برخورد با همه با محبت، صحبت در مورد چیزهایی که دوست دارید انجام دهید، نسبت به آن هایی که نیاز دارید ، بخشنده باشید و این ارزش ها را در فرزندتان القا کنید.کودکان همیشه دوست دارند مثل پدر و مادرشان باشند، بنابراین همیشه سعی می کنند مثل یک قهرمان باشند چون شما کسی هستید که بیش تر آن ها را تحسین می کنید.
@madarezirak
زمانی که کودک با شما به فروشگاه می رود، برای پیاده روی، یا هر جایی خارج از خانه، آن ها به نحوه رفتار شما با دیگران توجه می کنند.اگر فردی هستید که با عشق و احترام فراوان با دیگران برخود می کنید، احتمالا داشتن یک کودک مهربان سخت نخواهد بود. با آموزش احترام را به آنها نشان دهید که باید برای دیگران داشته باشند.
@madarezirak
برای آموزش مهربانی به کودکانتان در لحظه عمل کنید و از هر موقعیتی استفاده کنید. مثلا فرد مسنی را کمک کنید و علت آن را به کودک خود توضیح دهید یا این که پولی که روی زمین فروشگاه افتاده است ، سعی کنید صاحب اصلی آن را پیدا کنید و پول را به صاحبش برسانید و علت را به فرزند خود توضیح دهید ؛ اگر فرد بیماری را در خیابان می بینید و بلافاصله اورژانس را خبر می کنید حتما باید علت آن را به کودک خود توضیح دهید و او را آگاه کنید .
@madarezirak
شما باید در زندگی یک انسان مهربان باشید و رفتار مهربان و پسندیده ای با کودک خود داشته باشید و به غیر از کودک ، حتما با همسر خود مهربان باشید . اگر می خواهید به موسسه خیریه ای یا به کسی کمک کنید فرزند خود را در جریان قرار دهید و کاری کنید که او متوجه بخشش ها ، کمک ها و مهربانی ها شما شود زیرا این اعمال و رفتار شماست که مهربان بودن را به او می آموزد.
@madarezirak
یک پروژه مهربانی را با فرزند خود تکمیل کنید، مثلا برای ملاقات پدر یا مادر بیمارتان با فرزند خود خرید کنید و کاری کنید که او در انتخاب هدیه ای برای ملاقات پدربزرگ یا مادربزرگ بیمار خود مشارکت کند. حتی همکاری او در انجام دادن کارهای منزل نوعی مهربانی و عطوفت نسبت به شماست.
@madarezirak
images.jfif
10.1K
برخی اوقات کودکان تان را تنها بگذارید و این به معنای رها کردن آنها نیست
در حقیقت تنها گذاشتن فرزندان تان گاهی اوقات نکته ای مهم برای کمک به استقلال آنهاست. اوقات تنهایی به کودکان کمک می کند از خلاقیت خود برای داشتن لحظاتی لذت بخش استفاده کرده و آنها را به استقلال داشتن و خودکفابودن تشویق می کند. کودکانی که این مهارت را یاد بگیرند، به راحتی قادر خواهند بود زمان های تنهایی شان را بدون هیچ احساس غم و اندوه با وحشت پشت سر گذارند. کودکان با سن کمتر را زمان هایی تنها بگذارید که بتوانند بدون کمک والدین یا پرستار کودک که در اتاقی دیگر حضوردارند، خود را سرگرم کنند.
@madarezirak
برای تربیت نوجوان خود کمی به او فضا بدهید
با آغاز دوره نوجوانی باید این مسئله را بپذیرید که فرزندتان دیگر از کودکی خود فاصله گرفته و برای کسب یک هویت سالم نیاز به استقلال بیشتری دارد. برخی از والدین هرگز نمیخواهند این موضوع را بپذیرند و همواره با فرزند خود شبیه یک کودک خردسال رفتار میکنند. این کار میتواند آسیبهای زیادی را در مسیر رشد روانی نوجوان به همراه بیاورد و باعث شود که او نوعی شخصیت وابسته را شکل دهد و یا در فرایند هویتیابی دچار بحران و سردرگمی شود.
