فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند
عضو گروه طالبان برای همدستانش ترانه ایرانی میخواند
طالبان با موسیقی مخالفند و آن را مخالف شریعت میدانند؛ تنها ترانههای بدون کلام عمدتاً به زبان پشتو در وصف آنچه "امارت اسلامی افغانستان" مینامند یا مضامین مذهبی با صدای مردان اجازه پخش دارد.
اما به نظر میرسد خلوت طالبان، شکل و شمایل متفاوتی دارد.
در اینجا یک جنگجوی عضو گروه طالبان، برای همدستانش ترانه ایرانی میخواند از نعمتالله آغاسی، از خوانندگان لالهزاری ایران که در سال ۲۰۰۵ درگذشت
@madare0120
مدار 01:20
🍁 چرا طالبان کشت تریاک را ممنوع کرد؟ ✍🏻 مرضیه محمودی (روزنامهنگار اقتصادی دبیر تحریریه سایت تجارت
هنوز یک ماه از تسلط طالبان نگذشته
بازار علنی مواد مخدر در نیمروز!
گفته میشود فروش سلاحهای سبک و سنگین نیز به همین منوال است!
@madare0120
مدار 01:20
⭕️از زانو زدن ظریف درمقابل امیر کویت گذشتیم رسیدیم به عزتی که امروز امیر عبداللهیان در بغداد آفرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از حرکت اقتدارگرایانه و دیپلماسی عزت امیرعبداللهیان گفتیم حالا بد نیست از سوتی وزیر امورخارجه جدید هم بگیم
🔹پس از آنکه وزیر امور خارجه طی سخنرانی خود در اجلاس بغداد گفت: مبادله تجاری بین عراق و ایران به 300 میلیارد دلار رسیده است، الکاظمی نخستوزیر عراق این رقم را در جریان اجلاس برای وی تصحیح کرد و مبلغ واقعی آن را 13 میلیارد دلار اعلام کرد.
@madare0120
مدار 01:20
همانطور که از دیروز عنوان کردیم جمهوری صهیونیستی باکو مثل آب خوردن و در یک اقدام از پیش حساب شده، قس
#بسیار_مهم
برخی منابع خبری ج.آذربایجان می گویند باز شدن جاده با این شرط انجام شده که پست های ایست بازرسی برای ماشین های عبوری ایرانی جاده کاپان- گریس انجام شود و ارمنستان هم با این پیش شرط موافقت کرده!!!👇👇
🔵 جاده گروس قاپان باز شده است
🔹رسانه های جمعی ارمنی به نقل از شهردار شهر قافان اعلام کردند که پس از از بلوکه شدن تقریبا ۴۰ ساعته، جاده گروس- قافان باز شده است. این بزرگراه قدیمی که علاوه بر دو شهر مذکور، با متصل شدن به مرکز ارمنستان و همچنین ایران و گرجستان محل تردد استراتژیکی محسوب می شود و به مدت بیش از ۴۰ ساعت توسط نیروهای آذربایجانی مسدود شد. گفتنی است که انسداد راه در داخل ارمنستان صورت نگرفته و جمهوری آذربایجان بخشی از جاده که در داخل مرزهای سرزمینی خود قرار گرفته است را مسدود کرده بود، حدود ۲۱ کیلومتر از این جاده در داخل مرزهای جمهوری آذربایجان و در مناطق اخیر آزاد شده قبادلی و زنگیلان قرار دارد، این امر باعث ایجاد اختلال در مسیر ترانزیتی ایران و ارمنستان نیز شد.
🔹جمهوری آذربایجان شرط باز شدن جاده مذکور را نظارت کامل جمهوری آذربایجان بر خودروهای عبوری(عموما ارمنی و ایرانی) و همچنین تاسیس پست های بازرسی اعلام کرده است که گفته می شود با موافقت ارمنستان روبرو بوده است. در صورت قطعی بودن پذیرش این درخواست، تمامی خودروهای عبوری از این مسیر ازجمله تردد زمینی ایران با ارمنستان نیز تحت نظارت و بازرسی ارتش جمهوری آذربایجان خواهد بود.
🔹همچنین جمهوری آذربایجان احیای جاده قدیمی شوشا-نخجوان را نیز به عنوان یک پیش شرط به ارمنستان ارائه کرده است که درباره پذیرش و یا عدم پذیرش این امر از سوی ارمنستان اطلاعی در دست نداریم.
