eitaa logo
«مبسا»
2.9هزار دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
10.6هزار ویدیو
165 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ 🕊࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐🕊 ادمین کانال جهت دریافت نظرات و شرکت در مسابقات: @mabsaa_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: با آدم‌های ریاکار نمی‌توان به جایی رسید رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از نشان‌آوران المپیادهای علمی و جهانی: 🔹وظیفه داریم خدمات سلامت را با کیفیت مناسب به همه شهروندان ارائه دهیم. 🔹حل مشکلات با وجود جوانان باانگیزه امکان‌پذیر است. با آدم‌های فرصت‌طلب و ریاکار نمی‌توان به جایی رسید. 🔹علم خود را برای گره گشایی از مشکلات مردم و کشور به کار بگیرید. ایران ما و ما به شما امید بسته‌ایم، عزم و اراده برای حل مشکلات را در خود به وجود آورید. 🔹با همه گرفتاری‌هایی که برای ما به وجود می‌آورند، قادریم تمام مشکلات موجود را حل کنیم به شرط آنکه تلاش کنیم. مفت نمی‌توان به جایی رسید همانطور که شما به راحتی به این افتخارات دست پیدا نکرده‌اید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: همراهی مردم در کاهش مصرف انرژی را دیدید 🔹رئیس مجلس: همراهی مردم در کاهش مصرف انرژی را دیدید. مردم همه‌جا همراه‌اند؛ این ماییم که باید بدانیم چه می‌خواهیم و نتیجه کار را مدتی بعد به مردم ارائه کنیم.
صعود پرقدرت شاخص بورس به ارتفاع ۲.۷ میلیون 🔹در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، دقایقی پیش بیش از ۵میلیارد و ۶۰میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۲هزار و ۹۰۰میلیارد تومان در بیش از ۱۰۴هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۴۱هزار و ۷۵۷۶۰۰واحدی به ارتفاع ۲ میلیون و ۷۰۰هزار واحد صعود کرد.
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازی رو عوض کن، قبل از اینکه بازی بخوری! 🎙️علی عبدی ،تحلیلگر سیاسی ⚠️وقتی دشمن دستتو می‌خونه، غافلگیری دیگه معنایی نداره... توی میدان جنگ، محاسبه‌پذیر بودن یعنی شکست خوردن. وقتشه از چارچوب‌های تکراری بیایم بیرون و یه مدل جدید برای بازی تعریف کنیم. از خودت بپرس: چرا همیشه مجبوریم به “موشک” متوسل بشیم؟ آیا وقتش نیست دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما یه بازنگری اساسی کنن؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس ارتش حکومت مستعفی یمن : زمان تصرف صنعا و پس گرفتن تمامی استان ها از دست حوثی ها فرا رسیده است
📣 آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای اطلاعات درباره الجولانی را لغو کرد 🔸️آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری را که برای دریافت اطلاعات منجر به بازداشت سرکرده گروه تروریستی هیئت تحریر الشام تعیین کرده بود، لغو کرد.
📣 بازدید از موزه‌های دفینه فردا برای بانوان رایگان است 🔸️به‌مناسبت روز مادر، بانوان می‌توانند فردا به‌صورت رایگان از پردیس موزه‌ای دفینه، موزهٔ زمان، کاخ مرمر، موزهٔ خودروهای تاریخی، موزهٔ نور و روشناییِ یزد، موزهٔ ملیِ هنرهای اصفهان و پردیس موزه‌ای رامسر دیدن کنند.
📣 زلزله ۴.۳ ریشتری گزیک خراسان‌ جنوبی را لرزاند 🔸️ساعت ۰۳:۰۱ بامداد روز شنبه «۱ دی‌ماه»؛ زلزله‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 آذین‌بندی و نصب کتیبه‌ در حرم مطهر امام هشتم (ع) به مناسبت جشن ولادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: دوران ما تمام شده و نوبت جوانان است 🔹نیازی نیست به‌فکر دنیا باشید؛ اگر قدرتمند شوید، دنیا به‌دنبال شما می‌آید. اینکه علمتان را برای دنیا استفاده کنید یا برای ارزش‌هایتان، خیلی فرق می‌کند.
🔺️ توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها یوسف پزشکیان: 🔸استانداری تماس گرفته: «آن موردی که برای منطقه آ مطرح بود...» قبل از اینکه تمام کند گفتم من اصلا در جریان نیستم. 🔸موارد دیگری هم بوده که با ارجاع به نظر و رأی من تلاش شده برای پستی، لابی کنند. 🔸لازم بود بگویم در هیچ عزل و نصبی دخالت نداشته و ندارم. 🔸انتصابات باید بر مبنای شایستگی باشد./ایسنا
چرا یارانه آذر برای برخی افراد واریز نشد؟ 🔹درحالی سازمان هدفمندی از واریز یارانه آذرماه و قابل برداشت شدن آن از ساعت ۲۴ روز ۳۰ آذر ماه خبر داده که تماس های مردمی بیانگر آن است که یارانه آذر برای برخی افراد که تا ماه قبل یارانه نقدی را دریافت می کردند هنوز واریز نشده است. 🔹سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها در همین ارتباط گفت: میزان تراکنش برخی بانکها بالاست و تا یارانه نقدی به حساب افراد بنشیند طول می کشد. در عین حال برخی بانک ها ممکن است پیامک واریز را به مشتریان ارسال نکرده باشند. 🔹به افرادی که به همین دلیل با ما تماس می گیرند هم توصیه میکنیم تا اواسط امروز صبر کنند و بعد از آن حتما حساب شان را چک کنند و منتظر پیامک بانکی نباشند. مشکلی از لحاظ واریز وجود ندارد و تمام اقداماتی که لازم بوده،انجام شده است.