🔰یا مقلب القلوب والابصار، منو از خودم بگیر به علی بسپار...
#نوروز_علوی
سلام عزیزان دل، سال نو بر شما و خانوادهی گرامی مبارک.
این سال جدید را در حالی آغاز میکنیم که دلهایمان به یاد مولای متقیان، امیرالمؤمنین علی علیهالسلام، غرق در اندوه است. سالی که با عطر معنویت و سیرهی علوی آغاز میشود، فرصتی است برای تأمل در راه و رسم زندگی آن بزرگمرد عدالت و مهربانی.
امیدوارم در این سال نو، قلبتان سرشار از آرامش، زندگیتان پربرکت، و گامهایتان در مسیر حق و خیر استوار باشد. از خداوند میخواهم که نور معرفت و محبت علی علیهالسلام را در دلهایمان روزافزون کند و ما را از پیروان راستین ایشان قرار دهد.
"خدایا! در این سال جدید دلهای ما را از غم و کینه پاک کن، روزیمان را پر برکت کن، سلامتی و آرامش را نصیب خودمان و عزیزانمان بگردان. محبت و مهربانی را در وجودمان زیاد کن و ما را در مسیر درست هدایت فرما. آمین یا رب العالمین."
انشاءالله سالی پر از خیر و برکت داشته باشید
سال نو مبارک، در پناه خدا باشید.
@MaeMaein3
دعای فرج برای ظهور در رأس همه امور
یادمون نره...
کوتاهترین دعا برای بزرگترین آرزو👇
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج 🤲
سلام علیکم بما صبرتم
السلام علیک یا #اباصالح_المهدی_عج
شب #بیست_و_یکم ماه رمضان، شب شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و یکی از مهمترین شبهای قدر است. این شب از نظر فضیلت و اهمیت، جایگاه ویژهای در میان شبهای رمضان دارد.
#شهادت_حضرت_علی (ع)
امام علی (ع) در نوزدهم ماه رمضان سال ۴۰ هجری در مسجد کوفه، هنگام نماز صبح، با ضربت شمشیر زهرآلود ابن ملجم مرادی مجروح شد. پس از دو روز، در شب بیست و یکم ماه رمضان، در حالی که لبهای مبارکش به ذکر الهی مشغول بود، به شهادت رسید.
آن حضرت نمونه کامل عدالت، شجاعت، زهد و عبادت بود و در دوران حکومت خود، همواره در پی اجرای عدالت و حمایت از مستضعفان بود. شهادت ایشان برای شیعیان و همه آزادگان جهان، اندوه سنگینی است 😭😭
شب بیست و یکم؛ شب قدر و شب شهادت
این شب از شبهای قدر است که در آن، سرنوشت یکساله انسانها رقم میخورد. شب بیست و یکم، شب دعا، استغفار و راز و نیاز با خداوند است. امام صادق (ع) فرمودند: «تقدیر مقدرات در شب نوزدهم، تأیید آن در شب بیست و یکم، و امضای آن در شب بیست و سوم است.»
🏴اعمال شب بیست و یکم ماه رمضان
در این شب، اعمالی توصیه شده است که انسان را به قرب الهی نزدیک میکند:
1. غسل: انجام غسل در ابتدای شب، که باعث طهارت معنوی میشود.
2. نماز و دعا: خواندن نمازهای مستحب، از جمله دو رکعت نماز که در هر رکعت پس از حمد، هفت مرتبه سوره توحید خوانده میشود.
3. قرآن بر سر گرفتن: قرآن را بر سر گذاشته و خداوند را به حق قرآن و اهلبیت (ع) قسم میدهند.
4. زیارت امام حسین (ع): خواندن زیارت امام حسین (ع) که ثواب فراوانی دارد.
5. دعاهای مخصوص: خواندن دعای جوشن کبیر، دعای افتتاح و طلب مغفرت.
6. استغفار و توبه: استغفار از گناهان و طلب رحمت از خداوند.
7. صدقه دادن: کمک به نیازمندان که موجب قبولی اعمال میشود.
8. احیا و شبزندهداری: بیدار ماندن و عبادت تا سحر.