برای پیشگیری از این موضوع لازم است که در این دوران فضای آزادانه بیشتری در اختیار فرزندتان قرار دهید تا او بتواند با جهان پیرامون خود ارتباط بیشتری برقرار کند. البته این موضوع به این معنا نیست که نظارت خود را به طور کامل قطع کنید. اتفاقاً در دوره نوجوانی نظارت شما بر رفتار فرزندتان از اهمیت بالاتری برخوردار است اما لازم است که این کنترل و نظارت به طور غیرمستقیم باشد و نوجوان از رفتار شما بفهمد که به تواناییهای او اعتماد و اطمینان کافی دارید.
@madarezirak
تأثیرگذاری کلام خود را افزایش دهید
برخی از پدر و مادرها دائماً در حال نصیحت فرزند نوجوان خود هستند و یا همواره از کارهای مختلف او انتقاد میکنند. این شیوه رفتاری باعث میشود که اثرگذاری کلام آنها کاهش یافته و تذکرهای مهم آنها در بین انبوهی از انتقادها و نصیحتها گم شود. در نتیجه فرزندان این تذکرها را نیز پشت گوش میاندازند و بیشتر در معرض آسیبهای مختلف قرار میگیرند.
در نتیجه تلاش کنید تا در این دوران صبر و تحمل خود را افزایش داده و میزان انتقادهای خود را محدودتر کنید. این کار باعث میشود که فرزندتان ارزش بیشتری برای توصیههای شما قائل شود و به احتمال بیشتری به آنها عمل کند. از جمله مسائل ضروری که لازم است در مورد آنها به نوجوانتان تذکر بدهید میتوان به انجام رفتارهای پرخطر جنسی، مصرف مواد مخدر یا مشروبات الکلی و سایر رفتارهای خود آسیبرسان اشاره کرد.
@madarezirak
با مداخله اطرافیان در تربیت فرزندم چهکار کنم⁉️
👈اگه میتوانید و براتون امکان داره؛ محترمانه باهاشون صحبت کنید که حتیالمقدور وقتی شما با فرزندتان صحبت میکنید، مداخله نکنند.
*چون فقط کافیه بچه متوجه بشه، یک نفر در جمع طرفدار اوست.
❎در نتیجه دیگه از پدر مادرش حرفشنوی نخواهد داشت و به دیگران متوسل میشه.
✳️این روش برای آینده آن بچه
و رابطه او با والدینش بسیار آسیب زننده است.
اقتدار والدین را خدشهدار میکنه.
✅اگر بچهای را دوست دارید؛ لطفا
《جلوی خود بچه》 در مورد روش تربیتی والدین با آنها صحبت نکنید.
@madarezirak
💫💫مسابقه قهرمان من💫💫
به مناسبت اولین سالگرد
شهادت حاج قاسم سلیمانی
🌺ویژه کودک ونوجوان🌺
✅محورهای مسابقه:
🔴عکس کودک و یا نوجوان همراه با نقاشی مرتبط با حاج قاسم سلیمانی
🔴فیلم شعر خوانی کودک یا نوجوان با موضوعات(حاج قاسم سلیمانی،ایثار و شهادت)
🔴نوشتن نامه ویادلنوشته به حاج قاسم سلیمانی
🔴تهیه و ساخت کلیپ و عکس نوشته از متن وصیتنامه شهیدسلیمانی
🔴فیلم خواندن بخشی ازوصیتنامه شهیدسلیمانی توسط کودک ویانوجوان
🤩جوایزمسابقه🤩
۱۰جایزه ۵۰۰هزار ریالی
❇️جهت شرکت درمسابقه فیلم،عکس،نامه ودلنوشته خود را همراه با ((نام ونام خانوادگی /سن/محل سکونت)) به شماره 09020474478 در نرم افزار واتساپ و یا ایتا ارسال نمایید.
مهلت ارسال:یکشنبه ۹۹/۱۰/۱۳
@madarezirak
💖 مادر زیرک 💖
سلام دوستان عزیز کانال مادر زیرک 😍 یه صحبت و پیشنهاد داریم ☺️ دوستان عزیز ، ما بانوان زمان های زیاد
سلام دوستان عزیز کانال مادر زیرک 😍
یه صحبت و پیشنهاد داریم ☺️
دوستان عزیز ، ما بانوان زمان های زیادی رو در خانه مشغول به کار ها و فعالیت های مربوط به منزل هستیم 😍😍 و در این زمان می توانیم صوت های مفید گوش دهیم 😍
✅یه تیر و چند نشان😍☺️☺️☺️☺️😍
پخت غذا و گوش دادن کتاب ☺️
شستن ظروف و گوش دادن کتاب ☺️
پاک کردن سبزی و گوش دادن کتاب ☺️
طبق برنامه کانال چهارشنبه ها بحث کتاب را داریم . از این به بعد قصد داریم چهارشنبه های در حد توان و امکان کتاب هایی که به صورت صوتی و نمایش نامه تهیه شده اند در کانال قرار دهیم .
