هرگز این 7 قول را به فرزندتان ندهید🔻🔻
📍والدین از وعده و وعید دادن به فرزندان خود به چند دلیل استفاده می کنند: برای رشوه دادن به فرزند جهت انجام کاری که خودشان می خواهند، اجتناب از برخورد احتمالی با فرزندشان، ناامید نکردن فرزند و ایجاد امید در او.
1. "قول میدم درد نداشته باشه."
2. "قول میدم قبل از اینکه خوابت ببره بیام خونه."
3. "قول میدم هفته دیگه ببرمت پارک با دوستت بازی کنی، ولی امروز نه."
4. "قول میدم اگه اتاقتو مرتب کنی، ببرمت بیرون بستنی بخرم برات."
5. "قول میدم اگه مشقاتو انجام بدی، باهوش ترین بچه کلاس بشی."
6. "قول میدم که فردا روز بهتری باشه."
7. "قول میدم که دفعه دیگه برای تولدت بریم مسافرت."
@madarezirak
یک لحظه تصور کن فرزندت درکنارت نباشد😨
آیا بازهم برایش حوصله نداشتی؟
بازهم برای بازی کردن با او بهانه می آوردی؟
بازهم منتظر خوابیدنش می شدی تا نفس راحتی بکشی؟ بازهم...بازهم...
یا اینگونه می شدی که تمام کارهایت را تعطیل می کردی و تمام وجودت را وقف این کودکی که خدا به تو عنایت کرده می کردی ولحظه لحظه از وجود او شاد می شدی😌💛
و مینشستی وفقط نگاهش می کردی و به لجبازی هایش میخندیدی
وجیغ وداد وگریه هایش هم برایت لذت بخش می شد😍
براستی اگر اینگونه به بچه هایمان نگاه کنیم قدر این امانت الهی را خواهیم دانست و طور دیگری پدری و مادری خواهیم کرد☺
@madarezirak
#سیره_تربیتی_اهل_بیت_علیهم_السلام
♨️#روش_های_تربیتی: 1⃣1⃣روش تدرج وگام به گام
👈روشی که تربیت را مفید و اثر بخش کند روشی است متناسب با نیاز و توان متربی.
✅میتوان نیاز متربی را با روش گام به گام، افزایش داد و او را قدم به قدم جلو برد. به این نوع کار، تربیت تدریجی یا تدرج گفته میشود.
🔹«تدرّج» به معناى اندک اندک و آهسته آهسته پیش رفتن و پایه پایه نزدیک شدن است.
👈حرکتى تدریجى و پلکانی متناسب با ظرفیت انسان میتواند در درون وی جای گیرد و او را تحت تربیت و حرکت به کمالات الهى سوق دهد، عکس این مطلب نیز صادق است انسان یک مرتبه و دفعتا تباه نمى شود.
@madarezirak
#سیره_تربیتی_اهل_بیت_علیهم_السلام
♨️#روش_های_تربیتی: 2⃣1⃣روش سیاحت و تفریح
✅با اصالت روح و روان، و حالات گوناگون آن، و شناخت انواع بیماریهای روانی، و کشف شیوههای درمان، تفریحات سالم، و شادیها برای تقویت روح آدمی یک ضرورت است. خندیدن و خنداندن شادی کردن و شادی آفریدن دلشاد و مسرور بودن بشّاش و خنده رو بودن لبخند بر لب داشتن همه اینها به عنوان یک «ضرورت» در زندگی انسان نقش تعیین کننده دارد.
👈مکانهای مختلف با ویژگیهای متفاوتشان بر روحیه انسان آثار متفاوتی به جا میگذارند، قرآن مجید انسان را به سیر و سیاحت در روی زمین دعوت میکند.
🌹امام علی علیه السلام فرمودند:
ای کمیل! خانوادهات را فرمان ده که روزها در به دست آوردن بزرگواری، و شبها در رفع نیاز خفتگان بکوشند، سوگند به خدایی که تمام صداها را میشنود، هر کس دلی را شاد کند، خداوند از آن شادی لطفی برای او قرار دهد که به هنگام مصیبت چون آب زلالی بر او باریدن گرفته و تلخی مصیبت را بزداید چنانکه شتر غریبه را از چراگاه دور سازند.
🔹 همیشه با محبت و تفهیم مسائل نمیشود متربی را رام نمود بلکه مربی باید در همین فعالیتهای تربیتی متربی را به اموری که لازمهی درگیری او با مشکلات زندگی است و عادت او به آن امور کار او را آسان مینماید، عادت داد.
@madarezirak
#سیره_تربیتی_اهل_بیت_علیهم_السلام
♨️#روش_های_تربیتی: 3⃣1⃣ روش عادت
✅عادت یکی از ابتدایی ترین و شناختهترین روشهای تربیتی است.