*** فیلم ها و کلیپ های متعددی هم که از دیشب منتشر شده این ادعا که خودروهای عبوری کنترل و حتی بازرسی می شوند را باورپذیر می کند.
در صورت بروز هر جنگ جدیدی هرگونه حضور نظامی ایران در منطقه محدود می شود.
ضمن اینکه آذربایجان از این به بعد قطعا در روند صادرات و واردات و حتی رفت و آمد مسافر اختلال ایجاد خواهد کرد.
@madare0120
مدار 01:20
#بسیار_مهم برخی منابع خبری ج.آذربایجان می گویند باز شدن جاده با این شرط انجام شده که پست های ایست ب
📌 تحلیل دکتر حاج اورخان محمدوف، روحانی روشنفکر آذربایجانی درباره اقدام باکو در مسدود کردن راه ایران به ایروان :
دکتر حاج اورخان محمدوف درباره اهداف باکو از مسدود کردن مسیر ارتباطی ایران با ارمنستان گفت: همزمان با مسدودن کردن این راه، کانال های جمهوری آذربایجان بخصوص کانال های روسی زبان این کشور نوشتند که این اقدام یک اشاره و گوشمالی خیلی ظریف به ایران است که در منطقه جایگاه خود را خوب تشخیص بدهد! و بداند که با ارمنستان چه رابطه ای باید داشته باشد، با گرجستان چه رابطه ای باید داشته باشد و بخصوص با قراباغ، آرتساخ چه رابطه ای باید وجود داشته باشد! مستندات این مطلب به زبان روسی موجود است.
تحلیل من این است که این اقدام باکو در واقع امتحانی برای حکومت ابراهیم رئیسی است. یعنی دارند چک می کنند. معمولا حکومت آذربایجان همیشه یک شیوه ساده دارد و یک کار علنی انجام می دهد، مثلا در مورد اخیر در شبکه آ.ت.و. ویدئویی اهانت کننده به ایران را منتشر می کند و پس از دو سه روز عذرخواهی می کند، اما در تلویزیون عذرخواهی نمی کند و فقط بطور کتبی عذرخواهی می کند! یعنی این پارازیت را به داخل مردم می فرستد، اما در تلویزیون عذرخواهی نمی کند که همگان بدانند. در همین حال، حکومت آذربایجان می آید و به امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جدید ایران پیام تبریک ارسال می کند و سپس بلافاصله امتحان می کند که ببینم ایرانی ها چکار خواهند کرد؟!
در داخل ایران نیز افرادی وجود دارند که همواره تاکید می کنند که هر اتفاقی هم بیفتد، آنها شیعه هستند، جمهوری آذربایجان کشور شیعه است، بیایید باهم کنار بیاییم، اما، این طرز فکر در داخل ایران وجود دارد و اینها اینطور افکار را شکل می دهند که هر چه بشود، برادران شیعه ما هستند!
من نمی دانم که سفیر آذربایجان را به وزارت خارجه ایران دعوت کردند یا نکردند؟ و صحبت کردند یا نه؟ اما ، با قاطعیت یقین داشته باشید که هر کسی که ماهیت حکومت آذربایجان را خوب می شناسد، می فهمد که این کار، یک گام برای آزمودن وزارت خارجه ایران و حکومت رییسی بود. زیرا، آذربایجانی ها خودشان در همان مقاله ها در سایت های روسی زبان نوشته بودند که برای نخستین بار راهی را که از آذربایجان به گرجستان و مناطق شمال منتهی می شود، بستیم و در واقع به ایران یک پیام دادیم که بداند بزرگ این منطقه کیست!!
همچنین این خبر نیز تکذیب شد که در آنجا ( برای کنترل جاده ایران به ایروان)، نیروهای آذربایجانی و روسی مستقر خواهند شد. معلوم شد که ظاهرا نیروهای آذربایجانی در آنجا نخواهند بود و فقط روس ها مستقر خواهند بود.