کافیست یک بار امتحان کنید😍☺️☺️
کافیست مادر زیرک باشید😍😍☺️☺️
یکی از دوستانی که این روش را انجام دادند گفتند در زمان کمتر از یک هفته موفق به گوش دادن(خواندن) ۴ کتاب شدند☺️☺️☺️
که یکی از این کتاب ها،کتاب من زنده ام خام معصومه آباد هست که تعداد صفحات حدودا زیادی دارد 😍
👌👌پیشنهاد میکنیم امتحان کنید👌👌
هشتک های این مطالب در کانال مادر زیرک ؛
#کتاب_صوتی_مادر_زیرک
@madarezirak
روی لینک هر کتاب بزنید به فایل های صوتی دسترسی خواهید داشت .
کتاب اول سه دقیقه در قیامت
مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی برگزار می کند؛
☺️☺️شکوه مادری☺️☺️
تقدیر از مادران برگزیده سراسر کشور
عموم مادران ایران زمین
دارای حداقل سه فرزند و کمتر از ۴۰ سال
از ۲۴۰ مادر برگزیده تقدیر به عمل خواهد آمد
#شکوه_مادری
#مادر_زیرک
#حرم_رضوی
@madarezirak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢پنجشنبه ۴ دی ساعت ۸ شب ازشبکه ۳ سیما
🔺مستندی که به خیلی از سوالات و شبهات جامعه پاسخ می دهد.
✅اطلاع رسانی بفرمایید،
تا ملت شریف ایران حتما ببینند.
تکرار:
جمعه ۵ دی ساعت ۲۱ شبکه افق
شنبه ۶ دی ساعت ۲۰ شبکه مستند
قرارگاه فرهنگی جهادی شهدای الوار
@shohadayalvar
@madarezirak
پیامبری که پشت سرِ امام مهدی علیه السلام نماز خواهد خواند...
مسیح علیه السلام را اینگونه بشناسید...نه آنگونه که غربیها می گویند...
#خدا
#حضرت_مسیح علیه السلام
#میلاد_حضرت_مسیح علیه السلام
💖تمامی محتواها تولیدی میباشد💖
@havaliekhoda313
@madarezirak
#مجموعه_داستان_مریم_و_رازهای_سلامتی
قسمت سوم راز نعمت با برکت
🎙گویندگان :
راوی : ناهید حمید
مریم : نفیسه سبزه نوقابی
سمیه : زهرا سلحشور
کتاب : نیایش رضایی
شاگرد و مفضل: حدیث طالبی
مادربزرگ : فاطمه اکبری
معلم : مریم ابراهیمی
امام صادق علیه السلام : فاطمه نظری
❤️محتوا تولیدی می باشد ❤️
@madarezirak
💖 مادر زیرک 💖
#مجموعه_داستان_مریم_و_رازهای_سلامتی قسمت سوم راز نعمت با برکت 🎙گویندگان : راوی : ناهید حمید مریم
Untitled Session 2_mixdown.mp3
14.24M
قسمت سوم رازهای نعمت با برکت
🎞برشی از داستان :
بچه ها کی تونست معما رو حل کنه ؟
هیچ کسی به جز ....
❤️محتوا تولیدی می باشد ❤️
@madarezirak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مذمت دشمنان و شماتت آنان...شما را دچار تفرقه نکند...
حتی وقتِ رفتن هم نگران ما بودی...
۹ شبِ دیگر...
#حاج_قاسم
#مرد_میدان
#سردار_دلها
💖تمام محتواها تولیدی می باشد💖
@havaliekhoda313
@madarezirak
چگونه با نوجوانی که بی احترامی
می کند، برخورد کنیم؟
🌱 رفتارهای مثبت فرزندتان را تحسین کنید. زمانی که فرزند شما آرام است، به این مساله توجه نشان دهید، به فرزندتان در این مورد اشاره کنید و نشان دهید که چقدر خوب است که او می تواند زمان هایی که ناراحت است، آرام باشد. اگر فرزند شما اوقات تلخی می کند، او را زمانی که آرام است تشویق و تقویت کنید.
