🔶پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
اى على! زنا شش پيامد دارد : سه پيامد در دنيا و سه ديگر در آخرت ؛ پيامدهاى دنيايى اش اين است كه آبرو را مى برد ، مرگ را شتاب مى بخشد و روزى را مى بُرد؛ و پيامدهاى آخرتش حسابرسى سخت و دقيق ، خشم خداى رحمان، و جاودانگى در آتش است .
الخصال , جلد۱ , صفحه۳۲۰
🔶امام صادق عليه السلام :
عِفُّوا عَن نِساءِ الناسِ تَعِفُّ نِساؤكُم .
نسبت به زنان مردم عفيف باشيد، تا به زنان شما عفّت ورزند .
کافی(ط-الاسلامیه) ج۵ ، ص ۵۵۴ ، ح ۵
🔶انتخاب کن!
📌گذران روز های یک زن خانه دار:
🔸لای چشمانش را باز میکند، همسرش صبح زود زده بیرون دنبال یک لقمه نان حلال. بلند میشود، دمپایی می پوشد و چای را دم میکند. نان را گرم میکند، صبحانه را آماده میکند. تا چای دم بکشد ظرفهای شام دیشب را میشوید. کنار میز ناهارخوری، سفره را پهن میکند، چون سفره و زانو به زانو نشستن برایش هزاران معنی دارد. سرگرم جمع کردن اسباب بازی ها از دور سفره است تا جا باز کند برای نشستنشان که صدای گریه ی نوزادش او را از جا میپراند. بغلش میکند و با هم میروند برای بیدار کردن بچه های دیگر خانه.
🔸دور هم سر سفره مینشینند. نوزاد از شیره ی جان مادر میمکد و بچه ها چای و نان را با ولع میخورند.
بعد از صبحانه صدای بازی بچه ها، بلند میشود، گاهی دوستانه و گاهی خصمانه.
مادر جارو را به برق میزند و صدای بازی و نظافت روزانه در هم میتند. لابلا، یکی داد میزند مامان مچمو سفت گرفتهههه آن یکی جواب میدهد خواستی نزنی تو سر مننن. مادر اما مهربانانه لبخند میزند و حل مشکل را به خودشان واگذار میکند.
🔸صدای در می آید، همه متعجب که این ساعت منتظر کسی نبودند. دم در اما پدربزرگ است، بعد از پیاده روی و ورزشش در پارک نان تازه برای ناهار خریده، سر راه برای نوه هایش هم نان و تنقلات آورده، میدهد و میرود. مادر سریع روی فرش پارچه میاندازد تا جاروی زده شده بی هدف نماند. بچه ها میخورند و میخندند. گاهی هم سر خوراکی دعوا میکنند. نوزاد هم سهمش فقط نگاه و مک زدن به پستانکش است.
🔸بعد از تکرار مداوم پروسه جمع آوری مین های خانگی نظیر تیله، لگو، مداد رنگی، دومینو و غیره زمان از پا افتادن بچه ها و خواب عصرگاهی و استراحت کوتاه مادر است.
🔸مادر چای میریزد برای خودش و کتابش را از لب طاقچه برمیدارد تا غرق شود در دنیای مادران شهدا و بیاموزد درس رستگاری را.
🔸بوی پیاز داغ و گوشت سرخ شده خانه را پر کرده. رب و لپه را هم میریزد و در قابلمه را میبندد. با خود میگوید مرد من سیب زمینی را خشک و نازک میخورد و بچه ها نرم و کلفت، باید دو مدل سیب زمینی بپزم. گریه ی نوزاد بلند میشود و او با یک دست غذا را هم میزند و با دست دیگر نوزاد را در آغوش گرفته است.
🔸صدای در میآید. بچه ها جیغ میکشند بابااااا و به سمت در میدوند. پدر از در آید و بچه ها به پاهایش چسبیده اند و نوزاد هم در بغلش آرام شده. مادر کتش را میگیرد و با محبتی صد برابر بچه ها سلام میدهد.
پدر میخندد و بچه ها را تحویل میگیرد. مادر میوه می آورد که پدر خستگی را با آن در کند، اما انگار بچه ها مشتاق ترند. مادر سه بار میوه های بشقاب را پر میکند تا نهایتا پدر بتواند کمی از آن بخورد.