یک مساله را نیز باید متذکر شوم که روس ها نیز مایل به این کار هستند. یعنی همواره تحت فشار قرار دادن ایران در این منطقه، مورد نظر روسیه نیز است. در ایران ، یک فکر اشتباه وجود دارد که مثلا فلان کار را روس ها اجازه نمی دهند! برخی ها در ایران فکر می کنند که روس ها اجازه نمی دهند که ترکیه و تکفیری ها و ناتو بیایند به این منطقه! این طرزفکر کاملا اشتباه است که در برخی مراکز دارای مسئولیت ایران مطرح می شود. این فکر اصلا درست نیست. دلایل زیادی هم در این زمینه وجود دارد که اگر لازم باشد، می توان درباره اش صحبت کرد. اولین دلیل این است که برای روس ها، ایران همیشه یک کشور ایدئولوژیک است و به علت اینکه قفقاز ، بخشی از تمدن ایران است، روس ها از حضور ایران در این منطقه می ترسند. دلیل دوم این است که روسیه خودش این منافع را دنبال می کند که ایران نتواند از طریق دریای سیاه به بازار اروپای شرقی دسترسی داشته باشد و این کار را از طریق دریای خزر انجام دهد و مخارج ایران بیشتر شود و طبعا این پول ترانزیت عاید روسیه بشود. دلیل سوم نیز این است که اکثریت روس ها و بخصوص نیروهای مرتبط با لابی یهود ، نمی خواهند در مرزهای جنوبی خود یک ایران نیرومند را ببینند. هدف آنها این است که باید به آب های خلیج فارس دسترسی داشته باشند و این را نیز باید با تجزیه ایران انجام دهند و راه دیگری نیز ندارد. در مقابل این، جریان دیگری نیز در روسیه وجود دارد که برخی از آنها حتی در مقام های مهم دولتی نیز قرار دارند و فکر این ها نیز این است که روسیه باید به آب های گرم خلیج فارس دسترسی داشته باشد و می توان با دوستی و همکاری با ایران، به این هدف رسید. این دو جریان متعارض در روسیه وجود دارد که بدون شناخت این جریان ها ما نمی توانیم سیاست روسیه را درست تحلیل و درک کنیم. در صورت عدم شناخت این ها، انتظارات بیهوده و امیدهای واهی به روسیه وجود خواهد داشت که نهایتا هم اینطور خواهد شد.
@madare0120
مدار 01:20
📌 تحلیل دکتر حاج اورخان محمدوف، روحانی روشنفکر آذربایجانی درباره اقدام باکو در مسدود کردن راه ایران
#تکمیلی
راهکار:
تنها راه خروج از این وضعیت، این است که ایران از دیپلماسی ذلت، بخصوص رویه ای که طی هشت سال اخیر داشت، گذر کند به دیپلماسی عزت. ببینید که در چه زمانی جرأت کردند که برای نخستین بار عزاداران حسینی را در آذربایجان به گلوله ببندند.( 26 نوامبر 2015 – واقعه نارداران و به شهادت رساندن چهار عزادار حسینی در نارادان)
در همین دوره، شدیدترین فشارها بر دینداران جمهوری آذربایجان وارد شد. اگر خوب دقت کنید تمامی این موارد طی این چند سال اخیر ( هشت سال دیپلماسی ذلت دولت دکتر روحانی و ظریف در قفقاز ) روی داد. جرات یافتند که برای نخستین بار به میان عزاداران امام حسین (ع) بروند و آنها را به گلوله ببندند و از هیچ کس هم نترسند و ایران را نیز تهدید کنند. در این دوره، تهدیدها و اهانت ها علیه ایران بیش از اندازه زیاد شد. این ثمره همان دیپلماسی ذلت است. امیر عبداللهیان ابتدا باید سفیری برای باکو تعیین کند که توانمند و باتجربه و مومن و معتقد به ولایت و معتقد به مقاومت و در عین حال دیپلمات باشد. باید چنین شخصی را به عنوان سفیر تعیین کند.
