InShot_۲۰۲۳۰۴۲۷_۱۹۱۰۱۵۱۲۳_۲۷۰۴۲۰۲۳.mp3
11.52M
.
#در_خانه_پیامبر_صلی_الله_علیهواله
🛖🛖🛖🛖🛖🛖
رویکرد:شناخت امیرالمومنین علیه السلام
قسمت_دوم
༺◍⃟👧🏻🧒🏻჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
#داستان
#داستان_شب
#گروهسنی۵تا۱۲
#قصه
#زندگانی_امیرالمومنین_علیهالسلام_قسمتدوم
#گوینده: سرکار خانم معینالدینی
@madarane_fatemi
هدایت شده از خاکریز
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شفای دختر بچه فلج ایرانی در حرم مطهر امامین عسکریین (ع) در شب جمعه۱۴۰۲/۰۲/۲۱
#کارگاه_برنامه_ریزی ۱۴
🔰🔰🔰
♦️ خانوما خودتون بهتر از هر کسی تا الان درک کردین که این گوشی داره زندگی ها رو بر باد می ده، اختیار بچه ها رو از دست پدر و مادرا خارج کرده و داره ذهن و فکرشونو ویران می کنه، اختلافات و سردی های زیادی بین همسران به وجود آورده و بدتر از همه اینکه وقتمونو هدر می ده و خیلی بلاها از جانب این موجود نیم وجبی داره سرمون می یاد.
👈اگه می خوای گوشی دست گرفتن همسر و فرزندت رو مدیریت کنی اول گوشی خودتو مدیریت کن، رطب خورده منع رطب کِی کند؟!
👌 گوشی یه خاصیتی داره و اون اینه که اگه ببینیش ⬅️مدام می خوای دستت بگیری. بنابراین هر چی کمتر جلوی دستت باشه، کمتر دست می گیری، ⬅️در نتیجه کمتر گول می خوری که حالا اینو ببینم حالا اونو ببینم ، در نتیجه وقتت کمتر دزدیده می شه⬅️ در نتیجه به کارهای دیگه می رسی ⬅️ در نتیجه انرژی اون کارها رو دریافت می کنی⬅️ در نتیجه با انگیزه می شی، قوی می شی، از زندگیت لذت می بری.
👈 پس تا می تونی این شاه دزدِ وقت، شاه دزد زندگی ، شاه دزد تربیت فرزند و شاه دزد مهمات زندگیت رو مدیریت کن
✅ حالا که گوشی هاتونو یه تکانی دادین و خلوت کردین، برای اینکه دوباره وسوسه نشید 👈 باید گوشی رو #تبعید کنید .
👌هر چی کمتر دم دستت باشه کمتر می ری سراغش.
#تکلیف14 ( گوشی هم بزار جای خودش)
🔰🔰🔰
🙈 برای گوشیت جایی مشخص کن که نبینیش و دم دستت نباشه ، مثلا بزار توی کشو، بزار توی کمد، اصلا اگه دیدی حریف خودت نمی شی بزار یه جا که دسترسی بهش برات سخت باشه فقط اگه لازمه از حالت بیصدا درش بیار که صدای تماس رو بشنوی.
❌ولی به هیچ عنوان گوشی روی پیشخوان آشپزخونه و میز و... دم دست نباشه .❌
👌 دقیقا مثل تمرینِ هر چیزی سر جاش 👈 گوشی هم سر جاش
❌نباید جایی باشه که دیده بشه، فقط زمانی که لازم داری برو سراغش استفاده کن دوباره بزار سر جاش.✅
👈اگه مثلاً با یه ساعت در روز کار واجبت با گوشی راه می افته می تونی اونو تقسیم کنی به ۳، ۴ تا یه ربع یا بیست دقیقه که در طول روز استفاده کنی، یا اگه دو ساعته تقسیم کن به ۴ تا نیم ساعت،( البته زمانی که همسر خونه ست رو تا می تونید کمتر اختصاص بدین به گوشی و یا تا می تونی زمانی استفاده کن که بچه ت گوشی دست گرفتنت رو نبینه)
می تونی سه چهار تا زمان مشخص کنی مثلاً 9 صبح، ۱ بعد از ظهر ، 5 بعد از ظهر ، که بیست دقیقه دست بگیری ( باز خودتون بهتر تعیین می کنید )
🔔بقیه ساعتها گوشیتو تبعیدش کن، بزار سر جاش
✏️📝 یه دفترچه هم بزار جلوی دستت که کاری یه دفعه یادت اومد انجام بدی بنویسی، هر وقت، زمان گوشی برداشتنت شد انجام بدی نه بلافاصله.
🔔 یه وقتایی هم کار کردی خسته ای یا اصلا مریضی خب می خوای بیفتی یه گوشه، یا ولو بشی روی مبل می گی گوشیم هم یه نگاه میندازم، باید چی کار کرد؟
👈 باید براش جایگزین بزاری دم دست، همون جایی که معمولا استراحت می کنی یه تسبیح بزار ( اصلا صلوات برای حاجت های دنیایی ت بفرست) ، و یا یه کتاب جذاب و نه چندان سنگین که اگه می خوای دراز بکشی هم بتونی دست بگیری، یا دو تا مجله جذاب و یا یه بافتنی ساده ( مثل شال گردن ساده بباف هدیه بده یا بفروش) ... ایده هاتونو برای ما هم بفرستین.
♦️♦️♦️♦️
#کارگاه_برنامه_ریزی14
ارسال مطلب ✅
کپی⛔️
@jalasaaat
https://eitaa.com/joinchat/2769158182C72afb787c9
InShot_۲۰۲۳۰۴۲۸_۱۹۱۴۱۷۵۷۷_۲۸۰۴۲۰۲۳.mp3
13.02M
#اولین_مردی_که_ایمان_آورد
༺◍⃟👧🏻🧒🏻჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
رویکرد:شناخت امیرالمومنین علیه السلام
قسمت سوم
#داستان
#داستان_شب
#گروهسنی۵تا۱۲
#قصه
#زندگانی_امیرالمومنین_علیهالسلام_قسمت_سوم
#گوینده: سرکار خانم معینالدینی
@madarane_fatemi
بسم الله
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚
🧮 تشویق و تنبیه باید حساب شده باشد
👨👩👧👦 باید روشن شود آیا بچه بازیچه و وسیله است که گاهی برای تسکین غیظ و گاهی برای تسکین عاطفه بکار رود یا انسان است و مربی باید با او برخورد کاملاً جدی داشته باشد؟ مثلاً بوسیدنش روی حساب باشد که به فکر بیفتد چه عمل خوب یا کار بزرگ و مهمی از او سرزده که مربی نوازشش می کند؟
🎁 تشویق و نوازش، جایزه ی فرزند است. پدر نباید محبت خودش را مجانی به فرزند بدهد. باید خرده خرده به درجه ی محبت بیفزاید تا فرزند احساس کند کسب محبت نیاز به لیاقت بیشتر دارد و هرچه بیشتر از خودش لیاقت نشان دهد، می تواند از آن دستِ عاطفه، چیز بیشتری کسب کند.
⛔️ پدر و مادر باید در تشویق طفل بخیل باشند تا او رشد کند. گاهی انسان بچه اش را نگاه می کند و عاطفه اش تحریک میشود و او را نوازش میکند. این برخوردی حیوانی است و تاثیر سوء دارد. چرا؟ چون کارِ عکس العملی است و تحت تحریک نفسانیات است. بچه را می بیند که سالم است و خوب راه میرود، تحریک میشود و او را می بوسد. در آینده، این طفل انسانی نامطلوب میشود!
✅ اما اگر لبخند، نگاه، نوازش، صحبت، تفریح و همبازی شدن با بچه، روی حساب باشد، او ساخته می شود و احساس شخصیت می کند.
📗 برشی از کتاب #تربیت_دینی_کودک
✍ اثر مرحوم #آیت_الله_حائری_شیرازی
@madarane_fatemi