هدایت شده از شبکه امامت زادگاه سردار دلها رابُر
💠 شورای اداری و شورای فرهنگ عمومی شهرستان رابُـر
🔹 دستورالعمل جلسه ؛
🌱 تصویب مدیریت شهری
🔻محله محور🔻امام محور🔻مسجد محور
صبح امروز جلسه شورای اداری و فرهنگ عمومی با حضور آیت الله قوامی استاد خارج فقه مدیریت و حجة الاسلام والمسلمین علی علیدادی سلیمانی امام جمعه رابُر و حجة الاسلام والمسلمین عاقلی امام جمعه بخش هنزاء و فرماندار محترم و نیروهای نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان رابُر برگزار شد ....
توضیحات کامل فایل صوتی🎶 بعد👇
۱۴۰۲/۰۹/۲۵
•┈┈••✾••┈┈•
🇮🇷 شبکـــه امـــامـــت رابُـــــــر 👇
https://eitaa.com/joinchat/2286289078C02cc2c4b8b
@emamatjomah|شبکه امامت رابُر
هدایت شده از شبکه امامت زادگاه سردار دلها رابُر
شورای تعالی مساجدآیت الله قوامی.mp3
20.41M
🎙 #فایل_صوتی
بیان طرح محله فاضله توسط استاد اخلاق و فقه مدیریت حوزه علمیه آیت الله سید صمصام الدین قوامی در جلسه شورای اداری و فرهنگ عمومی زادگاه سردار دلها شهرستان رابُـر ...
•┈┈••✾••┈┈•
🇮🇷 شبکـــه امـــامـــت رابُـــــــر 👇
@emamatjomah|
38.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️شهردارها و استاندارهایی که با بولدوزر به جان فرهنگ و ریشهها افتادهاند
گلایههای غمانگیز استاد نائیجی، یکی از شاگردان علامه حسنزاده به توسعه بیرحمانه شهری در قم:
❗️داعش هم این کارها را نمیکند. البته سعودیها در مدینه این کارها را میکنند.
❓آیا میخواهند ما را هم بی اصل و نسب کنند؟
غربی ها خانه گوته را نگه داشتند. میگویند این خودکار گوته است که نوشته، این خانه هگل است. حالا قبرستان خاکفرج بهترین شاعر ما آقای الهی قمشهای، مقبرهاش را خراب کردند. شما چه جور آدمهایی هستید؟ از داعش بدترید
❓چرا به عنوان شهردار و استاندار بولدوزر میاندازید؟! ما بی ریشه و بی فرهنگ نیستیم...
🔖پینوشت:
مدیران شهری در ایران سیاست هویتزدایی را به خوبی از صهیونیستها یاد گرفتهاند: آنقدر میراث گذشتهشان را تخریب میکنیم که هیچ حس علقهای به گذشته و هویتشان نداشته باشند و به راحتی از سرزمین اجدادی خود کنده شوند.
🚨جالب اینکه در برابر این همه بیرحمی نسبت به هویت شهری قم و مشهد و شیراز و...، هیچ صدای جدی از کسی درنمیآید. طلبههایی که فقط سرشان به درسشان گرم است و سرنوشت بافت تاریخی قم و قبرستان نو و ابوحسین و پارکینگ شرقی و بلوار پیامبر اعظم و ... برایشان مهم نیست بدانند که اگر شما پابرجا هستید و باآرامش درستان را میخوانید به این دلیل است که ریشههایی دارید، اگر اجازه بدهید آن ریشهها را بزنند شما قطعاً باید جمع کنید و بروید. فریب اسامی زیبایی مثل ساماندهی، زیباسازی، بهسازی، تعیین تکلیف و ... را نخورید. پشت این الفاظ یک جنگ هویتی تمامعیار در جریان است.