👈از عادت تعریف واحدی ارائه نشده است. برخی به «خوی یا کاری که انسان به آن خوی بگیرد و در وقت معین انجام دهد» عادت میگویند.
📃میتوان گفت که عادت چند شاخصه دارد:
الف)نتیجه تکرار است و استمرار عمل موجب آن میشود.
ب)امری تدریجی و غیر ناگهانی است.
ج)برای انجام هر بار عمل، نیاز به تفکر ندارد.
🌹عادت در نگاه امام علی علیه السلام با نگاهی مثبت ملاحظه شده است. یعنی نفس عادت، ایجاد اهرم در مقابل رفتارهای ناگهانی است. منتهی اگر با نگاه دینی،انسان عادات مثبت را در خود مستقر نماید حرکت او به سوی کمال شتاب میگیرد.
💠وقتی انسان عملی را به طور مستمر تکرار کرد، به تدریج با آن خو میگیرد و حالتی در نفس به وجود میآید که اصطلاحا عادت نامیده میشود. انسان با عمل مزبور انس و الفتی خاص مییابد و تمایل به ادامه آن پیدا میکند. ممکن است انجام عملی در ابتدا برای انسان دشوار و حتی ناگوار باشد، ولی بعد از تکرار و حصول عادت، همان عمل آسان و گوارا میشود؛ به گونه ای که گویا از طبیعت صادر میشود و یک فعل طبیعی است.
🌹حضرت علی علیه السلام در این باره میفرمایند:
«اَلْعَادَةُ طَبْعٌ ثَانٍ»
عادت، طییعت ثانوی است.
@madarezirak
هدایت شده از بازی کودکانه مادرزیرک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دلت واسه امام حسین جان...تنگ شده...و مثه دلِ من...دلت گرفته...
گوشیت رو بردار و با شماره ۱۶۴۰ تماس بگیر...
و این شماره رو هم توی گوشیت ذخیره کن برای وقتای دلتنگی...برای وقتایی که فقط باید با مولا حرف بزنی تا آروم بشی...
برای ما هم دعا کن...
#ماه_رجب
#امام_حسین_جانم
#دلتنگتم_ارباب
💖تمام محتواها تولیدی می باشد💖
@havaliekhoda313
@madarezirak
#صفحه ۱۵ قرآن
#به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج هدیه به مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها
#ختم_روزانه_قرآن
#هدیه_مادر
#مادر_زیرک
@madarezirak
#صفحه ۱۵ قرآن
#به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج هدیه به مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها
#ختم_روزانه_قرآن
#هدیه_مادر
#مادر_زیرک
@madarezirak
015.mp3
659.5K
#صوتی صفحه ۱۵ قرآن
#به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج هدیه به مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها
#ختم_روزانه_قرآن
#هدیه_مادر
#مادر_زیرک
@madarezirak
⭕️ پیوند عجیب آغاز و پایان شهید هادی ذوالفقاری با امام هادی(ع)!!
«هادی» در 13 بهمن سال 1367 مصادف با روز شهادت حضرت امام هادی(ع) چشم به جهان گشود و علت نامگذاری ایشان به اسم هادی نیز همین مسئله بود.
ایشان در ۲۶ بهمن سال 1393 در دفاع از حرم صاحب نامش امام هادی(ع) در عراق به شهادت رسید.
♦️حساسیت بر بیت المال
خیلی بر بیت المال حساس بود و قبل از اینکه ساکن نجف شود ، گاهی در پایگاه درس می خواند و هنگامی که می خواست درس بخواند ، از پایگاه خارج می شد و در راهرو می رفت .
در راهرو لامپ هایی داشتیم که شب ها نیز روشن میکردیم، و انجا در سرما می نشست و درس می خواند و وقتی به ایشان می گفتیم که چرا اینجا درس می خوانی می گفت : من این درس را برای خودم می خوانم و درست نیست که از نوری که هزینه آن از طریق بیت المال پرداخت می شود استفاده کنم.
#چهارشنبه
#زندگی_شهدا
#مادر_زیرک
@madarezirak
والدین به سه گروه تقسیم می شوند.
گروه اول مستبد و اقتدارطلب هستند و قوانین بی انعطاف وضع می کنند و اگر مقررات اجراء نشود خاطی را مجازات می کنند.
گروه دوم پدر و مادران آسان گیر که به کودک اجازه می دهند هر کاری را انجام دهد زیرا آن ها معتقدند محدودیت به روان کودک آسیب می رساند.
