eitaa logo
مدرس الامام علی بن موسی الرضا علیه السلام
429 دنبال‌کننده
1هزار عکس
290 ویدیو
6 فایل
✳️مدرسه عمومی سطوح ۲ و ۳ و ۴ ♦️رشته های تخصصی ندارد♦️ ♾ مدیریت: حجت الاسلام والمسلمین گنابادی نژاد 🧑‍💻ادمین پاسخگویی : @AdminMadrasfeghh8 📞تماس: ۳۲۰۰۸۳۷۹ - ۰۵۱ 🕌آدرس: مشهد میدان ۱۰ دی https://nshn.ir/7b1GMDVJjGAy
مشاهده در ایتا
دانلود
۞﴿سی و یکمین جلسه دفاع پایان‌نامه سطح‌ سه خراسان جنوبی﴾۞ 📚با عنوان: نقد و بررسی غم و شادی در عرفان های نوظهور (اوشو_اکنکار) و اسلام 🖌تدوینگر: ▫️حجت‌الاسلام کاظم نبی 🔹استاد راهنما: ▫️جناب آقای دکتر علی زنگویی 🔹استاد مشاور: ▫️حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا محمدزاده 🔹استاد داور؛ ▫️جناب آقای دکتر محمد مهدی دیانی 📆: ❇️چهارشنبه 30 آبان ماه ⏰ ساعت: 19:00 💠لینک شرکت مجازی؛ https://amir.lms2.hozehkh.com/ws/f4ity0hwr1a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚گفتاری در باب صبر 📖 این کتاب مجموعه سخنرانی هایی از حضرت امام خامنه ای « مدظله العالی» است در مسجد کرامت مشهد که توسط انتشارات انقلاب اسلامی چاپ شده است. 📜ایشان در زمان مبارزات مردم ایران علیه رژیم شاهنشاهی پیرامون صبر سخترانی هایی داشتند. 💠صبر تا پیش از آن نماد انفعال بود. ایشان با آشنایی زدایی از آن مفهوم آنرا موتور محرک برای مبارزه سیاسی و اجتماعی معرفی کردند 🔹در این کتاب صبر به معنی مقاومت معرفی میشود، مقاومت در راه تکامل، مقاومت در برابر انگیزه های شرآفرین، فساد آفرین و انحطاط آفرین 🔘در این کتاب مسائل تاریخی از صدر اسلام به خوبی با مسائل روز جامعه تطبیق داده شده است 🔸گفتاری در باب صبر به خواننده کمک میکند به الگوی تاریخی درستی برای درک معنای درست صبر برسد. 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰بسیج یک فرهنگ است، یک تفکر است 📜بیانات حضرت امام خامنه ای پیرامون بسیج و تفکر بسیجی ۸آبان ماه ۱۴۰۲ 📆هفته بسیج 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
مدرس الامام علی بن موسی الرضا علیه السلام
#اسوه_ها 🔰بسیج یک فرهنگ است، یک تفکر است 📜بیانات حضرت امام خامنه ای پیرامون بسیج و تفکر بسیجی ۸آبا
🔰بسیج یک فرهنگ است، یک تفکر است 👤حضرت امام خامنه ای «مدظله العالی» 📜بسیج بیش از آنکه یک سازمان باشد، یک فرهنگ است، یک تفکّر است. بنابراین، همه‌ی کسانی که این فرهنگ را پذیرفته‌اند، در این راه حرکت کرده‌اند، این تفکّر را ممشای خودشان قرار داده‌اند، ولو داخل سازمان نباشند، بسیجی‌اند؛ و این یک جمع کثیری از ملّت ایران را شامل میشود، در حالی که در سازمان بسیج هم نه اسمشان هست، نه رسمشان هست. این فرهنگ چیست؟ فرهنگ بسیج مردمی بودن است، متعهّد بودن است، احساس مسئولیّت کردن است، در مقابل قضایای جاری کشور و مؤثّر در آینده‌ی کشور بی‌تفاوت نبودن است؛ فرهنگ بسیجی انقلابی بودن است، قدر انقلاب را دانستن و معنای انقلاب را دانستن است؛ فرهنگ بسیجی قانون‌گریز نبودن است، نظم‌ناپذیر نبودن است، هنجارشکن نبودن است؛ اینها فرهنگ بسیجی است. بسیجی ممکن است به یک مطلبی، به یک واقعیّتی، به یک شخصی معترض باشد؛ هیچ اشکالی ندارد، امّا هنجارشکنی نمیکند، با دشمن ــ قبلاً هم گفته‌ام ــ مخرج مشترک پیدا نمیکند. 📝فرهنگ بسیجی پرهیز از کار نمایشی و ویترینی است؛ کارهای بی‌محتوایی که فقط برای نمایش دادن خوب است. [بسیجی] اگر چیزی هم داخل جعبه‌آینه و ویترین میگذارد، یک چیز بامعنا است، یک چیز باحقیقت است؛ آنچه نشان میدهد، پشتش یک معنایی وجود دارد، یک حقیقتی وجود دارد. [بسیجی] کار نمایشی نمیکند؛ همّت میگمارد به کار واقعی، به حرکت واقعی. نمیدانم توجّه کردید، دقّت کردید به این گزارشی که فرمانده محترم بسیج گفت؟ در این مطالبی که گفته شد، خیلی مطلب بود؛ اینها واقعیّت دارد، اینها کار واقعی است. 📖فرهنگ بسیجی ترحّم به ضعیف است، شدّت در مواجهه‌ی با ظالم است، خدمت به همه است؛ همه. آنجایی که سیل آمد، بسیجی تا زانو داخل گِل رفت و برای اینکه خانه‌ی سیل‌زده را پاک کند، تمیز کند، از صاحبخانه نپرسید شما اسمت چیست، دینت چیست، مذهبت چیست، قومیّتت چیست، سلیقه‌ی سیاسی‌ات چیست؛ [اینها را] نپرسید، رفت خدمت کرد؛ هر چه هست، هر که هست. اینها مهم است. 📋فرهنگ بسیجی دوری از کبر و غرور است؛ این فرهنگ بسیجی است. انسانها، به حسب موقعیّت، گاهی یک آبرویی پیدا میکنند، یک شخصیّتی پیدا میکنند. اینکه ما به خودمان نگاه کنیم ببینیم به ما احترام میکنند، برای ما شعار میدهند، ما را جلو می‌اندازند، از ما تعریف میکنند، [لذا] به خودمان مغرور بشویم، کبر بورزیم، خودمان را برتر و بالاتر بدانیم، این ضدّ فرهنگ بسیجی است. امام سجّاد در صحیفه‌ی سجّادیّه در دعای مکارم‌‌الاخلاق این را به ما یاد میدهد: لا تَرفَعنی‌ فِی‌ النّاسِ‌ دَرَجَةً اِلّا حَطَطتَنی عِندَ نَفسی؛ هر مقداری که در بین مردم قدّتان بلند شد، پیش خودتان کوچک بشوید، در نفْس خودتان دچار غرور نشوید. 📃فرهنگ بسیجی دوری از طلبکاری است؛ اینکه ما از انقلاب و از کشور و از دولت و از مردم و از همسایه و از دوست و آشنا و از همه طلبکار باشیم، خودمان را بدهکار ندانیم، فرهنگ بسیجی نیست. بسیجی طلبکار نیست؛ خود را موظّف میداند، تکلیف‌گرا است، دنبال اداء وظیفه است. بسیجی از توانایی‌های سازمانی به نفع خودش استفاده نمیکند. آن که در سازمان بسیج هست، این توانایی‌ای که سازمان به او میدهد یک امانت است در دست او؛ این امانت را با کمال عفّت حفظ میکند، امین است. 