مداحی آنلاین - اباصالح التماس دعا -.mp3
2.32M
🌷یا صاحب الزمان(عج)🌷
🍃اباصالح التماس دعا
🍃هر کجا رفتی یاد ما هم باش
💔 #جمعه_های_دلتنگی
😔😔😔آقا بیا 🙏😭
@madarezirak
هدایت شده از حوالی خدا
هدایت شده از حوالی خدا
هدایت شده از حوالی خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری روز شمار عید غدیر
🎉🎉۱۴ رزو تا عید غدیر 🎉🎉
لطفا برای حداقل☝️نفر ارسال کنید 😍
#غدیر
#روزشمار_غدیر
💖تمامی محتواها تولیدی میباشد💖
@havaliekhoda313
❇️حضرت زين العابدين به يكى از اصحاب فرمود: براى طلب فرزند هفتاد بار بگو:
👈رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثينَ؛(انبیاء/89)وَاجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَبَرُّ بِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ وَفَاتِی وَ اجْعَلْهُ خَلْقاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ شِرْکاً وَ لَا نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ؛ خداوندا! مرا تنها مگذار كه تو بهترين وارثانی. و برايم جانشينى قرار ده كه در زندگى به من احسان و نيكى كند، و پس از مرگ استغغار نمايد، و او را سالم و كامل بدار و شيطان را در او شريك و سهم مده، خداوندا! از تو مغفرت مى طلبم و به سوى تو توبه و بازگشت مى نمايم ، كه تو غفور و رحيمى)
⤴️اگر كسى اين دعا را بسيار بخواند خداوند آنچه از مال و فرزند و خير دنيا و آخرت كه آرزو دارد به او خواهد داد، كه خداوند مى فرمايد: خدا را استغفار كنيد كه او غفار است و اوست كه براى شما آب گوارا و روان از آسمان فرو مى فرستد، و شما را به مال و فرزند، يارى مى نمايد، و برايتان باغها آفريده، و نهرها جارى ساخته است.(نوح/10 ای 12)
📚مکارم الاخلاق طبرسی/ج2/ص644
@madarezirak
تنبیه باید باشد. بچه ها باید تنبیه شوند ولی نباید کیفر شوند. هم باید تنبیه شوند و هم مجازات. قبلاً می گفتیم که بچه ها نباید مجازات شوند. در چگونگی خواهیم گفت تنبیه، آگاهی دادن و برحذر کردن است. بچه داره میره به سمتی که نباید بره، ما جلویش را می گیریم. مجازات نتیجه ی منطقی عمل است، که در چگونگی مفصل خواهیم گفت.
کیفر مطلقاً مال بچه ها نیست. در کیفر خشونت کامل وجود دارد. در تنبیه و مجازات هم اگر خشونت وجود داشته باشد تبدیل به کیفر می شوند. تمام خشونت هایی که گفتیم فیزیکی مثل کتک، خشونت و کلامی مثل حرفهای نیشدار، تهدید، تحقیر، توهین، سرزنش وخشونت های عاطفی "دیگه دوستت ندارم، دیگه مامانت نیستم، هیچ کس تورو دوست نداره." وخشونت های شخصیتی مثل: مظلوم نمایی، احساس گناه دادن و خشونت های خرافی مثل: ترساندن زیر 6 و 10 سال از خدا. این موارد هیچ کدام تنبیه نیستند و تماماً کیفر هستند. هرجایی که پای خشونت در ارتباط با کودک بیاید کیفر است و مذموم است. برگردید به این مبحث و ببینید این خشونتها در زندگی ما هست یا نه؟؟؟ اگر هست فرزندان ما در معرض کیفرند به خاطر گناهی که مرتکب نشده اند.
ساختار ذهن کودک به خصوص زیر 6 سال این گونه است که خودش را مسبب می داند. بدانید کودک پدر و مادر را مقصر نمی شناسد. از نظر کودک پدر و مادر به خصوص مادر، مطلق هستند، اشتباه نمی کنند، خطا ندارند، قدرت مطلق هستند. شخصیت کودک این گونه شکل می گیرد که من بدم؛ من مستحق کتک خوردنم پس من باید مجازات بشم. چون بچه ها هیچ وقت پدر و مادر را مقصر نمی دانند به همین خاطر زود می بخشند و عبور می کنند. همیشه خودشان را مقصر می دانند پس من بدم. به همین دلیل هر نوع خشونتی بچه ها را در موضع مجرم و کیفر می برد.
@madarezirak
1_403878040.pdf
233.5K
#ایده #غدیر 🌸🙏
🔰پنجاه پیشنهاد و ایده برای بزرگداشت عیدالله الاکبر، عید #غدیر در شرایط بیماری #کرونا
به کوشش مجمع مشاوران جوان نماینده ولی فقیه در فارس
#لطفا_نشر_دهید
@madarezirak
🔹 * بیشترِ ما خواستار یک مکان پاکیزه و مرتب هستیم و از شلوغی و بهم ریختگی احساس پریشانی می کنیم... * 😐
👈 اما بدانید وقتی کودکان در حالت خلاقیت خود به سر می برند، همه چیز به سرعت بهم می ریزد!
پس دفعات بعد که کودکتان از شما درخواست آبرنگ کرد و یا خواست اسباب بازی های خود را روی کف اتاق بریزد، به او فضای کافی بدهید👌
* احتمالا باید آن بهم ریختگی را هم خودتان جمع کنید🤔 ولی خلاقیت کودک شما بر آن ارجحیت دارد.
○فرزند موفق
@madarezirak
در حضور کودک درمورد غذا خوردن او با دیگران صحبت نکنید تا حس نکند با غذا خوردن یا نخوردن شخصیت مهمی شده مورد توجه قرار میگیرد
در این صورت کودک رفتار منفی خود را تکرار میکند
○فرزند موفق
@madarezirak
🔴وقتی متوجه شدید تنبیه یا پرخاشگری شما حق فرزندتان نبود و از جای دیگری ناراحت بودید و سر فرزندتان خالی کردید، با فرزندتان صحبت کنید. به او بگویید تقصیر او نبوده و معذرت خواهی کنید. این کار به فرزندتان نشان می دهد از رفتار اشتباه بقیه ضربه نخورد و این حق را بدهد که گاهی همه از جمله خودش اشتباه کنند. اما اگر این کار مرتب تکرار شد، معذرت خواهی فقط باعث ناامیدی فرزندتان می شود. چون به مرور درک میکند این حرف بی معنی است. اگر مرتب عصبانیت خود را سر فرزندتان خالی می کنید باید برای حل مشکلاتتان اقدام کنید. بار زندگی برای ما بزرگسالان بسیار سنگین است آن را روی دوش ظریف و ضعیف بچه ها نگذاریم. آنها جز ما پناهی ندارند.
○فرزند موفق
@madarezirak