✅ شرایط رئیس جمهور مطلوب از منظر مرحوم علامه آیت الله مصباح یزدی
👈شرط اول: انسان هر قدر قدرت بدنی زیادی داشته باشد، قهرمان عالم باشد، وقتی نمیداند میخواهد چه کار کند، به چه دردی میخورد؟! عقل کل باشد؛ اما نمیداند چه مقرراتی را میخواهد اجرا کند، چه چیزی را میخواهد اجرا کند. شرط اول کارگزار این است که از هدف تشکیل این جامعه، مقرراتی که طبق آن هدف شکل گرفته، تعیین شده و رسمیت پیدا کرده، و از همین قبیل ارزشهایی که جامعه میخواهد، آگاهی داشته باشد. بههرحال شرط اول کارگزار این است که آن مقررات اجرایی که باید عمل بشود را خوب بداند.
👈شرط دوم، تعهد است؛ تعهد اخلاقی. همانکه در ادبیات دینی به آن تقوا میگوییم، در ادبیات عمومی به آن تعهد یا صلاحیت اخلاقی میگویند. پس شرط اول علم، شرط دوم تقوا.
👈 شرط سوم: غیر از دو شرط علم و تقوا، کسی که کارگزار در جامعه میشود، کسیکه متصدی یک منصب اجتماعی میشود، باید در تعیین مصادیق آن قواعد کلی یا پیاده کردن راههایی که او را به آنها میرساند خبرویت داشته باشد، در مواقع تنازع، اهم و مهم را بشناسد. در اصطلاح ادبیات سیاسی که معمولاً رایج شده به این توانایی حسن تدبیر میگویند.
(همایش معیارهای گزینش دولتمردان اسلامی؛ قم، تالار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، پنجشنبه, 14 ارديبهشت, 1396)
اکنون باید دید کدامیک از کاندیداهای ریاست جمهوری تسلط بیشتری بر گفتمان انقلاب اسلامی و قواعد حکمرانی اسلامی دارد، از تقوا و ورع بیشتری برخوردار است و قدرت مدیریت بیشتری دارد...
#انتخاب_اصلح
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اول افزایش مشارکت بعد انتخاب خوب
🔹رهبر انقلاب: خب #انتخابات خیلی مهم است و در درجه اوّل هم مشارکت مهم است که شما باید ــ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و مانند اینها ــ هر چه میتوانید تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.
🔹بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید. امیدواریم انشاءالله خدای متعال آنچه صلاح این کشور و صلاح این ملّت است، بهآسانی و بیدغدغه پیش بیاورد. ۱۴۰۳/۳/۲۶
#انتخابات
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
✅ دستنوشته شهید محسن حججی در روز عرفه سال ۹۴
شهید حاج قاسم سلیمانی:
"شرط شهید شدن، شهید بودن است..."
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
✅ مناظرات انتخاباتی صحنه مقایسه «برنامهها» و «شخصیت» نامزدها
✍️ مهدی عبداللهی
🔹 فلسفه برگزاری مناظرات انتخاباتی آن است که از سویی نامزدها فرصتی مساوی برای بیان آرا و اندیشههای خود داشته باشند و از آن مهمتر، زمینهای مناسب برای مردم فراهم شود تا با مقایسه بینشها، اندیشهها و برنامههای انتخاباتی نامزدها بتوانند بر نقاط قوت و ضعف هر یک از آنها وقوف یابند و از این رهگذر بتوانند بهترین گزینه برای ریاست قوه مجریه را تشخیص دهند.
🔻اما تاریخ برگزاری مناظرات انتخاباتی از چندین دوره پیشین نشانگر آن است که در مواردی نهچندان اندک، برخی از نامزدهای انتخابات مرزهای انصاف و خطوط قرمز اخلاق را درنوردیده، نهتنها وعدههای دروغین و دستنیافتنی به مردم دادند، بلکه با دروغپراکنی و اتهامزنی به سایر نامزدها و اشخاص دیگر برای خود سبد رأی خریدند. ناگفته روشن است که رأیی که با دروغ و تهمت و دیگر افعال حرام و ضداخلاقی جمع شده باشد، جز وبال گردن نامزد رأیگرفته نخواهد شد، اما مسئله مهمتر، سکان هدایت کشور است که با این شیوه در اختیار فرد ناشایسته و گروه همراستای وی میگیرد و کشور باید دستکم 4 سال تاوان این رإی ضداخلاقی خانمانسوز را بپردازد.
🔹 امیدواریم نامزدهای این دوره در مناظرات انتخاباتی با رعایت اخلاق و انصاف به ارائه برنامهها و راهکارهای خویش برای اداره امور و پیشرفت کشور بپردازند. البته این سخن بدان معنا نیست که تنها به بیان نگرش ایجابی خود بسنده کنند و نسبت به اندیشهها و انظار دیگر نامزدها هیچ ورودی نداشته باشند. روشن است که هر فرد صاحبرأیی مجاز است دیدگاههای دیگر را بررسی کرده، بر آنها خردهگیری کند و حتی آنها را نفی کند، و اتفاقا فضای مناظرات انتخاباتی اقتضای چنین گفتگوی چالشی را دارد، بلکه این سویه بحث نیز در این فضا ضرورت دارد، اما آنچه مهم است، این است که این نفی و ایراد نیز باید در چارچوب اخلاق و تنها در قالب گفتگوی علمی صورت پذیرد.