📆هفته بسیج 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار اعضای جامعه‌الزهرا (حوزه علمیه بانوان): ✏️ حوزه‌های علمیه احتیاج به تحول دارند ✏️ اینکه حوزه خود را از لوازم حاکمیت دینی بر کنار بدارد این نامعقول است چرا که خداوند پیامبر(ص) را برای حاکمیت دین فرستاده است ✏️ چون حوزه موظف است جامعه را هدایت کند و جامعه هم دائما در حال پیشرفت است، پس حوزه بایستی خود را به روز کند. ۱۴۰۳/۸/۳۰ 💻 Farsi.Khamenei.ir 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار اعضای جامعةالزهراء سلام‌الله‌علیها -حوزه علمیه خواهران قم: ✏️ حوزه‌های علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید و مختلفی همچون مسائل پولی و اقتصادی و رمزارزها نظر بدهند. ✏️ دین درباره همه این مسائل، فکر، راهنمایی و منطق و سرمشق دارد. ✏️ باید این سرمشق را پیدا کرد و روی آن کار کرد. ۱۴۰۳/۸/۳۰ 💻 Farsi.Khamenei.ir 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
📜جلسه ذکر توسل به آل الله علیهم السلام بعد از نماز ظهر و عصر در محل نماز خانه با نوای ناظر محترم حجت الاسلام کیانی «زیدعزه» برگزار گردید. 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
🔰پنجمین جلسه هیئت اندیشه ورز مدرس الامام علی بن موسی الرضا علیهماالسلام برگزارشد. 📜 این جلسه چهارشنبه ۳۰ آبان ماه بعد از نماز ظهر و عصر با موضوع تحلیل و بررسی انگیزه های طلاب بود و در سه محور؛نشانه ها و علائم ضعف انگیزه،ریشه ها و عوامل تاثیرگذار بعلاوه راهکارها و تجربیات در پیشگیری در ضعف انگیزه و تقویت انگیزه در عرصه های تحصیلی،هویتی،اخلاقی،اعتقادی و بصیرتی بحث شد و اعضای محترم نظرات را بیان داشتند و در پایان مقرر شد جمع بندی نظرات اعضا در دو محور عوامل و راهکارها تنظیم و با محوریت نقش اساتید در مدرس الامام علی بن موسی الرضا علیه السلام مباحث در جلسات بعدی پیگیری شود. 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👤امیرالمومنین علی علیه السلام: 📜 «بپرهيز از كوچك شمردن دشمن؛ چرا كه از مراقبت، باز مى‌دارد؛ و چه بسيار كوچكى كه بر بزرگ پيروز شد!». ⁙ «احذَرِ استِصغارَ الخَصمِ؛ فَإنَّه يَمنَعُ مِنَ التَّحَفُّظِ، وَ رُبَّ صَغيرٍ غَلَبَ كَبيراً». 📚 شرح نهج البلاغه: ج٢٠ ص ٢٨٢ ح ٢٣١ 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۲۲ ماه نوامبر سال ۱۹۴۳میلادی 🏳استقلال لبنان از استعمارفرانسه/۱ 💠رهبرانقلاب ‼️در فلسفه‌ و منطق نیروهای مسلّحِ نظام جمهوری اسلامی ایران تجاوز وجود ندارد. امّا شما به ارتشهای کشورهای استکباری در همین صد سال اخیر نگاه کنید -که حالا این صد سال اخیر که میگویم، خود این حقیر بخش مهمّی از این صد سال را اطّلاع دارم، از نزدیک شاهد بودیم یعنی در زمان ما اتفاق افتاده- ردّ پای جنایات ارتشهای قدرتهای استکباری در این صد سال تقریباً در همه جای دنیا مشاهده میشود. فرانسوی‌ها که امروز صدای مباحث حقوق بشری‌شان و دموکراسی‌خواهی‌شان و امثال اینهایشان گوش فلک را کَر میکند، آن قدر جنایت در شمال آفریقا، در الجزایر، در مراکش، در تونس انجام دادند! در شرق آسیا در ویتنام قبل از آنکه آمریکایی‌ها وارد ویتنام بشوند، فرانسوی‌ها