🔸اذان که میگویند پدر و مادر وضو میگیرند و مهیای نماز جماعت دونفره شان میشوند. آن لابلا بچه ها هم وسط بازی دور پدر و مادر میچرخند و با نگاه های عمیقشان صحنه ها را در ذهن ثبت و ضبط میکنند.
🔸موقع خواب، نه موقع جنگ بالش هاست. مادر و پدر با خواهش و تمنا فریاد میزنند:نکوب گردنش رگ به رگ میشه، وای خاک به سرم صورتش داغون شد، آخ سرش خورد به دسته تخت. و سر آخر تسلیم میشوند که بگذار لذت ببرند.
نهایتا بچه ها راضی میشوند برای خواب و تا سر بر روی بالش میگذارند به خواب میروند.
🔸پدر و مادر با هم چای آخر شب را میخورند و گپ میزنند و تمام حرف های ناگفته صبح تا شبشان را برای هم تعریف میکنند.
📌گذران روزهای یک زن شاغل:
🔸با صدای زنگ ساعت با استرس از جا میپرد. صبح باید در جلسه شرکت کند و گزارش کار بدهد. بچه را تند تند از خواب بیدار میکند تا لباس بپوشاند برای مهد. خوراکی هایی که دیروز از سوپر مارکت خریده در کیفش می اندازد و صبحانه را قرار است در مهد بدهند. مرد بلند میگوید ، کسی جوراب منو ندیده؟؟
زن نگران ساعت است که اگر ده دقیقه دیر کند به ترافیک میخورد.
🔸مدیر نگاهی به برگه ها میکند، گزارشکار عالیست اما قطعا دلش نمیخواهد از یک زن تعریف کند، پس آنرا کنار می اندازد و میگوید که بد نیست. همین. زن خسته از فشار کار درگیر پروژه های جدید شرکت میشود. چند روزیست خانم همکارش دنبال گرفتن آتو و زدن زیرآب او جلوی مدیر است تا ارتقایی که قرار است ماه بعد نصیب زن بشود را از آن خود کند.
🔸عصر دنبال فرزندش میرود. خسته و کلافه است. نه ساعت بیرون از خانه برای بچه زیادی خسته کننده بود. زن رویش را میبوسد. دلتنگش شده.
🔸به خانه میرسند. زن تند تند میدود در آشپز خانه تا شامی بار کند. مرد میرسد. همسرش را دوست دارد. میرود کمکش کند برای شام. بچه جلوی تلویزیون نشسته است.
🔸فرزند نیازمند محبت مادر، در آغوشش خوابیده، او نوازشش میکند و در جایش میگذارد. میرود که درس بخواند برای فوق لیسانس آبکی ای که باید برای بالا رفتن درآمدش بگیرد. دلش میخواهد بهترین اسباب بازی ها و لباس ها را برای فرزندش بخرد و خودش هم یک ماشین مدل بالاتر داشته باشد.
شوهرش هم سرش در گوشیست و اینستاگرام را بالا و پایین میکند.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
🔶تو ارزشمندی! برای کسی که بهای حقیقی آن را نمیدهد دست نیافتنی باش!
🔸یکی از جنبه های منفی خودتحقیری در ایران، به وجود آمدن حس خود کم بینی بسیاری از مردم نسبت به هر شخصی است که از خارج از کشور آمده و احتمالا بلد است دو کلمه انگلیسی حرف بزند!
🔸وقتی نگاهی به ویدئو های یوتیوب که توریست های کشور های مختلف از بازدیدشان از ایران گرفته اند می اندازیم و تلاش رقت انگیز دختران ایران برای نزدیک شدن به پسران پاکستانی، تاجیکی، هندی و هر کجایی را میبینیم، انگار تازه گوشمان زنگ میخورد که این حس بیگانه پرستی و فرومایگی تا کجا نفوذ کرده و لایه های پنهان این موارد که قطعا جایی در ویدیو ها ندارد دردی ناگفتنی در قلبمان ایجاد میکند.
