eitaa logo
«مبسا»
3هزار دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
7.9هزار ویدیو
158 فایل
شبکه اطلاع رسانی ☫مرکز مقاومت بسیج کمیته امداد کشور☫ 🕊࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐🕊 ادمین کانال جهت دریافت نظرات و شرکت در مسابقات: @mabsaa_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
حکم قطعی‌برای تتلو صادر نشده است 🔹سخنگوی قوه‌قضائیه درباره آخرین حکم صادر شده برای امیرحسین مقصودلو (تتلو) گفت: هنوز حکم قطعی برای او صادر نشده است.
آخرین وضعیت پرونده سقوط بالگرد رئیس‌جمهور سخنگوی قوه قضاییه: 🔹پرونده در سازمان قضایی نیروهای مسلح در حال بررسی است. 🔹تاکنون ادله و شاهدی که نشان دهنده اقدامات خرابکارانه باشد به دست نیامده است. 🔹تحقیقات ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدابیامرز شوهرم وقتی میخواستم بیام آمریکا یه حرف قشنگی بهم زد ..‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: دولتی‌ها نگویند تحقق رشد ۸ درصدی نمی‌شود
حمایت وزیر خارجهٔ جدید آمریکا از فعال‌سازیِ مکانیسم ماشه علیه ایران 🔹تد کروز، سناتور تندروی آمریکایی گفت که «وزیر خارجهٔ آمریکا در اظهارات کتبی‌اش گفته که از بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران با مکانیسم ماشه حمایت می‌کند».
مرگ ناگهانی مرد اعدامی 2 روز پس از بخشش و آزادی در دزفول ! داستان امروز حکایت زندانی محکوم به اعدام است که با حمایت مردم دزفول و تلاش‌های خالصانه فردی خیر از مرگ نجات یافت، اما سرنوشت او پایانی دیگر داشت. در داستانی عجیب و پر از احساس، زندانی محکوم به اعدام که با همت مردم دزفول و تلاش‌های خیرین از طناب دار رهایی یافته بود، متأسفانه تنها 2 روز پس از آزادی به کام مرگ فرو رفت. این مرد که پس از سال‌ها انتظار در آستانه مرگ، دوباره به زندگی بازگشته بود، به دلیل سکته قلبی ناشی از شوق آزادی و فشارهای روانی ناشی از سال‌ها زندان، از دنیا رفت. مردم دزفول، که در این مدت به طور بی‌وقفه برای آزادی او تلاش کرده بودند، در فضایی غم‌آلود پیکر او را به خاک سپردند. این داستان، نه تنها داستان نجات از مرگ، بلکه روایتگر عمق احساسات انسانی و عشق به زندگی است که در لحظه‌ای نابهنگام به پایان رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️کارشناسی هوا شناسی فقط ایشون 😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
📌طالبان: ما تجهیزات را پس نمی دهیم بلومبرگ به نقل از منابع گزارش داد که جنبش طالبان پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای بازگرداندن تسلیحات و تجهیزات آمریکایی را رد کرده است. اعضای این گروه بر این باورند که واشنگتن باید برای مبارزه با سازمان تروریستی داعش سلاح های مدرن در اختیار آنها بگذارد . پیش از این، در 19 ژانویه، در جریان یک گردهمایی، ترامپ تهدید کرد که در صورت عدم بازگرداندن تسلیحات و تجهیزاتی که سربازان آمریکایی در سال 2021 در کابل به جا گذاشته بودند، کمک مالی به کابل را متوقف خواهد کرد. تسلیحات و تجهیزات به ارزش بیش از 7 میلیارد دلار توسط طالبان در حال حاضر ممنوع شده است.
⚠️درحالی که تنها پنج روز از مهلت ۶۰ روزه رژیم صهیونیستی باقی مانده است، ارتش این رژیم امروز نیز چند مورد نقض‌ آتش‌بس انجام داد. 🔺پیش‌تر تمامی کشورها و گروه‌های لبنانی به خصوص حزب‌الله نسبت به عدم خروج رژیم صهیونیستی از لبنان پس از مهلت ۶۰ روزه هشدار داده اند
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺لعنت به هرکی که باعث شدن آقا بفرمایند "من شرمنده شدم"
🔷چشم امید ترامپ به باگ بزرگ برجام/گزینهٔ ترامپ برای نمایندگی در سازمان ملل: مکانیسم ماشه مهم است 🔹‌استفانیک، گزینهٔ ترامپ برای نمایندگیِ آمریکا در سازمان ملل در جلسهٔ بررسی صلاحیتش گفت: مکانیسم ماشه یک ابزار مهم برای رئیس‌جمهور علیه ایران است. 🔹‌این قانون‌گذار سابق جمهوری‌خواه همچنین کارزار ناکامِ «فشار حداکثری» در دولت اول ترامپ علیه ایران را «موفق» دانست. 🔹‌در این جلسه کورنین، سناتور جمهوری‌خواه کمیتهٔ روابط خارجیِ سنای آمریکا ضمن اشاره‌ به سوابق ضدایرانیِ استفانیک در مجلس نمایندگان آمریکا، به ناکامی ترامپ در توسل به مکانیسم ماشه اذعان کرد.