#نمایشگاه_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
📸 بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ۱۴۰۲/۲/۲۴
🆔@mabna_center
🎥#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓حکمرانی شایسته چیست؟
👈 بحث بر سر #حکمرانی شایسته از مهمترین مباحث مربوط به علوم سیاسی است. بر سر تعریف حکمرانی و حکمران شایسته اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد که هر کدام برخاسته از مکاتب سیاسی مختلف است. دکتر دشتی رئیس مرکز پژوهشی مبنا و نویسنده کتاب «حکمرانی شایسته» از معیارهای حکمرانی شایسته سخن می گوید.
🌐 مشاهده این مصاحبه در سایت مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #نمایشگاه_کتاب
🔰 باید خرید کتاب، یکی از مخارج اصلی خانوادهها محسوب شود، #مردم باید پیش از خرید بعضی از وسایل تزئیناتی و تجملاتی، به #کتاب اهمیت بدهند و کتاب را مثل نان و خوراکی و وسایل معیشتی لازم، بخرند.
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 لزوم وجود تیم تخصصی در حوزههای مختلف در مراکز مشاوره
گفتگو با خانم دکتر ملاحت امانی، مدیر گروه روانشناسی و عضو هیئتعلمی گروه روانشناسی دانشگاه بجنورد
⬅️ مراکز #مشاوره و مشاوران برای دستیابی به وضعیت مطلوب، باید شاخصهایی داشته باشند که از آن جمله میتوان به دریافت #آموزش تخصصی و تجربه کافی مشاوران و گذراندن دورههای کارورزی و سوپروایزر اشاره نمود.
📌 باید چند گام عقبتر و به زمانی رفت که هنوز زوجین تصمیم قطعی را برای #طلاق نگرفتهاند. برای این منظور باید هزینه خدمات مشاوره روانشناسی کاهش بیابد بهگونهای که همه اقشار #جامعه امکان دسترسی به آن را داشته باشند.
🔰 در خصوص آن قشر از جامعه که کارمند نبوده و در سازمانها حضور ندارند، #بهزیستی میتواند آموزشهای قبل از #ازدواج و یا مهارتهای غنیسازی روابط زوجین را در سطح محلات در مساجد و حسینیهها برگزار کرده و دورههای رایگان را برای اهالی محله ترتیب بدهد.
🌐 مطالعه متن کامل این گفتگو
🆔@mabna_center
#مرکز_پژوهشی_مبنا
👈 کسی که به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمیشود.
__________________
◾️ شهادت امام جعفر صادق علیهالسلام تسلیت باد.
🆔@mabna_center
#نشست_علمی #مرکز_پژوهشی_مبنا
🔰نشست علمی در حوزه آموزش
با حضور:
🎤 دکتر محمد باقر صدقی
🎤 حجت الاسلام دکتر علی اکبر عبدالاحدی مقدم
🗓 زمان: سه شنبه ۲۶ اردیبهشتماه، ۱۴۰۲ ساعت ۱۴
🏢 مکان: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. شبستان. نیم طبقه. سالن تبیین یاس
#انقلاب #کارآمدی_نظام #آموزش
#نمایشگاه_بین_المللی_کتاب_تهران
🔗 لینک خبر
🆔@mabna_center
#جمعیت #مرکز_پژوهشی_مبنا
🔰هفته ملی جمعیت گرامی باد
عناوین این هفته به ترتیب عبارتند از:
۲۴ اردیبهشت: رسانه و جوانی جمعیت
۲۵ اردیبهشت: مدیران و جوانی جمعیت
۲۶ اردیبهشت: خانواده موفق و جوانی جمعیت
۲۷ اردیبهشت: دستگاههای دولتی و جوانی جمعیت
۲۸ اردیبهشت: شرکتهای خصوصی و جوانی جمعیت
۲۹ اردیبهشت: نخبگان و جوانی جمعیت
۳۰ اردیبهشت: گروههای مردمنهاد و جوانی جمعیت
🆔@mabna_center
#یادداشت #مرکز_پژوهشی_مبنا
🌀 سیاستهای حمایتی در سایه گفتمان ضدجمعیتی
🖋 دکتر یاورعیوضی، پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا
📌 در سیاستهای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اولویت، فرهنگ باشد نه اقتصاد!