اینکه چرا سفرای پیشین گزارش های خوبی از روابط دو کشور می دادند ، اولا بخاطر این است که که در زمان ماموریتشان، دردسر نداشته باشند و ثانیا مراکز فکری آنها که من برخی از آنها را می شناسم، باید به سایر منابع نیز مراجعه می کردند که نمی کردند. هم این ها و سایر اشخاص و مراکز و اشخاص و میزهایی که درمورد آذربایجان کار می کنند، باید به سایر منابع نیز رجوع کنند تا فکر درست و متفاوتی شکل بگیرد. 30 سال است که اینها در ایران درباره آذربایجان و قفقاز، افکار و سیاست ها را شکل می دهند. باید این رویه ، تغییر کند. نتیجه این 30 سال این است که هیچ کس نمی تواند انکار کند که سیاست خارجی و دیپلماسی ایران در آذربایجان شکست خورده است و باید این واقعیت را پذیرفت. تا زمانی که این واقعیت اعتراف نشود، اوضاع تغییر نخواهد کرد. دیپلماسی ایران در آذربایجان که با امیدهای دروغین زنده است، در قفقاز شکست خورده است. پس از اعتراف به این حقیقت ساده، می توان به معالجه این مساله فکر کرد که چطور می توان شکست این دیپلماسی را برطرف کرد؟ اما، اگر نپذیرند و بگویند که همه چیز طبق نظر ما جریان دارد، وضعیت به همین شکل ادامه خواهد یافت.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدئوی دیده نشده از شهید لاجوردی در حالی که فرزند خردسال مسعود رجوی سرکرده منافقین را در آغوش دارد و از انهدام خانه تیمی آنها میگوید
برشی از مستند #گزارش_آشوب
@madare0120
مدار 01:20
🔶️تصاویر تفنگداران دریایی ایالات متحده که در انفجار فرودگاه #کابل کشته شدند. پ ن: احتمالا یادشون
📸 روزنامه نیویورک پست تصاویر تعدادی از سربازان آمریکایی به هلاکت رسیده در انفجار تروریستی اخیر در فرودگاه کابل را منتشر کرد.
@madare0120
مدار 01:20
مکرون در آغوش گرم برهم صالح..! @madare0120
🔻سالم العبادی، عضو دفتر سیاسی جنبش عصائب اهل حق در مصاحبه با العهد:
🔹کنفرانس بغداد ، نمایشی بود و راه حل های واقعی برای عراق و منطقه را شامل نمی شد
🔸کنفرانس بغداد شامل حمایت واقعی از عراق نبود ، بلکه شامل فرمولاسیون ساختاری بود
🔹برخی از کشورهای شرکت کننده در این کنفرانس که درباره حمایت از عراق صحبت کردند ، دلیل تروریسمی هستند که این کشور را درگیر کرد
🔸در این کنفرانس به تجاوز ترکیه در خاک عراق و نقض حاکمیت ملی پرداخته نشد
🔹ایران تنها کشوری است که در کنفرانس به موضوع خروج نیروهای خارجی از عراق پرداخت
🔸دولت الکاظمی با پیروزی های کارتونی زندگی کرده است و سعی می کند تصویر خود را در رسانه ها بسازد
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نجاح محمد علی، کارشناس عراقی : اجلاس بغداد صرفا یک نمایش سست بود و هیچ نتیجه ای نخواهد داشت و این تبلیغات اولیه برای جریان هایی است که می خواهند الکاظمی را در ریاست دولت ابقا کنند.
@madare0120
مدار 01:20
بایدن در دیدار با بنت: ما دیپلماسی را در اولویت قرار می دهیم اما اگر دیپلماسی شکست بخورد گزینه های د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرت زدن بایدن در دیدار با نفتالی بنت
👤 آنتی صهیون: بسیار بعید میدونیم آمریکا این چهارسال را با ریاست جمهوری "جو چُرتی" به پایان برساند، بایدن مابین این دوران چهارساله ریاست جمهوری خود یا خواهد مُرد و یا مجبور به کناره گیری خواهد شد
@madare0120
♦️یک خانه تیمی منافقین امشب در خیابان دماوند تهران شناسایی و همه اعضا دستگیر شدند
@madare0120
از کاظمین هم خبر می رسد که ماکرون به زیارت امام موسی کاظم و امام جواد رفته..!
@madare0120
تصویری از حمله شب گذشته جنگندههای اسرائیلی به پایگاه صلاح الدین وابسته به مقاومت فلسطین در مرکز نوار غزه
@madare0120
🔹تشکر عدهای از اهالی منطقه غبیری در ضاحیه از ایران بابت ارسال سوخت
معنی شعری که نوشتهاند:
کشتی سوخت به سمت ما حرکت کرد،
نفتکشی که پس از آن هم نفتکش دیگری در حرکت است،
(دشمنان) هر شیطنتی میخواهند بکنند،
و پارس کنند، دیگر قافله به راه افتاده است.
تشکر ایران
تشکر و سپاسگزاری داریم به خاطر حمایت همیشگی از لبنان و ملت لبنان
@madare0120
امیرعبداللهیان امروز راهی سوریه میشود
🔹وزیر خارجه ایران در دومین مقصد سفرش به منطقه و پس از حضور در عراق، به سوریه سفر میکند تا با مقامات این کشور دیدار و گفتوگو کند.