در این شب، انسان باید با دل خالص، از خداوند طلب مغفرت کرده و برای سرنوشت خود و دیگران دعا کند. شبی که ملائکه به زمین میآیند و تقدیر انسانها را مینویسند، فرصتی ناب برای نزدیکی به خداوند و درخواست رحمت و برکت است.
@MaeMaein3
دعای فرج برای ظهور در رأس همه امور
یادمون نره...
کوتاهترین دعا برای بزرگترین آرزو👇
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج 🤲
سلام علیکم بما صبرتم
السلام علیک یا #اباصالح_المهدی_عج
شب #بیست_و_سوم ماه رمضان، اوج شبهای قدر و فرصتی ناب برای طلب مغفرت و رحمت الهی است.
امشب، شب سرنوشت است...
شبی که تقدیر یکسالهمان نوشته و مهر میشود، شبی که درهای آسمان تا سپیدهدم باز است و فرشتگان بر زمین نازل میشوند. امشب، شب نزول قرآن، شب اجابت دعا، شب دلهای شکسته و چشمهای اشکبار است.
بیایید در این لحظات نورانی، با دلی پاک و قلبی سرشار از ایمان، دستهایمان را به سوی خداوند بلند کنیم و برای خود، خانوادهمان، عزیزانمان و تمام بندگان خدا دعا کنیم. برای آرامش دلها، برای شفای بیماران، برای عاقبتبخیری، برای ظهور منجی عالم، امام زمان (عج).
خدایا! امشب آمدهایم تا با تو نجوا کنیم، تا از تو طلب بخشش کنیم، تا به درگاهت پناه آوریم. ما را در این شب عزیز ببخش و بهترینها را برایمان مقدر کن.
اعمال شب بیست و سوم ماه رمضان که از مهمترین و سرنوشتسازترین شبهای قدر است، شامل موارد زیر میشود:
اعمال مشترک شبهای قدر:
1. غسل کردن (بهتر است در اول شب انجام شود).
2. نماز دو رکعتی (در هر رکعت بعد از سوره حمد، هفت مرتبه سوره توحید خوانده و پس از نماز ۷۰ مرتبه بگویید: "اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ").
3. قرآن به سر گرفتن و با خداوند عهد بستن و از او حاجت خواستن.
4. خواندن دعای جوشن کبیر (که ۱۰۰۰ نام خداوند در آن ذکر شده و تأثیر زیادی در برآورده شدن حاجات دارد).
5. خواندن زیارت امام حسین (ع) که فضیلت بسیاری دارد.
اعمال مخصوص شب بیست و سوم:
1. تکرار ذکر "اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ" (لعن فرستادن بر قاتلان حضرت علی (ع)).
2. خواندن ۱۰۰ رکعت نماز (در هر رکعت یک بار سوره حمد و ده بار سوره توحید خوانده شود).
3. استغفار و طلب مغفرت از خداوند (زیاد گفتن "اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ").
4. دعا برای امام زمان (عج) و تعجیل در ظهور ایشان.
5. خواندن سورههای "عنکبوت"، "روم" و "دخان" که تأکید زیادی بر آن شده است.
بهترین اعمال در این شب
قرآن خواندن و تفکر در معانی آن.
دعا برای خود و دیگران، مخصوصاً بیماران، گرفتاران و اموات.
صدقـه دادن و کمک به نیازمندان.
شبزندهداری و راز و نیاز با خدا.
این شب، بهترین فرصت برای پاک شدن از گناهان و رقم زدن سرنوشتی درخشان است. امشب را قدر بدانیم و از لحظهلحظهاش بهره ببریم.
@MaeMaein3
دعای فرج برای ظهور در رأس همه امور
یادمون نره...
کوتاهترین دعا برای بزرگترین آرزو👇
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج 🤲
📒#حکمت 116
كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَج بِالاِْحْسَانِ إِلَيْهِ، وَمَغْرُور بِالسَّتْرِ عَلَيْهِ، وَمَفْتُون بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِيهِ! وَمَا ابْتَلَى اللَّهُ أَحَداً بِمِثْلِ الاِْمْلاَءِ لَهُ.
امام علیه السلام فرمود : چه بسيارند كسانى كه به سبب نعمتى كه به آنها داده شده در غفلت فرو مىروند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و بر اثر تعريف وتمجيد از آنان فريب مىخورند و خداوند هيچ كس را به چيزى مانند مهلت دادن
(و ادامه نعمتها و ترك عقوبت) آزمايش نكرده است.
📒#حکمت_صد_و_شانزدهم
📒#انسان_و_انواع_آزمایشها
@MaeMaein3
دعای فرج برای ظهور در رأس همه امور
یادمون نره...
کوتاهترین دعا برای بزرگترین آرزو👇
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج 🤲
📒#شرح_حکمت 116
هشدار به چهار چيز ✅
امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه و هشدار دهنده به چهار نكته مهم اشاره مى كند كه بر محور چهار واژه معنادار:
«مستدرج»، «مغرور»، «مفتون» و «املاء» دور مى زند.
مى فرمايد: «چه بسيارند كسانى كه به وسيله نعمتى كه به آنها داده شده غافل مى شوند و به سبب پرده پوشى خدا بر آنها مغرور مى گردند و بر اثر تعريف و تمجيد از آنان فريب مى خورند و خداوند هيچ كس را به چيزى مانند مهلت دادن
(و ادامه نعمت ها و ترك عقوبت) آزمايش نكرده است»;
(كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَج بِالاِْحْسَانِ إِلَيْهِ، وَمَغْرُور بِالسَّتْرِ عَلَيْهِ، وَمَفْتُون بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِيهِ! وَمَا ابْتَلَى اللَّهُ أَحَداً بِمِثْلِ الاِْمْلاَءِ لَهُ).
«مستدرج» از ريشه «استدراج» به معناى چيزى را تدريجاً به سمت و سويى بردن آمده است.
در قرآن مجيد اين تعبير در دو آيه (182 سوره «اعراف»، و 44 سوره «قلم») ذكر شده و مفهوم آن در هر دو مورد يكى است و آن اين كه كسى را مرحله به مرحله بدون اين كه خود متوجه شود در دام مجازات گرفتار كنند درست مثل اين كه كسى از بيراهه به سوى پرتگاه مى رود اما نه تنها او را از اين كار نهى نكنيم بلكه به دليل آنكه مستحق مجازات و كيفر است او را نيز تشويق كنيم.
ناگهان به لب پرتگاه مى رسد و خود را در دام مجازات مى بيند، وحشت مى كند و راه بازگشت در برابر خود نمى بيند و از همان جا مى لغزد و در پرتگاه سقوط مى كند.
خدا به افرادى كه طغيان را به اوج خود مى رسانند نيكى مى كند، نعمت مى بخشد، مقام مى دهد و ناگهان در ميان ناز و نعمت گرفتار مجازاتشان مى سازد، مجازاتى كه در آن حالت بسيار دردناك است.
در آيه 44 سوره «انعام» مى خوانيم: «(فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَىْء حَتَّى إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُّبْلِسُونَ);
هنگامى كه آنچه را به آن ها تذكر داده شده فراموش كردند ما درهاى همه گونه نعمت را بر آنها گشوديم تا زمانى كه (كاملاً) به آنچه به آنها داده شده بود خوشحال شدند. ناگهان آنها را به عذاب گرفتار ساختيم و يكباره نوميد شدند». دومين جمله اشاره به كسانى است كه مورد آزمون الهى از طريق پرده پوشى خداوند نسبت به گناهان آنها قرار مى گيرند.
خدا، ستار العيوب است و تا آن جا كه ممكن باشد بر گناهان بندگانش پرده مى افكند تا بيدار شوند و توبه كنند و به راه حق باز گردند ولى گروهى به عكس، مغرور مى شوند و از اين ستر الهى فريب مى خورند و بر شدت و كثرت گناه مى افزايند. با توجه به اين كه «چون كه از حد بگذرد رسوا كند» سرانجام پرده ها بالا مى رود و آنها رسواى خاص و عام مى شوند.
جمله سوم اشاره به يكى ديگر از راه هاى نفوذ شيطان و هواى نفس در انسان است;
گاه مردم از روى حسن ظن و گاه از طريق تملق و چاپلوسى به مدح و ثناى افرادى مى پردازند;
ولى گاه آنها كه از حال خود باخبرند و وضع خود را با آنچه به صورت مدح و تمجيد گفته مى شود كاملاً متفاوت مى بينند بيدار شده و سعى مى كنند خود را با حسن ظن مردم موافق كنند، گاهى با اين سخنان، فريب مى خورند و خود را مقرب درگاه الهى و در اوج فضيلت و اخلاق مى پندارند، در حالى كه در دام شيطان و هواى نفس گرفتارند.
چهارمين جمله اشاره به حال كسانى است كه خداوندِ حليم و غفور آنها را از طريق بخشيدن نعمت و گسترش روزى و مانند آن مى آزمايد شايد به پاس نعمت هاى الهى بيدار شوند و باز گردند;
اين گسترش نعمت ها سبب غفلت و بى خبريشان شده و همچنان راه خطا را با شتاب ادامه مى دهند، ناگهان خدا آنها را گرفته و مجازات مى كند;
مجازاتى كه بسيار دردناك است، زيرا در ميان نعمت هاى الهى غوطه ور و سرگرم لذاتند كه در يك لحظه همه چيز دگرگون مى شود و همچون «قارون» كه با داشتن آن همه امكانات در اوج غرور و غفلت قرار داشت،
گرفتار عذاب ناگهانى الهى شده و در يك لحظه همه چيز خود را از دست مى دهند.
قرآن مجيد در شرح حال قوم «سبا» و سرگذشت آنها به همين معنا اشاره كرده است;
خدا آنها را مشمول انواع نعمت ها قرار داد، سرزمينى پر از نعمت و خدايى آمرزنده داشتند (بَلْدَةٌ طَيِّبَةٌ وَرَبٌّ غَفُورٌ) اما هواى نفس و شيطان كار خود را كرد و آنها را به ناسپاسى و طغيان واداشت. ناگهان سد عظيمِ «مأرب» بر اثر نفوذ آب و جانوران در آن شكست و سيلاب عظيمى به راه افتاد و باغ ها و زراعت ها و كاخ ها را در هم كوبيد و در هم برد و تنها زمينى باير و ويران به جاى ماند به گونه اى كه باقى مانده جمعيت مجبور شدند از آن سرزمين كوچ كنند....
#ادامه
📒#شرح_حکمت 116
قرآن مجيد درباره اين گروه مى فرمايد:
«(وَلاَ يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِى لَهُمْ خَيْرٌ لاَِّنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْماً وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ); كافران هرگز گمان نكنند مهلتى كه به آنان مى دهيم به نفع آنها است تنها به اين سبب به آنها مهلت مى دهيم كه
(اگر بيدار نمى شوند)
بر گناهان خود بيفزايند و (سرانجام) براى آنها عذابى خوار كننده است».
در اين آيه شريفه نيز از واژه «املاء» (همچون كلام حكيمانه بالا) استفاده شده كه به معناى «كمك دادن» و گاه به معناى «مهلت دادن» است كه آن نيز نوعى كمك به شمار مى آيد;
ولى معمولا در قرآن مجيد به مهلت دادنى اطلاق شده كه مقدمه عذاب دردناك است.
📒#شرح_حکمت_صد_و_شانزدهم
📒#انسان_و_انواع_آزمایشها
📒آرشیو نهج البلاغه
@MaeMaein3
دعای فرج برای ظهور در رأس همه امور
یادمون نره...
کوتاهترین دعا برای بزرگترین آرزو👇
اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج 🤲
🔴 پویش بزرگ میلیونی شدن
کانال رهبر انقلاب در پیامرسان ایرانی ایتا
🎉🥳 وقتشه با یه حرکت مردمی، کانال حضرت آیتالله خامنهای در ایتا رو به بیش از یک میلیون عضو برسونیم 😍
قبل از پویش عدد کانال ۶۹۷ هزارنفر بود
🌟 برای همراهی در این پویش:
۱. اگه هنوز عضو نیستید،
همین حالا عضو بشید👇👇👇:
https://eitaa.com/khamenei_ir
https://eitaa.com/khamenei_ir
۲. این پیام رو برای دوستانتون بفرستید
یا توی کانالهاتون منتشر کنید 📲
۳. از هشتگ #میلیونی_شدن_کانال_رهبری
استفاده کنید تا این پویش ترند ایتا بشه 🔥
🤝 بسم الله... 🇮🇷✌️