⬅️ مطابق با #فرهنگ سنتی و رسمی #جامعه ایرانی اعضای خانواده بر مبنای یکسری از نقشهای خانوادگی هویت مییابند. از این نقطهنظر زن، مرد و فرزند دارای نقشها و مسئولیتهاییاند. این در حالیست که در سالیان اخیر بهواسطه تحولات هویتی حول زن و گذر هویتیابی از #خانهداری به محیط بیرون از خانه(اشتغال، تحصیل و ...) که اغلب با ملاکهای غربی صورت گرفته علاوه بر ظهور تنشهایی میان طرفین در رابطه با #ازدواج و تداوم آن، کنشهای فرزند آوری را نیز متأثر ساخته است. تغییر نگرش به رابطه جنسی از تولیدمثل به «التذاذ صرف» و تعریف فرزند تحت عنوان «مزاحم» از دستاوردهای چنین تغییر نگرشی تلقی میشود.
🔻امروزه روابط و مناسبات انسانی نیز عرصه نفوذ فرهنگ #سرمایهداری شده است؛ در این میان عشق و روابط درونخانگی متأثر از چنین فرهنگی دچار سیالیت و عدم قطعیت(به مانند کالا) میشود؛ در این وضعیت، هرآن، روابط بهواسطه کوچکترین نارضایتی یا در دسترس بودن یک جایگزین لذتبخشتر و مقرونبهصرفهتر دستخوش تغییر میشود. همچنانکه دلنشینترین کالاها جایگزین میشوند.
▫️بایستی در سیاستهای حمایت از #خانواده و جوانی جمعیت، اولویت، فرهنگ باشد نه اقتصاد. کاهش نرخ باروری در طبقات مرفه و جوامع توسعه یافته(به لحاظ اقتصادی) گواه بر فرهنگی بودن امر #فرزندآوری است.
🌐 مطالعه یادداشت در سایت مرکز پژوهشی مبنا
🆔@mabna_center
#ارتباطات_و_روابطعمومی
#مرکز_پژوهشی_مبنا
امام خامنهای:
🌐 روابطعمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد میگذرد.
_._._._._._._._._._._._._._._._._
🔰 ۲۷ اردیبهشتماه، روز ارتباطات و روابطعمومی گرامی باد.
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 درآمدی بر حق دینداری
✍نویسنده: دکتر محمد تقی دشتی
⬅️ در حال حاضر حق دینداری، آنهم با صبغۀ حق مصونیت بهقدری در محاق قرار گرفته است که نه در اسناد جهانی، نه در بسیاری از اسناد حقوق بشری منطقهای اشارۀ صریحی به آن نشده است.
📌 این امر باعث اهانتها، تعرضات و تعدیهای فراوانی علیه #دین و دینداران شده و آنچه به جایی نرسیده، فریاد دینداران بوده است.
▫️ در اسناد حقوق بشری، مذهب، دین، دینداری و مقدسات دینی دینداران، صرفاً در محدودۀ حق-آزادی تعریف شده و به همین علت در مقابل آزادی بیان -که حقی بنیادین است- در موضع ضعف قرار گرفته و عملاً از حمایت مؤثر مجامع حقوق بشری برخوردار نمیشود.
☑️ هدف نگارندۀ این کتاب، بیان مقدمات یک نظریه است؛ نظریهای مربوط به حق #دینداری و حق مصونبودن آن. این اثر درواقع جمعبندی آثار متعدد نویسنده در مقاطع مختلف با محوریت دینداری است و امید است برای شکلگیری گفتمانی با این موضوع مؤثر بیفتد و آغازی بر تکامل و تحولی بنیادین در مورد به رسمیت شناختهشدن حق دینداری در اسناد و مجامع بینالملل باشد.
@maks_e_andisheh
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 شما همراهان گرامی میتوانید این کتاب را از غرفه نشر"مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنید.
🆔@mabna_center
#حجاب #عفاف #مرکز_پژوهشی_مبنا
❓ امر عجیب کشفحجاب برای چه بود؟
💢 نمیدانستیم که از ۳۰۰ سال قبل در همان عهدنامه آنها این امر بود که اینگونه کارها برای استعباد و نوکری و استثمار انجام شود.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۶۰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
⬅️ به بهانه فرارسیدن سالگرد ارتحال حضرت آیتالله بهجت(رحمةالله علیه)
🆔@mabna_center
#نمایشگاه_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
✅ باید به گونهای برنامهریزی شود که فضای #کتابخوانی در #کشور توسعه و تعمیق پیدا کند.