@madare0120
مدار 01:20
از کاظمین هم خبر می رسد که ماکرون به زیارت امام موسی کاظم و امام جواد رفته..! @madare0120
ابلیس پاریس در حرمین کاظمین!
@madare0120
آخرین وضعیت بیماری مهدی چمران/مویرگی پاره شده بود، سکته مغزی نبود
سروری نایبرئیس شورای شهر تهران:
🔹حال آقای چمران خوب بوده و در هفته آتی به شورا خواهند آمد البته تأکید کادر پزشکی این است که تعجیلی برای حضور شورا نداشته باشند.
@madare0120
مدار 01:20
⭕️حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی دولت دوازدهم در جلسه اعضای دولت سیزدهم با رهبر انقلاب؛ شنیده
🔹با حکم رئیس جمهور ، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی شد
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برنده طلای پارالمپیک: پدر و مادرم به دلیل قطعی برق بازی ام را ندیدند!
▫️مجری: چه صحبتی با پدر و مادرت داری؟
🔹 روح الله رستمی برنده طلای پارالمپیک: خیلی دلم برای پدر و مادرم سوخت، بعد از بازی تماس گرفتم باهاشون گفتم بازیمو دیدین؟ گفتن نه برق نداشتیم!
@madare0120
جابه جایی دیپلمات های ایران در کابل
▫️ رسول موسوی از مقامات وزارت خارجه خبر داد
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نخستین تصاویر از محل حمله امروز آمریکایی ها در کابل
🔹امریکایی ها این حمله را در راستای دفاع از خود دانسته و مدعی شدند با این حمله یک تهدید قریب الوقوع از سوی داعش در فرودگاه کابل از بین رفته است.
🔹 شبکه سیبیاس آمریکا به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا مدعی شد، براساس گزارشهای اولیه تلفاتی در بین غیرنظامیان به دلیل حملات هوایی آمریکا روی نداده است.
🔹 مسئول پنتاگون گفت، انفجارهای ثانویه نیز رخ داد زیرا خودروی مورد هدف حامل مقادیر زیادی مواد منفجره بود.
🔹 این مقام تاکید کرد: نیروهای آمریکایی در کابل توانستند این هدف را در یک حمله هوایی بزنند.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 بدرقه وزیر امور خارجه ایران از سوی بشار اسد
🔸«حسین امیر عبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران که به دمشق سفر کرده است، امروز با «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه دیدار و گفت وگو کرد.
🔹وی پیش از این نیز با «فیصل المقداد»، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و درباره مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی به خصوص تحولات افغانستان گفت وگو کرده بود.
🔸امیر عبداللهیان روز گذشته نیز برای شرکت در کنفرانس بغداد که بدون حضور سوریه برگزار شد، به بغداد سفر کرده بود.
@madare0120
🔻وضعیت ائتلاف ها در انتخابات عراق: رقابت ده ها حزب عراقی در 21 ائتلاف انتخاباتی
🔸ائتلافها و لیستهای انتخاباتی عراق نشان میدهد که از میان 21 ائتلاف انتخاباتی 16 ائتلاف تازهتأسیس هستند که برخی از آنها اولین بار است که در انتخابات شرکت میکند.
🔹براساس آمار کمیساریای عالی مستقل انتخابات، در انتخابات پیش روی عراق که قرار است در 10 اکتبر برگزار شود، 21 ائتلاف انتخاباتی حضور دارند. در این انتخابات 109 حزب رقابت میکنند که 58 تای آنها درون ائتلافها هستند.
🔸شمار کلی نامزدهای انتخابات 3249 نامزد است. از این میان 789 نفر از آنها به صورت فردی، یعنی خارج از لیستها و ائتلافها، و 959 نامزد از ائتلافها و 1501 نامزد از احزاب نامزد شدهاند.
🔹بزرگ ترین ائتلاف شرکتکننده در انتخابات به لحاظ شمار نامزدها ائتلاف «عزم» به ریاست «خمیس الخنجر» است. الخنجر در سال 2018 در پی اتهام به همکاری با تروریستها از شرکت در انتخابات بازماند.
