eitaa logo
مدح و متن اهل بیت
9.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
21هزار ویدیو
1.5هزار فایل
@Yas4321 ارتباط با ادمین @Montazer98745 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#احکام_نموداری مسح اسم اهل بیت (ع) توضیحات در فایل صوتی پایین 👇
3541507_-210599.mp3
130K
#احکام_نموداری برای دست کشیدن به اسم امام هامون هم باید وضو داشته باشیم؟ نمودار در تصویر بالا👆
صرفا جهت تامل و تفکربیشتر 👇👇👇👇👇👇👇👇👇
چرا بنزین بطور ناگهانی گران شد؟ ⛔️ گرانی بنزین، مکر بود تا را به خیابان بکشاند و مانند فتنه ۹۶ پیش از موعد خنثی شود و مانند بود که ما درخواب بودیم و خداوند خنثی کرد مدتی پیش قطر به ایران خبرداده بود که برنامه های مفصلی برای خرابکاری در ایران در حال اجرا است حشدالشعبی هم طی رصدهای خود، اطلاعاتی ارائه کرده بودند که نقشه های بسیار خطرناکی برای ایران کشیده شده و بزودی ایران کانون فتنه و آتش خواهد شد...🔥 اما اردوغان بصورت علنی در سخنرانی خودش گفت که سازمان های اطلاعاتی ما ازاقدامات گسترده خرابکارانه علیه ایران خبر می دهند... نیروهای اطلاعاتی ایران هم از ورود انبوه سلاح به کشور خبر میداد و همچنین برنامه های آموزشی گسترده ای که برای خرابکاری و.. توسط ضدانقلاب در دست اجرا بود خب اخیرا دیدید که نقشه ترور سردار سلیمانی افشاشد 🔻هدف اصلی نیز ضربه‌زدن به کشور در اوایل زمستان بود تا کشور را در یک رکود شدید فرو ببرند. حالا تصور کنید خطر به این بزرگی بیخ گوش کشور باشد و نظام دست روی دست بگذارد؛ چند ماه دیگر هم که انتخابات مجلس است. دستگیری روح‌الله زم که می‌بایست در روز تعیین‌شده خطوط و برنامه اصلی را به عناصر شبکه‌شده به صورت جمعی می‌داد ازجمله اقدامات پیشگیرانه اما ناکافی بود 📌 تا نقشه دشمن کامل نشده باید جلوش رو گرفت ، اما با چه روشی؟ هنوز در حال تدبیر بودیم ( مانند دستگیری زم و...) که همانند فتنه۹۶ که با شکل گیری مطالبات بانکی، فتنه پیش افتاد و نقشه دشمن کامل نشده خنثی شد ، حکیم کرد تا و اقدام غافلگیرانه روحانی با اصرار زنگنه جهت اجرای سریع و بدون اطلاع قبلی حتی بسیاری مسؤلین، زمینه را فراهم کند که دشمن دستپاچه شده و حس کند زودتر از موعد وقتش رسیده و نیروهایش را بسیج کرد و نقشه اش نقش برآب شد👌 این اتفاق با اعلام ناگهانی قیمت بنزین روی داد و فوراً اتاق‌های فرمان خارج از کشور فعال شده و با ترغیب و تهییج عناصر خود آنها را وادار به حضور در خیابان‌ها بر اساس دستور العمل‌های صادره و آموزش‌های دریافت‌شده کردند. درحالیکه زمینه چینی دشمن هنوز کامل نشده بود. با توجه به در دست بودن اسامی بیش از 2500 نفر از افراد مدنظر در نزد نهادهای امنیتی، سرشبکه‌های اصلی آنها تا صبح یک‌شنبه همگی دستگیر شدن و با اعتراف‌های صورت گرفته، خیلی زود گروه دیگری هم بازداشت شدند. از آنجا که سوی اعتراض به خود دولت بود برخلاف فتنه های قبل سریعا دولت مجبور به قطع اینترنت شد،و عملا راه ارتباطی سایر عناصر با خارج قطع و راه برای قطع کردن سر مار، فراهم شد. یک اصلاح طلب خواست با تحلیل فوق اقدام روحانی را آگاهانه و فداکارانه جهت حفظ نظام القاء کند، لکن اسناد متعدد ازجمله بیخبری رییس قوه قضائیه و بسیاری از دیگر مسؤلین تراز اول ، و سابقه روحانی کاملا برخلاف آن است،. مگر اینکه بگوییم امنیتی ها با عملیات نفوذ و‌فریب در دولت او را بسمت خواسته خویش کشانده اند تا در پازل فوق به نفع نظام اقدام کند.