🌱 به نوجوانتان کمک کنید مهارت های حل مساله را فرا گیرد. بهترین زمان برای صحبت در مورد رفتار نامناسب نوجوانتان زمانی است که او ناراحت و عصبانی نیست. به او بیاموزید که چگونه باید احساساتش را به زبان بیاورد و چگونه قبل از اینکه مشکلات و کشمکش ها تشدید شوند برای آن ها راه حل بیابد. بدین شیوه احتمال بروز رفتارهای نامناسب در نوجوان شما کاهش می یابد.
🌱 برای نوجوانتان جایزه و تقویت کننده در نظر بگیرید. دادن تقویت کننده های مثبت برای رفتارهای مناسب، مثل دادن جایزه و هدیه، خیلی بیشتر از تنبیه کردن تاثیر گذار است. زمانی که او با لحن خوب و مثبت صحبت می کند و رفتارهای مناسب نشان می دهد، شما می توانید جایزه ای را به عنوان نشانه ای از تایید رفتارش برای او در نظر بگیرید. زمانی که ارتباط بین شما و نوجوانتان بهبود یابد، رفتار نوجوانتان نیز بهبود می یابد.
@madarezirak
اگر در دسته والدینی هستید که به خودتون اجازه میدید جزییات زندگی خودتون و فرزندتون رو با کلی ادم در فضای مجازی به اشتراک بزارید و میزان ارزشمندی رو هم با لایک هایی که میگیره تعیین کنید نمیتونید توقع داشته باشید که فرزندتون بتونه مفهوم حریم شخصی رو درک کنه ازش محافظت کنه یا خودش و صرف نظر از دیدگاه دیگران دوست داشته باشه.
@madarezirak
پرسمان 4.mp3
2.06M
🔰 پرسش و پاسخ
💠 حمام بردن کودکان تا چه سنی با پدر یا مادر!؟
📣 پاسخ استاد تراشیون را در این باره میشنویم.
#پرسش_پاسخ
#حمام
#هفت_سال_اول
@madarezirak
وقتی کودک با اتفاق ترس آوری مواجه میشود غرق در اضطراب میشود و برای این که بتواند از اضطراب خود کم کند به حمایت شما نیاز دارد. اگر به خاطر ترس او را تنبیه کنید آسیب بزرگی به او میزنید. در هنگام ترس باید به کودک احساس امنیت بدهید. گاهی والدین برای منع کودک از انجام کاری او را میترسانند. ترساندن كودكان باعث افزايش سردی جسمی و روحی آنها شده، سردیها باعث ایجاد
✅كم خونی
✅تنش های عصبی
و ناسازگاریهای جسمی و روحی و افزايش سودا در بدن كودكان خواهند شد. به کودکان حس امنیت بدهید وآنها را نترسانید.
@madarezirak
#یک_دقیقه_مطالعه
میشه هر شب یک ربع کمتر اخبار ببینیم، یک ربع کمتر با موبایلمون سرگرم باشیم، در عوض نیم ساعت با فرزندمون باشیم. فقط نیم ساعت.
فقط تو خونه نباشیم. بلکه همدل و همبازی بچه مون باشیم. گوشی خاموش، تلویزیون خاموش، فقط و فقط بازی و خاطره سازی. زحمتی داره؟
بازی با بچه ها حال ما رو خوب میکنه، حال اونها رو هم خوب میکنه. همین لحظه هاست که واسه بچه ها خاطره میسازه. واسه بچه از بچگیش فقط خاطره هاش میمونه. خاطره های شیرین با پدر و مادر بودن، خیلی ارزشمنده. از امشب نیم ساعت بیشتر از همیشه کنار فرزندمون بمونیم.
فراموش نکنیم موبایل، کار، اخبار و ... همیشه هستند اما بچگی بچه هامون خیلی زود تموم میشه و حسرت بیشتر ندیدن و بیشتر وقت نگذاشتن و بیشتر بازی نکردن باهاشون، برای همیشه توی دلمون میمونه. از الان حواسمون باشه که بعد حسرتش تو دلمون نمونه. نه تو دل ما، نه تو دل بچه هامون. الان حواسمون باشه که بعدا دیگه پشیمونی و حسرت سودی نداره.