دسته سوم پدر و مادر آگاه نام دارند که به اقتضاء سن و سال و شرایط فرزند، از او توقعاتی دارند که فرزند به راحتی از عهده انجام آن ها برمی آید و تحت این شرایط هماهنگی در خانه ایجاد می شود.
@madarezirak
یکی از بزرگترین هدایایی که والدین می توانند به کودکان خود بدهند توانایی و استعداد شاد شدن است. البته بین خوشحالی و شادی لحظه ای- مثلاً دادن یک اسباب بازی جدید یا یک سبد پراز تنقلات به کودک- و خوشحالی و رضایتمندی پایدار، تفاوت عمده ای وجود دارد. مطمئناً کودکان دوست دارند تفریح کنند و مانند بزرگترها نیازمندند تا عمیقاً احساس خوشبختی کنند. اما شادی واقعی مطلب قابل تعمق تری است و آن روح فرزند شما را تحت تاثیر قرار میدهد و در او این حس را بوجود می آورد که همه چیز دنیا خوب است.
@madarezirak
بیشتر بچه هایی که رغبتی به مرتب کردن اتاق و وسایل شان ندارند، یک دلیل مشترک دارند:آنها فقط نمی خواهند این کار را انجام دهند، و بچه های زیادی هستند که در برابرمرتب و منظم بودن گهگاه مقاومت نشان می دهند. برای آنها معمولا چیزهای دیگری هیجان انگیز است، مثل تماشای تلویزیون یا ارتباط با دوستان.
@madarezirak
به کودکان خود نشان دهید که آنها زندگی جداگانه ای از شما دارند
برای این کار زمان هایی را به خودتان اختصاص دهید.والدینی که فاقد یک زندگی مجزا از فرزندانشان هستند به آنها می آموزند که دنیا حول محور آنها می چرخد. مهم است که از همان ابتدا، کودک یاد بگیرد که گاهی اوقات مادرش دوست دارد مطالعه کند ودوست ندارد بازی کند.نیاز های فرزندانتان را برآورده سازید.وسپس در حالی که به نیاز های خود می رسید او را ملزم کنید که برخی نیازهایش را خودش برآورده سازد. با ناکامی او همدلی کنید اما مجزا بودن خود را حفظ کنید.
@madarezirak
برای ایجاد انضباط در خانواده سعی کنید روی حرف خود بایستید اگر در موارد استثنائی نقطه نظرتان را تغییر دادید بهتر است حتماً علت آن را به کودک بگوئید.
در برنامه های انضباطی اگر پدر و مادر با یکدیگر همسو نباشند و از نظرات یکدیگر حمایت نکنند با شکست روبه رو می شوند. اختلاف پدر و مادر هر چقدر هم که زیاد باشد، بهتر است که به طور خصوصی حرف بزنند، تا کودک متوجه نشود.
@madarezirak
يکي از موضوعات مهمي که در حوزه تربيت فرزند مطرح مي شود، اين است که از چه زماني مي توانيم از بچه ها توقع انجام کاري را داشته باشيم. به عبارت ديگر چه زماني مي توانيم مسئوليت انجام کاري را به عهده فرزندانمان بگذاريم و توقع انجام آن را داشته باشيم. طرح اين مسئله به ويژه دردوره اي که والدين بيش از حد به برآوردن نيازهاي کودک مي پردازند و انجام کار توسط آن ها را تا جاي ممکن به تعويق مي اندازند، بسيار ضروري به نظر مي رسد. زيرا اگر کودک طي سال هاي رشد و تکامل خود هرگز درنيابد که در چارچوب خانواده وظايف و مسئوليت هايي برعهده دارد، بديهي است که در دوران بزرگسالي از زير بار وظايف و مسئوليت هاي خود شانه خالي کند.
@madarezirak
قبل از خواب این ناحیه از پا را 5 دقیقه ماساژ دهید 👌
این ماساژ میتواند به کسانی که مبتلا به استرس، کم خوابی وخستگی شدید هستند کمک کرده و سبب بهبود ظاهر پوست و حتی خلقیات آنها شود
@madarezirak
✍قیسی منبع خوب آهن است که به رفع و پیشگیری کم خونی فقر آهن کمک می کند.
👈ابن سینا خوردن هر روز 50 گرم برگه زردآلو یا قیسی را برای تقویت اعصاب و کمخونی مفید دانسته است.
@madarezirak
مواد غذایی کلاژن ساز برای جلوگیری از پیری پوست
🔸سیر
🔹چای سفید
🔸مرکبات حاوی ویتامین C
🔹سبزیجات قرمز رنگ مانند فلفل قرمز گوجه چغندر و..
🔸مواد غذایی حاوی پروتین مانند ماهی سویا مرغ و.
@madarezirak