد."
 شما هرگز این اطلاعات را در رسانه‌های غربی نخواهید دید.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسم این «انقلاب ملی» نیست! ❌ 🇮🇷 ‌ مروری سریع از نحوه‌ی به قدرت رسیدنِ پهلوی‌ها که نشون می‌ده این اسم، به هیچ‌وجه به این خانواده با این سابقه نمی‌چسبه!
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کی فکرشو می‌کرد از اون‌جا به این‌جا برسیم؟! این تازه آغاز امپراطوری ایرانه
وطن‌فروش دکمه‌ی نفهمی رو زده و هیچ‌جوره نمی‌فهمه! تا دیروز می‌گفتن آمریکا زیرساخت و مناطق مسکونی و مدرسه رو نمی‌زنه! الان یا می‌گن چرا تسلیم نمی‌شید یا می‌گن به هرحال آزادی ایران هزینه‌هایی این شکلی هم داره! اگر رها می‌کردیم و می‌گفتیم بیا این ایران و این شما ببینیم چیکار می‌کنید، چندماه بعد که نابود می‌شد می‌گفتن خب جلوی دشمن مقاومت می‌کردین تا نابود نشیم...!!! نطفه رو نمی‌شه گفت؛ الله اعلم... ولی لقمه‌ی اینا قطعا به مشکلی داره که حقیقت رو معکوس می‌بینن...
اعمال شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
✔️ هشت رسانه غربی تایید کردند: حمله به مدرسه میناب کار آمریکا بود. 1️⃣ گزارش سی‌ان‌ان: مسئولیت حمله مرگبار به مدرسه میناب با آمریکا است. ⏩ گزارش دوم سی‌ان‌ان: آسیب جدی به مدرسه میناب نشان می‌دهد آمریکا با مهمات هدایت‌شونده و دقیق آن را هدف قرار داده است. 2️⃣ دیلی تلگراف: بازرسان معتقدند آمریکا پشت حمله به مدرسه دخترانه در ایران بوده است. 3️⃣ نیویورک‌تایمز: این آمریکا بود که به مدرسه ابتدایی دخترانه میناب حمله کرد و ۱۷۵ دانش‌آموز را کشت. 4️⃣ رویترز: حمله به مدرسه میناب با مسئولیت آمریکا بود. 5️⃣ وال‌استریت‌ژورنال: نیروهای سنتکام مسئول حمله‌ای هستند که یک مدرسه در ایران را هدف قرار داده است. 6️⃣ میدل‌ایست‌آی: مدرسه میناب با دوضربه مورد اصابت قرار گرفت تا بازماندگان و امدادگران هم کشته شوند. 7️⃣الجزيره: جنایت میناب عمدی و کار آمریکا بود. 8️⃣ان‌بی‌سی: مقامات دولت ترامپ در جلسه‌ای محرمانه گفته‌اند که آمریکا آن مدرسه را هدف قرار داد.
سَيِّدى اِنْ کُنْتَ لا تَغْفِرُ اِلاّ لاِوْلِيآئِكَ وَاَهْلِ طاعَتِكَ؛ فَاِلى مَنْ يَفْزَعُ الْمُذْنِبوُنَ؟! آن روز که‌ ماییم و هزاران چه کنیم از شرم به‌ پیش چشم‌ یاران‌ چه کنیم؟! غفرانت اگر فقط به خوبان برسد ما طائفه گناه کاران چه کنیم؟!
ادعیه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان.pdf
حجم: 754.8K
📌 ادعیه و زیارات وارده در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
هدایت شده از محمدجواد نظافت
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلام نظامی یک کودک به مدافعان امنیت ❤️ أمیرالمومنین علیه‌السلام: الْجُنُودُ بِإِذْنِ اَللَّهِ حُصُونُ اَلرَّعِيَّةِ وَ زَيْنُ اَلْوُلاَةِ وَ عِزُّ اَلدِّينِ وَ سُبُلُ اَلْأَمْنِ وَ لَيْسَ تَقُومُ اَلرَّعِيَّةُ إِلاَّ بِهِمْ نظامیان به فرمان خدا، پناهگاه استوار رعيّت و زينت و وقار زمام‌داران، شكوه دين و راه‌هاى تحقّق امنيّتند. 🙏 قدردان نیروهای نظامی باشیم. 💐 آن‌ها را تکریم کنیم. 🤲 برای آن‌ها و برای پیروزی سپاه اسلام دعا کنیم. 🇮🇷کانال استاد محمدجواد نظافت 🆔 @ostadnezafat