@madarezirak
آرایش کردن دختر بچه ها، مداخله در کیفیت رشد طبیعی کودکان است و آنها را با بلوغ زودرس و بحران هویت مواجه میکند. کودکان را آرایش نکنید! رژ لب حاوی سرب است و سبب اختلالات رفتاری، پرخاشگری وكاهش بهره هوشی کودک و بیش فعالی او میشود. رنگ کردن موی کودکان ممکن است سبب آلرژی و حتی مرگ کودک شود! تافت مو باعث ناباروی کودکان در آینده میشود و روی ذخیره تخمکی دختر بچه ها اثر منفی دارد. آرایش کردن کودکان نه تنها روی وضعیت جسمانی کودکان تاثیر منفی میگذارد، بلکه باعث
💄از بین رفتن اعتماد بنفس کودک
💄خود زشت انگاری کودک
💄گرایش به جراحی پلاستیک در بزرگسالی
💄بلوغ زودرس
💄احساس تنهایی
@madarezirak
❤️فرزندانتان را به یک اندازه دوست داشته باشید❤️
✅در عین اینکه به آنها به طور مساوی عشق میورزید
❌با هر یک از آنها رفتاری منحصر به خودشان داشته باشید
🌈چرا که آنها افرادی متفاوت هستند.
❤️به آنها نیز بفهمانید که متفاوت هستند و نیازی نیست مثل هم باشند یا مثل هم فکر کنند.
@madarezirak
بهترین پاداش برای کودکان تعریف، تمجید، تحسین و محبت شماست. استفاده از اسباب بازی و خوراکی های متنوع برای پاداش به کودکان الزامی نیست. شاید استفاده از تابلوی ساده ای که در آن ها رفتار خوب فرزندتان را با یک ستاره پاداش دهید، موثرترین تمجید از وی باشد.
@madarezirak
نظم و روال شخصی را در خانه برقرار کنید. مهمترین اصل در برقراری روال معین در زندگی، تعیین وقت دقیق خوابیدن، بیدار شدن و غذا خوردن است. وقتی روال شخصی را در زندگی برقرار کردید، فقط در موارد خاص مانند زمان سفر و بیماری می توانید کمی انعطاف به خرج دهید.
تربیت صحیح فقط با وجود نظم امکان پذیر است اما این فقط فرزند شما نیست که باید نظم را رعایت کنید بلکه تمام اعضای خانواده باید منظم باشند تا کودک منظم زندگی کند و امکان تربیتش فراهم شود. تعیین روال مشخص، چهارچوب برنامه خانواده است و باید آن را حفظ کرد اما افراط نکنید و عاقلانه انعطاف به خرج دهید چرا که بی شک خانه پادگان نیست.
@madarezirak
کودکان باید به طور کامل با حد و حدود و خط قرمزها آشنا باشند و به وضوح بدانند چه کارهایی پذیرفته و کدام غیرقابل قبول هستند. با تعیین حد و حدود برای فرزندتان مشخص می کنید از وی چه انتظاری دارید و محدوده آزادی عمل او کجاست.
حد و حدود و خط قرمزها با رعایت نظم امکان پذیر می شود و نظم یعنی نظارتی قاطعانه و عادلانه. برای برقراری نظم راه های متفاوتی مانند قاطعیت در صحبت کردن یا هشداری ساده با حرکت انگشت سبابه وجود دارد، اما نکته پراهمیت این است که هرگز نباید نظم را با استفاده از خشونت و تنبیه برقرار کنید.
@madarezirak
⚡️به خاطر داشته باشید که تربیت معادل با تنبیه نیست
اعمال محدودیتها و قوانین در حقیقت به معنای آموزش کودک دربارهی نحوهی رفتار در دنیا و کمک به او است تا انسانی شایسته و باملاحظه باشد و به خودکنترلی دست پیدا کند.
@madarezirak
کودکان در نهایت روزی بزرگ خواهند شد، پس به آنها اجازه رشد بدهید. به آن ها اجازه رشد بدهید. به آنها امکان دهید کارهای کوچک را خودشان به تنهایی انجام دهند و موفقیت های هرچند ناچیز به دست آورند تا اعتماد به نفسشان پرورش یابد و مهارت های زندگی و توانایی های اجتماعی در آنان تقویت گردد. اما دقت کنید که انتظارهای شما باید متناسب با سن و توانایی های کودک باشد، در غیر این صورت به جای برنده شدن، بازنده بودن را به کودک می آموزید.
@madarezirak