✋یه لحظه وایسا... ☄️بچه‌ها! آروم آروم داریم می‌ریم جلو می‌فهمیم اینها (دشمنان) دیگه الان دعواشون با حضرت آقاست؛ پیداست! ☄️میگن کار با فعلاً نداریم، ما مشکل‌مون با این سید [علی خامنه‌ای] هست؛ که خیلی میفهمه، خیلی حواسش جَمع هست، خیلی جوانان رو درک می‌کنه، خیلی موضوعات رو دقیق میکنه، مشکل‌مون با این سید هست. 😔می‌بینی آقا رو دارن می‌زنن؟ از همه طرف می‌زنن... ☄️میگه وقتی آقا امام حسین علیه‌السلام گفتش که دست زن و بچه رو بگیرید و برید و اینها با من کار دارند، اول آقا قمربنی‌هاشم بلند شد گفت: «آقاجون ما زنده باشیم و تو نباشی؟» بعد دیگری هم همینو گفت، دیگری هم همینو گفت؛ و همه‌ی جمع یه حرفی بود که زدند: «آیا همین‌طور تو را بگذاریم و برویم؟ و برگردیم با این همه دشمن که تو را فراگرفته؟ هرگز به خدا چنین نخواهد شد.» آقاجون ما شما رو تنها نخواهیم گذاشت، ما تا آخرش ایستادیم پای شما... حاچ حسین یکتا 🔻 🔻 🔻 🔻 اصلاح طلبان نماینده اسرائیل در ایران اصلاح طلب ست که؛ دولتی کوتوله مانند دولت فریدون را با هوچی‌گری سر کار می آورد. بیشترین وزرا، استانداران، فرمانداران و مدیر کل ها رو در دولت دارد. در برابر هر خبط و خیانت دولت به مردم، لاپوشانی را پیشه می‌کند. در برابر مصوبه‌ی قانونی دولت اوباش سازمان یافته را به دل اعتراضات مردمی روانه و پیکان اعتراض را به سمت قتل و تخریب کشور می کند. دست آخر هم از قاتلان مردم با صدور اعلامیه حمایت می کند. با این همه پشتک وارو زدن، به نظر شما برای شمارش این افراد را چه واحدی در نظر بگیریم؟ یادآوری ؛ این جماعت پشتشان به رسانه و ملیجک های رسانه‌ای شان گرم است. برای تنها ماندنشان، کافی ست ابزارهای فرهنگی شان را در موضع انفعال قرار داد. متناسب با مطالبه از سلبریتی‌ها برای پاسخگویی و نسبت دادن بی کفایتی دولت به عملکرد این قشر، دست امثال تاج زاده و حجاریان و دیگر رئوس اصلاح طلب، برای سواری کشیدن از سلبریتی ها را بسته خواهد کرد.
دزدان خر سوار...؟! حاکمی در مشهد رسم بنهاد تا هر که از زائرین دزدی کند، او را سوار بر الاغ بمدت یک هفته در شهر بگردانند. این گذشت تا که شخصی حلوایی بدزدید و بخورد. او را بجرم دزدی بمحکمه اش بردند و چون محکوم شد، طبق حکمِ حاکم سوار بر الاغی او را درشهر بچرخانیدند و مردم در کوچه و بازار جمع و با دیدن آن حالت شعار پیروزی سرمیدادند، و احساس عدالت وشادی میکردند. هنگام چرخاندن نگهبان از دزد پرسید: آیا سخت میگذرد؟ دزد گفت: نه! حلوا را که خوردم، الاغ را هم که سوارم، مردم هم که شادند!! از این بهتر دیگر چه ميشود؟!! واين حکایت شیرین از احوال مملکتی است که بیت المال را که میخورند، بنز را هم سوارند، ملت نیز خوشحال و مشغول و سرگرم
فرقی نکند حسن شوی یا محمود دوری ز ولی عین زیان است نه سود از رهبر عقب نمان که رسوا بشوی از او تو جلو مزن که گردی مردود هرکس که مسیرش از ولایت کج شد در چاه ندامت افتد او خیلی زود خود را تو مدان ز رهبرت داناتر بشنو سخن خضر و سلیمان یا هود تاریخ به ما چنین گزارش داده هر کس که ز حق گشت جدا شد نابود من تابع رهبر و ولایت هستم حتی چو‌ خلاف میلم امری فرمود او نایب بر حق اباصالح ( عج) هست بر مهدی (عج) و نایبش فرستیم درود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
می خواهم با آقایی ازدواج کنم که یکسال است از همسرش جدا شده و یک فرزند دارد.mp3
10.54M
🔊صوت: مجردم، میخوام با یه آقایی ازدواج کنم که یه سال از خودم بزرگتره و یه بچه هم داره، کار درستیه؟ ⬅️همه دخترها گوش کنن، حتما👆 [استاد دهنوی]
رابطه داشتن با پسر و عدم فراموشی.mp3
1.71M
#پاسخ رو از #خانم_همیز بشنوید ⁉️ #پرسش: من ۱۰ ماهه تقریبا بایه پسری به قصد #ازدواج در ارتباطم … اوایل ارتباطمون دو سویه بود بعد به دلایلی رابطمون مختل شد و الان رابطمون یه طرفه و اونم از طرف منه. من دائما به ایشون پیام میدم و حتی خواب ایشون رو میبینم و این آقا اصلا به من توجهی ندارند و هرگز پاسخ پیام هاي منو نمیدن. متاسفانه من از کودکی شخصیت وابسته ای داشتم و به همین دلیل #وابسته ی این آقا شدم و احساس میکنم در اثر فقدان ایشون غم عجیبی رو دارم تحمل ميكنم. بارها توبه کردم باز پیام دادم. بارها با خودم کارکردم و تمرینات ذهنی خاصی برای بیرون راندن ایشون تو ذهنم انجام دادم. باز بی تاثیر بود. استاد به خدا دیگه عاجز شدم. نمیدونم چطور این فرد رو از زندگیم کنار بزارم لازم به توجهه استاد من هروقت به ایشون پیام نمیدم دلتنگی عمیقی وجودمو فرامیگیره تورو خدا کمکم کنید متشکرم.
مادرم به خواستگاری رفته و پسندیده اند ولی من نپسندیده ام.چه کنم؟.mp3
3.57M
🔊صوت: مادرم رفته خواستگاری، دختر رو پسندیده ولی من نمی‌خوامش... چی کار کنم؟؟ ➖مادر آقاپسرها هم گوش کنن👆