آنجا جنایت کردند، جنایات بسیاری انجام دادند؛ در منطقه‌ی شرق آسیا آمدند جنایت کردند؛ در همین سوریه و لبنان فعلی، ارتش فرانسه جنایات عجیبی انجام داده؛ آن قدر فشار بر این مردم وارد کرده! اینها مال این صد سال اخیر است. خاصیّت‌ ارتشهای استکباری یک چنین خاصیّتی است. ۹۸/۸/۸ ⚠️توجه؛ 📕کتاب لبنان نوشته دکتر شهید مصطفی چمران ، گزیده ای از مجموعه سخنرانی ها و دست نوشته های ایشان در مورد لبنان است. شهید چمران در این کتاب حقایقی را درباره لبنان بیان میکند که در کمتر کتابی درباره تاریخ لبنان گفته شده است!  @Jahade_tabeini
📸 🔺حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان در دوازدهمین دور گفت‌و‌گوی‌های اسلام و مسیحیت به میزبانی کاردینال «میگل آنجل آیوسو گیسو» رئیس نهاد گفت‌وگوی ادیان و دیدار با پاپ فرانسیس در کشور واتیکان ✅ خبرگزاری حوزه علمیه خراسان 🆔 @news_howzehkh
🔰رسالت خاص طلاب و دانشجویان سازندگی بسیج در کانون اندیشه است 👤حضرت آیت الله علم الهدی «دامت برکاته» درگردهمایی طلاب و دانشجویان بسیجی خراسان رضوی 📜در ایام پربرکت ایام فاطمیه و آکندگی دلها در عشق اهل بیت (ع) فرا رسیدن هفته پر برکت بسیج را گرامی می داریم، امیدواریم تمام خدمات شما عزیزان به عنوان سلسله جنبان این حرکت مورد توجه خاصه امام زمان (عج) قرار گیرد. 📝بسیج دارای اصالت عمومی از طرف بنیان گذار این نظام یعنی امام بزرگوار است که تمام اقشار آن در این رسالت عمومی مشترک هستند اما از بین آنها بسیج طلاب و دانشجو دارای یک رسالت خاص از طرف ایشان است که شما برادران، فضلای حوزه و اندیشمندان حوزه دانشگاه باید به آن توجه داشته باشید و آن رسالت، سازندگی بسیج در کانون فکر و اندیشه است. 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خاطره‌ی فوق‌العاده‌ی مرحوم آیت‌الله حائری شیرازی(رحمه‌الله) از ایام مبارزات 🔹اگر خدا بخواهد، عمیق‌ترین مسائل توحیدی را می‌تواند بر زبان پست‌ترین انسان‌ها جاری کند! 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
🔰فیلترینگ وآنچه‌باید موافقان‌ومخالفان بگویند(۲) ✍🏻حجت الاسلام و المسلمین گنابادی نژاد «زیدعزه» مدیر محترم مدرس 📖قانون خدمات دیجیتال (DSA) مصوب اتحادیه اروپا است و در کل اتحادیه اروپا از اول ژانویه ۲۰۲۴ اعمال شده است. اگر پلتفرم یا موتور جستجویی بیش از ۴۵ میلیون (۱۰٪ جمعیت اتحادیه اروپا) کاربر داشته باشد، کمیسیون اروپا آن را به عنوان یک پلتفرم یا موتور جستجوی آنلاین خیلی بزرگ در نظر خواهد گرفت و بدین ترتیب چهار ماه وقت خواهد داشت تا با تعهدات DSA سازگار شود. این تعهدات شامل ارائه اولین ارزیابی ریسک سالانه پلتفرم به کمیسیون اروپا می‌باشد 🔹قانون  یک چارچوب نظارتی در سه حوزه محتوا، تبلیغات و فرآیندهای الگوریتمی ایجاد کرده و پلتفرم ها رو موظف به ارائه گزارش سالیانه شفاف از عملکرد خودشون نسبت به اجرای قوانین کرده است. 🔻ادامه در پست بعد... 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