🆔@mabna_center
#آثار_مبنا 1⃣ #مکث_اندیشه
📚 لیست مجموعه کتب(حکمرانی اسلامی) نشر مکث اندیشه، ناشر آثار مرکز پژوهشی مبنا
ادامه دارد...
📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 علاقه مندان میتوانند این کتاب را از غرفه نشر "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنند.
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 افراطگرایی چالشها و راهکارها
🔘 افراطگرایی دینی یکی از پیچیدهترین چالشهایی است که تقریباً همه ادیان و مذاهب جهان با آن دست به گریبان هستند. نمونههای مختلفی از آن در کتاب مقدس و عالم یهودیت و مسیحیت دیده میشود. از نصگرایی و تفسیرهای متفاوت فرقههای صدوقیان، فریسیان و زیلوتهای #یهودی گرفته تا اختلافات کلیساهای شرق و غرب و درگیریهای مذهبی آنان و شکلگیری الهیات بنیادگرایان #مسیحی و انجیلیکنها و نگرش عجیب و غریب برخی از فرقههای پروتستانیسم مسیحی، نمونههایی از
#افراطگرایی در طول تاریخ است.
✔️ هدف اصلی تألیف این کتاب، بررسی وضعیت تنش و افراطگرایی مذهبی در جامعه #ایران و جهان بوده است. بسیاری از حوادث کشورهای منطقه و ایجاد واگراییهای قومی و مذهبی باعث تأثیرگذاری آن در #جامعه ایران شده است و متأسفانه سخنان برخی بزرگان کشور و رواج اطلاعات نادرست در جامعه باعث ایجاد تنش در جامعه شده است که این مسئله هم میتواند از منظر امنیتی برای جامعه خطرناک باشد و هم مانع پیشرفت کشور به ویژه در بعد #فرهنگی آن شود. از این رو در این کتاب ابتدا به بررسی عوامل و ریشههای افراطگرایی در منطقه پرداخته شده و سپس وضعیت درونی #کشور و مسائلی که در رابطه با تنش #شیعه و سنی در داخل کشور وجود دارد مورد بررسی قرار گرفته است.
🌐@maks_e_andisheh
📚📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 شما میتوانید این کتاب را از غرفه نشر "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنید.
🆔@mabna_center
#نشست_علمی #عفاف #حجاب
🔰 نشست علمی "عفاف و حجاب و نقش آن در تحکیم خانواده"
🎤 حجتالاسلام دکتر مهدی شجریان، معاون پژوهش #مرکز_پژوهشی_مبنا
🗓 جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۰:۳۰
🏢 نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، شبستان، نیم طبقه، سالن یاس
🔗 لینک خبر
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #نمایشگاه_کتاب
❇️ مبنا، روایتی جدید از پیشرفتهای ایران
⬅️ نشست نقد و بررسی مرکز پژوهشی مبنا در سالن جهاد تبیین واقع در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد و برای رفع مشکلات اجتماع راهکارهایی ارائه گردید.
🔹در این نشست به اصول و مبانی فعالیت آموزش محور پرداخته شد. در این جلسه جامعه #نخبگان را جامعه میانهای از هرم دانستند که در رأس آن حاکمان قرار دارند و سطح زیرین آن جامعه مردمی است. مسئول ارتباطات #مبنا خاطرنشان کرد: جایگاه نخبگان در سطح جامعه از جایگاه ویژهای برخوردار است که بیشترین تأثیرگذاریها روی مردم عادی را میتوان از این بخش دانست.
🔻وی ایراداتی به #نظام_آموزشی وارد کرد و گفت: از جمله وجود کلیشه در مهارت گفتگو و حل مسئله، نبود یک نظامواره(نگاه راهبردی عمیق) است.
🔰 #مرکز_پژوهشی_مبنا راه حل این مشکل را در به اغنا رسیدن دو طیف نخبگان دانشی و اجرایی دانست و در ادامه گفت: اندیشکده به صورت team work کار میکند. به صورت طبقهبندی در کارگروههای رصد، شناسایی و تحلیل میکند. به طور مثال در زمینه #حجاب بزرگترین خلأ را در سیستم آموزشی معرفی کرد.