🔸کجایند مردان شریف ایرانی که فریاد بزنند عزت و کرامت زن ایرانی را؟ اندکی غیرت برایتان مانده؟برخیزید که زیر پوست این شهر دختر های کالای دست چندم شده دارند بازیچه ی هر نامردی میشوند! مردان پلشت بیگانه نگاه های هرزه به آنان میدوزند و عکس های دخترکان غرق فرهنگ منحط غرب، که در کلاس های درس، مو پریشان میکنند و با هفت قلم آرایش حبیبی کام تو ایران میخوانند را لایک میکنند. داستان های شبیه فیلم لاتاری دارد تکرار میشود اما موسی ای نیست تا چشمان آلوده را تا ابد بی فروغ کند.
🔸قهرمان ملی نمیخواهد، پدر باش و دخترت را عزت بده تا خود را عرضه نکند در بازی فواحش. شوهر باش و طوری غیرت و محبت بورز که زنت نگاه تو را به هیچ نگاهی نفروشد. مرد باش و زنان ایران را، همه ناموست بدان.
🔸همه زن ها فطرتا دوست دارند ناموس یک مرد باشند، ولی این جملات به ظاهر زیبای ما برابریم در همه چیز، ما مستقلیم، ما نیاز به هیچ کس نداریم، ما آزاد و روشنفکریم، ما فلان و بهمانیم باعث شده زن ها خود را از آنچه نیاز درونیشان است محروم کنند، بخاطر ترس از هزاران حرفی که زنهای جامعه از هر قشر اعم از حزب اللهی تا کاملا مخالف هر گونه شریعت و ملیت ممکن است بشنوند.
🔸زن اگر ناموس شد، مرد اگر غیور شد، دل های بیمار، آشکار و سرکوب میشوند و بیماری همه گیر نمیشود.
🔸خانواده، محل عروج اعضایش تا بیکران روح انسان، تا خداست. اگر بپاشد، و هر کس همانی نباشد که باید، ذلت کمترین بهایی است که اعضای هر خانواده میدهند.
🤲خداوندا، به حق بهترین خانواده عالم، اهل بیت پیغمبر خاتم، زندگی های دنیای ما را طوری رقم بزن که در آخرت هم نشین آل الله باشیم.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
آزمون عجیبی است عبد بودن!
🔸مثلث هایی که خدا خلق کرده برای آزمودن انسان.
چه ناخالصی ها که پیدا نمیشوند در این آزمون ها.
روزی خدا بود و آدم و ابلیس و ملائک و داستان سجده و اطاعت بی چون و چرا!
یک روز خدا است و پدر یا مادر و فرزند و داستان احترام و اطاعت از آنها!
یک روز خدا است و زن و شوهر و داستان اطاعت از اوامر منطبق با شرع او!
یک روز خدا است و نبی و امت و داستان سر نهادن به هر چه میگوید!
یک روز خدا است و ولی امر مسلمین که نایب حجت خداست و امت و تبعیت از فرامینش!
آری، ماجرا چنین است. امتحان خدا دل خواستن و هوای نفست را هدف قرار داده است.
🔸امروز که ما برای شروع روز «اعوذ بالله من الشیطان الرجیم» میگوییم فی الواقع یک «اعوذ بالله من نفسی» هم باید بگوییم.
از این همه منیت باید در مقابل خود خدا که نه، در مقابل خلقی که خدا فرموده، خلاص شد تا به فلاح رسید.
🔸عجیب است، عجیب!
باری خدا در وجود زنها هزاران توانمندی قرار داده و آنها را علاقه مند به جلوه کردن نموده، اما نهایتا وظیفه و جایگاه بروز استعدادها و اوج کمال آنها را در چهارچوب خانه هایشان نهاده. چنین است تا از خواسته های نفسمان و دنبال بروز و ظهور بودن پایین بیاییم و در خفا، بدون اینکه کسی ما را بشناسد و از ما تقدیر کند، تنها برای خدا، و جلب رضایتش، حرکت کنیم. در واقع عبد باشیم.
