هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍قبل از ظهر کارگاه مدیریت مسجد و محله برای ائمه جماعات شهرستان اسدآباد و حومه برگزار کردیم. دعوت کننده و میزبان اداره تبلیغات اسلامی است. بعد از ظهر هم ادامه دارد و شب هم در مسجد محله شمس آباد این شهرستان به داوطلبی و دعوت امام محله انتخابات سران قوا و کارگزاران این محله آزمونه و نمونه انجام میپذیرد. مقصد بعدی درچه اصفهان است.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍بعد از مغرب محله مسجد امام حسین علیه السلام (شمس آباد) اسدآباد باشکوه خاص سران قوا و کارگزاران محله انتخاب و انتصاب شدند و به عنوان سی کارآموز رشته مدیریت محله به دانشگاه علمی کاربردی معرفی میشوند. نیمی از منتخبین از بانوان بودند.
@qavami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️این کودک یمنی را ببینید که به خاطر جا ماندن از نماز جماعت چه کار میکند. مسلمان واقعی یعنی این. نه بعضی از مدعیان اسلام و انقلاب که ماهی یکبار هم به مسجد و جماعت و جمعه نمیروند و ادعای نظریهپردازی برای کشور و انقلاب و حتی مسجد هم دارند! انسان و جامعهای که مسجد و نماز را ترک کرده به لعنت خدا هم نمیارزد.
@madineyefazele
▪️شاخصههای محلۀ مطلوب (۳۵)/محور سوم: #انگیزش_در_محله
۳۱. رضایتمندی و امیدواری
#اولین عامل رضایتمندی و امیدواری تأمین نیازهای اولیه و مشروع مادی است. اما #مهمترین عامل این نیست. امروزه حتی در علم روانشناسی هم ثابت شده که بخش مهمی از حس رضایت در زندگی در گرو اصلاح ادراکات درونی، ذهنیتها و ایجاد نگاه واقعبینانه به زندگی و دنیا و هماهنگی انتظارات با واقعیتها است.
در معارف دینی و بیانات اهل بیت، تخیلپردازی، اُمنیهسازی و آرزوهای دور و دراز پختن اصلیترین حربه شیطان برای ناراضی و ناشکر کردن بندگان عنوان شده که امروزه با ظهور عواملی چون رسانههای جدید، جریانهای روانشناسی مثبتگرا و فرهنگ سلبریتیپرستی شدیدتر به این موضوع دامن زده میشود و فیلمها و سریالها بیوقفه در حال غرق کردن مردم در اوهام و توقعات دور و دراز هستند که لابد به نارضایتی، افسردگی و فرسودگی منجر میشود. پس بدیهی است که اصلیترین راهبرد ایجاد رضایت پس از تأمین نیازها، اصلاح ادراکات مردم از زندگی و آشناسازی آنها با حقیقت رنجآمیز و دشوار زندگی دنیا است که با راهبرد آموزش و با ابزار عبرتآموزی تحقق پیدا میکند.
از بین بردن فرهنگ مقایسههای اجتماعی، مقابله با تجملگرایی و تجملنمایی، تعریف و توسعۀ فعالیتهای جمعی همراه با تعاملات غیررسمی و غیرکاری، انواع تقدیرها، عیادتها و سرکشیها، صله رحم، انواع پشتیبانیها و حمایتها، خارج کردن افراد منزوی از تنهایی، انجام فعالیتهای مولد با خروجی ملموس و ... همه از راههایی هستند که میتوانند سطح رضایتمندی و امید در زندگی اجتماعی را افزایش دهند.
@madineyefazele
👆پیشنهاد ویژه مطالعه به امامان محله، فرهنگیاران و مشاوران خانواده در راستای ارتقای سطح شادی و نشاط در محلات
حجت الاسلام عباس پسندیده بیش از سه دهه از حیات علمی خود را وقف مطالعات و تتبعات روانشناسانه در معارف اسلامی کرده و آثار عمیق، دقیق و پرخوانندهای را تألیف کردهاند، از جمله کتاب هنر رضایت از زندگی که چندین بار در تیراژهای چندهزار تجدید چاپ شده است. میتوانیم محتوای این کتاب را مانند یک کتاب درسی، عینا در منابر و جلسات مسجد به مردم آموزش دهیم و یا به عنوان هدیه بین خانههای محله توزیع کنیم. اگر دستی بر کار رسانه داشته باشیم، میتوانیم کلیپهای آموزشی مفیدی از این کتابها تولید و پخش کنیم.
📚ان شاء الله در راستای توانمندسازی فعالان آزمونهها منابع بیشتری جهت مطالعه در زمینههای مختلف معرفی خواهیم کرد.
@madineyefazele