امام محمدباقر؏ :
مردم بر دو دسته اند:
آن ڪه با مرگ آسوده شـود؛
و آن ڪه با مرگش،دیگران آسوده شوند.
#رفیقتوبهکنتادیرنشده...
#سعےڪنیمازدستهاولباشیم☝️
💕💕💕
🔵 خط تحلیلی و رسانه ای قره باغ
🔻 با توجه به اوج گیری درگیری های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان و ضرورت اتخاذ مواضع مشترک از سوی رسانه های کشور ذیلا محورهای که ضرورت دارد مورد تاکید قرار بگیرد اعلام می شود:
1️⃣ منطقه قره باغ از لحاظ سرزمینی متعلق به اذربایجان است اما هم در دل ارمنستان قرار دارد و هم اکثریت ساکنان ان ارمنی هستند و هیچ راه حلی غیر از مذاکره و توافق میان اذربایجان و ارمنستان برای رفع این بحران کهنه ندارد و به طورقطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک می کند.
2️⃣ این منطقه تبدیل به محل مناقشه و زورازمایی بازیگران خارجی شده و منافع مردم اذربایجان و ارمنستان قربانی این رقابتها شده است.
3️⃣ گروه مینسک(امریکا،روسیه،فرانسه) سه دهه است که نتوانسته اند و یا نخواسته اند این مشکل را حل کنند و ناکارامدی خود را نشان داده اند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست.
4️⃣ اخباری دلالت بر این دارد که با هدایت برخی سرویسهای اطلاعاتی خارجی و باهدف ناامن سازی این منطقه طرح انتقال جنگجویان تروریست خارجی از جمله جبهه النصره و پ ک ک به این منطقه در حال پیگیری است که هدف اصلی آن با توجه به کاهش درگیری در سوریه،انتقال میدان درگیریها به این منطقه است.
5️⃣ رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان اذربایجان و ارمنستان برای افزایش تقرب هردو طرف منازعه به این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد این درگیری و دامن زدن به ان با هدف بی ثبات سازی در جوار مرز ایران را دارد. این روند از اثار اولیه برقراری روابط دیپلماتیک این دو کشور با این رژیم است.
6️⃣ لازم است در یک ترکیب ۳+۳ (ایران،روسیه،ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقاز اذربایجان،ارمنستان،گرجستان) سازوکار میانجیگری برای برقراری فوری آتش بس و مذاکرات ایجاد و به صورت فعال پیگیری شود
7️⃣ لازم است نسبت به تولید و بازنشر هرگونه خبر و تصویری که نشان دهنده حمایت ایران از هریک از طرفین منازعه باشد و همچنین ضریب دادن به تجمعات داخل کشور جداً خودداری شود.
"ژئوپلیتیک رسانه
#رسانه_در_شرایط_بحران
#قره_باغ
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#احادیث_حسینی
✨امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
شفاى هر دردى در تربت قبر حسين عليه السلام است و همان است كه بزرگترين داروست.✨
┄✦۞✦✺💔✺✦۞✦┄
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قصهی عجیبی بود!
🔻سخنان حاج حسین یکتا در مورد شهید حاج قاسم سلیمانی
‼️نماز در محل تحصیل
🔷س 5367: آیا #محل_تحصیل دانشجویی که در #خوابگاه می باشد، به صورتی که پنج روز در هفته در محل تحصیل زندگی میکند، حکم #وطن را دارد؟
✅ج: محل تحصیل یا زندگی موقت، وطن نیست، البته اگر بنا دارد حداقل یک سال به طوری #اقامت داشته باشد که عرفا #مسافر محسوب نشود، بدون نیاز به قصد اقامت ده روزه، #نماز تمام است.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️#احکام_فقهی_بهداشت_و_سلامت
🔷 قسمت هشتم
🔷 سلامت در معاملات
💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃
مطابق #محاسبات_نجومي
📅 #تقویم_اسلامی_و_نجومی_یکشنبه
۱۳ مهر ۱۳۹۹ هجری شمسی
۱۶ صفر ۱۴۴۱ هجری قمری
۴ اکتبر ۲۰۲۰ میلادی
☝ صدقه اول صبح فراموش نشود
🌸 اذکار روز یکشنبه :
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت.
🌸 #شانزدهم ماه قمری برای کارهای #مهم خوب نیست. این روز #مسافرت خوب نیست اگر خیلی ضروری است همراه با #صدقه بزرگی باشد ، و کلا" سفر و دیدار با امرا و حکام در این روز #مکروه است. هم چنین نباید این روز را #شروع کارهای مهم و اساسی قرار داد.
🌸 یک شنبه برای کارهای زیر مناسب است:
🔹تعلیم و تعلم ،
🔹کشاورزی ،
🔹ساخت و ساز
🔹مجالس و امور مذهبی
🔹و امور معمولی روزانه خوب است.
🌹 حال مولود امروز خوب است و قدم نورسیده میمون و مبارک است ان شاالله .
🌷 ️ یکشنبه شب (یکشنبه که شب شد) مباشرت، #مستحب و فرزند حاصل از آن #حافظ_قرآن گردد و به قسمت و سرنوشت خود راضی باشد ان شاءالله.
✂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ،خوب نیست و غم و اندوه دارد.
♦ از نظر قمری حجامت در روز شانزدهم خوب است ،باعث نشاط و شادابی و گشایش در کار می شود ان شاءالله تعالی.
💢️این یکشنبه برای #نوره_کشیدن (رفع موهای بدن با نوره) مناسب است.
🚫 یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
🚫 یکشنبه برای #بریدن_دوختن ، خریدن و پوشیدن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
💢 وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
#اوقات_شرعی_به_افق_تهران:
🔹اذان صبح: ۳۹ : ۰۴ 🔹طلوع آفتاب: ۰۲ : ۶
🔹اذان ظهر:: ۵۳: ۱۱ 🔹غروب آفتاب: ۴۳ : ۱۷
🔹اذان مغرب: ۰۲ : ۱۸ 🔹نیمه شب شرعی: ۱۱: ۲۳
💫ذات الکرسی عمود ۲۱:۲۴
❣دعا در زمان ذات الکرسی مستجاب است.
🔴ذات الکرسی مخصوص روز #یکشنبه است
📚 منابع مطالب ما:
الدروع الواقیة سید بن طاووس، سایت کانون قرآنی، وسائل الشيعه ؛ ج7 ، باب 190.، حلیة المتقین ، ختوم و اذکار، ج 1، ص 423، مفاتیح الجنان و بحارالانوار و...تقویم المحسنین شیخ محدث کاشانی
💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ #احکام_وسواس
🔷 قسمت پنجاه و پنجم
🔷 پاسخ به سوالات ۵