🔸در نگاه اول شاید حس مظلومیت زن بگیریم، اما باید عمیق بود، و دید که چگونه زن تمدن ساز میشود و خودش، در صدف خانه، بدور از هر گزندی که روح و جسمش را پژمرده میکند در امان میماند.
🔸 مگر نه این است که نوح و موسی و عیسی و محمد و علی صلوات الله علیهم اجمعین را مادری مطهر و خداشناس بوده؟
مگر خمینی کبیر, دست پرورده بانویی نبوده؟
مگر زحمات و تربیت مادر سیدنا القائد، سیدعلی خامنه ای، اکنون دنیا را تحت الشعاع قرار نداده؟
مگر فاطمه زهرا سلام الله علیها، یک زن، کوثر نبی نشد و نسل پیامبر خاتم را مادری نکرد که هرگز بشری برتر از آنها نیست؟
🔸چرا زن، الگو و راه گم کرده؟
چرا بازیچه دست شیطان شده تا به سرنوشت او دچار شود؟
ای زن، وظیفه بشناس. آخرت در پیش است. مگر نه این است که طبق کلام معصوم، بهترین شفیع زن نزد پروردگارش، رضایت شوهرش است؟ مگر نه این است که نسلمان میتواند باقیات الصالحات ما باشد؟ هزاران مقام و منصب دنیایی ات را به خدا عرضه کن، ببین از تو میخرد؟ در نهایت بابت عمرگران و تمام هزینه ای که دادی، چه عایدت میشود.
🔸این که زن به قدر نیاز جهان اسلام، در جایگاه هایی، در خدمت جامعه مسلمین باشد جای تردید نیست، اما چند درصد ما زنها اکنون بالاجبار و برای نیاز مسلمین، قدم به عرصه ای که جایگاه بلند ما نیست، گذاشته ایم و از اصل جا مانده ایم؟چقدر از انتخاب هایمان برای در صحنه بودن با نیت للله بوده؟ چقدر از تلاش هایشان بخاطر هوای نفسمان و نگاه پر از تحسین اطرافیان بوده؟
🔸طرح ریز این الگودهی های غلط به زنها، قطعا و قطعا اول شیطان و سپس جنود دانسته و ندانسته اویند.
🤲خدای عزیزم، ای خدای مادران پیامبران الهی که نامشان در تاریخ گم شد اما راهشان زنده است، ای خدای فاطمه زهرا، که جانها به قربان نامش، ای خدای زینب و سکینه و رباب و نرجس(سلام الله علیهن) و ای خدای تمام زنان مومنه تاریخ، وظیفه مارا به ما بشناسان و دستمان را بگیر و قدم به قدم در راهی که خودت میخواهی پیش ببر و از ما راضی باش.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
در هیاهوی شهر سرگردان
چه شود گم شویم در بغلت
اشک در دیده باشد و این بار
چه شود چشم من خورد به درت
در مشکل گشای تو زهرا
دست درمان گر تو یازهرا
سخنت بیدارگر عالم
پدرت سرور جهان زهرا
دل ما را تو حیدری بنما
رسم ما هم قلندری زهرا
حق تویی حق برای تو به فدا
حق تویی و علی و آل عبا
در میان زمانه ی وحشی
تو در باغ جنتی زهرا
بنما تو نگاه بر دل ما
که شده آتشین ازین دنیا
زده شیطان صدا جنودش را
که کند آتشین دل دنیا
غزه، لبنان، سوریه، هر جا
که تواند کند جهنم، پا
او ولی در مقابل شیعه
نتواند برد راه به جا
که خدا حکم کرده پیروزی
سر کند خم برای شیعه، چرا
که بود او سپردهسر و فدا
در مسیر علی و راه خدا
ای که اسمت دوای درد زمین
چه شود گر کنی نظر بر ما
پسرت، آن که مردم عالم
همه گشتند دیده بر در تا
که بیاید کند زمین را پاک
ز تمام بدی و درد و بلا
تو صدا کن قدم گذارد بر
دیدگان غمین و پر ز جفا
او کند قصه را عوض این بار
بشود قصه ی جهان زیبا
✍ شاعر:عرفانه زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
قلبم لرزید...
از تصور لحظه ای که تو مجروح شدی، که رفقایت تو را کشیدند داخل منزل تا از گزند تیرو ترکش ها در امان باشی. از بوی خانه که دلت را برای خانه ات و خانواده ات تنگ کرده. از تصور دیدن عکس سید حسن عزیز که شاید بر دیوار خانه به شما عزیزانش لبخند میزده و چشمتان را تر کرده. از دردی که میکشیدی و مادرت نبوده که نوازشت کند. از این که شاید در بین مرگ و زندگی اربابت را دیدی که دست دراز کرده برایت. از آرامش لحظه آخرت و رضایتت که از رضایت اربابت نشأت گرفته. از لبخندی که شاید زدی و دوستانت را آتش زدی.
از اشک نم نم همرزم هایت برای غربت تو. از لحظه ای که بدن بی جان تو خالی از روح بلندت شد و مانده بودند چگونه لااقل این تنها باقیمانده از تو را ببرند برای مادرت که همیشه چشمش به در نماند.
خوش به حال خانه ای که در آن خون پاکت ریخته شد و روح بلندت عروج کرد.
قلبم برای تویی که به ظاهر نمیشناسم پر میزند.
دیدار ما بهشت انشاالله...
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
تنبهی در کنار داستان های سوریه!
🔸امروز در سوریه مردمی میبینم که قدر امنیت و عافیت ندانستند، بجای ساختن کشورشان، طلبکار و منتظر بودند، دردهایشان را خودشان دوا نکردند، گمان کردند سران مملکتشان مقصر همه شرایط بد موجود و غیر موجود در کشورشان بودند، مردمی که هرج و مرج و جنگ داخلی را در آغوش گرفتند که فقط اسد نباشد، پای بیگانه به کشور گشودند که یک خودی را بیرون بیندازند، یکدیگر را دشمن گرفتند و تفرقه را حاکم کردند، در هرج و مرج و جنگ بجای دستگیری از هم راهزنی کردند و به دنبال غارت و تخریب افتادند، مردمی که بعضا خواری را انتخاب کردند و خدا میداند که چه آینده هولناکی را تجربه خواهند کرد.
ورود اسرائیل به خاکشان تازه اولین آن هاست.
🔸اما بعد
هموطن، سوریه را ببین، نکند فردا تو هم همین راه را در پیش بگیری، درد کشور را با تفرقه، جنگ داخلی، کمک بیگانه، تنبلی خودت و انتظار صرف از مسئولین، خودتحقیری و بیگانه بزرگ بینی و غیره دوا کنی، که آن دوا سمی مهلک است که کار همه مان را یکسره مینماید.
فاعتبروا یا اولی الابصار
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
دخترکان آوازه خوان!
🔸سالهای پس از انقلاب، خوانندگی زن، به درستی، از عرصه جامعه برچیده شد.
در این سالها به اقسام مختلف شاهد دست و پا زدن ها برای بازگرداندن این عمل، در جایگاهی با کارکرد لذت جنسی برای مردان و شهوت خودنمایی برای زنان بوده ایم. اما طبیعتاً جامعه مذهبی به راحتی زیر بار این عمل نمیرود.
🔸اما مدتی است که نسل بعد با قدرت و سرعت دارد برای این اتفاق آماده می شود.
زمانیکه گروه های چندین نفره دختران از کودک تا نوجوان سرود های گوناگونی را با ملودی هایی معمولا تند و ریتمیک و با نمایش های دلبرانه دست و بدن و چشم و ... اجرا میکنند و جمع عظیمی از متدینین پای این سرود ها مینشینند و وقتی گروه های سرود را مدارس، بسیج، سپاه، مساجد و دغدغه مندان مذهبی شکل میدهند و مردم هم بنا به باور هایشان به این ارگانها، فرزندان خود را زیر دست آنها میگذارند، فرزندانی علاقه مند به موسیقی ای که در ذاتش،ربطی به ائمه ندارد اما فرزندان ما به شنیدن نام آنان در کنار ضرباهنگ عادت کرده اند پرورش می یابند و نماهنگ های استودیویی مداحان معروف هم مویدی بر این سبک میشود.
❓حقیقتا چند درصد از کودکانی که مخاطب این سرود ها هستند زمانیکه آنها را استماع میکنند به متن موسیقی(که معمولا فاخر هم نیست!) و فرد مخاطب آنان که ائمه هستند توسل و توجه میکنند؟ چند درصد درگیر ریتم و حس موسیقیایی آن میشوند؟
چند نفر از سازندگان این موسیقی ها، حقیقتا موسیقی شناس هستند و اثر هر نت را میدانند؟مگر نه اینکه موسیقی نوعی درمان است و روی ارگان های بدن و روح آدمی تاثیر گذار است؟مگر نه اینکه موسیقی برای زن که تحریک شنیداری میشود باید با دقت انتخاب شود؟ چند درصد از بچه های ما در کنار موسیقی هایی که می شنوند به خوانندگان و مداحان! آن علاقه مند شده اند و درگیر آنان شده اند؟در آینده ای نه چندان دور، شنیدن موسیقی های گوناگون غرب و شرق، که چندان تفاوتی هم با سرودهای کودکیشان ندارد برای چند نفرشان عادی خواهد شد و کدام سلبریتی کراش آنها میشود؟
🔸در کنار این داستان، دخترانی که سالها برای بهتر شدن در سرود و دیده شدن در جمع ها تمرین کرده اند، بعضاً در خردسالی در سرود ها تک خوانی کرده اند، روی استیج های بزرگ رفته اند و تشویق شده اند، خودنمایی کردهاند و قربان صدقه شان رفته اند و تایید گرفته اند و همه این ها در بستر اسلام صورتی اتفاق افتاده که حس گناه و عذاب هم نمیدهد، ناگهان از یک سنی به بعد باید به طور کامل این عمل را کنار بگذارند یا شاید هم در آینده شاهد گروه سرود های زنانه عجیب و غریبی باشیم! حتی اگر دختران جای خالی این عادت را حس نکنند و به دنبال آن هم نروند چند سال از عمر باارزششان را صرف یادگیری علمی لاینفع برای آینده شان کرده اند.
🔸من یک مادرم و حقیقتا نگران. نگرانم چون میدانم پشت خیلی از این اتفاق های جامعه، حتی اگر دستان پشت پرده ای در صدد رقم زدن اتفاق بزرگی نباشد (که احتمالا هست)، افرادی ناآگاه و بدون فکرعمیق و تحقیقات، نشسته اند که عواقب کارشان را هم گردن نخواهند گرفت و یا توجیه و تایید خواهند کرد.
🔸ای کاش میتوانستیم برنامه ریزان فرهنگی جامعه را مسلح به چشم آینده بین کنیم و دغدغه هایشان را عمقی راهبردی ببخشیم و فکرشان را به افق های بلند تر باز کنیم تا به دنبال چند گزارشکار و جمع کردن بودجه و تلاش زیاد برای ایجاد یک سابقه مدیریتی به وسعت یک دریای یک سانتی نباشند.
اما این را هم بدانیم که اگر تمام مسئولین عزم کاری کنند که جمع بزرگی از ملت با آن مخالف باشند هرگز موفق نخواهند شد.
لذا آگاهی و تفکر و تلاش من و شما هم ارزشش کم نیست.
🤲پروردگارا، خودت ما و فرزندانمان را به احسن وجه ربوبیت کن.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
زن در کلام امام
🔸زنها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ میکنند.
قرآن کریم انسان ساز است، و زنها نیز انسان ساز.
وظیفه زنها انسان سازی است.
🔸 اگر زنهای انسان ساز از ملتها گرفته بشود، ملتها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد، شکست خواهند خورد، منحط خواهند شد.
زنها هستند که ملتها را تقویت میکنند، شجاع میکنند.
🔸ما میخواهیم زن به مقام والای انسانیت خودش باشد نه مَلعَبه باشد؛ نه ملعبه در دست مردها باشد، در دست اراذل باشد.
زنها را در این دورههای اخیر منحط کردند....بانوان ما را منحط کردند؛ خیانت کردند بر ملت ما. بانوان ما را ملعبه کردند؛ بانوان ما را مثل عروسکها کردند. بانوان ما جنگجو بودند، اینها خواستند ننگجو باشند! و خدا نخواست. اینها اهانت به مقام زن کردند. اینها میخواستند زن را مثل شی ء، مثل یک چیز، مثل یک متاع به این دست و آن دست بگذرانند. اسلام زن را مثل مرد در همه شئون - در همه شئون - همان طوری که مرد در همه شئون دخالت دارد زن هم دخالت دارد. همان طوری که مرد باید از فساد اجتناب کند، زن هم باید از فساد اجتناب کند. زنها نباید ملعبه دست جوانهای هرزه بشوند. زنها نباید مقام خودشان را منحط کنند و خدای
ناخواسته بَزَک کرده بیرون بیایند و در انظار مردم فاسد قرار بگیرند. زنها باید انسان باشند. زنها باید تقوا داشته باشند. زنها مقام کرامت دارند. زنها اختیار دارند؛ همان طوری که مردها اختیار دارند.
🔸خداوند شما را با کرامت خلق کرده است، آزاد خلق کرده است. خداوند همان طوری که قوانینی برای محدودیت مردها در حدود اینکه فساد بر آنها راه نیابد دارد، در زنها هم دارد. همه برای صلاح شماست. همه قوانین اسلامی برای صلاح جامعه است. آنها که زنها را میخواهند ملعبه مردان و ملعبه جوانهای فاسد قرار بدهند خیانتکارند. زنها نباید گول بخورند؛ زنها گمان نکنند که این مقام زن است که باید بزک کرده بیرون برود با سرِ باز و لخت! این مقام زن نیست؛ این عروسک بازی است نه زن. زن باید شجاع باشد؛ زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت بکند.
🔸 زن آدم ساز است؛ زن مربی انسان است.
صحیفه امام جلد۶ صفحات ۳۰۰-۳۰۱
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
وقتی خودتو زدی به خواب آقای مسئول!
🔸بعد از فتنه عجیب و گسترده ززآ، دیگه هیچی مثل قبل نشد. انگار آتش زیر خاکستر موند، چون کسی آتش خاموش کردن بلد نبود!
بگذریم از عدم تبیین ها و کارهای کسالت بار تکراری ای که با بودجه کشور انجام میشه، اما کسی پای کار دین الله جل جلاله واینستاد.
🔸مونث ها از نوجوان تا پیرزوار در رفته مو سشوار کرده و نکرده، آرایش کرده و نکرده، با شلوار و لباس و تی شرت،با پیراهن بدون جوراب و شلوار و هر مدل که دوست داشتن وسط جامعه حاضر شدن، از خدماتی که همین نظامی که فحشش میدادند و میدهند تا خرخره استفاده کردن ولی کسی صداش در نیومد.
🔸سلبریتی ها تا پای جون از ززآ دفاع کردن و توی بطن فتنه استعفا دادن و از کار کنار رفتن ولی باز پاشونو بوسیدنو آوردنشون جلو دوربین و حالا هم که دارند برای قانون حجاب و عفاف بیانیه صادر میکنند و به ریشت میخندند.
🔸هزار جور برنامه اینترنتی تو خاک مملکت بر ضد باورهای دینی و ضد کشور ساختن و کسی نگفت چرا.
🔸دختربچه ها جلو دوربین و حتی جلو انظار عمومی رقاصی مستهجن کردن و همه کف زدن و کسی دلش به رحم نیومد براشون.
🔸 زن های سلیطه با یا بدون برنامه فیلم های روابط کثیفشون رو با اسم مشخص پورن و فورسام و غیره پخش کردند و خبری از مسئولی دیده نشد که حرکتی انجام بده.
🔸اماکن مقدس و هیئات و مساجد پر شد از خانم های رنگارنگ و بدون پوشش مناسب که انگار بیشتر برای دهن کجی به معتقدین پا در این اماکن میگذارند تا عبودیت، و اگر نه که حکم روشن خدا را سر مینهادند.
🔸زن جلوی چشم همه در دور از جان علم و فرهنگ، دانشگاه عریان شد و جایی برای نمایش ندادن باقی نگذاشت اما گفتند دیوانه است و از دیوانه هر کار برآید!