🔻 ما مردم در مقام ناظران این مناظرات باید افزون بر دقت در «برنامههای نامزدها» به «رفتار و اخلاق» ایشان نیز نظر داشته باشیم، نه آن کس که برنامه متقن و حسابشده برای اداره کشور ندارد، شایسته تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری است، نه آن که در سطح یک مناظره چند نفره، بینش و توان مدیریت احساسات و عواطف منفی خود را ندارد. چنین کسی اگر بر مسند ریاست بنشیند، گستره و عمق بیاخلاقی وی فزونتر خواهد شد.
✅ به امید حاکمیت عقلانیت و اخلاق اسلامی بر فضای مناظرات انتخاباتی
و به امید حاکمیت عقلانیت بر تشخیص رأیدهندگان.
#انتخابات
#اخلاق
#عقلانیت
●➼┅═❧═┅┅───┄
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مروری بر تاثیر مناظرههای انتخاباتی نامزدها بر انتخاب مردم
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
📌 مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه برگزار می کند؛
❖ دوره جامع بهاره «ماجرای امتداد حکمت»
🔸 نسل سوم: آیت الله محمدتقی مصباح یزدی
🔸 با ارائه: استاد مهدی عبداللهی
▫️سه شنبه/۲۹خرداد/ساعت۱۷
🔹 لینک ثبت نام
💻 https://nsayeh.com/?p=6800
༺ مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ༻
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
ظریف در میزگرد سیاسی مسعود پزشکیان در شبکه سه سیما:
بدون سیاست خارجی معقول و متین نمیشود پیشرفت کرد.
پ.ن:
فاصله برجامهای وادادگی به استکبار جهانی با سرنوشت ملت و وطن تنها یک رأی است.
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ| #آرمانشهر_صدرا
✅ مبانی یک نظریه
👤 مهدی عبداللهی
💢 رئالیسم معرفتشناختی، هستیشناسی توحیدی، حرکت جوهری در موجودات جسمانی، دوساحتیبودن انسان، فاعل مختار و مستکملبودن انسان، ضرورت زندگی اجتماعی و انحصار تشریع در پروردگار عالم، از مهمترین مبانی فلسفی نظریه آرمانشهر ملاصدراست.
➕فایل کامل گفتوگو را در «آپارات» و «یوتویوب» فکرت تماشا کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
❌ نه به جریان بازگشت به گذشته
🖌 مهدی عبداللهی
🔹هنگام نگارش پست «انتخاب رئیس جمهور، رأی به یک فرد یا گفتمان» (اینجا) هیچ فکر نمیکردم نامزد رویکرد غربگرا و حامیانش این چنین آشکارا بخواهند دست خود را رو کنند. گویا روی فراموشکاری #حافظه_تاریخی ملت حساب ویژهای باز کردهاند.
#جریان_بازگشت_به_گذشته، نه در دیپلماسی، نه استراتژی و نه حتی در چهرهها، تغییری نکرده است. هنوز آش همان آش و کاسه همان کاسه است که ۸ سال تمام، کشور را معطل بستن با کدخدا کردند و دست آخر به اعتراف صریح خودشان آمریکا دبه کرد و «تقریباً هیچ» نصیب مردم نشد.
♦️ پرسش ملت از این جریان روشن است:
رویکرد شما در 8 سال دولت روحانی چه آوردهای در عرصه سیاسی و اقتصادی برای ملت داشت که کمر به بازگشت به آن دوران بستهاید؟!
#به_عقب_برنمیگردیم
●➼┅═❧═┅┅───┄
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون اول روحانی خواستار توقف راه شهید رئیسی شد
جهانگیری در همایش ستاد پزشکیان:
۳ سال از دولت فعلی گذشته و ببینید تحریمها چه شد؟ چه با زندگی مردم کردند؟ الان هم میگویند ما باید همان راه را ادامه دهیم. این راه باید متوقف شود.
پ.ن:
هشت سال همه امور کشور را به کرشمه کدخدا گره زدند و منتظر ماندند تا لبخند کری برایشان معجزه کند، اما التماس به دشمن گرهی از مشکلات کشور نگشود.
اکنون که به همت شهید جمهور آیت الله رئیسی رحمة الله علیه مملکت به ریل اصلی خود بازگشته و بارقههای امید در دل ملت سوسو میزند، بار دیگر غربگراها دست در دست هم دادهاند تا بار دیگر با دیپلماسی ذلت، آرمانهای انقلاب را به پای استکبار جهانی و دشمنان قسمخورده ایران ذبح کنند. کاش یکی از اینان بپرسد در آن 8 سال سیاه چه گرهی از کار ملت گشودید و کدخدایتان به تمامی التماس شماها، کدامین تحریم را لغو کرد.
با دوگانهسازیهای کاذب سودای بازگشت به قدرت دارند. جبهه انقلاب میگوید نباید امور مملکت را معطل خارجیها گذاشت، اما اینان به دروغ اتهام طرفداری از تحریم به جبهه انقلاب میزنند
#به_عقب_برنمیگردیم
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
8 سال دولت موسوی (1360-1368)
8 سال دولت هاشمی (1368-1376)
8 سال دولت خاتمی (1376-1384)
8 سال دولت روحانی (1392-1400)
در مجموع 32 سال کشور در اختیار شما و همفکران شما بوده است. چرا درست نکردید؟
#فرافکنی
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi