هدایت شده از ذریه طیبه
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
⏰ بابا! میای بازی؟ ⏰
🍃 استاد قرائتی🍃
🍁 منزل یکی از محترمین تهران بودم، پسرش از منافقین فراری بود. پدر عالمی وارسته و پسر، منافق فراری. دربارهی اینکه چطور شد پسرش اینگونه شد، گفت: به تربیت پسرم نرسیدم.
🍁 از صبح زود تا آخر شب اینجا و آنجا سخنرانی و برنامههای علمی و تحقیقی داشتم، ولی از فرزندم غافل شدم. الآن چوبش را میخورم. همه اعضای خانواده در این غم میسوزیم که چرا باید جوانی از خانوادهی ما به این راه کشیده شود.
🍁 الآن میفهمم که علی بن ابیطالب علیهما السلام که فرمود هرکس بچهای دارد، باید بچه شود یعنی چه. یعنی پدرها باید در خانه ژست پدری را کنار بگذارند و با بچهها همبازی و همراز شوند.
📚 خاطرات حجت الاسلام قرائتی (2)
۴.نقش بازی در تربیت.m4a
17.51M
#بازی_های_عسلی_و_عسل_های_بدلی
#نقش_بازی_در_تربیت_فرزند
#قسمت_چهارم
#من_دیگر_ما
#محسن_عباسی_ولدی
#تربیت_فرزند
موضوع:
ادامه ویژگی های بازی های مفید☺️
قابلیت همکاری داشتن بازی😉
نتیجه بخش بودن💐
در معرض دید بودن😊
بازی بیرون از خانه 🏡
افزودن بر تجربه🎡
رقابتی بودن🤔
@madaraneashoorai
#آیت_الله_حائری_شیرازی
اینکه روایت می گوید طفل در خردسالی باید امیر باشد، به این علت است که اگر سید و آقا به شمار نرود و فرامینش اجرا نشود، در آینده جرات ابراز وجود پیدا نمی کند.
ترس از دیگران چنان او را می هراساند که عقیده و درک خود را از دست می دهد و بدون آنکه به چیزی معتقد باشد به آن عمل می کند.
#تربیت_فرزند
۱.لطیف مثل پرنیان.m4a
16.79M
#لطیف_مثل_پرنیان
#مهارت_های_تربیت_فرزند_از_دیدگاه_مرحوم_فلسفی
#احسان_نمازی_زاده
#تربیت فرزند
#قسمت_اول
موضوع:
نکات اساسی در تربیت فرزند😍
@madaraneashoorai
سلام
ببخشید بابت چند وقت تاخیرم در ارائه کتاب ها، درگیر امتحان چند دوره مشاوره تربیتی بودم.☺️
کتاب جدیدمون درباره مهارت های تربیت فرزند از دیدگاه مرحوم فلسفی هست.📚
ان شاالله که مفید باشه برا همه مون🌹
#تربیت_فرزند
@madaraneashoorai
مراحل عبادت تمرینی😇
امام باقر علیه السلام میفرمایند:
در سه سالگی کلمه توحید(لا اله الا الله) را به کودک بیاموزند، در چهار سالگی محمد رسول الله را به او یاد بدهند.در پنج سالگی رویش را به قبله متوجه کنند و به او بگویند که سر به سجده بگذارد. در شش سالگی کامل، رکوع و سجده صحیح را به او بیاموزند. در هفت سالگی به کودک بگویند: دست و رویت را بشوی و نماز بگزار.
#تربیت_فرزند
@madaraneashoorai
دلتنگ زیارت اربعین
زیارت اربعین خون تازه در رگ های حیاتمان جاری می کرد...
هر سال کوله بار سنگین دلتنگی هایمان را پیش پدر معنوی مان که مهربان ترین عالم است زمین میگذاشتیم و سبک میشدیم...🎒
همه اربعینی ها حس کرده اند لطف بی پایان مولایمان ابوالفضل را...عمویمان عباس(ع) به استقبال زائران می آمدند و به همه سلام میکردند... عطر سلامشان در موکب های نزدیک کربلا حس میشد...
😥
آقا جان! دلمان به خدا خیلی برایتان تنگ شده است...
امسال به کجا پناه ببریم و به چه کسی درددل هایمان را بگوییم و چه کسی مرهم میگذارد بر زخم های دلمان تا امسال را هم بگذرانیم...
😔
آقا جان
حتی
دلمان برای خستگی بین راه،
برای پیاده آمدن و زیر لب ذکر یا حسین گفتن،
برای چای عراقی و
حتی ظرف های آب بین راه
تنگ شده است...
محروم و مغموم و دلشکسته ایم...
😓
پارسال وقتی داشتم برمیگشتم از کربلا گفتم آقا شما رو به مادر پهلوشکسته تون قسم میدم من رو از زیارت هر ساله تون محروم نکنید...
گفتم و ته دلم میگفتم که اگر زنده باشم اربعین کربلا هستم و اگر کربلا نباشم یعنی زنده نیستم...
زائر الحسین!
زنده ای هنوز؟!
😭
@madaraneashoorai
۳.لطیف مثل پرنیان.m4a
10.87M
#لطیف_مثل_پرنیان
#مهارت_های_تربیت_فرزند_از_دیدگاه_مرحوم_فلسفی
#احسان_نمازی_زاده
#تربیت_فرزند
#قسمت_سوم
موضوع:
تربیت فطری فرزندان😇
ویژگی وفای به عهد در فرزند
@madaraneashoorai
۴.لطیف مثل پرنیان.m4a
21.36M
#لطیف_مثل_پرنیان
#مهارت_های_تربیت_فرزند_از_دیدگاه_مرحوم_فلسفی
#احسان_نمازی_زاده
#تربیت_فرزند
#قسمت_چهارم
موضوع:
ویژگی صداقت و راستگویی در فرزند😊
@madaraneashoorai
سلام همراهان عزیز🌹
😇یه خبر خوب دارم💐
بنده توفیق داشتم در دوره های تربیت مشاور و پشتیبانی تربیتی مجتمع آموزشی امام صادق(علیه السلام) (وابسته به دانشگاه امام صادق(ع)) شرکت کنم🙂😉
خواستم بگم که
⁉️برای مشاوره در حوزه مسائل تربیتی در خدمت شما عزیزان هستم.
هر سوالی دارید به آیدی بنده ارسال کنید:
@Re313Ro
به هر کدوم از آشنایان هم میتونید آیدی بنده رو بدید تا سوالاتشون رو بپرسن و ان شاالله در اسرع وقت بنده جوابگو هستم.
@madaraneashoorai
مدارک ترم ۱ و ۲ دوره تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی بنده☺️
در حال حاضر مشغول ترم ۳ هم هستم😊
@madaraneashoorai
#مشاوره
#سوال
سلام
خانمی که بچه دوساله داره ایا میتونه تدریس کنه وبچه رومهد بزاره؟واسه بحث تربیتی اثربدی نداره؟
فرزند پسرهست.رفتن مادر به سر کار ضرورتی نداره.متاسفانه کسی رو هم ندارن که در مدت اشتغال مادر بچه رونگه دارن...
و مادر به دلیل اینکه حوزه درس خوندن خودشون رو مدیون امام زمان عج میدونن ..دلشون میخواست فعالیتی داشته باشن..اما ازیه طرف هم نمیخواهند اسیبی به بچه وارد بشه.
#شاغل_بودن_مادر
#مشاوره_تربیتی
#تربیت_فرزند
@madaraneashoorai
مادران عاشورایی
#مشاوره #سوال سلام خانمی که بچه دوساله داره ایا میتونه تدریس کنه وبچه رومهد بزاره؟واسه بحث تربیتی ا
#مشاوره
#پاسخ
سلام علیکم.
به طور کلی جدایی مادر و فرزند توی این سنین بدون مشکل تربیتی نخواهد بود و فرزند بهتره تا ۷ سالگی کنار مادرش باشه، به خصوص در ۲ سالگی هنوز خیلی زود هست برای جدایی بین مادر و فرزند. بعلاوه اینکه خود مهدهای کودک هم بعضا آثار سوء تربیتی خودشون رو دارن. اما بر حسب شرایط اضطرار و در موقعیت های خاص اگر مادر مجبور باشه فرزند رو در مدت اشتغال از خودش دور کنه مسائلی رو باید رعایت کرد تا آثار سوء این جدایی درین سنین حداقل بشه.
بعلاوه پسران معمولا وابستگی شون به مادر دیر تر کم میشه.
ان شاالله خداوند اجر مجاهدت هاتون رو که با نیت خدمت به امام زمان(عج) هست به بهترین نحو میدهند.
فرزند شما پس از تولد با اینکه از رحم جسم مادر خارج شده ولی تا سالها در رحم روح مادر باقی میمونه و نیازش به مادر همچنان مثل دوران جنینی هست منتها از لحاظ روحی و عاطفی.
اثرگذاری اجتماعی یک خانم در جامعه لازم و واجب است و مسئله اینست که این اثرگذاری چگونه حاصل میشود؟ باید بررسی کرد آیا حضور پر مهر و عطوفت مادر در کنار فرزندش و اثرات بینظیر این همنشینی در شکل گیری شخصیت فرزندتون در این سالهایی که فرزندتون به حضور شما در کنار خودش نیاز داره اثرگذاری اجتماعی کمتری داره از تدریس؟ شما فرصت های زیادی خواهید داشت که بعد از اتمام ۶ سال فرزندانتان مشغول به تدریس و کار شوید، برای کار کردن دیر نمیشود ولی برای حضور در کنار فرزندان در این سنین حساس فرصت دوباره ای نخواهید داشت.
بنظر بنده شما در نگاه خود به اینکه با چه کاری خدمت به امام زمان میکنید تغییراتی بدهید. در جامعه امروز کشور فرزندآوری و تربیت صحیح فرزندان عین مجاهدت یک خانم مسلمان مومن انقلابی است و شاید بتوان گفت مهمترین خدمتی است که یک بانو به امام زمان میتواند بکند.
ضمن اینکه اختلاف سنی مناسب بین فرزندان ۳تا ۳/۵ سال هست و با توجه به شرایط روحی و جسمی مادر بعد از دوسالگی فرزند اول باید به فکر فرزند دوم بود.
یک کتاب معرفی میکنم بهتون از آقای محسن عباسی ولدی درباره اشتغال خانم ها به نام آسمانی نشان، آسمانی بمان ، که میتونه در تصمیم گیری کمکتون کنه.
میتوانید به اثرگذاری اجتماعی در قالب فضای مجازی که امروزه بخاطر شرایط کرونا خیلی هم زیاد شده بپردازید. یک پیج اینستاگرام یا کانال در شبکه های مجازی راه اندازی کنید و اونجا فعالیت کنید. کار در فضای مجازی اثرش کمتر از فضای حقیقی نیست درین شرایط.
اگر بتوانید مدت محدودی را برای تدریس انتخاب کنید که درین مدت برای نگهداری فرزند از همسرتان کمک بگیرید مثلا در حد یک یا دو روز در هفته میتواند گزینه خوبی برای شما باشد. هم فرزندتان ساعاتی را با پدرش میگذراند که در رشد شخصیت فرزند کمک کننده هست و هم شما ساعاتی فرصت خواهید داشت که به امور خود برسید.
#مشاوره_تربیتی
#شاغل_بودن_مادر
#تربیت_فرزند
@madaraneashoorai
اعضای عزیز و محترم کانال 💐
پیشنهاد میکنم صفحه اینستاگرام این مادران فعال و بانشاط رو ببینید و انرژی بگیرید:
خانم زهرا صادقی مادر هشت فرزند رو ببینید:
https://instagram.com/bano_sadeghy?igshid=1ksj3cxrogt3n
خانم زهرا سادات اسماعیلی کارشناس ارشد روانشناسی اسلامی مثبت گرا:
https://instagram.com/z.sadat.e?igshid=mk4n8h5iljgk
خانم عاشری مادر ۱۱ فرزند:
https://instagram.com/asheri110?igshid=yfvo4lrjj1ai
@madaraneashoorai
#سوال
#مشاوره
#تربیت_جنسی
سلام و وقت بخیر....پسر ۴ ساله ای دارم از یک سالگی تو خواب التشو میماله به رختخوابش ...ینی تو عالم خوابه ۱۵-۲۰ثانیه این کارو انجام میده باز خوابش میبره و این کارو ۵-۶بار تا صبح انجام میده چندبار روز این کارو انجام داد ک دعواش کردم و از ترس جلوی من این کارو نمیکنه اما صبح ها متوجه شدم تا از خواب بیدار میشه ببینه من تو اتاق نیستم باز التشو ب زمین میماله دعواش کردم اثر نزاشت الان دیگه حواسشو پرت میکنم محبت میکنم بازم بی تاثیره....به هیچ وجه تنهاش نمیزارم ک بره سراغ اینکار و میگم فراموش کنه اما مشکل من اینه شبا توی عالم خواب اینکارو انجام میده چحوری از سرش بندازم😔😔😔😔خیلی رو این موضوع بهم میریزم وقتی تو این حالت میبینمش اعصاب روانم بهم میریزع و دوست دارم زار زار گریه کنم توروخدا اگه راه حلی هست ک واقعا جواب میده بهم بگین ...در هفته تقریبا ۴ روزشو روزانه ۱-۲ ساعت براش وقت میزارم و بازی میکنم و دختر ۱ساله هم دارم.
#مشاوره_تربیتی
@madaraneashoorai
مادران عاشورایی
#پاسخ #تربیت_جنسی #مشاوره_تربیتی @madaraneashoorai
#تربیت_جنسی
#پاسخ_مشاوره
خلاصه پاسخ:
۱. علت رفتار: الف)عوامل جسمی مثل عفونت ادراری، مشکل پوستی در ناحیه اندام جنسی ب) عامل روحی: ناآرامی روحی کودک بعلت عدم آزادی در هفت سال اول، احساس عدم دریافت توجه کافی از سوی والدین و ...
۲.روش برخورد مناسب والدین در هنگام مواجهه با این رفتار فرزند : دعوا اکیدا ممنوع❌ (والدین باید تغافل کنند، و اصلا به روی خودشان نیاورند وگرنه موجب پنهان کاری فرزند درین امر و ادامه دار شدن مشکل بدون اطلاع والدین میشود)
پرت کردن حواس فرزند با بازی و سپردن کاری به بچه و ...
۳.راهکار ها:
۱. فرزند قبل از احساس خواب آلودگی به رختخواب نرود. تا زمان به خواب رفتن والدین همراهش باشند و با قصه و لالایی او را به خواب ببرند و قبل از خواب دست های فرزند خارج از پتو گذاشته شود.
۲. لباس زیر و شلوار تنگ و زمخت به هیچ وجه نپوشد، لباس زیر نخی و راحت استفاده شود.
۳.در فواصل کوتاه مدت فرزند را به دستشویی ببرید تا ادرار در مثانه جمع نشود.
۴. مشکلات جسمی کودک بررسی و درمان شود. و کودک زود به زود حمام برود تا آن ناحیه دچار خارش نشود.
۵. در طول روز وقت کافی برای فرزند گذاشته شود تا عوامل ناآرامی روحی در کودک از بین برود. پدر و مادر باید هرروز زمانی را برای توجه و بازی با کودک اختصاص دهند. اگر عامل ناآرامی کودک را میدانید به سرعت برطرف کنید.
۶. رفتار های جنسی والدین در حضور فرزندان کاملا باید رعایت شود، پوشش مادر باید در حضور فرزندان اصلا مهیج نباشد. (ماهواره و فیلم های نامناسب با سن کودک در خانه وجود نداشته باشد.)
۷.از این سن فرزند دیگر با مادر نباید حمام برود مگر مادر با لباس باشد. حمام رفتن فرزند پسر باید با پدر باشد و یا به تنهایی با نظارت والدین. فقط در انتهای زمان حمام لباس زیر کودک را در آورید و بدون وسواس و دست زدن زیاد به اندامش شستشو انجام شود.
۸. سعی کنید شام کودک خیلی زیاد ادویه نداشته باشد و چرب نباشد، برای شام یک غذای سبک بهترین گزینه است.
آیدی جهت مشاوره:
@re313ro
@madaraneashoorai
🔰 گام اول در کتابخوان شدن کودکان
🔻 فکر میکنیم که چرا توجه و اقبال به تلویزیون در خانهها زیاد است؟ درست است که تلویزیون جذابیت های بصری دارد، اما خودمان هم کاری کردهایم که آن در کانون توجه قرار گرفته است. مثلا چیدمان منزل به گونه ای است که تلویزیون در قلب خانه است، به صورت فردی و گروهی تماشا میشود و راجع به برنامه های آن در خانواده گفتگو صورت میگیرد. گام اول برای کتابخوان شدن بچهها این است که در جملات قبل به جای تلویزیون کتاب قرار دهیم. کتابخانه و کتاب در اتاق بچه ها و خانه چه جایگاهی دارد؟ چقدر راجع به کتاب با هم در خانواده صحبت میکنیم؟
استاد صدارئی. رویداد نوجوان و کتابخوانی.
#استاد_صدرائی
#تربیت_کودک
#کتاب_و_کتابخوانی
✅ @keraamat_ir
@madaraneashoorai
۵.لطیف مثل پرنیان.m4a
17.09M
#لطیف_مثل_پرنیان
#مهارت_های_تربیت_فرزند_از_دیدگاه_مرحوم_فلسفی
#احسان_نمازی_زاده
#تربیت_فرزند
#قسمت_پنجم
موضوع:
پرورش عواطف و احساسات در فرزند😊
@madaraneashoorai
#سوال
#مشاوره
#ترس_فرزند
سلام علیکم من یک دختر ۸ ساله دارم که مدتی است از بعضی چیزها دچار ترس شده به حدی که شبها می ترسد تنهایی در اتاق بخوابد یا تنهایی به دستشویی برود. مدتی قبل مادرم او را از دزد ترسانده بود ولی با صحبتهای من آن را فراموش کرده بود، اخیراً با دیدن عکس مومو توسط یکی از دوستانش دوباره ترس هایش برگشته است یک برادر دو ساله دارد که میترسم این ترس ها به او هم منتقل شود راهکار صحیح از بین بردن این ترسها در فرزندم چیست؟
#مشاوره_تربیتی
@madaraneashoorai
مادران عاشورایی
#سوال #مشاوره #ترس_فرزند سلام علیکم من یک دختر ۸ ساله دارم که مدتی است از بعضی چیزها دچار ترس شده به
#پاسخ_مشاوره
#ترس_فرزند
سلام علیکم
نکات بصورت خلاصه:
۱.ریشه احساس ترس در فرزند القائات محیطی و گفته های افراد مختلف میباشد، پس اولین کار این است که فرزندتان را از این القائات محیطی دور نگهدارید و از جمع هایی که چنین صحبت هایی میشود دوری کنید.
۲. مهم ترین علت ترس از یک موضوع ناشناخته بودن موضوع برای ماست، برای همین سعی کنید اطلاعات جامع و کاملی درباره موضوع ترس فرزندتان پیدا کنید و در گفتگوی با ایشان همه ابعاد مسئله را با استدلال و کاملا علمی برایش روشن کنید تا نقطه ابهامی باقی نماند.
۳. آیات و اذکاری که موجب در امان ماندن از آسیب هاست را به فرزندتان آموزش دهید و به او القا کنید که حتما این اذکار و آیات اثرگذار هستند.
۴. در طول روز فعالیت هایی برای فرزندتان تعریف کنید تا زمان های خالی فرزندتان پر شود و فرصت فکر و خیال کردن نداشته باشد . بعلاوه فعالیت های بدنی علاوه بر ایجاد نشاط جسمی و روحی در فرزند کمک میکند تا شب ها زود تر به خواب رود و فرصت فکر و خیال در رختخواب را نداشته باشد.
۴.تا زمانی که فرزندتان احساس خواب آلودگی ندارد او را مجبور به خوابیدن نکنید. زیاد در بستر ماندن باعث ایجاد خیالات ترسناک میشود.
۵. زمانی را برای به خواب رفتن فرزندان اختصاص دهید، قبل از خواب یکی از والدین برای بچه ها قصه بخواند یا لالایی یا... تا بچه ها به خواب روند، نگران عادت کردن بچه ها نباشید، علاوه بر اینکه این کار تاثیر عمیقی در محکم شدن روابط عاطفی والدین و فرزندان دارد برای مدتی لازم است تا فرزندتان از شر ترس های مزاحم خلاص شود.
۶. سعی کنید او را کم کم با واقعیت ترس هایش مواجه کنید و بدون اینکه او را تحقیر یا سرزنش کنید بخاطر ترس هایش، سعی کنید او را درک کنید و به آرامی مسیر از بین بردن ترس را دنبال کنید.
#مشاوره_تربیتی
#تربیت_فرزند
@madaraneashoorai