🔸این ائتلاف از «المشروع العربی» به ریاست الخنجر و حزب الوفاء به ریاست قاسم الفهداوی، وزیر برق اسبق عراق، حزب حل (جمال الکربولی)، «الکتلة العراقیة الحرة» (قتیبه الجبوری)، حزب المسار (مثنی السامرائی)، تجمع المدنی (سلیم الجبوری)، حزب التصدی (خالد العبیدی)، حزب المجد (طلال الزوبعی) تشکیل شده و اولین بار است به این نام در انتخابات شرکت میکند.
🔹این ائتلاف بزرگترین ائتلاف در استانهای الانبار و صلاحالدین و موصل و بغداد و دیالی است و مهمترین نامزدهایش «محمد الکربولی» و «محمود المشهدانی»، رئیس اسبق مجلس عراق، هستند.
🔸ائتلاف دیگری که با این ائتلاف در مناطق سنی نشین عراق رقابت میکند ائتلاف «تقدم الوطنی» به ریاست محمد الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، است که آن نیز برای اولین بار با این نام در انتخابات شرکت میکند.
🔹این ائتلاف شامل حزب تقدم (محمد الحلبوسی)، «الخیار العربی» (عبدالحسین عبطان)، تجمع التعاون (علی فرحان)، حزب الحق الوطنی (احمد المساری)، و چند حزب و تشکل دیگر میشود و مجموعا 105 نامزد دارد که مهمترین آنها رئیس کنونی مجلس عراق است.
🔸در میان تشکلهای شیعی یکی از آنها، ائتلاف «نیروهای حکومت ملی» است که رهبری آن را سیدعمار الحکیم برعهده دارد. این ائتلاف نیز اولین بار است که با این نام در انتخابات شرکت میکند.
🔹این ائتلاف شامل جریان حکمت ملی عراق (الحکیم)، نصر (حیدر العبادی)، کنفرانس ملی عراق، تیار المد العراقی، وطنیون، و چند تشکل دیگر میشود و مجموعا 78 نامزد دارد.
🔸ائتلاف بزرگ دیگر ائتلاف فتح به ریاست هادی العامری است که برای دومین بار است در انتخابات شرکت میکند و شاخه سیاسی الحشد الشعبی شمرده میشود.
🔹این ائتلاف شامل سازمان بدر (العامری)، صادقون (عصائب اهل الحق)، السند (احمد الاسدی)، مجلس اعلی (همام حمودی)، و چند تشکل دیگر میشود و 73 نامزد در انتخابات دارد.
🔸این ائتلاف در انتخابات سابق در رتبه دوم در شمار کرسیهای مجلس بود و 48 کرسی را از آن خود کرد.
🔹ائتلاف تازهتأسیس دیگر ائتلاف «العقد الوطنی» به ریاست فالح الفیاض، رئیس سازمان الحشد الشعبی، است. این ائتلاف شامل جنبش عطاء (الفیاض) و حزب اسلامی عراقی، حزب الثبات، و چند تشکل دیگر میشود و 80 نامزد در انتخبات معرفی کرده است.
🔸خالد الاسدی، از سران سابق حزب الدعوه، نیز ائتلافی به نام «العمق الوطنی» راهاندازی کرد که شامل چند تشکل جداشده از حزب الدعوه میشود و 37 نامزد دارد.
🔹ائتلاف دیگر «تحالف التصمیم» به ریاست عامر الفایز است که از ائتلاف فتح جدا شده و چند تشکل کوچک را با هم متحد کرده و 46 نامزد معرفی کرده که مهمترین آنها اسعد العیدانی، استاندار کنونی بصره است.
🔸برخی از ائتلافها خود را محدود به استانها کردهاند، ازجمله ائتلاف «جماهیرنا هویتنا» به ریاست احمد الجبوری (ابومازن) که 12 نامزد در استان صلاحالدین دارد.
🔹در کرکوک هم راکان الجبوری ائتلافی استانی راه انداخته است. ضمن اینکه وصفی العاصی، از شیوخ عشایر کرکوک، ائتلافی عشایرمحور در این استان ایجاد کرده است.
🔸در میان کردها تنها ائتلاف موجود ائتلاف اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر (گوران) است که 42 نامزد معرفی کرده که اکثرا در سلیمانیه رقابت میکنند.
🔹ترکمان ها نیز ائتلاف خاص خود را دارند که به ریاست حسن توران تشکیل شده و شامل 8 تشکل ترکمان عراق میشود.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 دفتر ظریف در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
@madare0120