🌐 مشاهده خبر
🆔@mabna_center
#نمایشگاه_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
📺 حضور عوامل شبکه دو سیما جهت ضبط برنامه #باغ_کتاب شبکه۲ رسانه ملی در غرفه "مکث اندیشه" و مصاحبه با آقای دکتر هاشمی نسب، مدیرگروه وضعیت شناسی مرکز پژوهشی مبنا
📚 نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، راهروی۲۰، غرفه۱۰
🆔@mabna_center
#آثار_مبنا 2⃣ #مکث_اندیشه
📚 لیست مجموعه کتب(ولایتفقیه، فقه و حقوق در نظام اسلامی) نشر مکث اندیشه، ناشر آثار مرکز پژوهشی مبنا
ادامه دارد...
📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 علاقه مندان میتوانند این کتاب را از غرفه نشر "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنند.
🆔@mabna_center
#معرفی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
📔 بررسی وضعیت طلاق در کشور با تأکید بر استان قم
🔻اختلافات زناشویی در #ایران جزء مسائلی است که در رتبۀ بالای رویدادهای فشارزای زندگی قرار دارد. ارقامی که برای #طلاق های آشکار و پنهان بیان میشود برای کشوری که داعیهدار تشیع و اهلبیت است دور از انتظار است؛ بهویژه آنکه در شهر مذهبی قم، میزان طلاق بیش از میانگین نرخ طلاق در #کشور اعلام شده است.
🌀 با وجود این، با اصلاح بسیاری از انگارههای اشتباه در تفکرات زوجین از ازدواج، افزایش آگاهی و قدرت تحمل، سازش، همسانی پیش از #ازدواج و... میتوان جلوی این بدعت اجتماعی را تا حدودی گرفت.
✍ در این #کتاب سعی شده است علاوه بر بیان آسیبها و عوامل طلاق، به بررسی راهبردی و ارائه راهکارهای کاهش طلاق در کشور با تأکید بر استان #قم پرداخته شود.
✔️از ویژگیهای این کتاب روش متفاوت نسبت به آثار مشابه و همچنین نگاه استانی و درعین حال ملی است.
🌐@maks_e_andisheh
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 شما همراهان گرامی میتوانید این کتاب را از غرفه نشر "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، راهروی ۲۰ غرفه ۱۰ یا از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنید.
🆔@mabna_center
#رونمایی_کتاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
💠 آیین رونمایی کتاب "نظام واره مسائل آموزش" در نمایشگاه کتاب تهران
👈 برگزاری آیین رونمایی کتاب "نظام واره مسائل آموزش(#تعلیم و #تربیت)" در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
🎤 با حضور دکتر علی اکبر عبدالاحدی مقدم، پژوهشگر حوزه وضعیتشناسی مرکز پژوهشی مبنا
🗓 شنبه ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۳۰
🏢 نمایشگاه بین الملی کتاب تهران، غرفه ناشران انقلاب اسلامی، شبستان، راهرو ۲۲ غرفه ۱۲
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
💢 ضرورت بررسی مجدد فرآیند قانونی طلاق در کشور
گفتگو با خانم دکتر سمیه کریمی، مشاور مدیرکل اداره کل بهزیستی استان
▪️گاهی افزایش تعداد مشاورین و تعداد مراکز بهعنوان راهکاری در جهت سامان بخشیدن به مسئله اشتغالزایی مشاوران در نظر گرفته میشود که این موضوع آسیبی بسیار جدی به موضوع پیشگیری از #طلاق وارد میکند.
🔻 #مردم جهت مراجعه به مراکز مشاوره ازلحاظ اقتصادی دچار مشکل هستند و به همین سبب مراجعه به مشاوره را بهعنوان آخرین گزینه خود مدنظر میگیرند؛ لذا تا زمانی که حمایتهای بیمهای برای این خدمات نباشد این وضعیت ادامه خواهد داشت.
⬅️ نکته دیگر لزوم بررسی مجدد فرآیند قانونی طلاق در #کشور ما است؛ زیرا در برخی از موضوعات، طلاق به سهولت محقق میشود بدون اینکه اجباری بر استفاده از خدمات مشاورهای باشد. این در حالی است که در این موارد در صورت اجرایی شدن صحیح درمان، خدمات مشاورهای میتواند بسیار تأثیرگذار بوده و مانع از پیشگیری طلاق شود. در مقابل در برخی موارد که به نظر میرسد خدمات مشاوره کارساز نبوده و نمیتواند نوشدارویی برای این موضوع باشد، پروسه قانونی طلاق بسیار طولانی میشود که ممکن است این فرآیند منجر به آسیبهای اجتماعی دیگری نیز شود.
🌐 مطالعه متن این گفتگو
🆔@mabna_center
#آثار_مبنا 3⃣ #مکث_اندیشه
📚 لیست مجموعه کتب(مطالعات فرهنگی_اجتماعی ایران) نشر مکث اندیشه، ناشر آثار مرکز پژوهشی مبنا
ادامه دارد...
📚📚📚📚📚📚📚📚
🔰 علاقه مندان میتوانند این کتب را از فروشگاه اینترنتی انتشارات "مکث اندیشه" ناشر کتابهای مرکز پژوهشی مبنا تهیه کنند.
🆔@mabna_center
#مرکز_پژوهشی_مبنا
🌺 سالروز ولادت حضرت معصومه سلامالله علیها و روز دختر مبارک باد.
🆔@mabna_center
#عکس_نوشت #حجاب #مرکز_پژوهشی_مبنا
👈 برای حفظ عزت کشور، وضع #عفاف را خانمها باید مراقبت کنند. خودنمایی و جلوه فروشی یک لحظه است ولی آثار آن برای جامعه، برای اخلاق، حتی برای سیاست، مخرب و ماندگار است.
🎤 مقام معظم رهبری
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #دیدار
🔰 دیدار قائم مقام مجتمع آموزشی پژوهشی بینالملل حوزه با رئیس مرکز پژوهشی مبنا
⬅️ دکتر شیعی قائم مقام مجتمع آموزشی پژوهشی بینالملل #حوزه با حضور در #مرکز_پژوهشی_مبنا با دکتر محمدتقی دشتی و مدیران این مرکز دیدار و گفتگو کرد.
🔸 در این دیدار درباره راهکارهای تعامل بیشتر و همکاری های دوجانبه مرکز پژوهشی مبنا و مجتمع #بینالملل_حوزه در راستای شناسایی، ایجاد رویکرد بین المللی در فعالیت ها و برنامه های مرکز پژوهشی مبنا و گسترش ظرفیت ها و مقابله با چالش های دینی و فرهنگی در عرصه های جهانی، گفتمان سازی و آماده سازی پژوهشگران و #طلاب برای ایفای نقش علمی، فرهنگی و تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) و بستر سازی در بخش های مختلف گفت و گو و تبادل نظر شد.
📌در این جلسه، جناب دکتر شیعی، قائم مقام مجتمع آموزشی پژوهشی بین الملل ابراز امیدواری کرد با همکاری دوجانبه شاهد رویکرد بین المللی در پژوهش ها باشیم تا با حمایت از انتشار آثار علمی در عرصه بین الملل، طرح های مشترکی که دارای بعد بین المللی اند، محقق گردد.
🌐 مشروح خبر
🆔@mabna_center
#نشست_علمی #مرکز_پژوهشی_مبنا
👈 نقش عفاف و حجاب و تاثیر آن در تحکیم خانواده
🔰 نشست علمی با موضوع «عفاف و حجاب و نقش آن در تحکیم خانواده» با حضور حجتالاسلام دکتر مهدی شجریان، پژوهشگر و معاون پژوهش مرکز پژوهشی مبنا، در سالن یاس نمایشگاه کتاب برگزار شد.
📌 شاخص تشخیص عفاف بهشدت وابسته به #فرهنگ است. برای مثال هر انسانی به اعتبار فرهنگی که در آن زندگی میکند حجاب را رعایت میکند. یک بانو در شهر #قم موظف است که حجاب را در قاعده فقهی و قوی رعایت کند؛ اما بانوان شالیزار شمالی که سر زمینها کار میکنند، طبق فرهنگشان از حجاب کمتری برخوردار هستند اما از عفاف بالایی برخوردارند و عفیفه هستند. این زنانی که به مسئله حجاب اعتراض دارند، اینها بیعفت نیستند.
🔸 اینکه گفته میشود کسی که #حجاب ندارد بیعفت است اشتباه است. #عفاف یک فضیلت درونی است.
🔔 مسائلی که مطرح کردیم در نقض یا تضعیف حجاب نیست. پوشش چه برای #زن و چه برای مرد برای تقویت حجاب به کار میرود و این تقویت حجاب بانی تحکیم نظام #خانواده است.
✔️ مهدی شجریان در پایان با اشاره به سلامت جنسی جامعه و نقش حجاب در این امر مهم افزود: مسئله آستانه رضایت جنسی در #جامعه بسیار مهم است.
🌐 گزارش کامل این نشست
🆔@mabna_center
#کرسی_علمی_ترویجی
#مرکز_پژوهشی_مبنا
مرکز پژوهشی مبنا برگزار میکند:
🔸 کرسی علمی ترويجی «نگاهی نو به مدرسه ایرانی اسلامی با تاکید بر تغییر ساختارهای آموزشی و فیزیکی»
🎤 ارائه دهنده: سرکار خانم حمیده طرقی اردکانی(مشاور و پژوهشگر حوزه زن و خانواده)
🎤ناقد:جناب آقای دکتر حمید طالب(استادیار گروه فلسفه ذهن دانشگاه ادیان و مذاهب)
✍ دبیر علمی: سرکار خانم فاطمه عباسی (پژوهشگر و مدیرواحد روابط عمومی مرکز پژوهشی مبنا)
🗓 چهارشنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۵:۳۰
🏢 قم، عماریاسر، خیابان قدوسی، کوچه شفیعی اقدم، پلاک ۱۲
🔗 لینک ورود به جلسه:
https://vcpro.ir/mabna
🆔@mabna_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حجاب #عفاف #مرکز_پژوهشی_مبنا
⭕️ متوجه برنامه دشمن برای حجاب باشید
⬅️ مسئله حجاب محدودیّتِ شرعی و قانونی است؛ آنجا محدودیّتِ دولتی نیست، قانونی است و شرعی است؛ کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است.
🗓۱۴۰۲/۱/۱۵
🆔@mabna_center
#مصاحبه #مرکز_پژوهشی_مبنا
📌 ضرورت تحول در نظام آموزش با تمرکز بر مهارت و تربیت محوری
🎙 دکتر محمدباقر صدقی، پژوهشگر و معاون ارتباطات مرکز پژوهشی مبنا
👈 امروز بزرگترین آسیب #خانواده از پراکندگی مدیریت این نهاد در دستگاه های اجرایی و دولتی است و نقطه عطف تمامی آسیبهای اجتماعی نیز از نهاد خانواده نشأت میگیرد.
❓واقعاً چقدر توانستیم کتابهایی را به جوانان و نوجوانان در این سیستم آموزشی که خود مقام معظم رهبری معتقد هستند که مهارتی نیست، معرفی کنیم که جذب آن شوند و یا #فرهنگ گفتگو را یاد بگیرد؟!
🌀 حجم گسترده از سواد آموزی، نسل باسواد، #دانشجو و مواردی از این دست که به معنای پایان کار نیست اما دستاوردهایی است که باید دیده شود و ادامه یابد.
🔘 مردم ما در چند دهه حیات جمهوری اسلامی به سطح بالایی از #سواد تعلیمی دست یافتند اما در بخش آموزش و مهارت متاسفانه عقب ماندیم و نتوانستیم نیاز #جامعه را برطرف کنیم.
🌐 مطالعه متن کامل این گفتگو
🆔@mabna_center
#خبر_مبنا #رونمایی
🔰 «نظامواره مسائل آموزشی» رونمایی شد
🔸نشست رونمایی کتاب «نظامواره مسائل آموزشی» با حضور دکتر علیاکبر عبدالاحدی مقدم در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد.
🔹دکتر عبدالاحدی مقدم در بیان توضیحاتی با محوریت اختلال در نهاد آموزشی کشور بیان کرد: به دلیل اختلالی که در حال حاضر در نهاد #آموزش کشور وجود دارد، به وضوح مشاهده میکنیم که بحث جامعهپذیری در نوجوانان و جوانان به طور کامل صورت نمیگیرد و فرهنگ اسلامی و ایرانی که باید در #آموزش_و_پرورش به صورت جامعهپذیری به نسل بعد انتقال پیدا کند، به درستی انجام نمیشود؛ در واقع نتیجه اختلال نهایی عدم جامعهپذیری مناسب بر اساس فرهنگ ایرانی اسلامی است.
🌐 مشروح خبر
🆔@mabna_center