@madineyefazele
▪️شاخصههای محلۀ مطلوب (۵۱)/محور چهارم: #معنویت_در_محله
۴۶. امنیت و ایمنی
امنیت و ایمنی دو مؤلفه و مقدمۀ مهم زیست سالم یک اجتماع هستند. پس این مقدمات اولیه و حیاتی باید در دو بعد انسانی و زیرساختی مورد رصد و مدیریت باشند. تأمین امنیت محله به عهدۀ شورای صلحیاری است که با تعامل نمایندگان نهادهای انتظامی و امنیتی مانند بسیج محله، پلیسیار، آمران به معروف و غیره حاصل میشود. پس امنیت درونزای محل از دو مقدمۀ مدیریت قوی فرهنگ عمومی و نظارت و رصد دقیق با استفاده از شبکۀ عیون مردمی ایجاد میشود. سه راهبرد اصلی «موعظه»، «مشاوره» و «امر به معروف و نهی از منکر» به صورت نظاممند و با کادر تربیتشده و توانمند بخش مهمی از امنیت محله را خودبهخود تأمین خواهد کرد. فراهمسازی زمینههای ارتقاء عمومی سطح اخلاق با نماد فضائل اخلاقی، با ایجاد شبکۀ عیون، گزارشگران و آمران محلی با محوریت بسیج و پلیسیار و استفاده از فناوریهای نو از مهمترین راههای تحقق راهبردها است. همچنین مؤلفۀ ایمنی که به بعد زیرساختی مربوط میشود، به حوزههای مختلفی از قبیل معماری و ساختمانسازی، تأمین زیرساختهای امدادی، زیرساختهای اعلان و اطفاء حوادث و سوانح و بهطور کلی حوزۀ پدافند غیرعامل ربط پیدا میکند که مدیریت آن با امدادیار محله بهعنوان نمایندۀ نهادهای ایمنی و امدادی است. او با پشتیبانی نهادهای هلال احمر، سازمان پدافند غیرعامل، آتشنشانی و ... در چهار محور ایمنی، امداد، آموزش و پدافند غیرعامل وظائفی تعریفشده بر عهده دارد که منجر به تأمین ایمنی مطلوب محله میشود.
@madineyefazele
▪️شاخصههای محلۀ مطلوب (۵۲)/محور چهارم: #معنویت_در_محله
۴۷. نشاط، شادی، مفرح بودن، سلامت جسمی و روانی و عاری از بیماریهای ناشی از روش غلط زندگی و تغذیه
از جمله فرهنگهای مهم حاکم بر محله فرهنگ سلامت مبتنی بر تغذیۀ سالم و عادات صحیح و سالم زندگی است که نماد آن شادی، نشاط و سرزندگی مشهود محل میباشد. بخش عمدۀ این فرهنگ به دست توانمند سلامتیار بهعنوان نمایندۀ وزارت بهداشت در محل محقق میشود؛ با کمک دیگر یاران محله منجمله آموزشیار، ورزشیار، فرهنگیار، مشاوران و غیرهم. قبلاً گفتیم که سلامتیار نماد تعامل و همافزایی طب جدید و قدیم است. او باید با بهرهگیری توأمان از اصیلترین و جدیدترین روشهای پیشگیری و درمان مبتنی بر اصول طب اسلامی-ایرانی، آداب صحیح تغذیه و عادات سالم زندگی را مستمراً به اهالی آموزش دهد. وی همچنین باید به کمک دیگر یاران محله یک نظام جامع سلامت شامل اقدامات عملیاتی کافی و مؤثر را برای محله تهیه کند و خود نیز اجراء آن را به عهده بگیرد. پیشگیری و مقابله با زمینههای تولید امراض در محله، آموزش نسبت به انواع و اقسام مراقبتهای بهداشتی و درمانی برای تمام اقشار و درمان بیماریها با استفاده از کادر مجرب پزشکان از جمله وظائف سلامتیار است. سلامتیار میتواند بهعنوان پزشک خانواده به شکل محلهمحور فعالیت کند و برای تمام خانوادهها و افراد محل پروندۀ سلامت تشکیل دهد و نظارتها و مراقبتهای لازم را اعمال نماید.
@madineyefazele
📢اطلاعیه
🔸با توجه به لزوم تجمیع و تمرکز امور اطلاعرسانی بنیاد فقهی مدیریت اسلامی، از امروز نام کانال مرکز اتحاد امامت و امارت در پیامرسان ایتا را به کانال «مدیریت در اسلام» تغییر دادیم.
🔸ان شاء الله ضمن تداوم فعالیتهای سابق و نشر مطالب مرتبط با معرفی الگوی جامع اتحاد امامت و امارت، دیگر مطالب علمی و آموزشی مرتبط با مدیریت اسلامی و همچنین اخبار بنیاد فقهی مدیریت اسلامی از این کانال منتشر خواهد شد:
https://eitaa.com/joinchat/1204617270C99fab62797
@madineyefazele