🔺ادامه پست قبل... ✅انواع خدمات دیجیتالی که مشمول قانون  هستن عبارتند از:بازارهای آنلاین شبکه های اجتماعی پلتفرم های اشتراک محتوا،فروشگاه های اپلیکیشن، پلتفرم های آنلاین، سفر پلتفرم های اقامتی،خدمات واسط مانند؛سرویس دهندگان اینترنت و ثبت دامنه خدمات میزبانی وب و ابری پلتفرم های مشارکت اقتصادی ◀️طبق قانون  پلتفرم ها مسئول محتوای منتشر شده هستن و باید دقت به چیزی که منتشر میشود باشند! ارائه دهندگان خدمات دیجیتال باید محتواهایی که بر خلاف قوانین ملی یا اتحادیه اروپا هست رو سریعا حذف کنند و مانع از انتشار آن بشوند! ✔️جالب است بدانید قانون خدمات دیجیتال همچنین   هدفمندی که برای کودکان آسیب‌زا باشه و یا بر اساس داده هایی مثل مذهب، جنسیت، نژاد و عقاید سیاسی باشه رو هم ممنوع کرده و با فیک نیوز ها و انتشار دهنده های اطلاعات خصوصی هم برخورد میکند 🔸در قانون  پلتفرم ها باید به کاربران در مورد اینکه چرا فلان تبلیغ براشون به نمایش گذاشته شده توضیح دهند و یک فید برای تغییر پارامترهای هدف گذاری تبلیغات در اختیار کاربر قرار دهند،حتی اینکه چه تبلیغی با چه ویژگی برای فرد نمایش داده بشه هم قانون گذاشتن ❇️از دیگر الزامات قانون  اینست که مثل گوگل اجازه ندارد در نتایج جستجو شرکت های زیر مجموعه خودش رو در صفحه های اول نمایش دهد و حتی اجازه ندارد نرم افزارهای خودش رو در گوشی‌های اندروید به اجبار نصب کند. 🗃منبع: نیش ها و نوش های طلبگی 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰امام آمد نماز جمعه را احیاء کرد 👤حضرت آیت الله مشکینی (ره) 📜یکی از کار های فوق العاده ای که امام خمینی (ره) کرد، (این کار ها توجه درست میخواهد)، همین نماز جمعه است. این حکم الهی که مدت ها بود هزار و چند صد سال بود اون حکم الهی به معنای حقیقی مرده بود. 📖امام [خمینی ره ]آمد نماز جمعه را زنده کرد. این یادگار پیامبرگرامی، این حکم الهی است. سوره جمعه برای همین وارد شده است این نماز را محترم بشمارید. نماز را اقامه کنید. همه حاضر بشید مرد و زن آن کس که عذر ندارد حاضر بشود در نماز جمعه 📝من از بعضی جاها میشونم، من گلایه دارم از افرادی که قدرت دارند به نماز جمعه بیان و باید در این صف ها پیدا بشوند از اول انقلاب ما تا حال من آنها را در صف جماعت ندیدم این صحیح نیست. 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👤امام‌ صادق علیه السلام: 📜 «امام صادق عليه السلام- در باره سخن خداى عز و جلَّ : «و آن، دين استوار است» - : فرمود: «آن، تنها دين قائم عليه السلام است». ⁙ «- في قَولِهِ عَزَّ وجَلَّ: «وَ ذَ لِكَ دِينُ الْقَيِّمَةِ»، قالَ - : إنَّما هُوَ ذلِكَ دينُ القائِمِ عليه السلام». 📚 تأويل الآيات الظاهرة: ج۲ ص۸۳۱ ح۲ 🖌مدرس الامام علی بن موسی الرضا (ع)