🔸حالا هم کنسرت تکخوانی زن با لباس مجلسی در ایران برگزار میشود! و همان فتنه گران چه بی پرده از آن دفاع میکنند. البته چه جای تعجب. آقای مسئول نکند که چشمت فشن شوی عربستان را گرفته و کم کم داری جا باز میکنی برای آن.
🔸آقای مسئول مملکتی باور کن چه بخواهی چه نخواهی فقط همین حزب اللهی ها هستند که پای کار تو ایستادند تا با پوزه زمین نخوری. و اگر نه تا الان صدهزار بلاهای بدتر از سوریه و افغانستان و غزه و غیره سراین کشور آمده بود و تو هم اگر نمرده بودی نهایتا پناهنده شده بودی و احتمالا شغل گارسونی یا توالت شوری نصیبت شده بود!
🔸تا فرصت هست بیدار شو! چون همه از بی کفایتی ات خسته اند! عده ای که این نظام را نمیخواهند، عده ای هم که نظام را میخواهند تو را نمیخواهند. صرفا صدقه سر سید علی نشسته اند روی کنده زانو و منتظر خیزش.
همه خسته اند از این اعتدال بی هویت اخته. فقط خدا میداند نسل بعد چه جور قرار است مملکت بسازند. شاید از نو. با باور های مستحکم الهی و عبرت گرفته از پیرمردان خسته و وا داده انشاالله.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
خوانندگی زن، حلال یا حرام؟
🔸در پس هر حکم الهی، سلسه عللی وجود دارد که برای نفع انسان است. گاه این نفع بر ما مسجل است و گاه خیر. در مواردی هم مرجع به حکم خدا، برای درک بهتر، علل و مفسده ای که حکم از آن نشات گرفته را بیان میکند و تشخیص را به مقلد وا میگذارد.
خوانندگی و موسیقی هم در پس خود هزاران لایه دارد و صرف خواندن چند خط شعر با نوای موسیقیایی نیست.
🔸دروغ محض است اگر بگوییم که موسیقی را برای لذت بردن گوش نمیدهیم. اما این لذت اقسامی دارد که گاها حتی شنیدن خوانندگی مرد را هم حرام میکند چه برسد به زن.
🔸اگر دقیقتر بررسی کنیم، اشتغال به خوانندگی امروزه ملزوماتی دارد، که رعایت آن مارا به حرام نزدیک و یا وارد حیطه آن میکند.
برای جلوگیری از اطاله کلام تیتروار اشاره میکنم:
+حضور بر صحنه استیج و محل توجه قرار گرفتن یک زن برای ابراز هنری که مردم را متوجه جسمش میکند نه هوش و عقلش.
+البسه ای که باید جذاب و شاخص باشد و بدن زن را مرکز توجه کند(حتی اگر کاملا پوشیده باشد)
+آرایش صورت
+دلبری و حرکات بدن
+جاباز کردن در دل مردم برای جذب طرفدار با رفتار و سخنان جذاب و لطیف(و نتیجتا احتمال بوجود آمدن کراش و حتی شاید زنای ذهنی، که البته این مسئله برای سلبریتی های مرد هم اتفاق میفتد)
+موسیقی زمینه ای که خود بحثی مفصل است ودارای احکام جداست و حتی وجود تاثیرگذاری موسیقی بر ایجاد احساسات که از لحاظ علمی ثابت شده است.
+احتمال غنا و لهو بودن در لحن خواندن و موسیقی
+شعر و موسیقی که باید به گونه ای باشد که انسان را از یاد خدا دور نکند.
و هزاران احتمال دیگر.
🔸همه آنچه در این مطلب آورده شد، با در نظر گرفتن اعتقاد به اسلام و حضور در جامعه اسلامی است، اما در کشور هایی که امانیسم و پورنوکراسی حاکم است، تبعا خوانندگی زن یکی از پرسودترین و محبوب ترین شغل هاست و اتفاقا اصلی ترین تلاش ها در آن، تحریک شهوانی مخاطب از طریق بدن خواننده، لباس، موسیقی، متن شعر، رقاصه ها و دکور و نورپردازی صحنه، لحن خواندن و ... است.
تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy